|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Teza o “merhametli Bošnji” se ostvaruje? Postano: 08 srp 2025, 06:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90392 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Svi se militariziraju, samo Bošnjo nema ni vojni rok ni kupovine oružja.
Jesmo li olako odbacili tvrdnje da je Bošnjo merhametli? Imali smo predrasude, čini se da je zaista tako.
Jedini ne sudjeluju u utrci naoružanja, jedini u Europi nisu uveli vojni rok, ko bi reko.
Tose nisam nado.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Teza o “merhametli Bošnji” se ostvaruje? Postano: 08 srp 2025, 06:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90392 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Iznenađuju me svaki dan.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Teza o “merhametli Bošnji” se ostvaruje? Postano: 08 srp 2025, 07:03 |
|
|
|
Imaju dobre komšije koji će pomoći.
_________________ Thiel je odselio u Patagoniju. Odselimo Patagoniju!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Teza o “merhametli Bošnji” se ostvaruje? Postano: 08 srp 2025, 07:16 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 9939 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
Čuvaju ih naši Rafali s jedne strane, sprski MiG-ovi i uskoro Rafali s druge, što bi se trošili?
_________________ "OHR STAY, SCHMIDT GO AWAY"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Teza o “merhametli Bošnji” se ostvaruje? Postano: 08 srp 2025, 08:07 |
|
|
|
Oružje moderno?
Čekaju Godot.
To jeste Sadakuoružje.
Kojeg možda i imaju u ograničenim količinama.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Teza o “merhametli Bošnji” se ostvaruje? Postano: 08 srp 2025, 15:15 |
|
|
Reis budući Dalai Lama? 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Teza o “merhametli Bošnji” se ostvaruje? Postano: 08 srp 2025, 15:45 |
|
|
novem je napisao/la: Reis budući Dalai Lama?  Reis u Budhinom đenetu? Visio bi sa dizalice istovjetno kako rade s takvim iu Iranu.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Teza o “merhametli Bošnji” se ostvaruje? Postano: 08 srp 2025, 17:01 |
|
|
novem je napisao/la: Reis budući Dalai Lama?  Prvi Dalaj Lama musliman, prvi iz Bosne, prvi rođen za života Dalaj Lame.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Teza o “merhametli Bošnji” se ostvaruje? Postano: 08 srp 2025, 21:23 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Iznenađuju me svaki dan. Pa, kako će jadni, kad ne mogu donijet samostalnu odluku. To je cijena zajedničke države, ali ako bi na 23% imali samostalnu i neovisnu Fildžaniju, onda mogu uvodit rok i naoružavat se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Teza o “merhametli Bošnji” se ostvaruje? Postano: 08 srp 2025, 22:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64299 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Nemaju o čem brinuti, sve je ok.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Teza o “merhametli Bošnji” se ostvaruje? Postano: 08 srp 2025, 22:15 |
|
|
Banya je napisao/la: novem je napisao/la: Reis budući Dalai Lama?  Prvi Dalaj Lama musliman, prvi iz Bosne, prvi rođen za života Dalaj Lame. Prvi Bosanac-Tibetanac. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Teza o “merhametli Bošnji” se ostvaruje? Postano: 09 srp 2025, 13:56 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 7036 Lokacija: Izvan sebe
|
Salivator je napisao/la: Imaju dobre komšije koji će pomoći. A u meduvremenu cekaju da dode do napretka u vojnoj tehnologiji. Nisu oni ludi da kupuju skupu i nedovoljno efikasnu opremu, kada ce sve to kasnije biti bolje i jeftinije.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Teza o “merhametli Bošnji” se ostvaruje? Postano: 11 srp 2025, 06:24 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Salivator je napisao/la: Imaju dobre komšije koji će pomoći. A u meduvremenu cekaju da dode do napretka u vojnoj tehnologiji. Nisu oni ludi da kupuju skupu i nedovoljno efikasnu opremu, kada ce sve to kasnije biti bolje i jeftinije. Vala baš. Usput, pitanje za MiB-a, nema šanse da nam neki pilot čudnog imena klepi Rafala?
_________________ Thiel je odselio u Patagoniju. Odselimo Patagoniju!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|