|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 51 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dzamijas
|
Naslov: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 23 kol 2024, 19:54 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2207 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 23 kol 2024, 19:59 |
|
|
Valjda bude i scena kako je s ostalim zapovjednicima pobjegao helikopterom.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
Teuton
|
Naslov: Re: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 23 kol 2024, 20:05 |
|
|
1. Popularizacija turskog jezika među bh. muslimanima. 2. Navikavanje na azijatski izgled "Bošnjaka". 3. Daljnje emotivno vezivanje za Tursku.
Dobar asimilacijski projekt. Uz to, ako bude romantičarskih prizora, moglo bi dovesti do jačanja islamizma, što nama naravno odgovara.
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 23 kol 2024, 20:06 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Shchepo
|
Naslov: Re: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 23 kol 2024, 20:10 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2019, 22:36 Postovi: 562 Lokacija: Heronville
|
Let iznad kukavicjeg gnijezda: True story
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 23 kol 2024, 20:27 |
|
|
Dva valjda najpoznatija bošnjačka ratna heroja:
Naser Orić - pobjegao helikopterom iz Srebrenice netom prije je VRS počinila genocid, ostavio civile Srebrenice nebranjene Izet Nanić - poginuo u Hrvatskoj usred akcije Oluja od strane Srpske Vojske Krajine dok su njegove trupe palile i pljačkale sela po Krajini, a srpska vojska bježala od HV-a
Bonus - obojica su bili u JNA dok je ista žarila i palila po Hrvatskoj.
E sad usporedi to sa Markom Babićem, Blagom Zadrom ili Andrijom Matijašem Paukom. LOL.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 23 kol 2024, 20:30 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41866 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Heroju koji je promijenio tok rata 
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 23 kol 2024, 20:33 |
|
|
A što mogu snimit realno? Kako je tjelohranitelj Miloševića? Kako provaljuje za Božić u selo poklat srpske civile i djecu? Kako kao zapovjednik ostavlja svoju vojsku na cjedilu i bježi helikopterom? Stvarno evo pitam, što mogu snimit o njemu?
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 23 kol 2024, 20:39 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 23 kol 2024, 21:09 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41866 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Rika sv Vida je napisao/la: A što mogu snimit realno? Kako je tjelohranitelj Miloševića? Kako provaljuje za Božić u selo poklat srpske civile i djecu? Kako kao zapovjednik ostavlja svoju vojsku na cjedilu i bježi helikopterom? Stvarno evo pitam, što mogu snimit o njemu? Ako su od Bakira mogli napraviti ratnog heroja i hrabrog diverzanta onda mogu svašta.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 23 kol 2024, 21:37 |
|
|
daramo je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: A što mogu snimit realno? Kako je tjelohranitelj Miloševića? Kako provaljuje za Božić u selo poklat srpske civile i djecu? Kako kao zapovjednik ostavlja svoju vojsku na cjedilu i bježi helikopterom? Stvarno evo pitam, što mogu snimit o njemu? Ako su od Bakira mogli napraviti ratnog heroja i hrabrog diverzanta onda mogu svašta. To je razina bajki iz 1001. noći... 
|
|
Vrh |
|
 |
oak
|
Naslov: Re: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 23 kol 2024, 21:51 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 23:28 Postovi: 2068 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
Koga Bošnjaci smatraju herojem/herojima rata? Srbi imaju svoje đenerale, kod nas u RH Gotovina, Zadro, Pauk itd... u BiH Praljak, Kordić, itd... svi su imali pobjeda u ratu na ledjima. Koga vi smatrate takvima? Komšić 
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor
|
Naslov: Re: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 23 kol 2024, 23:37 |
|
|
Znao sam da Osmanlije imaju jaku produkciju sapunica, ali nisam znao da su ovako daleko otišli i u sci-fi vode. Prvo film o “heroju” Aliji koji je Muslimane sveo na 18% teritorija na kraju rata, pa film o “Kookiru diverzantu” , da bi sada ovjekovječili i jednog od glavnih “junaka” muslimanske vojne katastrofe u Istočnoj Bosni.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 24 kol 2024, 00:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82034 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Jel pobjeđuje u filmu?
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 24 kol 2024, 08:17 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18558 Lokacija: Drina je na granici!
|
Je li u filmu prikazan kao vođa narkokartela i reketaša?
_________________ Znam Da nekima Smeta
|
|
Vrh |
|
 |
VBA2024
|
Naslov: Re: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 24 kol 2024, 09:24 |
|
|
_________________ IQ based discrimination ftw
|
|
Vrh |
|
 |
maremare
|
Naslov: Re: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 24 kol 2024, 20:05 |
|
|
Teuton je napisao/la: 1. Popularizacija turskog jezika među bh. muslimanima. 2. Navikavanje na azijatski izgled "Bošnjaka". 3. Daljnje emotivno vezivanje za Tursku.
