|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 42 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Karabaja
|
Naslov: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 17:23 |
|
|
Imam teoriju, jednu od teorija zapravo. Šansa da je točna je manja od 1% ali za svaki slučaj ću otvoriti temu i dati sebi isto toliko šanse da steknem kultni status na forumu. Dakle: Ovo je bio dogovor a Dodik će biti kandidat za predsjednika Srbije. Pogledajmo: -Vučić završava drugi mandat a u stranci nema apsolutno nikoga ko bi pobjedio na predsjedničkim izborima -Dodik dobiva otkupljivu kaznu zatvora i fakticku zabranu politickog djelovanja u BiH -Dodik dobija savršen alibij za prebacivanje političkog djelovanja u Srbiju. Da je to uradio tek tako, ne bi bio prihvaćen. -Vučić dobija konja za trku. Da li su Vucic i Dodik izveli najvecu prevaru u historiji balkanske politike? 
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
Vrh |
|
 |
Urbanist
|
Naslov: Re: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 17:28 |
|
|
Baja treba da vodi sve Vlahe do Knina do Sofije. +1 
|
|
Vrh |
|
 |
Teuton
|
Naslov: Re: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 17:30 |
|
|
To bi za vas bilo katastrofa, Dodik bi ispeglao odnose između Hrvatske i Srbije, kao što je prethodno ispeglao odnose između RH i RS.
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 17:32 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Imam teoriju, jednu od teorija zapravo. Šansa da je točna je manja od 1% ali za svaki slučaj ću otvoriti temu i dati sebi isto toliko šanse da steknem kultni status na forumu. Dakle: Ovo je bio dogovor a Dodik će biti kandidat za predsjednika Srbije. Pogledajmo: -Vučić završava drugi mandat a u stranci nema apsolutno nikoga ko bi pobjedio na predsjedničkim izborima -Dodik dobiva otkupljivu kaznu zatvora i fakticku zabranu politickog djelovanja u BiH -Dodik dobija savršen alibij za prebacivanje političkog djelovanja u Srbiju. Da je to uradio tek tako, ne bi bio prihvaćen. -Vučić dobija konja za trku. Da li su Vucic i Dodik izveli najvecu prevaru u historiji balkanske politike?  Bilo šta, samo da ne ostane na ovome 
_________________ -Agent Provocateur-Astroturf-Paid For Research-Bot-
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 18:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84952 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Podržavam da Dodik zapovjeda sa Vojskom Srbije. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 18:20 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43827 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Sastanak Milanović-Dodik u Karađorđevu.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 18:24 |
|
|
Jako maštovito. Ne vjerujem da će se dogoditi, ali ako se dogodi imaš napismeno da si se prvi toga sjetio. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1347 of 2558 - 52.66%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 18:28 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
Ma Dodik je obicna pizda. Koliko je s… covjek bi rekao izvesce Mup Rs na entitetske linije. LOL @Robika, kako se ti licno osjecas nakon svih tvojih nada da ce Bosnje propasti kad Donald zasjedne? A ono mi ne da nismo propali, nego u rangu Zidova kakimo po nejaci. Rekoh ja tebi sinoc, budi fin s nama federalnim partnerima. Mozda ti budemo garant politicke opstojnosti i konstitutivnosti kad navale na vas SDS-ovci.  I ekstra pozzz stozerniku. Neka se javi da podrzava institucije. Uzecemo mu to kao olakotnu okolnost. Zlu ne trebalo!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Patriota
|
Naslov: Re: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 18:39 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 3085 Lokacija: Gora Romanija Upozorenja: 1
|
Vakat je da 2026 formiramo dobitnu kombinaciju: Dodrinaši i Platformaši + Srpski opozicionari Dobitna kombinacija,tu Bošnjaci pomiruju 
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 18:45 |
|
|
Ako Robika preuzme HDZ dogovoricemo se. On je dodrinaš u duši i svjećar.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Patriota
|
Naslov: Re: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 18:50 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 3085 Lokacija: Gora Romanija Upozorenja: 1
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ako Robika preuzme HDZ dogovoricemo se. On je dodrinaš u duši i svjećar. Srbofil je on teški,a prema takvim nema milosti.
