|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 22 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Sučeljavanje stranaka potpisnica Kreševske deklaracije Postano: 21 ruj 2010, 15:28 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38036 Lokacija: Gl. grad regije
|
http://hercegovina.info/vijesti/vijesti ... eklaracijeCitat: Kožul je poručio hrvatskim političarima, koji će biti na vlasti nakon listopadskih izbora, kako u svojoj državi ne žele kriminal i korupciju, ne žele stavljanje osobnog interesa ispred interesa hrvatskog naroda, te da ne žele državu bez hrvatskog entiteta.
"Želimo obračun s kriminalom, borbu za kulturu i jezik, medije na hrvatskom jeziku, i poduzimanje konkretnih koraka za bolju budućnost," poručio je Kožul.
Predstavljajući stranački program studentima, Jerko Ivanković Lijanović kazao je kako se njegova stranka zalaže za potpunu izmjenu vanjsko trgovinske politike, te da poreznu politiku žele u suštini izmijeniti tako što bi PDV s 12 posto smanjili na 5 posto, a na luksuz bi uveli PDV od 20 posto.
Naveo je i to da će, ukoliko budu na vlasti, u iduće četiri godine otvoriti 100 tisuća radnih mjesta.
Čavara je kazao kako još nije završen proces uređenja BiH kao države. Istaknuo je kako Hrvati moraju imati jednaka prava kao druga dva naroda U BiH. Čavara je kazao kako ova država živi podijeljeno u dva entiteta, naglasivši kako daytonski sporazum nije produkt demokratskog procesa.
"Prvenstveno želimo mijenjati Ustav BiH poslije izbora, a ukoliko ne bude jedna jaka politička snaga koja će sudjelovati u pregovorima oko promjene ustava opet ustav neće biti zadovoljavajući za Hrvate", kazao je, između ostalog, Čavara.
Ante Čolak istaknuo je kako je dvoentitetska BiH država međunarodne zajednice, i to nije, kako je kazao, naša država. "Mi želimo sami voditi autohtonu politiku Hrvata, bez obzira na to što će netko reći u Zagrebu", istaknuo je Čolak.
Kazao je kako je moguć i treći entitet, te da za njih u HSS-NHI-ju ne vrijedi dvoentitetska država. Čolak je istaknuo kako cijeli sustav u BiH ima samo jednu funkciju, a to je, kako je kazao, da ne funkcionira.
Veso Vegar rekao je kako je za HDZ 1990 najvažnija tema izmjena Ustava BiH, i federalno ustrojena država s najmanje tri federalne jedinice. Također je istaknuo kako će njegova stranka, ukoliko bude na vlasti nakon Općih izbora, raditi na stvaranju povoljnog ambijenta za strane investicije. Vegar je istaknuo i obračun s kriminalom i korupcijom, naglasivši kako se uz prisutnost korupcije ne može očekivati strano ulaganje.
Obraćajući se studentima, Petar Milić je kazao kako su u HSP-u BiH spremni odgovoriti na sve pojave koje su utjecale na slobodu hrvatskog naroda u BiH. Milić je kazao kako sloboda znači imati svoje institucije, te da jednakopravnost znači dijeliti institucije s nekim.
Ivan Musa istaknuo je kako se prvenstveno treba izboriti za hrvatski entitet u BiH, ističući pri tom kako ni gospodarstvo ne može krenuti naprijed dok se ne riješi nacionalno pitanje u BiH. E sad: Kožul koji je čini mi se i ovdje na forumu i Musa (HKDU) - jasno za Treći. Jere (Boljitak) ništa u vezi položaja Hrvata, no dobro gospodarski napredak je dobar za sve pa i nas. Čolak (HSS-NHI) čak i za Treći bez upliva Zagreba ha, ha, u to barem možemo bit sigurni. Veso Vegar (1990) tri federalne jedinice, jedna Hr. Dakle Treći umotani.Petar Milić (HSP) "je kazao kako sloboda znači imati svoje institucije, te da jednakopravnost znači dijeliti institucije s nekim." Ja ovdje nisam ništa shvatio, ali je čovjek prije par dana bacio kartu koja hajde ne izgleda loše ali ni realno.I šećer na kraju, Čavara (HDZ): Čavara je kazao kako ova država živi podijeljeno u dva entiteta, naglasivši kako daytonski sporazum nije produkt demokratskog procesa.
