|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 30 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
potocnj
|
Naslov: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 15:54 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 7904 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Da optuživanje Hrvatske i progon hrvatskih državljana ne prolazi nekažnjeno uvjerit će se i Vučić. Da nije pala nadstrešnica i trajali ovi prosvjedi svaka optužba od hrvata bi djelovala kao bezobrazluk, ali kako se ovo sve događa u Srbiji otvoren je put da se Vučića šamara. Pokazalo se da samo treba čekat pa se i načeka! Inače sam za dobre odnose hrvata i srba, naročito kada se treba dogovorit kako da se podijeli bosanski burek, ali ipak ponašanje Vučića i njegovih političara prema Hrvatskoj, nastavak mitomanije i sl. neće proći nekažnjeno https://www.klix.ba/vijesti/regija/ogol ... /250507141
_________________ ESLJP: Konvencija ne jamči jednaku težinu svakog glasa na izborima - Aplikacija je pokušaj promjene ustavne strukture - Nije individualno pravo (toč. 10. i 15. Odluke ESLJP, aplikacija br. 34891/21)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VizantijskoPlavo
|
Naslov: Re: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 15:55 |
|
|
oh nooo, najebali smo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 15:56 |
|
|
|
Ovo prosecnoj Srbendi imponuje i dize rejting Vucicu
_________________ Lepi Mica za americkog ambasadora!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 16:04 |
|
|
MikiNosonja je napisao/la: Ovo prosecnoj Srbendi imponuje i dize rejting Vucicu Istina. Neka diže. Ja podržavam Vučića i njegovu politiku neulaska u EU 
_________________ ESLJP: Konvencija ne jamči jednaku težinu svakog glasa na izborima - Aplikacija je pokušaj promjene ustavne strukture - Nije individualno pravo (toč. 10. i 15. Odluke ESLJP, aplikacija br. 34891/21)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VizantijskoPlavo
|
Naslov: Re: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 16:05 |
|
|
|
Jebes EU, idemo svi u OB.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 16:06 |
|
|
|
Da nema imena "gospodina" Picule u celom ovom izvestaju neki bi se i u Srbi obradovali ovome, ali "gospodina" Piculu ni anti-vucic studenti nesto preterano ne mirisu osim najtezih kvislinga sto se nude da budu na EU fondovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 16:10 |
|
|
potocnj je napisao/la: MikiNosonja je napisao/la: Ovo prosecnoj Srbendi imponuje i dize rejting Vucicu Istina. Neka diže. Ja podržavam Vučića i njegovu politiku neulaska u EU  Ja isto, zabrinulo bi me da na njegovo mjesto dođe netko pametniji, tko bi verbalno bio jako mekan sa susjedima i Europom, a dogoročno razmišljao isto kao i Vučić. Koji ne bi morao glumiti infarkt kad ga izbace zbog pokušaja dolaska kod Trumpa pod lažnim imenom ili koji ne bi pokušao nenajavljen ući u Jasenovac jutro nakon što je u Grčkoj pao avion sa srpskim naoružanjem za Ukrajinu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 16:11 |
|
|
MikiNosonja je napisao/la: Da nema imena "gospodina" Picule u celom ovom izvestaju neki bi se i u Srbi obradovali ovome, ali "gospodina" Piculu ni anti-vucic studenti nesto preterano ne mirisu osim najtezih kvislinga sto se nude da budu na EU fondovima. Ne volim Piculu ni ja  Opet je bolje da on radi ovo nego naša vladajuća garnitura. Eto mu prljav posao he he Vučić se i postavio tako da ovo izazove, može je i želio to, ako i je, onda je dobio točno što je poželio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 16:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89288 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Ali, EU nije nadležna za Srbiju.