|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 43 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Tomba17
|
 |
Naslov: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 19 tra 2024, 16:23 |
|
|
“Murphy odlazi početkom šestog mjeseca. Znamo i dan kada je kupio kartu. Povukli su ga iz Bosne i Hercegovine mjesec dana prije isteka mandata zato što je napravio opšti nered u BiH, i zato ga povlače” – kazao je Dodik. Izvor, sa “analizom” u listu starijih Mladih Muslimana https://thebosniatimes.ba/91725/trooojka-sa-tri-nistice-zavrsava-se-sarajevska-prica-odlazi-murphy/
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 19 tra 2024, 18:56 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 3294 Lokacija: Gora Romanija
|
|
Mandati US ambasadora traju 3 godine. Murphy je od jula 2021. Dakle sve standardno. A novi ambasador ce opet biti od Bidena. Oni koji cu cekali Trumpa,morat ce cekat jos do 2027,ako pobjedi uopste. Ali to je nebitno,nikakav trump ni biden nece skinut dodika sa crne liste. To je samo razlika od pasivne do vise konkretnije politike USA
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 19 tra 2024, 19:23 |
|
|
|
1. Koga briga za crne liste? Hrvate ne. 2. Ako veleposlanik želi novi mandat 2027 ponovo ovdje ili bilo gdje, mora slušati gazdu.
Zaključak i preporuka: pogledaj opet A. onaj klip kako se u zapadnom Sa slavi pobjeda Biden. Samo što ne će 6 flota uploviti pod Pelješkim. B. onaj klip sa turskim zastavama u rukama grahadžana zap Sa. Sve dok Turska investira u Srbiju, a ne tamo gdje mašu njihovim zastavama C. pročitaj opet današnju izjavu iranskog veleposlanika, nije bio genocid kaže.
Itd.
Diši malo. Smiri živce.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 11 srp 2024, 20:54 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 11 srp 2024, 22:10 |
|
|
|
Ovaj ce slusat sta mu u Washingtonu kazu,pa nije Murphy na svoju ruku radio sta je radio. Nismo bas tolika kolonija
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 12 srp 2024, 06:17 |
|
|
|
Jok, eto nisi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 12 srp 2024, 07:37 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 7700 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Patriota je napisao/la: Ovaj ce slusat sta mu u Washingtonu kazu,pa nije Murphy na svoju ruku radio sta je radio. Nismo bas tolika kolonija Treba izmjerit kolika smo kolonija U svakom slučaju Murphy je napravio sukob između sebe i Dodika osobnim, ne samo političkim. Kako god da Dodik Ameriki nemože ništa, opet je puno jeftinije pridobiti ga na nekim stvarima nego slati bombardere. Ključ držanja tri strane u džepu je da svaka misli da ima šanse da te pridobije na svoju stranu pa ima razloga i da te posluša. Kako stvari stoje, srpska strana, barem ovi u vlasti, ne slušaju amerikance uopće, jer ne vide da će im to donijeti išta. Hrvatska strana više gleda u EU i fokusira se na tu politiku jer tu ima više utjecaja preko Hrvatske. Propao pokušaj instaliranja Trivićke za RS i sad im treba ambasador koji će "imati razumjevanja" i za srpsku stvar. Stara taktika Amerike je da promijene ljude i kažu "ovi prije nas nisu uspjeli, mi smo drugačiji", i time zapravo speru grijehe, promjene politiku, bez da itko od njihovih političara mora, osobno, podvit rep. Ne kažem ja da ti loše stoji Murphyeva slika, sigurno ti bolje pristaje nego od ovog idućeg što će doći.
_________________ ESLJP: Konvencija ne jamči jednaku težinu svakog glasa na izborima - Aplikacija je pokušaj promjene ustavne strukture - Nije individualno pravo (toč. 10. i 15. Odluke ESLJP, aplikacija br. 34891/21)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 12 srp 2024, 07:55 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Baš to, glavn i zadatak će mu bit pridobit Srbe, a to znači da će Bošnje opet popušit. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 12 srp 2024, 09:21 |
|
|
|
Kakvi srbi,Bakir ce prvi rezervisat sastanak s novim veleposlanikom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 12 srp 2024, 09:40 |
|
|
Patriota je napisao/la: Kakvi srbi,Bakir ce prvi rezervisat sastanak s novim veleposlanikom Može, baš se pitam što on može ponuditi Zagrebu preko njega a da Trojka ne može. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 12 srp 2024, 09:42 |
|
|
|
Bakir će REZERVIRATI, a USA skočiti!!!
