|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zet
|
Naslov: FTV Postano: 09 svi 2025, 13:56 |
|
|
Ravnopravnost na djelu. Emisija Plenum, cesto mi iskace na Youtube-u ali ju nisam sve do sada kliknuo. Rekao, ajde da vidim o cemu prica politicka emisija u reziji televizije entiteta kojeg su zajedno stvorili Hrvati i Bosnjaci. Pozalio sam, jako pozalio. Prvo, izbor gostiju - o kljucnim temama u drzavi pricaju lik iz SDA (Safet), lik iz NIP-a (Nedim) i neki Srbin iz Za pravdu i red. Od njih 4 u studiju, od hrvatskog politickog spektra ni H. Reko, posteno. Nakon sto je pozdravila uvazene goste u studiju voditeljica na 1:42 postavlja prvo pitanje prvom gostu. Bilo je potrebno punih 9 sekundi da preko njenih usta prijedju dvije rijeci: "Dragan Covic". Meni je odmah bilo jasno kuda ovo vodi. Nakon toga krece i ne staje bujica blacenja Covica, HDZa i ismijavanje izmjena izbornog zakona. Ja kad vidim ovakve stvari ja postanem radikalan i pozelim smrt Federaciji iste sekunde. Ko im jebe mater. Mi Hrvati svoj posao, oni neka se saftaju u svojim kruzocima i pricama. https://youtu.be/QhJS_OzhnZU?t=100
_________________ SIPA pokušala privesti Dodika u Istočnom Sarajevu, MUP RS-a se usprotivio ----> 364 komentara na klix.ba
U malom bh. mjestu iscrtana ogromna šahovnica ----> 372 komentara na klix.ba
|
|
Vrh |
|
 |
Perun_Velež
|
Naslov: Re: FTV Postano: 09 svi 2025, 14:01 |
|
|
zet je napisao/la: Ja kad vidim ovakve stvari ja postanem radikalan i pozelim smrt Federaciji iste sekunde. Ko im jebe mater. Mi Hrvati svoj posao, oni neka se saftaju u svojim kruzocima i pricama. https://www.youtube.com/watch?v=QhJS_OzhnZUIh, ti si još dobar a ne radikalan, ja prvo što pomislim dr.Dabić je loše to odradio. Zato i bolje da ne slušam i gledam njihove političare i čitam njihove komentare, samo bezveze griješim dušu.
|
|
Vrh |
|
 |
Gavra Kačanski
|
Naslov: Re: FTV Postano: 09 svi 2025, 14:08 |
|
|
Sta je Kresiceva uloga na FTV, da uzima placu?
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: FTV Postano: 09 svi 2025, 14:29 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 42058 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Da se uhljebi na buđet, to što su dopustili da FTV bude MTV nije važno.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: FTV Postano: 09 svi 2025, 15:17 |
|
|
Prvo tu emisiju što raspiruje mržnju treba skinuti s programa.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: FTV Postano: 09 svi 2025, 15:24 |
|
|
Gavra Kačanski je napisao/la: Sta je Kresiceva uloga na FTV, da uzima placu? Da im uzima plaću i disciplinira ih. To isto glede pretplate. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: FTV Postano: 09 svi 2025, 15:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24501 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
zet je napisao/la: Ravnopravnost na djelu. Emisija Plenum, cesto mi iskace na Youtube-u ali ju nisam sve do sada kliknuo. Rekao, ajde da vidim o cemu prica politicka emisija u reziji televizije entiteta kojeg su zajedno stvorili Hrvati i Bosnjaci. Pozalio sam, jako pozalio. Prvo, izbor gostiju - o kljucnim temama u drzavi pricaju lik iz SDA (Safet), lik iz NIP-a (Nedim) i neki Srbin iz Za pravdu i red. Od njih 4 u studiju, od hrvatskog politickog spektra ni H. Reko, posteno. Nakon sto je pozdravila uvazene goste u studiju voditeljica na 1:42 postavlja prvo pitanje prvom gostu. Bilo je potrebno punih 9 sekundi da preko njenih usta prijedju dvije rijeci: "Dragan Covic". Meni je odmah bilo jasno kuda ovo vodi. Nakon toga krece i ne staje bujica blacenja Covica, HDZa i ismijavanje izmjena izbornog zakona. Ja kad vidim ovakve stvari ja postanem radikalan i pozelim smrt Federaciji iste sekunde. Ko im jebe mater. Mi Hrvati svoj posao, oni neka se saftaju u svojim kruzocima i pricama. https://youtu.be/QhJS_OzhnZU?t=100Treba dobra doza mazohizma, pa ta smeca od politickih emisija na sarajevskim medijima pogledati do kraja. 
