|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 68 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Tomba17
|
Naslov: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država”? Postano: 24 sij 2026, 06:31 |
|
|
|
Čekam na analizu kompletnih socijalislamista svih boja od Šentilja do Prespanskog sa posebnim naglaskom na NGO kotlinaše, SDF3A. Krug 666, radničke mase predvodŽeni naprednom intiligencijom sa obrazom, Davor dŽenero, FaceTV, Možemo, Hrvoje Klasić, AvAv, Jaca K, Wildana, Muslimansko Bratstvo, sveukupni omladinski pogoni svih saveza antifašističkih boraca itd.
Vrijeme je!!!
“nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država”
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 24 sij 2026, 06:38 |
|
|
|
Xxxx
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 24 sij 2026, 08:28 |
|
|
To znamo već neko vrijeme. Ima li sada povod za ovo, nešto se dogodilo, ili ti je samo došla trenutna inspiracija? 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1463 of 2558 - 57.19%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 24 sij 2026, 10:46 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: To znamo već neko vrijeme. Ima li sada povod za ovo, nešto se dogodilo, ili ti je samo došla trenutna inspiracija?  Nije isto svak zna a drugo javno reći. Ima ona pričica od stvarnog Nobelovca i prvog predsjednika slobodne Češke Vaclav Havel. Iz sjećanja odprilike ovako: trgovac jedan svako jutro pred otvaranje u izlogu stavi parolu, nešto kao “bratstvo i jedinstvo, živio drug Tito”, ne baš to ali slično. Ne iz razloga što je istina već što se tako radilo. S njim tako i svi ostali trgovci. Taj totalitarni sustav je radio, ili “radio”, godinu za godinom. Dok ovom prvom trgovcu nije dojadilo i jednog dana prestao staviti parolu u izlogu. Koji dan poslije toga i svi ostali trgovci prestali, i sustav se urušio. Što se danas dešava i kod Sunita, svi znaju nije miliuniljetna, ni pravna, ni suživotna, ni demokratska, ni samostalna, ni samostojeća itd itd. Od silne kmeke se polako objelodanuje. Dešava se i kod Srba i Hrvata, na pr prazno geslo “naša domovina” Danas drmaju na primjer, a ima ih mali milion, o MP i ZDS, a 81g o NDH “nije bilia nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država”. A posebno “nije bila narodna”. Kao i eheto komunistički totalitarni sustav je morao doći pod diktaturom njegovog najvećeg sina. Polako puca sve kod Sunita i nihovoj cenzuriranoj stvarnosti. Ovaj forum pomaže u tom procesu iako se trude do daske nas forumaše ocrniti ovakvi onakvi smo. Totalitaristički svakodnevni posao. Danas je moderna riječ: narativ. Što se slijedi taj lažni i cenzurirani narativ? Postavio sam znači temu ne samo tbog trenutne inspiracije, već i s namjerom imati temu gdje se prazna gesla objelodane i raskrinkaju kad se uoče. Od 1990 bih “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država”. Što kažeš ti na to: Nermin, Sabina, Hrvoje Klasić, Šarčević…?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 24 sij 2026, 11:06 |
|
|
|
Kad si već spomenuo, ponekad pogledam Klix forum, i u zadnje vrijeme ipak vidim prilično razumnih glasova Bošnjaka, koji vide da politika sukoba neće donijeti dobro. I to nisu samo pojedinci.
Ima naravno i onih koji su standardno zadrti, poput naše Sarajke, ali usudio bih se reći minimalno četvrtina, možda i više Bošnjaka želi promjenu političkog pravca jer vide kuda ih ova trenutna vodi. Ali da im ne smetamo i ne nagovaramo ih, neka sami odluče. Znatiželjan sam pratiti ovo u idućem periodu. Možda nam i nešto bude jasnije nakon izbora 2026.
