|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 44 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Patriota
|
Naslov: Vučić rekao Macronu da hapšenje Dodika “nije jedino riješenje” Postano: 09 tra 2025, 17:16 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 2459 Lokacija: Gora Romanija
|
https://www.klix.ba/vijesti/bih/vucic-k ... /250409146Zanimljivo. Zar nije dogovor jedino riješenje? A Schmidt danas također kaže da nije moguće pregovarat s Miletom 
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Macron rekao Vucicu da je hapšenje Dodika “jedino riješenje” Postano: 09 tra 2025, 17:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82469 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Nije Macron rekao Vučiću, nego je Vučić rekao Macronu.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vučić rekao Macronu da hapšenje Dodika “nije jedino riješenje” Postano: 09 tra 2025, 17:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82469 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Citat: Ponovio je da je to katastrofalno rješenje. "To nije rješenje, to je pravljenje problema. Zato sam izložio neka svoja rješenja Macronu i ne bih da govorim o tome. O tome mogu da govorim sa svakim drugim, ali ne mogu javno da iznosim. To ne bi bilo fer", kazao je. Macron se dogovorio s Vućićem nešto, i zamolio Vučića da dogovor bude tajni.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Vučić rekao Macronu da hapšenje Dodika “nije jedino riješenje” Postano: 09 tra 2025, 17:23 |
|
|
Ja nešto ne cijenim Macrona jer ima onu babuskaru za ženu, da je šta vrijedio našao bi neku bolju.
Ali ne mogu pobjeći od dojma da se Vučić i Macron tamo rukuju i dogovaraju u Parizu a ne Bećirović ili Komšić, oni valjda nisu taj nivo.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vučić rekao Macronu da hapšenje Dodika “nije jedino riješenje” Postano: 09 tra 2025, 17:24 |
|
|
Zadnji put kad smo se smijali Vučiću u Parizu i podcjenjivali ga, donio je nazad 12 Rafala.
|
|
Vrh |
|
 |
Patriota
|
Naslov: Re: Vučić rekao Macronu da hapšenje Dodika “nije jedino riješenje” Postano: 09 tra 2025, 17:25 |
|
|
Ja sam se borio, borio sam se da se pronađe kompromisno rješenje. Borio sam se jer ne mogu da prihvatim da je jedino rješenje da se uhapsi Milorad Dodik", kazao je.
Ocigledno da je jedino riješenje. Jer i Visoki predstavnik u BiH kao i Bošnjaci,ne prihvataju nikakav dijalog dalje sa bjeguncima
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vučić rekao Macronu da hapšenje Dodika “nije jedino riješenje” Postano: 09 tra 2025, 17:26 |
|
|
Patriota je napisao/la: Ja sam se borio, borio sam se da se pronađe kompromisno rješenje. Borio sam se jer ne mogu da prihvatim da je jedino rješenje da se uhapsi Milorad Dodik", kazao je.
Ocigledno da je jedino riješenje. Jer i Visoki predstavnik u BiH kao i Bošnjaci,ne prihvataju nikakav dijalog dalje sa bjeguncima A dobro, dvojako je moguće tumačenje. Ali ne vjerujem da se Vučić vratio praznih ruku. Dobre ruke je u Parizu u zadnje vrijeme.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vučić rekao Macronu da hapšenje Dodika “nije jedino riješenje” Postano: 09 tra 2025, 17:27 |
|
|
Pravo pitanje je zašto se Sejdo ili Bećirević nisu sastali s Macronom cijeli jedan dan da pričaju o BiH (pod sastanak ne mislim na to da se uslikaju na nekoj konferenciji, nego da ih se individualno primi u Parizu i da Macron provede popodne sa Sejdom), zašto Macron o BiH priča s predsjednikom Srbije.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vučić rekao Macronu da hapšenje Dodika “nije jedino riješenje” Postano: 09 tra 2025, 17:32 |
|
|
Patriota obećaj mi da ćeš stavit Brnovića u avatar ako Sarajevo potpadne pod ambasadu Srbije i dobije samo konzulat. A ako ona Olga bude ambasadorica, nametnut ćemo ti avatar. 
