|
|
Stranica: 1/18.
|
[ 426 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Capljinac
|
Naslov: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 02:58 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Capljinac
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 03:03 |
|
|
Citat: Nakon ubistva policajaca istražioci su došli do poruka u kojima je napadač Elmir S. naveo da su razlozi zbog kojih napada policiju `podržavanje cionista, želja za Evropskom unijom, ubijanje nevinih muslimana i ubistvo šejha Jusufa Barčića (vođa i osnivač selefijskog pokreta u BiH koji je 2007. godine poginuo u saobraćajnoj nesreći u Tuzli)`- otkriva izvor ATV-a.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 05:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82469 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Znači nije učenik nego učač 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 05:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82469 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Moderni bosanski euroskeptik, Gen Z.
Rođen na godinu kad je ovaj forum otvoren.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 05:29 |
|
|
Sad da vidimo, hoće li dobri Bošnjo imati unutarnju diskusiju tipa “jao, šta će reci stranci, šta će reći Amerikanci, koji strani mediji će prenijeti, koliko ćemo političkih bodova na ovo izgubiti, kakvu će nam političku štetu napraviti??” ili možda “idemo nagaziti Islamsku zajednicu koja nas suptilno palestinizira već 30 godina i nagaziti na likove poput Elvedina Pezića koji imaju 150 000 followera”.
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 05:39 |
|
|
Opet će biti stara takijaška "njihovi ekstremisti, naše budale" 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 05:41 |
|
|
Učač: 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 05:47 |
|
|
horus je napisao/la: Opet će biti stara takijaška "njihovi ekstremisti, naše budale"  Ma iza 2022 vrijeme je za jednu unutarnju iskrenost kod Bošnjaka jer je završena ta igra “reputacije”, američki igrači (Trojka) su sada s nama, ni nama ni Srbima naštetiti više ne mogu, postavljen je sigurnosni zid između Bošnjaka i Hrvata, Srbi su odvojeni oduvijek, i svaki ovakav događaj se sada svodi samo na pitanje kako Bošnjaci sebe grade i sebe vide. Sami sebi. Nama je ovo vijest iz inozemstva, nema neke razlike je li Sandžak ili Krupa. Ni mi ni Srbi u “Palestini” ne živimo, ali oni bi na kraju mogli a Islamska zajednica ih aktivno gura u tom smjeru i pri tome ju se ne smije kritizirati. Iako, ja mislim da je emigracija u Njemačku i dalje glavna sila na terenu, i da penzioneri nisu nešto naročito dobar materijal za islamski radikalizam. Ali, ti “džepovi” islamista bi mogli ostati i narušavati život penzićima u 23%. Ipak, Instagram i TikTok su jači od islama tako da, ovo vidim kao izuzetak i eksces. Doduše, i vehabija Elvedin Pezić je Instagram influencer. Opet, 99% mladih guslaju ono kozje crijevo u kafićima.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 06:35 |
|
|
14-godišnjak Ide u osnovnu školu. Je li Hamas preuzeo odgovornost ?  
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 06:55 |
|
|
Školski primjer onoga što govorim.
Džamija sama ekstremizira okopnjele birače, sve pod krinkom islamofobije i EU skepticizma. Drugačije ne zna i ne može.
Ugroženi su.
_________________ Najezda hipija-stereotipija. Kupi me, prodaj me, vodi me još! Mlada buržoazija, foliranti i ološ..
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 07:20 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Robbie MO je napisao/la: horus je napisao/la: Opet će biti stara takijaška "njihovi ekstremisti, naše budale"  Ma iza 2022 vrijeme je za jednu unutarnju iskrenost kod Bošnjaka jer je završena ta igra “reputacije”, američki igrači (Trojka) su sada s nama, ni nama ni Srbima naštetiti više ne mogu, postavljen je sigurnosni zid između Bošnjaka i Hrvata, Srbi su odvojeni oduvijek, i svaki ovakav događaj se sada svodi samo na pitanje kako Bošnjaci sebe grade i sebe vide. Sami sebi. Nama je ovo vijest iz inozemstva, nema neke razlike je li Sandžak ili Krupa. Ni mi ni Srbi u “Palestini” ne živimo, ali oni bi na kraju mogli a Islamska zajednica ih aktivno gura u tom smjeru i pri tome ju se ne smije kritizirati. Iako, ja mislim da je emigracija u Njemačku i dalje glavna sila na terenu, i da penzioneri nisu nešto naročito dobar materijal za islamski radikalizam. Ali, ti “džepovi” islamista bi mogli ostati i narušavati život penzićima u 23%. Ipak, Instagram i TikTok su jači od islama tako da, ovo vidim kao izuzetak i eksces. Doduše, i vehabija Elvedin Pezić je Instagram influencer. Opet, 99% mladih guslaju ono kozje crijevo u kafićima. Neki dan fotka Pezo sa mladom i punicom, obje zamotane, ispod komentar: Mlada ista mater. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 07:25 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Učač:  Fromthe playbook
_________________ Sviće zora hadžija, neka tužna pjesma ti i ja Sviće zora s našim sjenama
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 07:27 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Učač:  Fromthe playbook Teorija zavjere?
