|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 28 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MiB
|
Naslov: Dosje: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 12:41 |
|
|
Tema o muslimanskom ptsp-ovcu i njegovim huškačkim objavama. U trenutku otvaranja ove teme ima preko 11.000 pratitelja. Tko je on? Od kuda je? Za koga radi? https://www.tiktok.com/@smajobesoPrimjeri objave
.
.
.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Dosije: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 12:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62047 Lokacija: DAZP HQ
|
Ala gušta gledati, njegova kmeka zbog naše pobjede peta je simfonija za moje uši.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Dosije: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 12:49 |
|
|
Mostar ili ako je po objavaman, Stolac?
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Dosije: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 13:04 |
|
|
Stolački ovan. https://hmd.org.uk/resource/smajo-beso-obe/Citat: Odgojen sam u muslimanskoj obitelji, ali nikada se nisam smatrao drugačijim od naših susjeda Srba i Hrvata.  Zašto se pokušava pokazati boljim?
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Dosje: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 14:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62047 Lokacija: DAZP HQ
|
Dobro ga je HVO ujebao, žmiga kao lampica.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Dosje: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 14:33 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 42428 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Još jedan koji je genecid pokušava pretvoriti u kredite na računu. Čuj žrtva genocida, a tamo obična izbjeglica u ratu.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
oak
|
Naslov: Re: Dosje: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 14:46 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 23:28 Postovi: 2105 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
Lešinari na izgubljenom ratu, nitko ne voli plačipičke ne kužim zašto misle da će njih/njega voljeti uslijed stalnog kukanja.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Dosje: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 15:07 |
|
|
Baš me zanima što bi mu Trump rekao...
Ono, otkaz je zapravo usluga tebi, naći ćeš bolji posao, bit ćeš sretan.
Dakle, ovom, ne možeš stalno živjeti na račun nečega od 30+ godina, primi se posla, već si škart za mirovinu.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Dosje: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 15:12 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Dosje: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 15:16 |
|
|
I on sam je iz Mostara na mjesec dana izmješten u Hrvatsku kao izbjeglica.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
hoblatopla
|
Naslov: Re: Dosje: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 15:21 |
|
|
Profesionalna "žrtva".
Nek' njih. Svaka ovakva spoboda je jedan manje radnik koji pridonosi razvoju tkz. Bosnjaka.
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dosje: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 15:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82909 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Iz Stoca i ne sjeća se rata, izbjeglica kao dijete u hotelu na Korčuli, a priča okolo kako je “preživio genocid”. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dosije: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 15:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82909 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Sokolić je napisao/la: Mostar ili ako je po objavaman, Stolac? Newcastle.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dosje: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 15:27 |
|
|
MiB je napisao/la: Tema o muslimanskom ptsp-ovcu i njegovim huškačkim objavama. U trenutku otvaranja ove teme ima preko 11.000 pratitelja. Tko je on? Od kuda je? Za koga radi? https://www.tiktok.com/@smajobesoPrimjeri objave
.
. Znači na taj način provodi godišnji odmor, kad iz Newcastle, Engleska, dođe na godišnji odmor 2 dana u Stolac, pa 10 dana na Korčulu, ovaj Korčulanac u Engleskoj.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dosje: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 15:29 |
|
|
Zanima me čime se bavi u Engleskoj, koji mu je posao.
Radi li štagod korisna za Englesku, je li uzoriti migrant.
|
|
Vrh |
|
 |
hoblatopla
|
Naslov: Re: Dosje: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 15:29 |
|
|
Pogledajte na što liče danas radi spoboda poput njega. Pogledajte razinu na kojoj je Hrvatska, a na kojoj je trokutistan. Pogledajte razlike izmedju prosjecnoh hrvatskog sela vs prosjecnog balijskog sela u govnetu.  Zamislite, ne daj boze, da smo mi okrenuli igranju zrtava umjesto razvoja gdje bi smo danas bili. Mozda bi prosjecni Hrvat radio u komunalnim prostora tkz. Armije BiH umjesto danasnje situacije da prosjecnji balija moli za posao u komunalnim u gradovima hercegbosne i da dolaze cuvat ovce za hrvatske gazde. E, za to su djelomicno zasluzni i spobode poput Smaje. Smajo dok se trpa parama koje nije zaradio je postigao da mu njegove balije moraju cuvat ovce po Kupresu. Hvala Smajo. Da bog još medalja princa Charlesa dobio. 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dosje: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 15:31 |
|
|
Barunica Helać za sirotinju.
|
|
Vrh |
|
 |
hoblatopla
|
Naslov: Re: Dosje: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 15:32 |
|
|
Što dobiješ kad staviš poturicu u odijelo - Smaju Bešu.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Dosje: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 15:35 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Govno nezahvalno Citat: On je iz Stoca, ali 1994., kao devetogodišnjak, izbjegao je u Njukasl zbog rata. Njegov otac 1993. odveden je u logor Dretelj, a zbog bolesti je izmješten na Korčulu https://avaz.ba/vijesti/bih/869297/smaj ... lo-u-bosniPouka za sljedeće sukobe. Pogledaj kako su Srbi prošli (i što su sve radili), a što je bilo s nama. Pa ti budi human, pomogni sirotu na svoju sramotu.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Dosje: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 15:37 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27087 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Robbie MO je napisao/la: Zanima me čime se bavi u Engleskoj, koji mu je posao.