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: FTV Postano: 09 svi 2025, 15:40 |
|
|
lider30 je napisao/la: zet je napisao/la: Ravnopravnost na djelu. Emisija Plenum, cesto mi iskace na Youtube-u ali ju nisam sve do sada kliknuo. Rekao, ajde da vidim o cemu prica politicka emisija u reziji televizije entiteta kojeg su zajedno stvorili Hrvati i Bosnjaci. Pozalio sam, jako pozalio. Prvo, izbor gostiju - o kljucnim temama u drzavi pricaju lik iz SDA (Safet), lik iz NIP-a (Nedim) i neki Srbin iz Za pravdu i red. Od njih 4 u studiju, od hrvatskog politickog spektra ni H. Reko, posteno. Nakon sto je pozdravila uvazene goste u studiju voditeljica na 1:42 postavlja prvo pitanje prvom gostu. Bilo je potrebno punih 9 sekundi da preko njenih usta prijedju dvije rijeci: "Dragan Covic". Meni je odmah bilo jasno kuda ovo vodi. Nakon toga krece i ne staje bujica blacenja Covica, HDZa i ismijavanje izmjena izbornog zakona. Ja kad vidim ovakve stvari ja postanem radikalan i pozelim smrt Federaciji iste sekunde. Ko im jebe mater. Mi Hrvati svoj posao, oni neka se saftaju u svojim kruzocima i pricama. https://youtu.be/QhJS_OzhnZU?t=100Treba dobra doza mazohizma, pa ta smeca od politickih emisija na sarajevskim medijima pogledati do kraja.  Lako je muslimanima, oni to progutaju ko Smoki. 
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: FTV Postano: 09 svi 2025, 18:56 |
|
|
zet je napisao/la: Ravnopravnost na djelu. Emisija Plenum, cesto mi iskace na Youtube-u ali ju nisam sve do sada kliknuo. Rekao, ajde da vidim o cemu prica politicka emisija u reziji televizije entiteta kojeg su zajedno stvorili Hrvati i Bosnjaci. Pozalio sam, jako pozalio. Prvo, izbor gostiju - o kljucnim temama u drzavi pricaju lik iz SDA (Safet), lik iz NIP-a (Nedim) i neki Srbin iz Za pravdu i red. Od njih 4 u studiju, od hrvatskog politickog spektra ni H. Reko, posteno. Nakon sto je pozdravila uvazene goste u studiju voditeljica na 1:42 postavlja prvo pitanje prvom gostu. Bilo je potrebno punih 9 sekundi da preko njenih usta prijedju dvije rijeci: "Dragan Covic". Meni je odmah bilo jasno kuda ovo vodi. Nakon toga krece i ne staje bujica blacenja Covica, HDZa i ismijavanje izmjena izbornog zakona. Ja kad vidim ovakve stvari ja postanem radikalan i pozelim smrt Federaciji iste sekunde. Ko im jebe mater. Mi Hrvati svoj posao, oni neka se saftaju u svojim kruzocima i pricama. https://youtu.be/QhJS_OzhnZU?t=100Na 09:02 Mujo tvrdi da Hrvati imaju veća prava na nivoou protektorata nego što imaju Bošnjaci u RS, jer 'kao' u ustavu RS nije decidno navedeno da se i "Bošnjak" može kandidovati. Mujo dalje tvrdi da su Bošnjaci iz RS zakonski spriječeni da se kandiduju na izborima za predsjednika RS, što je notorna laž  Takva diskriminacija ne postoji u zakonima RS, a kamoli u ustavu. Opštepoznato je da je Dodik nudio da se u ustavu ispred izbora za člana predsjedništva iz RS izbriše pridjev "srpski" kako bi "gazije" doživjele rahat - eto ne mora etnička pripadnost, ali ostaje isključivo 1 član predsjedništva iz RS kao minimum minimuma Dejtona. Ne mogu iz RS dolaziti dva ili tri člana Dalje taj fuš nisam gledao. Đe ćaš preko sat vremena slušati ukišeljenu takiju koja je dio islamske misije za održavanje pozicije na kojoj je trenutno Komšić 
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|