"Prvenstveno želimo mijenjati Ustav BiH poslije izbora, a ukoliko ne bude jedna jaka politička snaga koja će sudjelovati u pregovorima oko promjene ustava opet ustav neće biti zadovoljavajući za Hrvate"Dakle čini se da HDZ smatra da mu treba dovoljan broj glasova i da će pokušat izvući najviše moguće za Hrvate, pri tom ne žele da država bude podijeljena i da treba rušiti Dayton. Što je sad ovdje interesantno? Kod koje stranke i kod kojeg od njih vidite Junuz obrise? 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
mateb
|
Naslov: Re: Sučeljavanje stranaka potpisnica Kreševske deklaracije Postano: 21 ruj 2010, 16:54 |
|
|
Da završim sa svoje strane "never ending story". U trenutnoj međunarodnoj situaciji, najbolje što Hrvati mogu izvući je jačanje ovlasti kantona i države na štetu entiteta i eventualno okrupnjavanje kantona. To je istina. Ono što je kod Junuza temeljni problem i radi čega mi je Junuzova cjelokupna platforma neprobavljiva može se, međutim, podijeliti u nekoliko aspekata.
1. Pretjerane osobne frustracije prema hrvatskim "desničarima", pljačkašima koji su nacionalni zanos iskoristili za osobno bogaćenje, a koji su po njemu još i spremni dati Bosnu Muslimanima itd. Tu je problem što pljačka ne može biti differentia specifica jer je cijeli narod takav, samo je pitanje prilike. Uz to, postoje veći problemi od domaćih lopova.
2. Naivno vjerovanje da anacionalni likovi tipa Lovrenovića, Banca, Mesića, zapravo brane hrvatski nacionalni interes. Greška je u tome što su to ljudi koji su najveći mrzitelji hrvatske nacionalne ideje, jer ostvarivanje nacionalne ideje znači kraj partijskim privilegijama koje su uživali desetljećima.
3. Pogrešno shvaćanje međunarodnih prilika, prema kojemu zapad želi stabilizirati ovo područje i pretvoriti BiH u funkcionalnu državu, čemu je najveća prepreka RS. Greška je prvo u tome što ne postoji MZ nego puno suprotstavljenih interesa, a, drugo, najjačima od tih interesa je korisna vječna nestabilnost ovih prostora i Europe općenito. Osim toga, da su htjeli riješiti RS, riješili bi ju odavno.
4. Jedan oblik fascinacije Srbima i pridavanje istima nadnaravnih osobina, pogotovo kad se njih okrivljuje kao jedine krivce (uz Bobana, jelte) za sukob Hrvata i Muslimana. Tu je problem u tome što je nacionalna profilacija Muslimana bila samo pitanje vremena, jer je vjerska komponenta ipak prejaka stvar da se oni uklope bilo u Hrvate, bilo u Srbe. Dakle i sukob sa Hrvatima oko lebensrauma u SB je bio neizbježan. Da se razumijemo, ne vjerujem ni da će pomoć Srba pomoći uspostavi Trećeg, to je isto naiva svoje vrste.
Eto Junuze, to ti je od mene.
|
|
Vrh |
|
 |
OldSkul
|
Naslov: Re: Sučeljavanje stranaka potpisnica Kreševske deklaracije Postano: 21 ruj 2010, 17:13 |
|
|
mateb je napisao/la: Da završim sa svoje strane "never ending story". U trenutnoj međunarodnoj situaciji, najbolje što Hrvati mogu izvući je jačanje ovlasti kantona i države na štetu entiteta i eventualno okrupnjavanje kantona. To je istina. Ono što je kod Junuza temeljni problem i radi čega mi je Junuzova cjelokupna platforma neprobavljiva može se, međutim, podijeliti u nekoliko aspekata.