|
|
Vrh |
|
 |
micko52
|
Naslov: Re: Vučić rekao Macronu da hapšenje Dodika “nije jedino riješenje” Postano: 09 tra 2025, 17:35 |
|
|
Patriota je napisao/la: Ja sam se borio, borio sam se da se pronađe kompromisno rješenje. Borio sam se jer ne mogu da prihvatim da je jedino rješenje da se uhapsi Milorad Dodik", kazao je.
Ocigledno da je jedino riješenje. Jer i Visoki predstavnik u BiH kao i Bošnjaci,ne prihvataju nikakav dijalog dalje sa bjeguncima Vlažni snovi balilulka. Od Francuske kupijemo 12 rafala. A svakako Francuka ne želi tako vrijednu pošiljku da upropasti podršci hapšenju legitimnog predsjednika koji je ujedno državljanin Srbije. Džaba se nadaš lojavi. 
_________________ Nit' je kuja okotila vuka, nit' je bula rodila hajduka!
|
|
Vrh |
|
 |
micko52
|
Naslov: Re: Vučić rekao Macronu da hapšenje Dodika “nije jedino riješenje” Postano: 09 tra 2025, 17:37 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Pravo pitanje je zašto se Sejdo ili Bećirević nisu sastali s Macronom cijeli jedan dan da pričaju o BiH (pod sastanak ne mislim na to da se uslikaju na nekoj konferenciji, nego da ih se individualno primi u Parizu i da Macron provede popodne sa Sejdom), zašto Macron o BiH priča s predsjednikom Srbije. Zato što je Srbija država za razliku od nakarade. I dugogodišnji partner u oblasti vojne industrije, pa i bivši saveznik sa početka 20.vijeka.
_________________ Nit' je kuja okotila vuka, nit' je bula rodila hajduka!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Vučić rekao Macronu da hapšenje Dodika “nije jedino riješenje” Postano: 09 tra 2025, 17:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61850 Lokacija: DAZP HQ
|
Ocigledno da je jedino riješenje. Jer i Visoki predstavnik u BiH kao i Bošnjaci,ne prihvataju nikakav dijalog dalje sa bjeguncima Neupućen si u najmanju ruku, ovo je Vučićevo klasično dramatiziranje, situacija je nemoguća kakti i onda on vadi kestenje iz vatre i donosi rješenje koje nitko drugi ne može. Rekao je Macronu da će biti prisiljen ići u rat i da to nije pametno, nađi neko drugo rješenje.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vučić rekao Macronu da hapšenje Dodika “nije jedino riješenje” Postano: 09 tra 2025, 18:15 |
|
|
dudu je napisao/la: Patriota je napisao/la: Ja sam se borio, borio sam se da se pronađe kompromisno rješenje. Borio sam se jer ne mogu da prihvatim da je jedino rješenje da se uhapsi Milorad Dodik", kazao je.
Ocigledno da je jedino riješenje. Jer i Visoki predstavnik u BiH kao i Bošnjaci,ne prihvataju nikakav dijalog dalje sa bjeguncima Neupućen si u najmanju ruku, ovo je Vučićevo klasično dramatiziranje, situacija je nemoguća kakti i onda on vadi kestenje iz vatre i donosi rješenje koje nitko drugi ne može. Rekao je Macronu da će biti prisiljen ići u rat i da to nije pametno, nađi neko drugo rješenje. Da, tako se i borio za Rafale, bilo je jako teško i neizvjesno. Ali je Vučić uspio, “to može samo Vučić” !! Tako čovjek ostaje na vlasti već koliko godina, vlada skoro kao popularni diktator.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vučić rekao Macronu da hapšenje Dodika “nije jedino riješenje” Postano: 09 tra 2025, 18:15 |
|
|
dudu je napisao/la: Patriota je napisao/la: Ja sam se borio, borio sam se da se pronađe kompromisno rješenje. Borio sam se jer ne mogu da prihvatim da je jedino rješenje da se uhapsi Milorad Dodik", kazao je.