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 16:16 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: potocnj je napisao/la: Istina. Neka diže. Ja podržavam Vučića i njegovu politiku neulaska u EU  Ja isto, zabrinulo bi me da na njegovo mjesto dođe netko pametniji, tko bi verbalno bio jako mekan sa susjedima i Europom, a dogoročno razmišljao isto kao i Vučić. Koji ne bi morao glumiti infarkt kad ga izbace zbog pokušaja dolaska kod Trumpa pod lažnim imenom ili koji ne bi pokušao nenajavljen ući u Jasenovac jutro nakon što je u Grčkoj pao avion sa srpskim naoružanjem za Ukrajinu. Glumi infarkt zato sto su tako rekli klix i nova koja ne smeju prenesu demante iz Bele kuce. Hteo covek da udje na ime Alex Vuc rekli na N1? Srbija prodaje vecu vecinu granata i municije kaubojima. A oni dalje preusmeravaju. Svakako kada imas konstatno noz pod grlom kao drzava nemas bas izbora da radis sve kako hoces. Ali svakako ja nisam neki pacifista kada je ratni biznis u pitanju tako da se prodaje i samom djavolu. Dokle god ga napadaju klix, slobodna bosna, jutarnji hr, picula, mozemo-moramo, domobarnski pokret i slicna ekipa on je najbolje resenje za Srbiju sa celom tom svojom retorikom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 16:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89288 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Meni je drago da i Vučić, i Plenković i Milanović znaju višeslojno djelovati, i odvojiti razne stvari u različite kutije.
Pa tako nije kontradikcija izglasati ovaj izvještaj za Srbiju i Vučića koji koketira s Moskvom, a istovremeno blokirati sankcije Dodiku i RS u EU.
Tzv. kompartmentalizacija, koja je znak inteligencije.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 16:19 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Meni je drago da i Vučić, i Plenković i Milanović znaju višeslojno djelovati.
Pa tako nije kontradikcija izglasati ovaj izvještaj za Srbiju i Vučića koji koketira s Moskvom, a istovremeno blokirati sankcije Dodiku i RS u EU. Meni nisu jasni ovi u EU partlamentu koji ne shvataju da NISU ovo izglasali da bi napravili veci problem Vucicu. Rekli bi mu "evo ga poslusnik EU, nece da ga ni spomenu". Ovako on ispada narodni heroj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 16:19 |
|
|
MikiNosonja je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Ja isto, zabrinulo bi me da na njegovo mjesto dođe netko pametniji, tko bi verbalno bio jako mekan sa susjedima i Europom, a dogoročno razmišljao isto kao i Vučić.
Koji ne bi morao glumiti infarkt kad ga izbace zbog pokušaja dolaska kod Trumpa pod lažnim imenom ili koji ne bi pokušao nenajavljen ući u Jasenovac jutro nakon što je u Grčkoj pao avion sa srpskim naoružanjem za Ukrajinu. Glumi infarkt zato sto su tako rekli klix i nova koja ne smeju prenesu demante iz Bele kuce. Hteo covek da udje na ime Alex Vuc rekli na N1? Srbija prodaje vecu vecinu granata i municije kaubojima. A oni dalje preusmeravaju. Svakako kada imas konstatno noz pod grlom kao drzava nemas bas izbora da radis sve kako hoces. Ali svakako ja nisam neki pacifista kada je ratni biznis u pitanju tako da se prodaje i samom djavolu. Dokle god ga napadaju klix, slobodna bosna, jutarnji hr, picula, mozemo-moramo, domobarnski pokret i slicna ekipa on je najbolje resenje za Srbiju sa celom tom svojom retorikom. Znači, bio je pravi infarkt? Na Floridi nema doktora, nego čovjek pod infarktom leti 12+ sati do Beograda? ili nije platio putno zdravstveno osiguranje, pa se boji da će platiti liječenje iz svog džepa?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 16:23 |
|
|
|
Neka ispada narodni heroj krezubim gledateljima Pinka, bitno je da je srpska omladina ogađena njim, da je država zaglavljena u masovnim prosvjedima preko pola godine, da se zavrće pipa EU sadake.