1. Pretjerane osobne frustracije prema hrvatskim "desničarima", pljačkašima koji su nacionalni zanos iskoristili za osobno bogaćenje, a koji su po njemu još i spremni dati Bosnu Muslimanima itd. Tu je problem što pljačka ne može biti differentia specifica jer je cijeli narod takav, samo je pitanje prilike. Uz to, postoje veći problemi od domaćih lopova.
2. Naivno vjerovanje da anacionalni likovi tipa Lovrenovića, Banca, Mesića, zapravo brane hrvatski nacionalni interes. Greška je u tome što su to ljudi koji su najveći mrzitelji hrvatske nacionalne ideje, jer ostvarivanje nacionalne ideje znači kraj partijskim privilegijama koje su uživali desetljećima.
3. Pogrešno shvaćanje međunarodnih prilika, prema kojemu zapad želi stabilizirati ovo područje i pretvoriti BiH u funkcionalnu državu, čemu je najveća prepreka RS. Greška je prvo u tome što ne postoji MZ nego puno suprotstavljenih interesa, a, drugo, najjačima od tih interesa je korisna vječna nestabilnost ovih prostora i Europe općenito. Osim toga, da su htjeli riješiti RS, riješili bi ju odavno.
4. Jedan oblik fascinacije Srbima i pridavanje istima nadnaravnih osobina, pogotovo kad se njih okrivljuje kao jedine krivce (uz Bobana, jelte) za sukob Hrvata i Muslimana. Tu je problem u tome što je nacionalna profilacija Muslimana bila samo pitanje vremena, jer je vjerska komponenta ipak prejaka stvar da se oni uklope bilo u Hrvate, bilo u Srbe. Dakle i sukob sa Hrvatima oko lebensrauma u SB je bio neizbježan. Da se razumijemo, ne vjerujem ni da će pomoć Srba pomoći uspostavi Trećeg, to je isto naiva svoje vrste.
Eto Junuze, to ti je od mene. Što se tiče Junuza, njega stvarno čovjek treba upoznati uživo, da bi mu sjela sva ta retorika kako spada. Vjeruj, saborniče, raznih nas je bilo s njim, od najdešnjih do light desnih, od ljevljih ka najljevljima, i svi danas imamo isti ili sličan dojam. Čovjek ima priču iza sebe. Priču života čiji svaki detalj je jedan od razloga njegovih stavova koji su za tebe, i mnoge, neprobavljivi, kad se čitaju ovako virtualno. I mada ti ovdje dođe da ga tučeš kakvim sadačom, uživo to nekako sve sjedne na svoje mjesto. Samo vidiš ono brzinsko poslagivanje kockica u glavi i kažeš klimajući - ahaaaaa. Jasno ti je zašto govori to što govori. Znam, forumsko općilište ne projicira ništa drugo nego slova, slova te samo zanimaju, racionalni pravniče, ali eto, imah potrebu to istaći, pogotovo jer svi koji ga znamo imamo isti dojam i ako mu za išta treba odati priznanje, to je trud. Naime, on razmišlja, preispituje događaje, dopušta da je u krivu, djeluje, njega zaista zanima budućnost i napredak zemlje za razliku od nekih kojima je svo djelovanje virtualno kenjanje, a životi pusta praznina, i mada ponekad imaš osjećaj da se kod njega radi o mazohističkoj karikaturi koja je tu samo da ti handri živce do granica izdržljvosti, i uz sve ovo gore što si pobrojao i što često stoji, nije on loš. i lip je.