=
Sunit okom Hamer skokom…
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 12 srp 2024, 09:49 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45366 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Patriota je napisao/la: Kakvi srbi,Bakir ce prvi rezervisat sastanak s novim veleposlanikom Da baš će se prvo sastati s čelnikom stranke radi koje su mijenjali izborni zakon da je izbace s vlasti Prvi sastanak je rezerviran za miljenike hambasade iz Trojke, Bakir može čekati ispred vrata i vrtiti se u krug.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 12 srp 2024, 10:06 |
|
|
daramo je napisao/la: Patriota je napisao/la: Kakvi srbi,Bakir ce prvi rezervisat sastanak s novim veleposlanikom Da baš će se prvo sastati s čelnikom stranke radi koje su mijenjali izborni zakon da je izbace s vlasti Prvi sastanak je rezerviran za miljenike hambasade iz Trojke, Bakir može čekati ispred vrata i vrtiti se u krug. Pazi sta ti kazem
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 12 srp 2024, 10:17 |
|
|
|
Ocekujem bar jednu kolonu sarajevskih taksista sa bajdenovim slikama i slikama novog hambasadora
donosi him gradjansku, vol.7
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 13 srp 2024, 14:18 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 22:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Tomba17 je napisao/la: “Murphy odlazi početkom šestog mjeseca. Znamo i dan kada je kupio kartu. Povukli su ga iz Bosne i Hercegovine mjesec dana prije isteka mandata zato što je napravio opšti nered u BiH, i zato ga povlače” – kazao je Dodik. Izvor, sa “analizom” u listu starijih Mladih Muslimana https://thebosniatimes.ba/91725/trooojka-sa-tri-nistice-zavrsava-se-sarajevska-prica-odlazi-murphy/Kakav lažov ovaj Dodik, pa Marfiju ističe mandat. Inače glupo se njemu radovati, jer stiže novi hambasador kojeg opet postavljaju demokrate. Da je Marfi bio još godinu, možda bi Tramp postavio novog.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 13 srp 2024, 14:28 |
|
|
|
Glede Mikey.
Službeni mandat Mikey ističe tu oko instaliranja novog/starog predsjednika USA. Što znači, ako Mikey ode prije Siječnja odlazi prijevremeno.
Evo pola godine prije službenog kraja objavljuje tko dolazi. Ali ne i datum.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 13 srp 2024, 14:35 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 22:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
|
Ajde bilo bi dobro da dođe neki Trampov.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 13 srp 2024, 15:17 |
|
|
Novi ambasador je imenovan 2018.za neku poziciju od strane Trumpove administracije. Inace,douglas d.jones je trenutni zamjenik O’Brien-a 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 13 srp 2024, 15:29 |
|
|
|
Treba za Dodu neki jači igrač.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 13 srp 2024, 15:39 |
|
|
KOST je napisao/la: to ce biti zadnji americki ambasador u BiH, u najvecem entitetu uskoro ce to biti Kristofer Hil. Najveci entitet nije,mozda najveca genocidna tvorevina? Mozda
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vegas
|
Naslov: Re: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 13 srp 2024, 15:46 |
|
|
Patriota je napisao/la: KOST je napisao/la: to ce biti zadnji americki ambasador u BiH, u najvecem entitetu uskoro ce to biti Kristofer Hil. Najveci entitet nije,mozda najveca genocidna tvorevina? Mozda Ima smisla jer je nastala na najvecem genocidu na ovim prostorima, onom nad Srbima u ww2 sa ciljem da im se to ne ponovi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 13 srp 2024, 16:05 |
|
|
|
Činjenica jest da holivudizacija genocida ide na ruku svima koji bi odvajali jer pokazuje da Bošnjaci i Srbi nisu ni nakon 30 g. spremni za zajednički život.
Samim tim teško je očekivati da će netko samo tako izručit Srbe Bošnjacima u nekoj unitarnoj.
Pa neće čak ni nas u Federaciji. Ipak je 21. stoljeće.
Da su Bošnjaci išli drugim putem poslije rata. Što je bilo bilo je, nije važno tko je tko, svi smo građani prije svega, istinski građanski, i sve mostove izgradili a ne srušili, skroz bi druga pjesma bila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 14 srp 2024, 12:54 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46 Postovi: 7508 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
|
Dobra vijest za Bosnu i za Hercegovinu.Oni koji su još od početka devedesetih kreirali poliiku SAD prema Bejha otišli su ili odlaze u penziju(među takvima je i Majkl).Njihov maligni uticaj neće sasvim nestati ali iz pozicije penzosa ipak će biti znatno slabji.Na njihova mjesta dolaze novi za koje nije isključeno da će u jednom momentu odlučiti da preispitaju stav o bezerezervnoj podršci "suverenitetu i teritorijlnoj cjelovitosti" Bejha.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 14 srp 2024, 12:57 |
|
|
BiH se klima ka babin zub. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1478 of 2558 - 57.78%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Odlazi nam raja, odlazi nam raja (ono, MURPHY) ?/! Postano: 15 srp 2024, 00:24 |
|
|
|
Danas nam odlazi Asim Ferhatović Danas nam odlazi naš Hase BBC na mome radiju "Oslobodjenje" u mojim rukama.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 32 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|