|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 17 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Izrael spreman priznati Republiku Srpsku Postano: Jučer, , 18:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88535 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Dodik danas, nakon sastanka i s premijerom i s predsjednikom Izraela: Citat: Imamo s Izraelom neke razgovore koje nećemo da iznosimo. Nastavit ćemo s njima da radimo na našem pravu na samoopredjeljenje. U Jeruzalemu nismo morali da mnogo objašnjavamo. Ima smisla poslije Somalilanda.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael spreman priznati Republiku Srpsku Postano: Jučer, , 18:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88535 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Sjajna kazna za hamasovanje u Sarajevu.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael spreman priznati Republiku Srpsku Postano: Jučer, , 18:48 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45081 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Zamisli da Izrael prizna Srpsku, vjerujem da bi uskoro nakon toga Rusija. Izašla bi im na nos Palestina.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Izrael spreman priznati Republiku Srpsku Postano: Jučer, , 18:49 |
|
|
|
Neka priznaju. Nakon toga mi proglasimo ponove HercegBosnu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Izrael spreman priznati Republiku Srpsku Postano: Jučer, , 18:53 |
|
|
|
Naši bi dali izjavu tipa mi smo za cjelovitu i za EU integracije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael spreman priznati Republiku Srpsku Postano: Jučer, , 18:54 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45081 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Kad bi naši procesuirali to kao realnost, kad prizna SAD ili EU?
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Izrael spreman priznati Republiku Srpsku Postano: Jučer, , 18:55 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Izrael spreman priznati Republiku Srpsku Postano: Jučer, , 21:33 |
|
|
Hm, zanimljivo, ako prizna Izrael kao prva država, onda vjerojatno slijedi Mađarska, Rusija a ne bi me iznenadilo i Amerika, ako bar malo Izrael mogne utjecat. EU, vjerojatno i Hrvatska, našli bi se ni na nebu ni na zemlji. Koja bi to komična situacija bila kad bi najmoćnije države svijeta, Amerika, Rusija i Kina priznali Republiku Srpsku a EU ne bi znala što da čini. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Izrael spreman priznati Republiku Srpsku Postano: Jučer, , 21:53 |
|
|
Priznale bi i mnoge druge EU članice kao što su Grčka, Rumunija, Slovačka, Bugarska... I Slovenija će priznati kada ode trenutna ljevičarska vlada. Janša je bio za da se BiH podijeli. Rumuni podržavaju Srbe naveliko 
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Izrael spreman priznati Republiku Srpsku Postano: Jučer, , 21:58 |
|
|
Ovako će to izgledati Hrvatska priznaje nezavisnu Republiku Srpsku Srbija priznaje nezavisnu Hrvatsku Republiku Herceg-Bosnu 
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Izrael spreman priznati Republiku Srpsku Postano: Jučer, , 22:03 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Sjajna kazna za hamasovanje u Sarajevu. mislim da dosta ovisi o rapsletu s Rusijom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael spreman priznati Republiku Srpsku Postano: Jučer, , 22:44 |
|
|
sejdo.komsoglu je napisao/la: Ovako će to izgledati Hrvatska priznaje nezavisnu Republiku Srpsku Srbija priznaje nezavisnu Hrvatsku Republiku Herceg-Bosnu  Imam super film za tebe, bas sad se prikazuje u kinima
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Izrael spreman priznati Republiku Srpsku Postano: Jučer, , 22:55 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 3275 Lokacija: Gora Romanija
|
|
Pusti snovi ostadose samo Zivot damo Bosnu ne damo
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Izrael spreman priznati Republiku Srpsku Postano: Jučer, , 22:58 |
|
|
Patriota je napisao/la: Pusti snovi ostadose samo Zivot damo Bosnu ne damo Zašto niste onda dali život u ratu, nego ste pobjegli iz Podrinja, Semberije, ...?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Izrael spreman priznati Republiku Srpsku Postano: Jučer, , 23:04 |
|
|
|
Šta nisu rekli da je Dodik gotov i da su ga "riješili" i da hrvati moraju mučat inače će završit ko Dodik.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Izrael spreman priznati Republiku Srpsku Postano: Jučer, , 23:19 |
|
|
Patriota je napisao/la: Pusti snovi ostadose samo Zivot damo Bosnu ne damo Pa dali ste RBiH! 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Izrael spreman priznati Republiku Srpsku Postano: Jučer, , 23:39 |
|
|
Ostadoše na Uni i to na pola i to zahvaljujući Oluji. Nema Muje ni na Savi, Drini ni na moru. Ajde imaju i more, ali u Tuzli 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 17 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: OAI-SearchBot i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|