Ocigledno da je jedino riješenje. Jer i Visoki predstavnik u BiH kao i Bošnjaci,ne prihvataju nikakav dijalog dalje sa bjeguncima Neupućen si u najmanju ruku, ovo je Vučićevo klasično dramatiziranje, situacija je nemoguća kakti i onda on vadi kestenje iz vatre i donosi rješenje koje nitko drugi ne može. Rekao je Macronu da će biti prisiljen ići u rat i da to nije pametno, nađi neko drugo rješenje. Ovako je nedavno kukao da će mu isključiti NIS. Čovjek se trebao baviti filmom ili kazalištem. Promašio je profesiju i sad maltretira Srbe.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1245 of 2558 - 48.67%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Patriota
|
Naslov: Re: Vučić rekao Macronu da hapšenje Dodika “nije jedino riješenje” Postano: 09 tra 2025, 18:16 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Patriota obećaj mi da ćeš stavit Brnovića u avatar ako Sarajevo potpadne pod ambasadu Srbije i dobije samo konzulat. A ako ona Olga bude ambasadorica, nametnut ćemo ti avatar.  Može,but not going to happen
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vučić rekao Macronu da hapšenje Dodika “nije jedino riješenje” Postano: 09 tra 2025, 18:17 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: dudu je napisao/la: Neupućen si u najmanju ruku, ovo je Vučićevo klasično dramatiziranje, situacija je nemoguća kakti i onda on vadi kestenje iz vatre i donosi rješenje koje nitko drugi ne može.
Rekao je Macronu da će biti prisiljen ići u rat i da to nije pametno, nađi neko drugo rješenje.
Ovako je nedavno kukao da će mu isključiti NIS. Čovjek se trebao baviti filmom ili kazalištem. Promašio je profesiju i sad maltretira Srbe. Iza Čede je najveći dramaturg.
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Vučić rekao Macronu da hapšenje Dodika “nije jedino riješenje” Postano: 09 tra 2025, 18:40 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: dudu je napisao/la: Neupućen si u najmanju ruku, ovo je Vučićevo klasično dramatiziranje, situacija je nemoguća kakti i onda on vadi kestenje iz vatre i donosi rješenje koje nitko drugi ne može.
Rekao je Macronu da će biti prisiljen ići u rat i da to nije pametno, nađi neko drugo rješenje.
Ovako je nedavno kukao da će mu isključiti NIS. Čovjek se trebao baviti filmom ili kazalištem. Promašio je profesiju i sad maltretira Srbe. Svaki dan vanredno saopštenje. Čeka nas najcrnji mrak, ali ja se borim, ne odustajem 
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Vučić rekao Macronu da hapšenje Dodika “nije jedino riješenje” Postano: 09 tra 2025, 18:42 |
|
|
micko52 je napisao/la: Patriota je napisao/la: Ja sam se borio, borio sam se da se pronađe kompromisno rješenje. Borio sam se jer ne mogu da prihvatim da je jedino rješenje da se uhapsi Milorad Dodik", kazao je.