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Sučeljavanje stranaka potpisnica Kreševske deklaracije Postano: 21 ruj 2010, 18:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24527 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
OldSkul je napisao/la: mateb je napisao/la: Da završim sa svoje strane "never ending story". U trenutnoj međunarodnoj situaciji, najbolje što Hrvati mogu izvući je jačanje ovlasti kantona i države na štetu entiteta i eventualno okrupnjavanje kantona. To je istina. Ono što je kod Junuza temeljni problem i radi čega mi je Junuzova cjelokupna platforma neprobavljiva može se, međutim, podijeliti u nekoliko aspekata.
Eto Junuze, to ti je od mene. Što se tiče Junuza, njega stvarno čovjek treba upoznati uživo, da bi mu sjela sva ta retorika kako spada. Vjeruj, saborniče, raznih nas je bilo s njim, od najdešnjih do light desnih, od ljevljih ka najljevljima, i svi danas imamo isti ili sličan dojam. Čovjek ima priču iza sebe. Priču života čiji svaki detalj je jedan od razloga njegovih stavova koji su za tebe, i mnoge, neprobavljivi, kad se čitaju ovako virtualno. I mada ti ovdje dođe da ga tučeš kakvim sadačom, uživo to nekako sve sjedne na svoje mjesto. Samo vidiš ono brzinsko poslagivanje kockica u glavi i kažeš klimajući - ahaaaaa. Jasno ti je zašto govori to što govori. Znam, forumsko općilište ne projicira ništa drugo nego slova, slova te samo zanimaju, racionalni pravniče, ali eto, imah potrebu to istaći, pogotovo jer svi koji ga znamo imamo isti dojam i ako mu za išta treba odati priznanje, to je trud. Naime, on razmišlja, preispituje događaje, dopušta da je u krivu, djeluje, njega zaista zanima budućnost i napredak zemlje za razliku od nekih kojima je svo djelovanje virtualno kenjanje, a životi pusta praznina, i mada ponekad imaš osjećaj da se kod njega radi o mazohističkoj karikaturi koja je tu samo da ti handri živce do granica izdržljvosti, i uz sve ovo gore što si pobrojao i što često stoji, nije on loš. i lip je.Junuz je politika do Drine, samo na finjaka. Romantičar, koji ne može nikako shvatiti da je aktualni nacionalni preporod Muslimana ireverzibilan proces.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Sučeljavanje stranaka potpisnica Kreševske deklaracije Postano: 21 ruj 2010, 18:43 |
|
|
Lijanović je prejak, sve će napraviti da sebi osigura bolje poslovanje a 100.000 radnih mjesta je zalogaj i za veće od njega. ostali imaju različite verzije istog programa za promidžbu. HKDU jedini imaju muda a nemaju dovoljno glasača.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Sučeljavanje stranaka potpisnica Kreševske deklaracije Postano: 21 ruj 2010, 18:47 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27093 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Zeznuh nešto pa ne znam gdje se briše, te stoga ostavljam vama u amanet ovaj tekst.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
kikx_sb
|
Naslov: Re: Sučeljavanje stranaka potpisnica Kreševske deklaracije Postano: 21 ruj 2010, 19:11 |
|
|
ovome sam trebao prisustvovati al zbog fakultetskih obaveza nisam uspio. volio bi da sam mogao koje pitanjce postavit. usput, kažu mi da je jerko, kad je na njega došao red za pričat, rekao da sam može pobijediti komšića, na šta je odvalila cijela dvorana u smijeh 
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sučeljavanje stranaka potpisnica Kreševske deklaracije Postano: 21 ruj 2010, 22:39 |
|
|
Nisu ove teme zamišljene za napade ili obrane Junuza nego za (trebalo bi tako) pametne diskusije.
Ajmo dalje. Malo sam razmišljao kako se dogodilo da NHI je za Treći a HDZ za najviše što se može izvući, pa makar to bilo i nešto sličnije mojim pogledima.
Dok 1990, HSP, HSS-NHI su zadovoljni i pokojim mjestom negdje i u kantonu, slabi su oni i za kantone a kamo li entitet. Zato će obećat što bilo samo za malo vlasti.
