|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 1 post ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Tomba17
|
Naslov: Što se treba desiti da dođe do DOGE, ili Afuera, u The Protektorat? Postano: 15 vel 2025, 10:05 |
|
|
|
Po meni, ili
- Harmagedon - (Samo)razdruživanje - Preživjeti će uhljebske ćate i Bogojavljenje i u bilo kojem bivstvovanju bili
Što je to Afuera?!
Što je to DOGE?!
“DOGE nije odjel vlade Sjedinjenih Država na razini kabineta, već privremeno ugovorena vladina organizacija pod DOGE službom Sjedinjenih Država, ranije poznatom kao Digitalna služba Sjedinjenih Država. Navedena svrha DOGE-a je smanjiti rasipnu i lažnu federalnu potrošnju i eliminirati pretjerane propise. Organizacija je stvorena za "modernizaciju savezne tehnologije i softvera kako bi se maksimizirala učinkovitost i produktivnost vlade"
Prevedeno pomoću Google Translate sa Wiki.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 1 post ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|