HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 vel 2025, 05:01.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Tko u Saboru, sa vladom i Predsjednikom i uredom, medij itd najviše kenja?
PostPostano: 08 pro 2024, 13:31 

4 kenjaže o the Protektorat

Prva, najčešća razina hrvatske kenjaže o BiH je priča o euroatlantskim integracijama koje će sve riješiti.

Drugi proser je da “bez jednakopravnih Hrvata nema BiH“.

Treća vrsta kenjaže je pravaško-drinska.

Četvrti, čest element kenjaže o BiH je kako se tri naroda sama trebaju dogovoriti o preustroju BiH

Opisani dominantni isprazni govor o BiH će se, nažalost, i dalje nastaviti, ali ga barem treba istjerati načistac. Pa kad ubuduće kao odgovor na pitanje o tome što Hrvatska misli činiti po pitanju nejednakopravnosti Hrvata u BiH čujete kako se “Hrvatska sa svojim vanjskopolitičkim partnerima snažno zalaže za stabilnost BiH, njen euroatlanski put i jednakopravnost svih naroda na teritoriju cijele BiH“, ili kako “bez Hrvata nema BiH“, ili da “ne želimo Srbiju na sto kilometara od Zagreba“, a pogotovu kako se tri naroda sama trebaju dogovoriti o preustroju pa tako i o rješenju nejednakopravnosti najmalobrojnijih Hrvata, dobro naćulite uši.

Možda, ako imate dovoljno jaku imaginaciju, u pozadini čujete i zvuk puštanja vode…

—-

Nino u svojoj kolumni u večernjaku. Nisam mogao naći besplatno pa evo je ovdje: https://poskok.info/nino-raspudic-cetiri-kljucne-kenjaze-po-pitanju-bosne-i-hercegovine/

Ne želim postaviti anketu sa fiksnim imenima, nije da kenjaca i kenjača nema

Vrh

Naslov: Re: Tko u Saboru, sa vladom i Predsjednikom i uredom, medij itd najviše kenja?
PostPostano: 08 pro 2024, 16:12 

Hercegovina je taoc Zagreba!

Već sam pisao o tome kako se Komšić može deklarirat kao hrvat, ako mu Zagreb to nije legalizirao.
Po toj logici bi se svi bošnjaci i srbi mogli deklarirat ko hrvati...

Hercegovina služi za podkusurivanje Zagrebu po Briselskim hodnicima i to vrlo elegantno jer se nema tko bunit.

Vrh

Naslov: Re: Tko u Saboru, sa vladom i Predsjednikom i uredom, medij itd najviše kenja?
PostPostano: 09 pro 2024, 15:00 

Bravo Nino, odlično kao i uvijek!

Moj mrtvački pepeo i prah!

Vrh

PostPostano: 09 pro 2024, 15:51 

Eto vam prilike da mu zenu prevede preko Primorca i dovedete na dohvat predsjecnike pozicije.

Pa da vas vidimo :zubati

Vrh

PostPostano: 09 pro 2024, 15:59 

Ova Ninetova kolumna je kako kaže kenjaža na kvadrat.
Pokenjaj sve ostale i ti si time kao na mjestu .

Sve ono gore je diplomatski govor koji Hrvatima u BiH donosi rezultate.

A valja napomenuti i da je Nino bio u zabilježenoj skupini, zajedno s Milanovicem , onih koji su se sjebali kad su BH Hrvati iz ponora prešli u dominantni mod.

Ako nećeš prodavat šuplje onda trebaš reći što je to trebalo drugačije umjesto gore navedenih diplomatskih izjava.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 49 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: