|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 25 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Sokolić
|
Naslov: Napad desantom na srpske radnike Postano: 13 lip 2026, 18:59 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K98k
|
Naslov: Re: Napad desantom na srpske radnike Postano: 13 lip 2026, 22:12 |
|
|
Citat: Daklem, jedan konobar s 'taze' tetovažom SRBIJA i drugi s majom s 4 orla na Hvaru taman prije turističke sezone 'isprovocirali ekipu iz Torcide', i njih 12 unajmilo gliser, kombi i krenili ih mlatit 🤔😐🤭
Odma se priko svih portala i ZunZara oglasila uvik ista ekipa 🤢, oj SVASTIČARI i BIA bando mater vam jebem 🤘👿💩
Ja ako sam rođen po noći, nisam od sinoć ! 🙄😳
#Splitjeljubav 💖
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Napad desantom na srpske radnike Postano: 13 lip 2026, 23:12 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Lako im je bijele strane radnike mlatit. Da nisu bijeli digla bi se država sa svim raspoloživim sredstvima legitimne i ilegitimne fizičke prinude.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snowflake
|
Naslov: Re: Napad desantom na srpske radnike Postano: 13 lip 2026, 23:26 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Lako im je bijele strane radnike mlatit. Da nisu bijeli digla bi se država sa svim raspoloživim sredstvima legitimne i ilegitimne fizičke prinude. Nisu ih dohvatili, policija ih je osujetila i svi su uhićeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Napad desantom na srpske radnike Postano: 14 lip 2026, 04:27 |
|
|
snowflake je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Lako im je bijele strane radnike mlatit. Da nisu bijeli digla bi se država sa svim raspoloživim sredstvima legitimne i ilegitimne fizičke prinude. Nisu ih dohvatili, policija ih je osujetila i svi su uhićeni. Jbg, ni to mladi Hrvat dostavjač pizze koji je bia planirana meta napada, nego dvi četke, koliko se da zakjučit iz one tetovaže i maje po onoj objavi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K98k
|
Naslov: Re: Napad desantom na srpske radnike Postano: 14 lip 2026, 08:31 |
|
|
|
Ovi će brzo završiti radni odnos u Dalmaciji. Budu se prebacili ili u Istru ili nazad v majčicu Srbiju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kristijan
|
Naslov: Re: Napad desantom na srpske radnike Postano: 14 lip 2026, 10:07 |
|
|
|
Zanima me kako se doznalo da su išli napast baš tu dvojicu ako do kontakta i napada nije došlo?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dominikator
|
Naslov: Re: Napad desantom na srpske radnike Postano: 14 lip 2026, 14:38 |
|
|
|
Jedna torcida koja u drugoj drzavi i na ne bas prijateljskom terenu ponizi i prebije jednu grupu i pokaže zavidnu organizaciju sad je na svome terenu odlucila ispasti slampava. Meni ovo smrdi i ne mogu povjerovati u ove debilane. Ja koji nisam u tome naredio bi da mi logistika budu domaćini i vi hoćete reći da ovi koji o tome imaju iskustva da se ponašaju tako amaterski.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Napad desantom na srpske radnike Postano: 14 lip 2026, 15:57 |
|
|
|
Ovo mi je jako čudno, pa nismo valjda nekakva talibanska država da napadaju nekog samo zbog tetovaže.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ilirac
|
Naslov: Re: Napad desantom na srpske radnike Postano: 14 lip 2026, 16:40 |
|
|
|
Tko zna sto je tu bilo.. Ali ima previse cetnikovanja po Hrvatskoj.. pogotovo po Kninu i okolici na ljeto.. Banovinu da ne spominjemo.. tamo nije prestalo nikad.. od povratka aboliranih do danas je ko da negdje drugdje zivis, a ne u Hrvatskoj.. i sad jos ovi po obali.. Istru ne treba spominjati.. tamo su se udomacili... Naravno da ima tu i labradorstva, BIA itd ,ali ne osudjujem ljude kojima je pun kufer svega toga sto se dogadja u Hrvatskoj... U Srbiji su na zimu prebili i neku djevojku iz Hrvatske i jos joj u bolnici doktori krivo zasili ranu.. U Srbiji je kroatofobija na visokom nivou, pogotovo u zadnje vrijeme i Vuciceve propagande.. Dovoljno je vidjeti kakve filmove i serije snimaju.. A kod nas ljevicari i jugosi se ponasaju isto ko I Vucic.. snimaju filmove koji ismijavaju branitelje, izjednacavaju agresora i zrtvu, svugdje vide ustase...
Po komentarima se odmah digli SDP i Mozemo botovi.. ove iz Torcide nazivaju teroristima, traze zatvor za njih.. a da su isli prebiti neke purgere, zagorce, Ukrajince, Mamica (da je u Hrvatskoj) tad bi to bilo kul i onaj Ivosevic bi ih prvi branio.. kao sto su ih mediji branili kad su rusili reprezentaciju prije 10 godina.. Ovdje su im ocito Srbi svetinja..
Za par godina, ako se ovako nastavi, cete gledati cetnikovanje po plazama, obrtanje prasića, brlja, Bajine pjesme i neces ih smjeti krivo pogledati... jer ces biti proglasen teroristom jer rusis ekonomiju..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Napad desantom na srpske radnike Postano: 14 lip 2026, 18:24 |
|
|
|
Čudi me kako ne planiraju napad na Nepalce koji nepaluju usred Hrvatske.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Napad desantom na srpske radnike Postano: 14 lip 2026, 18:29 |
|
|
|
I još nešto, koji qurac ne napadaju dronovima, tko to danas još napada palicama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Napad desantom na srpske radnike Postano: 14 lip 2026, 18:35 |
|
|
i_jopet je napisao/la: I još nešto, koji qurac ne napadaju dronovima, tko to danas još napada palicama. Koji krac ne dođu i ne naruče dupli bezkofeinski makijato od bademovog mlijeka, kad zakoluta očima pleska.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Napad desantom na srpske radnike Postano: 14 lip 2026, 19:54 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8426 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
i_jopet je napisao/la: Čudi me kako ne planiraju napad na Nepalce koji nepaluju usred Hrvatske. Zato jer oni ne izazivaju požare, kao što im i samo ime kaže.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Napad desantom na srpske radnike Postano: 14 lip 2026, 20:35 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 10023 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
Ja sam za elegantnije, sustavne metode okretanja na granici, ali ako to zakaže moraju se nekada i krkanske metode upotrijebiti.
Zamisli da se u Srbiji netko kurči sa hrvatskim oznakama? Reciprociteta treba biti ili te pojedu agresivniji od tebe.
Neka i rade srbi ako je tako nužno, iako se po meni previše lako daju radne vize ljudima iz otvoreno neprijateljski raspoloženih zemalja. Ali eto kad rade neka to svoje srpstvo prikrivaju.
Druže moj, treba biti iskren i reći, kada si sebi istetovirao 4 orla ili bilo koji srpski znak trebaš znati da si sebi zatvorio vrata rada u Hrvatskoj. I svaki gazda to isto treba da zna, i da i sam dobije batine ako ovu logiku zanemari. Isto kao da ja istetoviram šahovnicu na podlakticu i onda očekujem da bude normalno da negdje u Beogradu ispred nosa delijama i grobarima poslužujem kavu i pivo.
_________________ "OHR STAY, SCHMIDT GO AWAY"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Napad desantom na srpske radnike Postano: 14 lip 2026, 22:27 |
|
|
|
Mislin da nisu ovo samo zbog tetovaže. Smrdi na ništo ozbiljnije.
Sa strane organa prisile, impresivno je kako in je hrvatska policija znala pročitat misli i prisić akciju pri nego se dogodila. Ka' u futurističken filmu, služba za pridkriminal.
Volia bih kad bidu tako znali prisić ulazak u RH i kretanje sve one četničije po gradoviman, malin mistiman na otociman i primorju te zaleđu di ovi dojdu na didovinu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Napad desantom na srpske radnike Postano: 14 lip 2026, 22:34 |
|
|
|
Pa batinaši su dolazili s kopna na Hvar tući i Hrvate za tuđi račun po potrebi. Prije 10-15 godina su došli iz Splita i Sinja i tukli domaćeg ugostitelja jer je smetao nekom Albancu kao konkurencija.
Bilo je i prije godinu-dvije da su neki sumnjivi investitori muslimani iz Bosne uzurpirali prostor na otoku pa su isto zvali ove neke tabadžije iz borilačkih klubova iz Splita da im čuvaju leđa od domaćih. Sad se ne mogu sjetiti koji otok je bio.
Samo ekstremna budala misli ako je netko sposoban nanijeti teške ozljede potpuno nepoznatom čovjeku, da neće to napraviti i Hrvatima kad bude prilika ili kad dobije direktivu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Napad desantom na srpske radnike Postano: 14 lip 2026, 23:03 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 3080 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
|
Svatko tko poznaje neke stvari i ljude zna da ih sigurno nisu radi nacionalnosti pa ni radi tetovaže išli mlatit. Rođaci su očito radili nešto što ne bi trebali, a to vrlo dobro znaju. I ne nisu bila samo dvojica.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Napad desantom na srpske radnike Postano: 16 lip 2026, 22:25 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Pa batinaši su dolazili s kopna na Hvar tući i Hrvate za tuđi račun po potrebi. Prije 10-15 godina su došli iz Splita i Sinja i tukli domaćeg ugostitelja jer je smetao nekom Albancu kao konkurencija.
Bilo je i prije godinu-dvije da su neki sumnjivi investitori muslimani iz Bosne uzurpirali prostor na otoku pa su isto zvali ove neke tabadžije iz borilačkih klubova iz Splita da im čuvaju leđa od domaćih. Sad se ne mogu sjetiti koji otok je bio.
Samo ekstremna budala misli ako je netko sposoban nanijeti teške ozljede potpuno nepoznatom čovjeku, da neće to napraviti i Hrvatima kad bude prilika ili kad dobije direktivu. Šta reći...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Napad desantom na srpske radnike Postano: 17 lip 2026, 01:16 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Pa batinaši su dolazili s kopna na Hvar tući i Hrvate za tuđi račun po potrebi. Prije 10-15 godina su došli iz Splita i Sinja i tukli domaćeg ugostitelja jer je smetao nekom Albancu kao konkurencija.
Samo ekstremna budala misli ako je netko sposoban nanijeti teške ozljede potpuno nepoznatom čovjeku, da neće to napraviti i Hrvatima kad bude prilika ili kad dobije direktivu. Slažen se. Ima ekipe koji bidu za marendu pribili roditeje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
nemabosne
|
Naslov: Re: Napad desantom na srpske radnike Postano: 17 lip 2026, 08:02 |
|
|
|
splićani su dolazili da se tuku za jednu frakciju grobara protiv druge na stadionu partizana
|
|
| Vrh |
|
 |
|
nemabosne
|
Naslov: Re: Napad desantom na srpske radnike Postano: 17 lip 2026, 08:56 |
|
|
levat je napisao/la: nemabosne je napisao/la: splićani su dolazili da se tuku za jednu frakciju grobara protiv druge na stadionu partizana E da sjećam se toga, onaj krupni ćelavi mi ostalo u sjećanju Firić mislim da se zvao. Najkrupniji, a najviše nastradao. I šta se tamo zapravo dogodilo, jesu li oni bili izdani i prodani? Jer samo su oni bili krvavih glava. bili su dobro plaćeni da budu krvavi glava mislim da je to bio pokušaj države jer u Srbiji država kontroliše navijačke grupe mislim da je to bio pokušaj da preuzmu jug koji je tad kontrolisao Velja nevolja on je ja mislim tad već bio u zatvoru pa su htjeli da se obračunaju i sa ostatkom njegove ekipe koja je i dalje kontrolisala jug tako da može se reći da su splićani u tom trenutku radili za srpsku službu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Napad desantom na srpske radnike Postano: 17 lip 2026, 22:32 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Pa batinaši su dolazili s kopna na Hvar tući i Hrvate za tuđi račun po potrebi. Prije 10-15 godina su došli iz Splita i Sinja i tukli domaćeg ugostitelja jer je smetao nekom Albancu kao konkurencija.
Samo ekstremna budala misli ako je netko sposoban nanijeti teške ozljede potpuno nepoznatom čovjeku, da neće to napraviti i Hrvatima kad bude prilika ili kad dobije direktivu. Slažen se. Ima ekipe koji bidu za marendu pribili roditeje. Takve momke idealno je naseliti u Sarajevu i ostaviti ih tu za neku novu generaciju Muslimana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Napad desantom na srpske radnike Postano: 19 lip 2026, 22:29 |
|
|
nemabosne je napisao/la: levat je napisao/la: E da sjećam se toga, onaj krupni ćelavi mi ostalo u sjećanju Firić mislim da se zvao. Najkrupniji, a najviše nastradao.
I šta se tamo zapravo dogodilo, jesu li oni bili izdani i prodani?
Jer samo su oni bili krvavih glava.
bili su dobro plaćeni da budu krvavi glava mislim da je to bio pokušaj države jer u Srbiji država kontroliše navijačke grupe mislim da je to bio pokušaj da preuzmu jug koji je tad kontrolisao Velja nevolja on je ja mislim tad već bio u zatvoru pa su htjeli da se obračunaju i sa ostatkom njegove ekipe koja je i dalje kontrolisala jug tako da može se reći da su splićani u tom trenutku radili za srpsku službu Ovo je tolika glupost da boli glava: splitski Grobari su pretučeni na stadionu 2017, a Velja Nevolja je uhićen 2021.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
nemabosne
|
Naslov: Re: Napad desantom na srpske radnike Postano: 20 lip 2026, 12:53 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: nemabosne je napisao/la: bili su dobro plaćeni da budu krvavi glava mislim da je to bio pokušaj države jer u Srbiji država kontroliše navijačke grupe mislim da je to bio pokušaj da preuzmu jug koji je tad kontrolisao Velja nevolja on je ja mislim tad već bio u zatvoru pa su htjeli da se obračunaju i sa ostatkom njegove ekipe koja je i dalje kontrolisala jug tako da može se reći da su splićani u tom trenutku radili za srpsku službu Ovo je tolika glupost da boli glava: splitski Grobari su pretučeni na stadionu 2017, a Velja Nevolja je uhićen 2021. tad je isto bio na nekakvom ispitivanju i u pritvoru ja mislim. nije bio na stadionu. poslije su ga pustili ali svakako je posle toga učvrstio vlast na jugu mislim da je već sledeće godine izašao iz pritvora valjda nisu imali dokaza pojma nemam ko će ga znati uglavnom bar mislim da je te tri godine kada je bio slobodan do 2021 da je radio odvojeno od države uglavnom te splićane je dovela vjerovatno država kako bi podržala tu frakciju koja je trebala da zamijeni ove veljine vremenom su ih zamijenili ali ne pratim baš dugo ta dešavanja pa ne znam šta se dešavalo u međuvremenu posle njegovog hapšenja 2021
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 25 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|