|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Patriota
|
Naslov: Ambasada:BiH uživa podršku obje stranke SAD-a Postano: 08 stu 2024, 19:51 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 1573 Lokacija: Gora Romanija Upozorenja: 2
|
_________________ K'o da čujem zveket sablje starih ratnika Opet ječi sa planine vrisak sokola Nikad ovo biti neće zemlja dušmanska Odgojila majka Bosna prsa junačka
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Ambasada:BiH uživa podršku obje stranke SAD-a Postano: 08 stu 2024, 20:31 |
|
|
Otvaraš temu zbog papagajskog odgovora na retardirano postavljeno pitanje. Ovi pitaju šta misli budući Predsjednik Amerike o Bosni i o Hercegovini, ljude koje on nije postavljao, i to prije nego je on preuzeo dužnost Ako ti je poanta teme bila da su u Radiju Slobodna Evropa zaposlene budaletine, onda moja isprika.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Ambasada:BiH uživa podršku obje stranke SAD-a Postano: 08 stu 2024, 20:32 |
|
|
Super.
(Što si eheto drugo mislio da će reći?)
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ambasada:BiH uživa podršku obje stranke SAD-a Postano: 08 stu 2024, 20:38 |
|
|
Ako danas Vučića novinar upita isto, odgovorio bi Srbija podržava BiH.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Ambasada:BiH uživa podršku obje stranke SAD-a Postano: 08 stu 2024, 21:02 |
|
|
Hrvatska snažno podržava suverenitet i integritet BiH.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Ambasada:BiH uživa podršku obje stranke SAD-a Postano: 08 stu 2024, 21:10 |
|
|
Pa dobro kad je već tome tako onda da i ja dam skromni doprinos. 9 od 10 glasova u mojoj glavi podržava BiH. Onaj 10 samo nešto nerazgovijetno mrmlja. Nego nakon ovog vrlo važnog saznanja, dolazimo do teških i bitnih pitanja. Zašto u Sarajevu povodom ove podrške nije organizirana kolona vozila sa američkim zastavama i kakva poruka se tim nečinjenjem šalje najdražoj ambasadi?
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Ambasada:BiH uživa podršku obje stranke SAD-a Postano: 08 stu 2024, 21:11 |
|
|
Tako je. Daytonska BiH uživa podršku obje stranke SAD-a, Hrvatske i Srbije. Jedino ne uživa podršku Muslimana koji je nazivaju tamnicom i okovima.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Banya
|
Naslov: Re: Ambasada:BiH uživa podršku obje stranke SAD-a Postano: 08 stu 2024, 21:12 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 722 Lokacija: Republika Srpska
|
Patriota je napisao/la: https://n1info.ba/vijesti/americka-ambasada-bih-uziva-podrsku-obje-stranke-u-sad-u/
_________________ ...and these villages of yours...
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Ambasada:BiH uživa podršku obje stranke SAD-a Postano: 08 stu 2024, 22:34 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ako danas Vučića novinar upita isto, odgovorio bi Srbija podržava BiH. Dobro znam shvatili smo crno nam se piše. Najebat ćemo mi ili Kosovari ili oba naroda. Nema nade. Lazno nas podrzavaju Ameri i pustili su nas niz vodu. RS će se odcijepiti, Kosovo ide u sastav Srbije, vi ćete dobiti dio Federacije a nama mala fildžan državica. Ili ne. Nas će protjerati za Anadoliju, oni koji se pokrste moći će živjeti u RS ili u Federaciji koja će pripasti Hrvatima. Jebeno. Valja se pakovat.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Ambasada:BiH uživa podršku obje stranke SAD-a Postano: 08 stu 2024, 22:37 |
|
|
Pa Kiflu vam podržavaju Ameri, ima nade...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ambasada:BiH uživa podršku obje stranke SAD-a Postano: 08 stu 2024, 22:40 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ja mogu reći u svoje i u ime RH da mi podržavamo BiH i VP-a.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Ambasada:BiH uživa podršku obje stranke SAD-a Postano: 08 stu 2024, 22:50 |
|
|
Zanimljivo kako nitko sa nijednog hrvatskog radija nije poslao pitanje o tome da li nova američka vlada podržava teritorijalni integritet Republike Hrvatske.
To su valjda teme za bošnjake i srbe, jedni da im se ne raspadne, a drugi da im se vratio dio koji im po međunarodnom pravu pripada ali im po činjeničnom stanju otpada.
I to baš sve zbog Amerike, i BiH sastavljena, i Srbija od Kosova rastavljena.
Kakva god da je politika u Americi mi znamo da su granice Republike Hrvatske neupitne, i tu nema nerješenih pitanja. Upitne bi bile samo u slučaju raspada BiH i to samo u smislu potencijalnog širenja.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Ambasada:BiH uživa podršku obje stranke SAD-a Postano: 09 stu 2024, 08:59 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ako danas Vučića novinar upita isto, odgovorio bi Srbija podržava BiH. Dobro znam shvatili smo crno nam se piše. Najebat ćemo mi ili Kosovari ili oba naroda. Nema nade. Lazno nas podrzavaju Ameri i pustili su nas niz vodu. RS će se odcijepiti, Kosovo ide u sastav Srbije, vi ćete dobiti dio Federacije a nama mala fildžan državica. Ili ne. Nas će protjerati za Anadoliju, oni koji se pokrste moći će živjeti u RS ili u Federaciji koja će pripasti Hrvatima. Jebeno. Valja se pakovat. Neće vas istjerati nitko. Vi ste razlog zašto će se klatno okrenuti, islam zabraniti, a ljudi uvesti pod skute univerzalne religije zvijeri. Koja će na površini izgledati kao povoljnija alternativa.
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ambasada:BiH uživa podršku obje stranke SAD-a Postano: 09 stu 2024, 09:19 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Čuj neće a Njemačka i Slovenija aktivno rade na uništenju. Jedino ako ne misle Nepalce bošnjačit.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Ambasada:BiH uživa podršku obje stranke SAD-a Postano: 09 stu 2024, 09:51 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6357 Lokacija: Izvan sebe
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ako danas Vučića novinar upita isto, odgovorio bi Srbija podržava BiH. Dobro znam shvatili smo crno nam se piše. Najebat ćemo mi ili Kosovari ili oba naroda. Nema nade. Lazno nas podrzavaju Ameri i pustili su nas niz vodu. RS će se odcijepiti, Kosovo ide u sastav Srbije, vi ćete dobiti dio Federacije a nama mala fildžan državica. Ili ne. Nas će protjerati za Anadoliju, oni koji se pokrste moći će živjeti u RS ili u Federaciji koja će pripasti Hrvatima. Jebeno. Valja se pakovat. Nekako mi izgleda trumpov mandat kratak za sve to, ali neke stvari ce se desiti.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|