|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 66 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 13 ožu 2025, 07:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 87646 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Cijeli svijet počeo pratit zadnjih par dana, politički i geopolitički Youtuberi rade videe:
YouTube opelo Bosni.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 13 ožu 2025, 07:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 87646 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 13 ožu 2025, 07:42 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 13 ožu 2025, 19:49 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 13 ožu 2025, 20:34 |
|
|
|
Nama naše, za ostatak nas boli neka stvar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Magnus
|
Naslov: Re: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 13 ožu 2025, 20:44 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 13 ožu 2025, 21:14 |
|
|
|
Kako laže ovaj naš "prika" sa HBF...
Pitanje je kako mi hrvati možemo pomoć u raspadu Boslavije. Koji može bit naš doprinos osim sudjelovanja u podršci na HBF-u.
Internet diplomacija, piskaranje šefovima država je sigurno jedna od njih.
Međutim koje države organizacije bi bile sklone nama ??
Koji model raspada Boslavije da zagovaramo ??
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 13 ožu 2025, 21:17 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2414 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
Brane je napisao/la: Koji model raspada Boslavije da zagovaramo ??
Mene isto živo zanima šta mi zagovaramo, osim cjelovitosti i integracija?  jel netko zna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 13 ožu 2025, 21:29 |
|
|
oak je napisao/la: Brane je napisao/la: Koji model raspada Boslavije da zagovaramo ??
Mene isto živo zanima šta mi zagovaramo, osim cjelovitosti i integracija?  jel netko zna To je najveći problem! Niti HB hrvati imaju plan, (što je suludo samo po sebi) čekaju šta će Zagreb reć. Niti Zagreb, koji čeka šta će Brisel reć. Tragedija da se u Mostaru ne može skupit 20.000 ljudi za vikend i pozvat na raspad i obnovu Herceg-Bosne. Bosna je gotova! Ovo je gotovo! Samo hrvati trebaju razvalit vrata nogom i izać! Bilo tko da istupi ili Predsjednik Milanović ili kancelar Plenković i kaže Bosna je gotova, nitko im se nebi usprotivio ni Brisel ni USA
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 13 ožu 2025, 21:43 |
|
|
Brane je napisao/la: Tragedija da se u Mostaru ne može skupit 20.000 ljudi za vikend i pozvat na raspad i obnovu Herceg-Bosne.
https://www.youtube.com/watch?v=GzrYgthJ1koNekad bilo, sad se spominjalo.  Nadrealne scene iz današnje perspektive, pogotovo kada se usporede regionalne i svjetske okolnosti tada i sada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 13 ožu 2025, 21:45 |
|
|
Brane je napisao/la: Tragedija da se u Mostaru ne može skupit 20.000 ljudi za vikend i pozvat na raspad i obnovu Herceg-Bosne.
HB je uvijek bila dio BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 13 ožu 2025, 21:54 |
|
|
|
Zašto bi sad obnavljali HB? Možda je Hrvatima u BiH teško al sumnjam da bi HB nešto pomogla. Ko da Komšić nešto utječe na prosjećni život Hrvata. Dok imaju Hrvati tu autonomiju kakvu sad imaju dobro je. Hoću reć nema smisla sada zapišavat granice kad nestaje 50,000 Muslimana godišnje iz BiH. Neka statusa kvo i tenzija među Srbima i Muslimanima što potiče još veću nestabilnost, iseljavanje i manjak investicija. Gdje nam se žuri? Neka iseljavaju oni. Pa ćemo uletit u pravom trenutku. Zašto bi sad rizične poteze potezali nepotrebno?
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 13 ožu 2025, 22:20 |
|
|
dunno je napisao/la: Brane je napisao/la: Tragedija da se u Mostaru ne može skupit 20.000 ljudi za vikend i pozvat na raspad i obnovu Herceg-Bosne.