Meni odgovara da se za Vučića glasa iz inata i odgovara mi beznađe mladih Srba koji često traže utočište u Hrvatskoj, dobar genetski materijal koji je lako pokatoličiti.
Neka nama idu pare iz EU i ljudstvo iz Srbije za nadomjestiti demografsku krvnu sliku, a Srbiji Vučić i prosperitet koji dolazi s njim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 16:24 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Meni je drago da i Vučić, i Plenković i Milanović znaju višeslojno djelovati, i odvojiti razne stvari u različite kutije.
Pa tako nije kontradikcija izglasati ovaj izvještaj za Srbiju i Vučića koji koketira s Moskvom, a istovremeno blokirati sankcije Dodiku i RS u EU.
Tzv. kompartmentalizacija, koja je znak inteligencije. To sve stoji, ali mi je isto tako drago da se nećemo povući pred progonom Severine samo tako Ipak je ona glasala za hrvatski SDP.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 16:26 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: MikiNosonja je napisao/la: Glumi infarkt zato sto su tako rekli klix i nova koja ne smeju prenesu demante iz Bele kuce.
Hteo covek da udje na ime Alex Vuc rekli na N1?
Srbija prodaje vecu vecinu granata i municije kaubojima. A oni dalje preusmeravaju. Svakako kada imas konstatno noz pod grlom kao drzava nemas bas izbora da radis sve kako hoces.
Ali svakako ja nisam neki pacifista kada je ratni biznis u pitanju tako da se prodaje i samom djavolu.
Dokle god ga napadaju klix, slobodna bosna, jutarnji hr, picula, mozemo-moramo, domobarnski pokret i slicna ekipa on je najbolje resenje za Srbiju sa celom tom svojom retorikom. Znači, bio je pravi infarkt? Na Floridi nema doktora, nego čovjek pod infarktom leti 12+ sati do Beograda? ili nije platio putno zdravstveno osiguranje, pa se boji da će platiti liječenje iz svog džepa? Bio infarkt zato sto je reko Zarko Korac na N1 da je infarkt? On je nas supermen koji kada ga lupi infarkt nastavi dalje da hoda i radi. Dva dana kuntanje i nastavlja dalje. Nije necesta pojava da njemu zaigra cuka sa vremena na vreme. Cim mu zaigra cuka namerno ili manje namerno brze bolje ide kao SVAKI VOJNI OSIGUARNIK VMA kod predsednickog kardiologa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 16:29 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Neka ispada narodni heroj krezubim gledateljima Pinka, bitno je da je srpska omladina ogađena njim, da je država zaglavljena u masovnim prosvjedima preko pola godine, da se zavrće pipa EU sadake.
Meni odgovara da se za Vučića glasa iz inata i odgovara mi beznađe mladih Srba koji često traže utočište u Hrvatskoj, dobar genetski materijal koji je lako pokatoličiti.
Neka nama idu pare iz EU i ljudstvo iz Srbije za nadomjestiti demografsku krvnu sliku, a Srbiji Vučić i prosperitet koji dolazi s njim. Nije srpska omladina svaki sludjeni studenti kojih vise ima da stanu u tri autobusa. Da je hteo, mogao je da ugasi proteste prvih sedam dana kao sto su ugaseni na neki drugi nacin posle par meseci. Docice ti srpska mladez, ali dolaze ti i srpski posteni biznismeni koji su kupili pola Rovinja samo sto ne sme niko ziv da kaze.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 16:30 |
|
|
MikiNosonja je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Znači, bio je pravi infarkt? Na Floridi nema doktora, nego čovjek pod infarktom leti 12+ sati do Beograda? ili nije platio putno zdravstveno osiguranje, pa se boji da će platiti liječenje iz svog džepa? Bio infarkt zato sto je reko Zarko Korac na N1 da je infarkt? On je nas supermen koji kada ga lupi infarkt nastavi dalje da hoda i radi. Dva dana kuntanje i nastavlja dalje. Nije necesta pojava da njemu zaigra cuka sa vremena na vreme. Cim mu zaigra cuka namerno ili manje namerno brze bolje ide kao SVAKI VOJNI OSIGUARNIK VMA kod predsednickog kardiologa. Znači, preplašio se kad je zaigrala čuka i pobjegao u Srbiju, umjesto da se sastane s Trumpom? Kakvog to ima smisla?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 16:31 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: MikiNosonja je napisao/la: Bio infarkt zato sto je reko Zarko Korac na N1 da je infarkt?