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 07:37 |
|
|
Karabaja ima pogrešnu početnu premisu.
_________________ Najezda hipija-stereotipija. Kupi me, prodaj me, vodi me još! Mlada buržoazija, foliranti i ološ..
|
|
Vrh |
|
 |
VBA2024
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 07:38 |
|
|
Bakir aktivirao Hamas mode u Bakirjugendu
_________________ IQ based discrimination ftw
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 07:44 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Bakir aktivirao Hamas mode u Bakirjugendu Simple, yet effective :)
|
|
Vrh |
|
 |
trofazna_struja
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 07:49 |
|
|
Svaki drugi komentar na Klixu: "Sačekajte da čujemo šta je motiv"
|
|
Vrh |
|
 |
micko52
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 08:03 |
|
|
Muje 7 dana blebeću o ruskim kampovima za obuku u Banja Lucu a maloljetni teroristi Hamasa bošnjačke proizvodnje ubijaju policiju u USK.
_________________ Nit' je kuja okotila vuka, nit' je bula rodila hajduka!
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 08:11 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Fromthe playbook Teorija zavjere? Pa eto, da si ti islamski terorista, jel bi zblg ovih stvari isao u prvu policijsku stanicu s nozem? Ubistvo se desilo, ovo ostalo je pakovanje
_________________ Sviće zora hadžija, neka tužna pjesma ti i ja Sviće zora s našim sjenama
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 08:18 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Teorija zavjere?
Pa eto, da si ti islamski terorista, jel bi zblg ovih stvari isao u prvu policijsku stanicu s nozem? Ubistvo se desilo, ovo ostalo je pakovanje Tko vam pakira?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1245 of 2558 - 48.67%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 08:19 |
|
|
Citat: Gradonačelnik Bos. Krupe nakon ubistva policajca: Šokirani smo, ovoga kod nas nikada nije bilo Kako to misliš "kod vas"?
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 08:22 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Pa eto, da si ti islamski terorista, jel bi zblg ovih stvari isao u prvu policijsku stanicu s nozem? Ubistvo se desilo, ovo ostalo je pakovanje Tko vam pakira? Islamski Srbi.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 08:24 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 42137 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Napad na policijsku stanicu je u svakom pogledu teroristički napad, nema tu pozadine, motiva i tko je počinitelj.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 08:25 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 5260 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Karabaja je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Teorija zavjere?
Pa eto, da si ti islamski terorista, jel bi zblg ovih stvari isao u prvu policijsku stanicu s nozem? Ubistvo se desilo, ovo ostalo je pakovanje Kao prvo, ne bih bio islamski terorista. Kao drugo, ovima koji pate od takvih radikalizama čest je i osjećaj nemoći i bijesa, kod njega je islamski radikalizam pomiješan i s tinejdžerskim buntom protiv autoriteta, a tko predstavlja taj autoritet nego policija. Kada sam i sam imao 14 nisam razumio niti su me interesovale političke prilike, vjerojatno ni njega nisu, da je malo upućeniji terorista možda bi napao neko sjedište Trojke ili EU institucije, a kako je klinjo kojim upravlja bijes iskalio se na prvoj figuri autoriteta koju je vidio a koju poistovjećuje s državnim aparatom. Problem je islamističko okruženje koje je proizvelo i taj osjećaj nemoći, radikalizam i eto očito i otpor prema EU. Svaki dan "Palestina, Palestina, cionisti, bla, bla, bla.."
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 08:30 |
|
|
potocnj je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Pa eto, da si ti islamski terorista, jel bi zblg ovih stvari isao u prvu policijsku stanicu s nozem? Ubistvo se desilo, ovo ostalo je pakovanje Kao prvo, ne bih bio islamski terorista. Kao drugo, ovima koji pate od takvih radikalizama čest je i osjećaj nemoći i bijesa, kod njega je islamski radikalizam pomiješan i s tinejdžerskim buntom protiv autoriteta, a tko predstavlja taj autoritet nego policija. Kada sam i sam imao 14 nisam razumio niti su me interesovale političke prilike, vjerojatno ni njega nisu, da je malo upućeniji terorista možda bi napao neko sjedište Trojke ili EU institucije, a kako je klinjo kojim upravlja bijes iskalio se na prvoj figuri autoriteta koju je vidio a koju poistovjećuje s državnim aparatom. Problem je islamističko okruženje koje je proizvelo i taj osjećaj nemoći, radikalizam i eto očito i otpor prema EU. Svaki dan "Palestina, Palestina, cionisti, bla, bla, bla.." U pravu si
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, POPOVO_POLJE i 60 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|