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
Vrh |
|
 |
VBA2024
|
Naslov: Re: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 18:55 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Šansa da je točna je manja od 1% ali za svaki slučaj ću otvoriti temu i dati sebi isto toliko šanse da steknem kultni status na forumu. Izgleda da si otvorio temu na kojoj zeleni forumaši sa IQ 75 mogu istresat svoje današnje frustracije. Lijepo od tebe.  No, može neki warning u naslov, npr [WARNING - muslimansko IQ 75 baljezganje] Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika!
_________________ IQ based discrimination ftw
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 18:57 |
|
|
Patriota je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ako Robika preuzme HDZ dogovoricemo se. On je dodrinaš u duši i svjećar. Srbofil je on teški,a prema takvim nema milosti. Razocarani cvjecar. Duboko razocarani. Vidjela sam njegov forumski opus prije ovog srbovanja na kliksu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 19:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84952 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Dodik će nastaviti biti predsjednik RS, tko će ga smijeniti?
SDS kaže da ne priznaju presudu, dakle nastavit će priznavat Dodika kao predsjednika RS.
Počela je vjerojatno ciprizacija, što bi bilo sjajno.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 19:05 |
|
|
Patriota je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ako Robika preuzme HDZ dogovoricemo se. On je dodrinaš u duši i svjećar. Srbofil je on teški,a prema takvim nema milosti. Milost se daje enklavi. Ne može enklava davati milost. 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 19:06 |
|
|
Začudo, Plenković defacto dao podršku Dodiku.
Sad ima podršku i Vučića, i Milanovića i Plenkovića.
Priključio se i Plenki u “Karađorđevo”.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 19:07 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43827 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Robbie MO je napisao/la: Začudo, Plenković defacto dao podršku Dodiku.
Sad ima podršku i Vučića, i Milanovića i Plenkovića. Da i mene je to začudilo da nije dao podršku institucijama BiH.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 19:09 |
|
|
daramo je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Začudo, Plenković defacto dao podršku Dodiku.
Sad ima podršku i Vučića, i Milanovića i Plenkovića. Da i mene je to začudilo da nije dao podršku institucijama BiH. Da, suprotna podrška bi bila “podrška institucijama BiH”. Takva podrška koliko vidim izostaje danas i iz američke ambasade. I dalje je zadnji komentar Hatidže na članak na Poskoku, od prije dva tjedna sada. 2-3 tjedna se hambasada već ne javlja.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 19:10 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Dodik će nastaviti biti predsjednik RS, tko će ga smijeniti?
SDS kaže da ne priznaju presudu, dakle nastavit će priznavat Dodika kao predsjednika RS.
Počela je vjerojatno ciprizacija, što bi bilo sjajno. Ovo sam napisala na drugoj temi: U sumskoj ne znaju sto da rade? 1.Ne žaliti se na presudu, presuda postaje pravosnažna. LOL 2. Zaliti se pak priznajes sve sto si popljuvao. Znaci priznajes: i Sud BiH i VP‐ov zakon i VP itd itd lol 3. Moze se donijeti zakon o zabranu zakon o zabrani Sud-a BiH u entitetu šumska ( Sud BiH u tom slucaju raspisuje potjernicu, pa medjunarodnu potjernicu ) A pored svega toga Mile je na crnoj listi. Pusi Mile U svakom scenariju. Jbg Dodavala bi samo jos da opoziicija lesinari a i u SNSD-u ima ljudi kojim je Dodika pun K. Stoga ja se ne bi kladila na njega.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
oak
|
Naslov: Re: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 19:10 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 23:28 Postovi: 2266 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
Teorija je dobra ali mislim da su šanse ispod 1%. Teško bi se Dodik nametnuo u Srbiji on je ipak "Bosanac" rodjen i cijeli život tu bio a ne u Srbiji tako da ako bi to Vučić i želio ne bi mogao sprovesti zbog svojih ljudi u Srbiji koji ipak očekuju i sebe vide na pozicijama a ne Dodika. Drugo, iako trenutno mislim da će se Dodik povući ispred Suda BiH moguće je i da sve eskalira ne treba podcijeniti situaciju koja može vrlo lako u obje strane otići i tako Dodika zadržati u BiH/RS zauvijek. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 19:13 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: daramo je napisao/la: Da i mene je to začudilo da nije dao podršku institucijama BiH.
