|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Karabaja
|
Naslov: Tamba! Postano: 27 sij 2024, 15:01 |
|
|
Citat: Otišao Rus u Afriku i drži govor: • Mi Rusi i vi crnci smo braća! • Tamba! - dere se razdragana gomila. • Mi vama damo vagon žita, a vi nama samo vagon srebra! • Tambaaa! - još jače se dernja rulja. • Mi vama damo vagon kukuruza, a vi nama samo vagon zlata! • Tambaaaaa! Završi Rus govor i krene u obilazak sela. Naiđe na reku, kad tamo, crnci se kupaju goli. Primeti jednog sa alatkom do kolena i kaže vodiču: • Što ovaj ima veliki kurac! • Nije to ništa, da vidite tek što naš poglavica ima tambu! Slična situacija, doduše ne baš ista se dešava u Varešu gdje englezi planiraju izvesti 10 milijardi KM vrijednosti ruda zlata, srebra i cinka, od čega će u BiH ostati svega 500 miliona KM. Ili da parafraziramo vic: Vi nama vagon zlata a mi vama tambu! https://www.face.ba/vijesti/bih/mega-pr ... one/181001Vareš težak milijarde, Bosni i Hercegovini stotine miliona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Tamba! Postano: 27 sij 2024, 15:05 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Tamba! Postano: 27 sij 2024, 15:09 |
|
|
|
Ponesi zastavu i kreni, crni naš.
Ako kreneś, imaš tamba Ako ne, opet tamba
Hmmm, bolje sjedi ispod drveta, tamba ti se ionako piše.
Ako neznaš, crni naš, tko je tvoj afrički poglavica, upitaj Nerku kolika je njegova tamba sada poslije ovog procesa. Ima veći tamba već Fodil.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Tamba! Postano: 27 sij 2024, 15:26 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46 Postovi: 7508 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
|
To sto ima u Varesu drzavna je imovina,bejha imovina.Mora da se dijeli po pola bejha entitetima.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Tamba! Postano: 27 sij 2024, 15:38 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: To sto ima u Varesu drzavna je imovina,bejha imovina.Mora da se dijeli po pola bejha entitetima. Takav pristup bia je jedan od razloga koji su pojačavali nezadovoljstvo Hrvatske Jugoslavijon. INA je vadila naftu i plin na području Hrvatske, a savezne vlasti su raspolagale s otin. Naprotiv, ugljen koji se je izvadia u Srbiji i BiH, bia je objekton upravjanja iz matičnih republičkih sridišća. Imaš feljton Nevena Barača o tomen.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Tamba! Postano: 01 vel 2024, 04:57 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46 Postovi: 7508 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Sokolić je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: To sto ima u Varesu drzavna je imovina,bejha imovina.Mora da se dijeli po pola bejha entitetima. Takav pristup bia je jedan od razloga koji su pojačavali nezadovoljstvo Hrvatske Jugoslavijon. INA je vadila naftu i plin na području Hrvatske, a savezne vlasti su raspolagale s otin. Naprotiv, ugljen koji se je izvadia u Srbiji i BiH, bia je objekton upravjanja iz matičnih republičkih sridišća. Imaš feljton Nevena Barača o tomen. Ne bih se saglasio sa ocjenom da je Hrvatska imala razlog za nezadovoljstvo.Rekao bih da je Hrvatska bila privilegovana ali to je sad kao priča o vodi koja je prošla ispod mosta. U vezi imovine konkretno prirodnih bogatstava u Bejha,Muslimani i stranci koji ih podržavaju istrajavaju u tvrdnji da su prirodna bogatstva na teritoriji Bejha imovina Bejha pa slijedom logike prihod od te imovine treba da se dijeli entitetima.Ne može Vareš biti izuzet od tog pravila na kome istrajavaju patriJote ove zemlje.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Tamba! Postano: 01 vel 2024, 08:37 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28753 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
I još jedan vagon rude za mog Bakira...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Tamba! Postano: 01 vel 2024, 12:23 |
|
|
|
Kad god pročitate negdi priču o basnoslovnom bogatstvu ruda koje samo čekaju da se izvade i čudotvorno spase neki kraj znaš da se rati o idiotima. Naš muslić kurcobaja je poseban leven morona pa ne čudi da se pali na ovakve stupidne pričice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Tamba! Postano: 01 vel 2024, 12:27 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8944 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
Počela se ekipa ozbiljno razbacivati vagonima.
što za ljude, što za zlato...
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|