Ocigledno da je jedino riješenje. Jer i Visoki predstavnik u BiH kao i Bošnjaci,ne prihvataju nikakav dijalog dalje sa bjeguncima Vlažni snovi balilulka. Od Francuske kupijemo 12 rafala. A svakako Francuka ne želi tako vrijednu pošiljku da upropasti podršci hapšenju legitimnog predsjednika koji je ujedno državljanin Srbije. Džaba se nadaš lojavi.  Naših 12 i vaših 12 Rafala je zalog za francusku naklonost, odnosno uvod u 173. Genocid nad jadnim poturicama. 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vučić rekao Macronu da hapšenje Dodika “nije jedino riješenje” Postano: 09 tra 2025, 18:43 |
|
|
horus je napisao/la: micko52 je napisao/la: Vlažni snovi balilulka. Od Francuske kupijemo 12 rafala. A svakako Francuka ne želi tako vrijednu pošiljku da upropasti podršci hapšenju legitimnog predsjednika koji je ujedno državljanin Srbije. Džaba se nadaš lojavi.  Naših 12 i vaših 12 Rafala je zalog za francusku naklonost, odnosno uvod u 173. Genocid nad jadnim poturicama.  Zamisli kad jednim glasom, o situaciji u BiH govore 24 Rafala. E to je nešto.
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor 2.0
|
Naslov: Re: Vučić rekao Macronu da hapšenje Dodika “nije jedino riješenje” Postano: 09 tra 2025, 18:45 |
|
|
Muslimani su objekt a ne subjekt razgovora i još o tome otvore temu. Nema dalje
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vučić rekao Macronu da hapšenje Dodika “nije jedino riješenje” Postano: 09 tra 2025, 18:45 |
|
|
S čime Muslimani dolaze pred Macrona?
Ako bi ih teoretski primio.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
|
|
Hagresor 2.0 je napisao/la: Muslimani su objekt a ne subjekt razgovora i još o tome otvore temu. Nema dalje Čovjek otvorio temu da su o njima kao objektu pričali Srbija i Francuska. Zamisli da se sastanu Macron i Vučić s temom Hrvatske, i da neki Hrvat uzbudljivo otvori temu i Srbima poručuje “E sad ste gotovi! Hehehe”. 
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Vučić rekao Macronu da hapšenje Dodika “nije jedino riješenje” Postano: 09 tra 2025, 18:50 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: horus je napisao/la: Naših 12 i vaših 12 Rafala je zalog za francusku naklonost, odnosno uvod u 173. Genocid nad jadnim poturicama.  Zamisli kad jednim glasom, o situaciji u BiH govore 24 Rafala. E to je nešto. Da naši imaju smisla za humor nazvali bi naše rafale: 1. Leteći ustaša Ili 2. Osvetoljubljivi krstaš 
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Vučić rekao Macronu da hapšenje Dodika “nije jedino riješenje” Postano: 09 tra 2025, 18:51 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: horus je napisao/la: Naših 12 i vaših 12 Rafala je zalog za francusku naklonost, odnosno uvod u 173. Genocid nad jadnim poturicama.  Zamisli kad jednim glasom, o situaciji u BiH govore 24 Rafala. E to je nešto. Više Rafala i od neprijateljskog postotka teritorije 
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Vučić rekao Macronu da hapšenje Dodika “nije jedino riješenje” Postano: 09 tra 2025, 18:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61850 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: horus je napisao/la: Naših 12 i vaših 12 Rafala je zalog za francusku naklonost, odnosno uvod u 173. Genocid nad jadnim poturicama.  Zamisli kad jednim glasom, o situaciji u BiH govore 24 Rafala. E to je nešto. Nisu samo Rafali, mi kupujemo i PZO, možda i krstaricu, svakako radare, još unapređujemo Rafale, kupujemo Caesar haubice, to su stotine milijuna eura koje trpamo Francuzima, a onda i Nijemcima za Leoparde i Pantzerhaubitze, Rheinmetall pregovora o gradnji tvornice za dijelove Leoparda u HR pa Amerima za Blackhawk i Himars. To nam nije dosta pa strateški naručujemo od Turaka bespilotne letjelice, možda i krstarice, ovih dana u Zagrebu borave delegacije svih tih država, ponosno prezentiraju svoje proizvode, doslovno udaramo kao Tyson i jedno tri lige iznad sebe, BIH ćemo riješiti da ćemo se samo podrignuti.    U današnja vremena je opasno biti hrvatski neprijatelj.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|