Zamislite, ako je odnos ulaganja (hr bošnjačka područja) bio 1:2 netom poslije rata na 1:10, možeš mislit, kakav je to šok za one koje su navikli na velike pare, vjerujem da je njima sadašnja situacija najteža i da su baš oni najviše za promjenu statusa Hrvata. Dosad su pokušavali Trećim a odsad, pogotovo što ne pale parole Trećeg, će pokušat promijenit kako god.
Očekujte svašta, a tako i treba, vrijeme da iziđemo iz ovog limba. I da prestanu prepucavanja poput ove Mo-Sa.
Tako da sad, čini mi se, i ja imam stranku za koju ću glasat, ako ovako nastave...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
bonfif
|
Naslov: Re: Sučeljavanje stranaka potpisnica Kreševske deklaracije Postano: 21 ruj 2010, 22:43 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: i ja imam stranku za koju ću glasat, Koju 
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sučeljavanje stranaka potpisnica Kreševske deklaracije Postano: 21 ruj 2010, 23:40 |
|
|
Na svakoj razini je različita... 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Sučeljavanje stranaka potpisnica Kreševske deklaracije Postano: 22 ruj 2010, 09:52 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8740 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Na svakoj razini je različita...  Tako je junuze.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Sučeljavanje stranaka potpisnica Kreševske deklaracije Postano: 22 ruj 2010, 10:52 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nisu ove teme zamišljene za napade ili obrane Junuza nego za (trebalo bi tako) pametne diskusije.
Ajmo dalje. Malo sam razmišljao kako se dogodilo da NHI je za Treći a HDZ za najviše što se može izvući, pa makar to bilo i nešto sličnije mojim pogledima.
Dok 1990, HSP, HSS-NHI su zadovoljni i pokojim mjestom negdje i u kantonu, slabi su oni i za kantone a kamo li entitet. Zato će obećat što bilo samo za malo vlasti.
Zamislite, ako je odnos ulaganja (hr bošnjačka područja) bio 1:2 netom poslije rata na 1:10, možeš mislit, kakav je to šok za one koje su navikli na velike pare, vjerujem da je njima sadašnja situacija najteža i da su baš oni najviše za promjenu statusa Hrvata. Dosad su pokušavali Trećim a odsad, pogotovo što ne pale parole Trećeg, će pokušat promijenit kako god.
Očekujte svašta, a tako i treba, vrijeme da iziđemo iz ovog limba. I da prestanu prepucavanja poput ove Mo-Sa.
Tako da sad, čini mi se, i ja imam stranku za koju ću glasat, ako ovako nastave... Čudi me da ti daješ paušalne ocjene,domete i apetite hr stranaka...
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sučeljavanje stranaka potpisnica Kreševske deklaracije Postano: 22 ruj 2010, 11:05 |
|
|
Mar-kane bez brige, u kantonu HSP radi tebe, u entitetu HDZ a država HSS-NHI, predsjednik Raguž, eto, je li dobro?
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Sučeljavanje stranaka potpisnica Kreševske deklaracije Postano: 22 ruj 2010, 11:29 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Mar-kane bez brige, u kantonu HSP radi tebe, u entitetu HDZ a država HSS-NHI, predsjednik Raguž, eto, je li dobro? Ja ne glasam za HSP,nego za točno određene ljude na listama,iz više stranaka,između ostalih i HSP.
|
|
Vrh |
|
 |
HVO-110
|
Naslov: Re: Sučeljavanje stranaka potpisnica Kreševske deklaracije Postano: 22 ruj 2010, 12:53 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 777 Lokacija: USORA! HRHB
|
Mar-kan je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Mar-kane bez brige, u kantonu HSP radi tebe, u entitetu HDZ a država HSS-NHI, predsjednik Raguž, eto, je li dobro? Ja ne glasam za HSP,nego za točno određene ljude na listama,iz više stranaka,između ostalih i HSP. Vidim da dosta ljudi razmišlja na ovaj način. I sam ću glasat za različite stranke, tj. za ljude iz različitih stranaka.