Da, suprotna podrška bi bila “podrška institucijama BiH”. Takva podrška koliko vidim izostaje danas i iz američke ambasade. I dalje je zadnji komentar Hatidže na članak na Poskoku, od prije dva tjedna sada. 2-3 tjedna se hambasada već ne javlja. Ja bi laicht onako preporucila Covicu i Plenkiju da pisete institucije BiH. Uzece se to u obzir Covketu kao olokotna okolnost. Bolje penzija u Makarskoj, nego u Vojkovicima. No eto izbor je na njemu. LOL
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 19:15 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Da, suprotna podrška bi bila “podrška institucijama BiH”.
Takva podrška koliko vidim izostaje danas i iz američke ambasade.
I dalje je zadnji komentar Hatidže na članak na Poskoku, od prije dva tjedna sada.
2-3 tjedna se hambasada već ne javlja.
Ja bi laicht onako preporucila Covicu i Plenkiju da pisete institucije BiH. Uzece se to u obzir Covketu kao olokotna okolnost. Bolje penzija u Makarskoj, nego u Vojkovicima. No eto izbor je na njemu. LOL Enklava sa 1 milijun paćenika koji jedini nemaju vojni rok u regiji, ne može ništa “uzimati u obzir”.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 19:19 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ja bi laicht onako preporucila Covicu i Plenkiju da pisete institucije BiH. Uzece se to u obzir Covketu kao olokotna okolnost. Bolje penzija u Makarskoj, nego u Vojkovicima. No eto izbor je na njemu. LOL
Enklava sa 1 milijun paćenika koji jedini nemaju vojni rok u regiji, ne može ništa “uzimati u obzir”. I Dodo je mislio da nenodirljiv. A Srbi su u deset puta boljem polozaju od vas bez entiteta. Uskoro ce se prijaviti ONI dokazi sto su nestali u slucaju stozerniku. Pa vi vidite kako cete. liI makarska ili vojkovici. LOL Ja tipujem da Makarska bolja ideja.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 19:26 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Enklava sa 1 milijun paćenika koji jedini nemaju vojni rok u regiji, ne može ništa “uzimati u obzir”.
I Dodo je mislio da nenodirljiv. A Srbi su u deset puta boljem polozaju od vas bez entiteta. Uskoro ce se prijaviti ONI dokazi sto su nestali u slucaju stozerniku. Pa vi vidite kako cete. liI makarska ili vojkovici. LOL Ja tipujem da Makarska bolja ideja. Od danas ste moguće turski dio Cipra. Čemu se raduješ?  Dodik je i dalje Predsjednil RS i biti će to i nakon drugostupanjske. To će biti potvrda ili ne, da se zakoni BiH primjenjuju u RS. Dakle ciprizacija.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teorija vijeka! "The Sting" u režiji Vučića i Dodika! Postano: 26 vel 2025, 19:28 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
I Dodo je mislio da nenodirljiv. A Srbi su u deset puta boljem polozaju od vas bez entiteta. Uskoro ce se prijaviti ONI dokazi sto su nestali u slucaju stozerniku. Pa vi vidite kako cete. liI makarska ili vojkovici. LOL
Ja tipujem da Makarska bolja ideja.
Od danas ste moguće turski dio Cipra. Čemu se raduješ?  Dodik je i dalje Predsjednil RS i biti će to i nakon drugostupanjske. To će biti potvrda ili ne, da se zakoni BiH primjenjuju u RS. Dakle ciprizacija. Sve sto si predvidio ti si pogrijesio. U virtuali ima kletva „dabogda ti Robi predvidjao politicku sudbinu“ 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|