|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 18 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Šmit: “Žalio sam se Reisu zbog izjava Bećirevića” Postano: 02 pro 2024, 21:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76371 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Hahaha, OHR otvoreno priznaje da je Bećirević pod kontrolom Islamske Zajednice (inače opće poznata stvar, ali smiješno ovako javno reći) https://istraga.ba/schmidt-u-njemackoj- ... agumdziji/Što ti je real-politika.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Šmit: “Žalio sam se Reisu zbog izjava Bećirevića” Postano: 02 pro 2024, 21:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76371 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Šmit: “Žalio sam se Reisu zbog izjava Bećirevića” Postano: 02 pro 2024, 21:43 |
|
|
Da, islamska zajednica ne samo da ima SDA kao krilo nego je poklopila i SDP, s obzirom da je Bećirević novi predsjednik stranke.
Tako da će 2026 biti SDA i Light SDA, obje pod kontrolom centrale u IZ.
Stranci shvaćaju realnost, pa se Kavazović uvažava kao stvarni lider Muslimana.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Šmit: “Žalio sam se Reisu zbog izjava Bećirevića” Postano: 02 pro 2024, 21:46 |
|
|
Svi ovdje dođu legalisti a odlaze realisti.
Kako Iran ima Ajatolaha tako bošnjaci imaju reisa.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Šmit: “Žalio sam se Reisu zbog izjava Bećirevića” Postano: 02 pro 2024, 21:46 |
|
|
Uskoro će i Čović i Dodik pocet ić u Rijaset, želiš uvijek s najrelevantnijim sugorovnikom razgovarat.
A Reis postaje svojevrsni “natkrovljujući ajatollah”.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Šmit: “Žalio sam se Reisu zbog izjava Bećirevića” Postano: 02 pro 2024, 21:47 |
|
|
Novi sastanak koalicije na državnom nivou. Čović, Dodik i Kavazović: Opredijeljeni smo za europski put BiH!
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1060 of 2558 - 41.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Šmit: “Žalio sam se Reisu zbog izjava Bećirevića” Postano: 02 pro 2024, 21:49 |
|
|
Treba uraditi AI fotografiju tri lidera da vidimo kako to izgleda.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Šmit: “Žalio sam se Reisu zbog izjava Bećirevića” Postano: 02 pro 2024, 21:52 |
|
|
Ali, doslovce priznanje da je Bećireviću šef Reis, a da Lagumdžija pomaže i suflira.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Šmit: “Žalio sam se Reisu zbog izjava Bećirevića” Postano: 02 pro 2024, 21:55 |
|
|
Sviđa mi se otvorenost i iskrenost nove politike u svijetu.
Od Trumpa, preko izjave Jandrokovića i potvrde ambasade, do Šmita.
Jedna nova politička kultura s manje protokolarne korektnosti koja zamućuje jednostavne realnosti.
Takijaši, koji su plivali kao riba u vodama bivšeg korektnog narativa, na aparatima.
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Šmit: “Žalio sam se Reisu zbog izjava Bećirevića” Postano: 02 pro 2024, 22:00 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 1540 Lokacija: Gora Romanija
|
Ne vidim po cemu je Becir pod kontrolom Reisa,logicno da ce se sa njim sastajati ipak je clan predsjednistva iz reda Bosnjaka. A i ova Avdina izjava ko zna,ne treba vjerovati svemu sto pise istraga.ba,ovo je bas ono niđe veze za jednog VP. A i nez otkud da ce Becir bit 100% predsjednik SDP-a,treba otvorit temu,ipak je to nekadasnja najveca bh.stranka.
_________________ K'o da čujem zveket sablje starih ratnika Opet ječi sa planine vrisak sokola Nikad ovo biti neće zemlja dušmanska Odgojila majka Bosna prsa junačka
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Šmit: “Žalio sam se Reisu zbog izjava Bećirevića” Postano: 02 pro 2024, 22:02 |
|
|
Loš ti pokušaj damage control
Sljedeći je korak…ali ali ali
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Šmit: “Žalio sam se Reisu zbog izjava Bećirevića” Postano: 02 pro 2024, 23:10 |
|
|
Kavazović je glavni za islamsku zajednicu "Bosnu". Bakir je razina iznad te, on je predstavnik "Bosne" u muslimanskom bratstvu. Džamijska liga prvaka terorizma (tako prikazano na FTV/Plenum danas).
Zašto se Lagumdžiji žalio? Je li Lagumdžija između Kavazovića i Izetbegovića? Ili Ispod Kavazovića, a iznad Bećirevića?
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Šmit: “Žalio sam se Reisu zbog izjava Bećirevića” Postano: 02 pro 2024, 23:20 |
|
|
Turist je svjestan da su džamije njihove kasarne, a reis vrhovni komandant
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Hercegovac91
|
Naslov: Re: Šmit: “Žalio sam se Reisu zbog izjava Bećirevića” Postano: 02 pro 2024, 23:27 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Sviđa mi se otvorenost i iskrenost nove politike u svijetu.
Od Trumpa, preko izjave Jandrokovića i potvrde ambasade, do Šmita.
Jedna nova politička kultura s manje protokolarne korektnosti koja zamućuje jednostavne realnosti.
Takijaši, koji su plivali kao riba u vodama bivšeg korektnog narativa, na aparatima. Napokon.
_________________ Ljubi mi Te svaki kucaj srca I duše mi svaki topli dah, I pod hladnim ljubit će Te grobom Moj mrtvački pepeo i prah!
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Šmit: “Žalio sam se Reisu zbog izjava Bećirevića” Postano: 03 pro 2024, 10:44 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Kavazović je glavni za islamsku zajednicu "Bosnu". Bakir je razina iznad te, on je predstavnik "Bosne" u muslimanskom bratstvu. Džamijska liga prvaka terorizma (tako prikazano na FTV/Plenum danas).
Zašto se Lagumdžiji žalio? Je li Lagumdžija između Kavazovića i Izetbegovića? Ili Ispod Kavazovića, a iznad Bećirevića? 50:00
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
Banya
|
Naslov: Re: Šmit: “Žalio sam se Reisu zbog izjava Bećirevića” Postano: 03 pro 2024, 10:46 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 681 Lokacija: Republika Srpska
|
Zamisli da netko ode Tomi Vukšiću da se žali na Čovića... ili vladiki Jefremu na Dodika... Reko bi netko da je budala. Ovo sasvim normalno. Još je kao SDP. 90 posto Hrvata i Srba ne zna ni tko je Vukšić, ni tko Jefrem.
_________________ ...and these villages of yours...
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Šmit: “Žalio sam se Reisu zbog izjava Bećirevića” Postano: 03 pro 2024, 13:16 |
|
|
Normaliziralo se da se na bošnjake opet gleda kao na vjersku organizaciju.
Oni su sebe tako uvijek i vidjeli.
I Alija je nevoljko pristao na naziv bošnjaci i udaljavanje od imenice musliman jer je shvatio da zapadnjaci neće dati prava vjerskoj grupi a hoće nekoj naciji.
Toga se onda uhvatili bivši komunisti i polu-ateisti, ali takvi su realno slabog utjecaja.
Uvijek prevlada ono, kako reis kaže.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Šmit: “Žalio sam se Reisu zbog izjava Bećirevića” Postano: 04 pro 2024, 18:22 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Hahaha, OHR otvoreno priznaje da je Bećirević pod kontrolom Islamske Zajednice (inače opće poznata stvar, ali smiješno ovako javno reći) https://istraga.ba/schmidt-u-njemackoj- ... agumdziji/Što ti je real-politika. Ujedino i poziv reisu da ga disciplinira.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 18 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|