|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 22 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Patriota
|
Naslov: Kako živite znajući da nećete dočekat raspad BiH!? Postano: Jučer, , 23:03 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 3275 Lokacija: Gora Romanija
|
|
Imali 20 ili 60 godina,umrijet ce te u Bosni i Hercegovini,ovakvoj ili onakvoj,ali u državi sa Bošnjačkom večinom,i činjenicom da niko pa čak ni Hrvati u RH,ne povezuju BiH ni sa kakvim bosanskim hrvatima odnosno škutorsko-šokačkom faktoru koji je poznat samo onima koji se interesuju za BH politiku.
Kako zaspite u takvoj situaciji ? Jeli samozavaravanje na forumu dovoljna terapija? Ili su dodikove najave adrenalin protiv totalne depresije.
Forum od 2009-2026. 17 godina izbjegavanja totalne depresije
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Kako živite znajući da nećete dočekat raspad BiH!? Postano: Jučer, , 23:04 |
|
|
|
Kako živiš znajući da nećeš nikada dočekati bošnjačku državu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Kako živite znajući da nećete dočekat raspad BiH!? Postano: Jučer, , 23:07 |
|
|
PaoUČikolu je napisao/la: Kako živiš znajući da nećeš nikada dočekati bošnjačku državu? Ja živim u bošnjačkoj općini u bošnjačkom kantonu. Meni dovoljno.
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Kako živite znajući da nećete dočekat raspad BiH!? Postano: Jučer, , 23:10 |
|
|
|
Tema je super. Kada dođe do raspada, moći ćemo te na ovoj temi zezati.
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Kako živite znajući da nećete dočekat raspad BiH!? Postano: Jučer, , 23:18 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 13:26 Postovi: 1107 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Patriota je napisao/la: PaoUČikolu je napisao/la: Kako živiš znajući da nećeš nikada dočekati bošnjačku državu? Ja živim u bošnjačkoj općini u bošnjačkom kantonu. Meni dovoljno. Ja živim u hrvatskoj općini u hrvatskoj županiji.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Kako živite znajući da nećete dočekat raspad BiH!? Postano: Jučer, , 23:20 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 13:26 Postovi: 1107 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
Fun fact baš općina o kojoj maštate da bude vaša. 199x.-2026. To be continued.
Koliko je takvih općina u BiH… Od Orašja, preko Viteza do Neuma.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Kako živite znajući da nećete dočekat raspad BiH!? Postano: Jučer, , 23:21 |
|
|
|
Što otvaraš temu nakon treće brlje, ibogati?
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shchepo
|
Naslov: Re: Kako živite znajući da nećete dočekat raspad BiH!? Postano: Jučer, , 23:23 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2019, 21:36 Postovi: 644 Lokacija: Heronville
|
|
Odlazak VP je pitanje vremena, nakon toga BiH ima par godina, i to je to. MZ jednostavno nema više strpljenja za ovaj eksperiment.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Kako živite znajući da nećete dočekat raspad BiH!? Postano: Jučer, , 23:26 |
|
|
Patriota je napisao/la: Imali 20 ili 60 godina,umrijet ce te u Bosni i Hercegovini,ovakvoj ili onakvoj,ali u državi sa Bošnjačkom večinom,i činjenicom da niko pa čak ni Hrvati u RH,ne povezuju BiH ni sa kakvim bosanskim hrvatima odnosno škutorsko-šokačkom faktoru koji je poznat samo onima koji se interesuju za BH politiku.
Kako zaspite u takvoj situaciji ? Jeli samozavaravanje na forumu dovoljna terapija? Ili su dodikove najave adrenalin protiv totalne depresije.
Forum od 2009-2026. 17 godina izbjegavanja totalne depresije Samo jedna stvar je sigurna. Pitanje BiH se uvijek rješava vojno. Kako 1878. tako i u zadnjem ratu. Vi ste zadnji izgubili, jer smo vam uništili RBiH, za novi niste spremni i ako ga započnete, izgubiti će te sve. Politička natezanja tamo-amo. Vi ste u ovom okruženju najslabija karika. Već se nekoliko puta to pokazalo kao činjenica. Zadnji put ste spašeni milošću stranaca i Hrvata.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Kako živite znajući da nećete dočekat raspad BiH!? Postano: Danas, , 00:00 |
|
|
sejdo.komsoglu je napisao/la: Tema je super. Kada dođe do raspada, moći ćemo te na ovoj temi zezati. Jedva cekam 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BadaBing
|
Naslov: Re: Kako živite znajući da nećete dočekat raspad BiH!? Postano: Danas, , 00:01 |
|
|
|
889 godina je bilo potrebno za obnovu Hrvatske pa ako treba i za ujedinjenje sa njom toliko godina nije bitno samo neka do njega dođe. Dočekat će moji potomci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Kako živite znajući da nećete dočekat raspad BiH!? Postano: Danas, , 00:10 |
|
|
|
Kako su im se smanjili apetiti, još pred samo nekoliko godina su maštali kako će imati građansku i alahanje na 100% teritorija BiH.