Dobar asimilacijski projekt. Uz to, ako bude romantičarskih prizora, moglo bi dovesti do jačanja islamizma, što nama naravno odgovara. 1.Trude se turci, doniraju ruksake i slicno da djeca izaberu turski umjesto njemacki.Opet im ne ide 2.Ako za 500 godina nije izgled postao azijatski nece ni sada 3.SDA to forsira
|
|
Vrh |
|
 |
Teuton
|
Naslov: Re: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 24 kol 2024, 20:16 |
|
|
maremare je napisao/la: Teuton je napisao/la: 1. Popularizacija turskog jezika među bh. muslimanima. 2. Navikavanje na azijatski izgled "Bošnjaka". 3. Daljnje emotivno vezivanje za Tursku.
Dobar asimilacijski projekt. Uz to, ako bude romantičarskih prizora, moglo bi dovesti do jačanja islamizma, što nama naravno odgovara. 1.Trude se turci, doniraju ruksake i slicno da djeca izaberu turski umjesto njemacki.Opet im ne ide 2.Ako za 500 godina nije izgled postao azijatski nece ni sada 3.SDA to forsira Đes' Europljanine plavooki. Jesi se uspio odturčit?
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 24 kol 2024, 20:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82034 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ne kužim o čemu je film? Kad je izgubio rat u Srebrenici, počinio zločin u Kravici, bio bodyguard Miloševića, gađao Dubrovnik/Vukovar? A to su sve teme o kojima neće. Ne može se čak napraviti ni patetični film o “moralnoj pobjedi” tipa spašavanje civila, jer je pobjego helikopterom spasivši samo sebe. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
maremare
|
Naslov: Re: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 24 kol 2024, 20:19 |
|
|
Teuton je napisao/la: maremare je napisao/la: 1.Trude se turci, doniraju ruksake i slicno da djeca izaberu turski umjesto njemacki.Opet im ne ide 2.Ako za 500 godina nije izgled postao azijatski nece ni sada 3.SDA to forsira
Đes' Europljanine plavooki. Jesi se uspio odturčit? Moje okice su zelene a kosa plava Hoces da ti ovdje posaljem rezultate my heritege`? da vidimo koliko imam turskih gena zapravo ,preci su mi dosljaci,jer sam po rezultatima 68% slavenka, s prostora Rusije/Ukrajine,ali turskih gena nemam
|
|
Vrh |
|
 |
Teuton
|
Naslov: Re: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 24 kol 2024, 20:21 |
|
|
maremare je napisao/la: Teuton je napisao/la: Đes' Europljanine plavooki. Jesi se uspio odturčit? Moje okice su zelene a kosa plava Hoces da ti ovdje posaljem rezultate my heritege`? da vidimo koliko imam turskih gena zapravo ,preci su mi dosljaci,jer sam po rezultatima 68% slavenka, s prostora Rusije/Ukrajine,ali turskih gena nemam Pa već si nam rekao da si Viking. Pitamo te jesi li još uvijek Mustafa.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 24 kol 2024, 20:22 |
|
|
Da ovo nije lapolapo 
|
|
Vrh |
|
 |
maremare
|
Naslov: Re: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 24 kol 2024, 20:24 |
|
|
Teuton je napisao/la: maremare je napisao/la: Moje okice su zelene a kosa plava
Hoces da ti ovdje posaljem rezultate my heritege`? da vidimo koliko imam turskih gena
zapravo ,preci su mi dosljaci,jer sam po rezultatima 68% slavenka, s prostora Rusije/Ukrajine,ali turskih gena nemam
Pa već si nam rekao da si Viking. Pitamo te jesi li još uvijek Mustafa. Ja sam napisala da sam dominantno slavenka,a vikinzi su germani koliko znam
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 24 kol 2024, 20:25 |
|
|
daramo je napisao/la: Heroju koji je promijenio tok rata  Pa dok je branio Miloševića, nitko ga nije ubio 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Turska državna televizija snimila seriju o Naseru Oriću Postano: 24 kol 2024, 20:28 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ne kužim o čemu je film? Kad je izgubio rat u Srebrenici, počinio zločin u Kravici, bio bodyguard Miloševića, gađao Dubrovnik/Vukovar? A to su sve teme o kojima neće. Ne može se čak napraviti ni patetični film o “moralnoj pobjedi” tipa spašavanje civila, jer je pobjego helikopterom spasivši samo sebe.  Bit će neki SF, zicer 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|