On je nas supermen koji kada ga lupi infarkt nastavi dalje da hoda i radi. Dva dana kuntanje i nastavlja dalje.
Nije necesta pojava da njemu zaigra cuka sa vremena na vreme. Cim mu zaigra cuka namerno ili manje namerno brze bolje ide kao SVAKI VOJNI OSIGUARNIK VMA kod predsednickog kardiologa. Znači, preplašio se kad je zaigrala čuka i pobjegao u Srbiju, umjesto da se sastane s Trumpom? Kakvog to ima smisla? Pa plasljiv je covek. Ima tremu. Kod Trampa to moze mu prodje, kod Putina tesko.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 18:04 |
|
|
MikiNosonja je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Neka ispada narodni heroj krezubim gledateljima Pinka, bitno je da je srpska omladina ogađena njim, da je država zaglavljena u masovnim prosvjedima preko pola godine, da se zavrće pipa EU sadake.
Neka nama idu pare iz EU i ljudstvo iz Srbije za nadomjestiti demografsku krvnu sliku, a Srbiji Vučić i prosperitet koji dolazi s njim. Nije srpska omladina svaki sludjeni studenti kojih vise ima da stanu u tri autobusa. Da je hteo, mogao je da ugasi proteste prvih sedam dana kao sto su ugaseni na neki drugi nacin posle par meseci. Docice ti srpska mladez, ali dolaze ti i srpski posteni biznismeni koji su kupili pola Rovinja samo sto ne sme niko ziv da kaze. Neki pola Rovinja, neki pola Srbije. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 18:06 |
|
|
|
Kako god da okreneš nije dobro za Vučića.
Njegovo službeno objašnjenje je da mu je pozlilo.
Dobro, ali u normalnim okolnostima to je mana za predsjednika. Nije moralna, ali faktička i realna.
Predsjednik bi trebao da bude zdrav da vodi zemlju, to je odgovorno i po prirodi stresno radno mjesto.
Jel bi tko od nas htio da mu pilot bude padavičar? Pa valjda ni predsjednik.
A ako je pobjegao iz drugih razloga opet nije dobro za njega. Kako god da okreneš priču loše je po njega, a da li manje ili više loše, to se može raspravljat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 18:08 |
|
|
Zapadni je napisao/la: MikiNosonja je napisao/la: Nije srpska omladina svaki sludjeni studenti kojih vise ima da stanu u tri autobusa.
Da je hteo, mogao je da ugasi proteste prvih sedam dana kao sto su ugaseni na neki drugi nacin posle par meseci.
Docice ti srpska mladez, ali dolaze ti i srpski posteni biznismeni koji su kupili pola Rovinja samo sto ne sme niko ziv da kaze. Neki pola Rovinja, neki pola Srbije. :) Bilo u vreme Borisa Tadica 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 18:09 |
|
|
potocnj je napisao/la: Kako god da okreneš nije dobro za Vučića.
Njegovo službeno objašnjenje je da mu je pozlilo.
Dobro, ali u normalnim okolnostima to je mana za predsjednika. Nije moralna, ali faktička i realna.
Predsjednik bi trebao da bude zdrav da vodi zemlju, to je odgovorno i po prirodi stresno radno mjesto.
Jel bi tko od nas htio da mu pilot bude padavičar? Pa valjda ni predsjednik.