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sučeljavanje stranaka potpisnica Kreševske deklaracije Postano: 22 ruj 2010, 12:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43758 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
HVO-110 je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ja ne glasam za HSP,nego za točno određene ljude na listama,iz više stranaka,između ostalih i HSP.
Vidim da dosta ljudi razmišlja na ovaj način. I sam ću glasat za različite stranke, tj. za ljude iz različitih stranaka. E, da je napraviti stranku sastavljenu od tih poštenih ljudi koji se nalaze na svim listama...dream team.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Sučeljavanje stranaka potpisnica Kreševske deklaracije Postano: 22 ruj 2010, 13:02 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27093 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Graničar Jozo je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Na svakoj razini je različita...  Tako je junuze. Baš se pitam, da li naša draga braća srbi i bošnjaci slično razmišljaju ili imaju svoje jedne te iste favorite na svim razinama??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
HVO-110
|
Naslov: Re: Sučeljavanje stranaka potpisnica Kreševske deklaracije Postano: 22 ruj 2010, 13:05 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: HVO-110 je napisao/la: Vidim da dosta ljudi razmišlja na ovaj način. I sam ću glasat za različite stranke, tj. za ljude iz različitih stranaka.
E, da je napraviti stranku sastavljenu od tih poštenih ljudi koji se nalaze na svim listama...dream team. Moj ministre to su samo snovi... Evo mislim da mi  u ZE-DO županiji moramo probat dobit makar 3 zastupnika, do sad imali 2 iz HDZ-a. Mi iz Usore smo imali od njih koristi kad su uložili veto na odluko o dodjeli lovišta općini Tešanj. Negdje treba gledat poštenje, negdje tko ima najviše šansi... Kako je država komplicirana tako i glasanje 
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Sučeljavanje stranaka potpisnica Kreševske deklaracije Postano: 22 ruj 2010, 13:13 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8740 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
HVO-110 je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: E, da je napraviti stranku sastavljenu od tih poštenih ljudi koji se nalaze na svim listama...dream team.
Moj ministre to su samo snovi... Evo mislim da mi  u ZE-DO županiji moramo probat dobit makar 3 zastupnika, do sad imali 2 iz HDZ-a. Mi iz Usore smo imali od njih koristi kad su uložili veto na odluko o dodjeli lovišta općini Tešanj. Negdje treba gledat poštenje, negdje tko ima najviše šansi... Kako je država komplicirana tako i glasanje  ja npr. nikad ne bi glasao za čovjeka iz stranaka druga dva naroda. jer u slučaju da on mora odlučiti između stranačke linije i dobrobiti drugog naroda vjerujem da bi izabrao ovo prvo.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
Vrh |
|
 |
HVO-110
|
Naslov: Re: Sučeljavanje stranaka potpisnica Kreševske deklaracije Postano: 22 ruj 2010, 13:18 |
|
|
Sve napisano se odnosilo na naše ljude iz naših stranaka. Pošto Sdp nije naša stranka niti ima naših ljudi u njoj, oni nisu u nikakvom izboru
|
|
Vrh |
|
 |
OldSkul
|
Naslov: Re: Sučeljavanje stranaka potpisnica Kreševske deklaracije Postano: 22 ruj 2010, 13:21 |
|
|
HVO-110 je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Vidim da dosta ljudi razmišlja na ovaj način. I sam ću glasat za različite stranke, tj. za ljude iz različitih stranaka.
Isto. Na svakoj razini različito. Malo Adezeja, malo Devedesete, malo Hajespeja. To je naša tuga, ali štaš.
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
 |
kosevo
|
Naslov: Re: Sučeljavanje stranaka potpisnica Kreševske deklaracije Postano: 22 ruj 2010, 14:35 |
|
|
Narod u demokraciji dobije vladu kakvu je zaslužio. 
_________________ Sve je dobro kada se dobro svrši!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 22 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|