Naslov: Re: Jeli pobjeda Trump poništio već pripremljen plan CIA za The Protektorat 2026?
Postano: 12 tra 2025, 15:13
Nije
Tom logikom onda bi Amerika trebala da povuce priznanje Kosova i Metohije
Jednostavno neke strateske odluke se ne menjaju pa da dodjem ja na vlast u Americi
Svakako, raspad protektorata je donela administracija koja nije naklonjena Srbima, a tak pod Trampom... Samo Olga Ravasi i Losnje ce sami da ugase svetlo.
_________________ Lepi Mica za americkog ambasadora!
Naslov: Re: Jeli pobjeda Trump poništio već pripremljen plan CIA za The Protektorat 2026?
Postano: 12 tra 2025, 17:31
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 2461 Lokacija: Gora Romanija Upozorenja: 1
Olga Ravasi se pita ko moj qrac
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
Postano: 12 tra 2025, 19:02
micko52 je napisao/la:
VizantijskoPlavo je napisao/la:
Muslimani su novi Ceceni... umesto Akhmat sila, bice Alija sila.
S tim da su Čečeni spram Bošnjaka zaista sila.
Pa i nisu bas... ukake se i oni, bar sam tako cuo od nasih Srba koji su ratovali sa njima i u Ukr, ali i u Siriji. Vise hajp nego realnost. Naravno, kada slusas aktuelnosti ispada da su sa Marsa pali... Po mom skromnom misljenju, ova sibirska plemena su se pokazala kao veoma zilavi, ali isto tako i cisti Rusi i Ukrajinci. Iskreno, svaka im cast, jednima i drugima.
Postano: 12 tra 2025, 19:07
VizantijskoPlavo je napisao/la:
micko52 je napisao/la:
S tim da su Čečeni spram Bošnjaka zaista sila.
Pa i nisu bas... ukake se i oni, bar sam tako cuo od nasih Srba koji su ratovali sa njima i u Ukr, ali i u Siriji. Vise hajp nego realnost. Naravno, kada slusas aktuelnosti ispada da su sa Marsa pali... Po mom skromnom misljenju, ova sibirska plemena su se pokazala kao veoma zilavi, ali isto tako i cisti Rusi i Ukrajinci. Iskreno, svaka im cast, jednima i drugima.
Propaganda radi posao
A sto se tice nasih domacih losnjaka oni ne mogu da budu ni Tatari ni Ceceni. Oni su sistavci i kmecavci koji vise nisu sposobni da budu ni suckurci ni handzare.
_________________ Lepi Mica za americkog ambasadora!
Postano: 12 tra 2025, 19:12
MikiNosonja je napisao/la:
Propaganda radi posao
A sto se tice nasih domacih losnjaka oni ne mogu da budu ni Tatari ni Ceceni. Oni su sistavci i kmecavci koji vise nisu sposobni da budu ni suckurci ni handzare.
Postano: 13 tra 2025, 08:22
MikiNosonja je napisao/la:
Nije
Tom logikom onda bi Amerika trebala da povuce priznanje Kosova i Metohije
Jednostavno neke strateske odluke se ne menjaju pa da dodjem ja na vlast u Americi
Svakako, raspad protektorata je donela administracija koja nije naklonjena Srbima, a tak pod Trampom... Samo Olga Ravasi i Losnje ce sami da ugase svetlo.
Po toj logici USA najkasnije 1995g u vlastitioj vojnoj bazi - za nešto njima tako razmjerno nebitno kao the Protektorat - i pod svojom palicom je odlučila prooast tek za 30g?
Jesilto sigu?
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.