Sad maštaju kako će i dalje postojati bošnjački kantoni i bošnjačke općine od kojih se drugi kantoni i entitet neće smjeti odvojiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Kako živite znajući da nećete dočekat raspad BiH!? Postano: Danas, , 00:15 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28441 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Kako su im se smanjili apetiti, još pred samo nekoliko godina su maštali kako će imati građansku i alahanje na 100% teritorija BiH.
Sad maštaju kako će i dalje postojati bošnjački kantoni i bošnjačke općine od kojih se drugi kantoni i entitet neće smjeti odvojiti. Ukinuo im Trump Hambasadu i USAID. Tko zna što će im još sve ukinuti... Oj Mujage, drhtite li noću? Budite li se u znoju očaja?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Kako živite znajući da nećete dočekat raspad BiH!? Postano: Danas, , 00:21 |
|
|
|
Ne mogu zamislit da mi postojanje "države" ovisi o dobroj volji nekakvih stranaca i to još mrskih. Koji stres svakodnevni.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Kako živite znajući da nećete dočekat raspad BiH!? Postano: Danas, , 00:32 |
|
|
Pa, mnogi nisu dočekali raspad Osmanskog carstva, raspad Austrougarske, raspad Jugoslavije, a li eto, mnogi su dočekali. Ako ne dočekamo mi, netko će dočekat. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kako živite znajući da nećete dočekat raspad BiH!? Postano: Danas, , 00:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88535 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Prošla generacija je napravila sjajan posao u BiH.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Boris Johnson iz Jajca
|
Naslov: Re: Kako živite znajući da nećete dočekat raspad BiH!? Postano: Danas, , 01:21 |
|
Pridružen/a: 28 pro 2024, 01:08 Postovi: 375 Lokacija: Civilizacijski bedem na Ivan-planini
|
|
Ne da ću dočekat, jerbo bi to značilo da nešto čekam, nego, aktivno ću raditi na raspadu. Lebensraum će biti upotpunjen, a vas se pitat neće.
_________________ Sve poradi Boga i hrvatskoga roda.
Ceterum censeo XXIII centesimam partem territorii Bosniae et Hercegovinae esse delendam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Kako živite znajući da nećete dočekat raspad BiH!? Postano: Danas, , 01:24 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Prošla generacija je napravila sjajan posao u BiH. Citat: I Drugi bošnjački sabor je 18. jula 1995, sazvan četiri sata prije zakazanog početka (zasjedanja) Skupštine Republike Bosne i Hercegovine i Skupštine Federacije Bosne i Hercegovine, tajnim glasanjem (303, odnosno 85% sabornika se izjasnilo za plan, protiv je bilo 46 sabornika, odnosno 13%, a 6 listića je bilo nevažećih) prihvatio plan Kontakt-grupe o unutrašnjem teritorijalnom razgraničenju (Oslobođenje, 19. juli 1994, str. 1-4; K. Begić, nav. dj., str. 215-216;
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Kako živite znajući da nećete dočekat raspad BiH!? Postano: Danas, , 01:32 |
|
|
|
Pa meni se čini da za par godina neće više biti BiH. Samo Hrvatska i Srbija...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Kako živite znajući da nećete dočekat raspad BiH!? Postano: Danas, , 01:33 |
|
|
Citat: Momir Bulatović je nakon Miloševića izjavio: “Već su izgubili 850 kvadratnih kilometara teritorije”, na što je Milošević rekao: “To je već 1,5 odsto”, te konstatovao: “Momo, najbolji član Kontakt-grupe, sa našeg stanovišta je Rusija. Eno ti ga ruski politički direktor juče - šta je pitao Kontića i šta mu je odgovorio: ’Ne dolazi u obzir dok ne prihvate Plan!’ I to kaže Rusija!”515
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Kako živite znajući da nećete dočekat raspad BiH!? Postano: Danas, , 02:33 |
|
|
|
Dogovorit ćemo se sa Srbima i odrezat ko tortu. Vas neće niko ništa pitat.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Kako živite znajući da nećete dočekat raspad BiH!? Postano: Danas, , 04:07 |
|
|
Patriota je napisao/la: PaoUČikolu je napisao/la: Kako živiš znajući da nećeš nikada dočekati bošnjačku državu? Ja živim u bošnjačkoj općini u bošnjačkom kantonu. Meni dovoljno. Oho, počeo si se sam - kako je Bakir svojedobno rekao - dovoditi u mjeri. PS: Razočarati ćeš se…
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 22 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: OAI-SearchBot i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|