https://www.youtube.com/watch?v=GzrYgthJ1koNekad bilo, sad se spominjalo.  Nadrealne scene iz današnje perspektive, pogotovo kada se usporede regionalne i svjetske okolnosti tada i sada. Bravo! Baš sam htio reć ko da su znali pa za biskupa stavili Palića s Kosova di hrvata praktički više nema, a ne nekog hercegovca koji bi sigurno pozvao hrvate na reakciju u ovim presudnim trenutcima. Realno još jedino RKC može dignut masovno ljude na okupljanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 13 ožu 2025, 22:22 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Zašto bi sad obnavljali HB? Možda je Hrvatima u BiH teško al sumnjam da bi HB nešto pomogla. Ko da Komšić nešto utječe na prosjećni život Hrvata. Dok imaju Hrvati tu autonomiju kakvu sad imaju dobro je. Hoću reć nema smisla sada zapišavat granice kad nestaje 50,000 Muslimana godišnje iz BiH. Neka statusa kvo i tenzija među Srbima i Muslimanima što potiče još veću nestabilnost, iseljavanje i manjak investicija. Gdje nam se žuri? Neka iseljavaju oni. Pa ćemo uletit u pravom trenutku. Zašto bi sad rizične poteze potezali nepotrebno? Nije baš za vjerovat MZ i Americi. Ako sad ne iskoristimo priliku, tko zna šta će smisliti za 10-20 godina. Uvijek mogu pokopati, a na primjeru RS-a vidimo koliko je veća zaštita i polazišna točka nego samo ova tkz. konstitutivnost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 13 ožu 2025, 22:24 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Zašto bi sad obnavljali HB? Možda je Hrvatima u BiH teško al sumnjam da bi HB nešto pomogla. Ko da Komšić nešto utječe na prosjećni život Hrvata. Dok imaju Hrvati tu autonomiju kakvu sad imaju dobro je. Hoću reć nema smisla sada zapišavat granice kad nestaje 50,000 Muslimana godišnje iz BiH. Neka statusa kvo i tenzija među Srbima i Muslimanima što potiče još veću nestabilnost, iseljavanje i manjak investicija. Gdje nam se žuri? Neka iseljavaju oni. Pa ćemo uletit u pravom trenutku. Zašto bi sad rizične poteze potezali nepotrebno? Pa to ja i govorim, plan je da nema plana. Da je plan iselit muslimane onda bi naše tajne službe rokale agencije za rad u inozemstvu USA, Kanada, Britanija, Irska, Dubai itd. i masovno zapošljavale muslimane u inozemstvu i rješavale im papire i spajanje obitelji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbanist
|
Naslov: Re: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 13 ožu 2025, 22:27 |
|
|
I don't give a flying fuck. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 13 ožu 2025, 22:29 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 4086 Lokacija: Dridska Župa
|
Urbanist je napisao/la: I don't give a flying fuck.  Kad živiš u beču logično.
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbanist
|
Naslov: Re: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 13 ožu 2025, 22:32 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Urbanist je napisao/la: I don't give a flying fuck.  Kad živiš u beču logično. I live partially in Sarajevo too. Still don't give a flying fuck. All countries in history will come and go. Everything passes. Show must go on. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 13 ožu 2025, 22:42 |
|
|
Urbanist je napisao/la: Li Zongren je napisao/la: Kad živiš u beču logično.
I live partially in Sarajevo too. Still don't give a flying fuck. All countries in history will come and go. Everything passes. Show must go on.  Joj kako ne volim vas dijasporaše to nije istina. Ne mrzim nikoga ali ako bi nekoga mora mrzit to bi bili vi, uvik veliki na jeziku mali na djelima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbanist
|
Naslov: Re: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 13 ožu 2025, 22:50 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 13 ožu 2025, 22:59 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44494 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Li Zongren je napisao/la: Urbanist je napisao/la: I live partially in Sarajevo too. Still don't give a flying fuck. All countries in history will come and go. Everything passes. Show must go on.  Joj kako ne volim vas dijasporaše to nije istina. Ne mrzim nikoga ali ako bi nekoga mora mrzit to bi bili vi, uvik veliki na jeziku mali na djelima. Definitivno najgadniji dio bošnjačkog naroda. Dijasporaši pa Sandžaklije.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 13 ožu 2025, 23:05 |
|
|
daramo je napisao/la: Li Zongren je napisao/la: Joj kako ne volim vas dijasporaše to nije istina. Ne mrzim nikoga ali ako bi nekoga mora mrzit to bi bili vi, uvik veliki na jeziku mali na djelima.
Definitivno najgadniji dio bošnjačkog naroda. Dijasporaši pa Sandžaklije. Ma ne samo njihova dijaspora i naši su mi mrski. Redom veliki domoljubi a žive u minhenu. A druga strana su samomrzeći crvi koji se pretvaraju da su iz Somalije došli. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 13 ožu 2025, 23:06 |
|
|
Urbanist je napisao/la: Peace brother.
Ne glumataj
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 13 ožu 2025, 23:11 |
|
|
|
Jel se sjeca ko on ih najava o velikoj albaniji,srbiji i hrvatskoj?
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbanist
|
Naslov: Re: Is Bosnia finally collapsing? Postano: 14 ožu 2025, 06:13 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Urbanist je napisao/la: Peace brother.
Ne glumataj 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|