A ako je pobjegao iz drugih razloga opet nije dobro za njega. Kako god da okreneš priču loše je po njega, a da li manje ili više loše, to se može raspravljat. Saglasan. Svakako po meni je najgore ako mu stvarno nije bilo dobro. Onda nece moci sebi da oprosti zato sto mu nije bilo dobro i zato je morao da propusti razgovore. Samo sto je on prvo pricao idem da se vidim prvo sa Putinom sa Trampom. To je pricao pre mesec dana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 18:31 |
|
|
MikiNosonja je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Neki pola Rovinja, neki pola Srbije. :)
Bilo u vreme Borisa Tadica  Meni ovo izgleda dobro: Fortenova grupa (nasljednica Agrokora)1. Dijamant d.o.o. (Zrenjanin) – vodeći proizvođač jestivog ulja, margarina i majoneza u Srbiji. 2. Mercator-S d.o.o. (Beograd) – upravlja maloprodajnim lancima: IDEA (oko 296 prodavnica širom Srbije) Roda (oko 33 prodajna objekta) Mercator hipermarketi (veći formati prodavnica) 3. PIK Vrbovec-S d.o.o. (Beograd) – proizvodnja i distribucija mesnih prerađevina na srpskom tržištu. 4. MG Mivela (Trstenik) – proizvođač mineralne vode „Mg Mivela“. 5. mStart Business Solutions d.o.o. – IT firma koja pruža poslovna softverska rješenja i IT podršku. 6. Kron d.o.o. – IT firma fokusirana na razvoj i održavanje informacijskih sustava. 7. M-Profil Solutions SPV d.o.o. (Stara Pazova) – firma koja upravlja skladišnim i logističkim kapacitetima. Atlantic Grupa1. Grand Prom d.o.o. (Beograd) Proizvođač i distributer kave, poznat po brendu Grand kafa. 2. Soko Štark d.o.o. (Beograd) Konditorska kompanija s poznatim brendovima: Smoki, Najlepše želje, Krem bananica, Prima štapići. 3. Palanački kiseljak d.o.o. (Smederevska Palanka) Proizvođač mineralne vode Karađorđe. 4. Atlantic Grand d.o.o. (Beograd) Kompanija specijalizirana za distribuciju proizvoda Atlantic Grupe na srpskom tržištu. 5. Atlantic Trade d.o.o. (Beograd) Regionalni distributer proizvoda Atlantic Grupe. 3. Nexe Grupa1. AD Polet IGK (Novi Bečej) Proizvodnja glinenih crepova i cigle. 2. Polet Keramika d.o.o. (Novi Bečej) Proizvodnja keramičkih pločica. 3. IGM Stražilovo d.o.o. (Sremski Karlovci) Proizvodnja opeke i građevinskog materijala. 4. Jelen Do d.o.o. (Jelen Do) Proizvodnja opeke i crijepa. 5. Opeka d.o.o. (Smederevska Palanka) Proizvodnja opeke i cigle. 6. Nexe Beton d.o.o. (Novi Sad) Proizvodnja i distribucija svježeg betona. Činimo 6% direktnih stranih investicija u Srbiji, Srbija u Hrvatskoj zanemarivo, ja zadovoljan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Hrvatski šamar Vučiću u EU institucijama preko Tonina Picule Postano: 07 svi 2025, 18:39 |
|
|
Zapadni je napisao/la: MikiNosonja je napisao/la: Bilo u vreme Borisa Tadica  Meni ovo izgleda dobro: Fortenova grupa (nasljednica Agrokora)1. Dijamant d.o.o. (Zrenjanin) – vodeći proizvođač jestivog ulja, margarina i majoneza u Srbiji. Dijamant i sve vezano za Banat sto proizvodi ulje je od korone u srpskim rukama. Za IDEU i Grand kafu se zna da je 1/1 hrvatska. Sad kada si ispricao sta Hrvati imaju u Srbiji, lepo reci sta recimo pokojni Kole ima u Slavoniji od zemlje? Sto za racun kontraverznih biznismena sto za racun Kineza.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|