Radi li štagod korisna za Englesku, je li uzoriti migrant. A eto, google kaže da je predaje arhitekturu na sveučilištu Newcastle.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dosje: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 15:39 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zanima me čime se bavi u Engleskoj, koji mu je posao.
Radi li štagod korisna za Englesku, je li uzoriti migrant. A eto, google kaže da je predaje arhitekturu na sveučilištu Newcastle. I bavi se dženosajdima nad muslimanima kao aktivista ? Umjesto da uživa u slobodno vrijeme….
|
|
Vrh |
|
 |
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Dosje: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 15:48 |
|
|
dudu je napisao/la: Dobro ga je HVO ujebao, žmiga kao lampica. Ma ujebali su ga kurac, da jesu danas bi bio poput psića uz nogu, Srbi znaju kako njih tretirati, dobro su ih disciplinirali i zato ih više poštuju. Kod nas je veliki limitator nauk okretanja i drugog obraza, tko tebe kamenom, ti njega kruhom, ljubi bližnjeg, moli i za neprijatelje, kod Srba toga nema, već odmah nogom u guzicu. Kad mi kažu da sam Srbofil, pa nije to možda toliko radi samih Srba, koliko radi njihovih načina. Pogledajte, oni imaju stabilnu i monolitnu Republiku Srpsku, znali su kako stvorit državu, dok se mi tu s njima natežemo po Mostaru. Naši ljudi nisu se baš vraćali na srpske i muslimanske teritorije, jer im je u samom startu poručeno da nisu dobro došli, naše povratnike, svećenike i časne su ubijali, premlaćivali, dok je kod nas SFOR silom trpao Musliće u Stolac a Srbe u Drvar. Da smo mi zbilja bili malo više UZPovski kako nam danas lažno podmeću, možda bi smo danas bili u daleko boljem položaju. Mene je stid te titule "UZPovac" jer smatram da je nezasluženo nosimo,dok Srbi se ne stide genocidne titule, kao što se ne stide Mladića i Karađića, jer znaju da je netko morao zaprljat ruke i stvorit im državu.
|
|
Vrh |
|
 |
dreamteam
|
Naslov: Re: Dosje: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 15:54 |
|
|
Dobro, dečko je očigledno stradao i ne stidi se o tome pričati, u stvari prosipati patetiku 30 godina nakon.
Pravo pitanje je zašto mi nemamo svoga Smaju Bešu, a nije da nemamo materijala, ili nam se gadi mandrljati o vlastitom stradanju.
Evo meni je rodbina stradala u Grabovici, nitko nikad nije kažnjen na višoj razini osim par sarajevskih klošara, običnih vojnika koji su priznali ubojstvo, a Grabovica je genocid u malom u pravom smislu te riječi.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
Vrh |
|
 |
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Dosje: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 15:56 |
|
|
Ceha je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Pouka za sljedeće sukobe. Pogledaj kako su Srbi prošli (i što su sve radili), a što je bilo s nama. Pa ti budi human, pomogni sirotu na svoju sramotu. E upravo to. Osim Srbrenice, što je bilo malo zvučnije i medijski atraktivnije, tko se danas uopće sjeća da su ih godinam u Sarajevu kategorizirali kao divljač na safariju, dok se nama spočitava tih par incidenata koji su i onako predimenzionirani a nitko od naše politike nije se usprotivio. Srbima podastru neoborive dokaze za Srbrenicu a oni se povampire i kažu "ma lažu, nismo ih pobili u Srbrenici" dok nama nabroje u zločine HVO-a i one koji su umrli od prirodnih smrti, mi to prihvatimo kao zdravo za gotovo. Incidenti u Ahmićima i Stupnom Dolu su jako diskutabilni, čak postoje svjedočanstva njihovih žena gdje govore kako su i one pucale "po ustašama" pa što je onda civil s oružjem ako ne legitimna vojna meta. 30 godina smo bili defanzivni, toga je više dosta, ne može se više lijepo s onima koji bi nas izbrisali s lica zemlje da im se ukaže prilika. Mi moramo promjenit mentalitet i odbacit glupi moralni limitator "okretanja i drugog obraza"
|
|
Vrh |
|
 |
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Dosje: Smajo Bešo Postano: 08 lip 2025, 16:02 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zanima me čime se bavi u Engleskoj, koji mu je posao.
Radi li štagod korisna za Englesku, je li uzoriti migrant. A eto, google kaže da je predaje arhitekturu na sveučilištu Newcastle. Kakav je to arhitekt koji ne zna cijeniti najimpresivniji monument modernog postratnog arhitektonskog postignuća u BiH, vidljiv golim okom iz svih kutaka Mostara. 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|