1463 of 2558 - 57.19%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 24 sij 2026, 11:23 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kad si već spomenuo, ponekad pogledam Klix forum, i u zadnje vrijeme ipak vidim prilično razumnih glasova Bošnjaka, koji vide da politika sukoba neće donijeti dobro. I to nisu samo pojedinci.
Ima naravno i onih koji su standardno zadrti, poput naše Sarajke, ali usudio bih se reći minimalno četvrtina, možda i više Bošnjaka želi promjenu političkog pravca jer vide kuda ih ova trenutna vodi. Ali da im ne smetamo i ne nagovaramo ih, neka sami odluče. Znatiželjan sam pratiti ovo u idućem periodu. Možda nam i nešto bude jasnije nakon izbora 2026. Razumni su jer ih je prpa nekog novog sukoba, pa mogu izgubiti sve. Znaju di se nalaze. Mrze ih i Srbi i Hrvati, ko miševi u klopci. Nacionalizam se diže na predratni nivo i to se dobro vidi. Da smo mi opkoljeni muslimanima, oni bi se nad nama iživljavali. EDIT: Da se Hrvatska nije uključila ovako javno i dala bosanskim Hrvatima podršku, pa lobira po svijetu, oni bi nastavili kako su i zamislili - da politički ne postojimo. Ja svoju mržnju prema njihovoj politici ugasiti neću, koliko god bilo pojedinaca koji su OK. Nikad ovdje neće biti budućnosti dok postoji Osmanska ostavštvina. Njihova kultura je s našom nekompatibilna.
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 24 sij 2026, 11:37 |
|
|
Kuha se naveliko. Citat: Russian Foreign Minister Sergei Lavrov said on Tuesday that Moscow is communicating with the United States regarding the Balkans and is ready to develop those contacts.
"We have more opportunities to communicate with the United States [than with the European Union] regarding the Balkans, when it comes to Bosnia and Herzegovina and other countries in the region. These contacts are continuing. They have not yet resulted in any positive results or anything else. But we are open to such contacts, and as far as I can judge, our American colleagues are also willing to develop them," Lavrov was quoted as saying at a press conference, according to the Reuters news agency.
1463 of 2558 - 57.19%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 24 sij 2026, 11:47 |
|
|
|
Ovo je njihova sudbina, vratiti se majci Turskoj. Jedino tada će imati budućnost i sigurnost. Lakše im je naučiti turski od promijeniti tursku vjeru i kulturu.
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 24 sij 2026, 12:01 |
|
|
|
Sretan put i ne vraćajte se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 24 sij 2026, 12:06 |
|
|
sejdo.komsoglu je napisao/la: Ovo je njihova sudbina, vratiti se majci Turskoj. Jedino tada će imati budućnost i sigurnost. Lakše im je naučiti turski od promijeniti tursku vjeru i kulturu.
Turska se ionako vraca na Balkan Glupo bi bilo ici tamo vamo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 24 sij 2026, 12:07 |
|
|
Karabaja je napisao/la: sejdo.komsoglu je napisao/la: Ovo je njihova sudbina, vratiti se majci Turskoj. Jedino tada će imati budućnost i sigurnost. Lakše im je naučiti turski od promijeniti tursku vjeru i kulturu.
Turska se ionako vraca na Balkan Glupo bi bilo ici tamo vamo Turska će završiti prije ili kasnije u turkmenistanu, pa će svi turci plus poturice biti u svom prirodnom staništu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 24 sij 2026, 12:26 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45015 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Karabaja je napisao/la: sejdo.komsoglu je napisao/la: Ovo je njihova sudbina, vratiti se majci Turskoj. Jedino tada će imati budućnost i sigurnost. Lakše im je naučiti turski od promijeniti tursku vjeru i kulturu.
Turska se ionako vraca na Balkan Glupo bi bilo ici tamo vamo Vraća se već 150 godina, iz tog razloga je milijun Turaka s Balkana preseljeno u Anadoliju. Da to zaista vjerujete učili bi turski ne se mučili s srpskohrvatskim.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 24 sij 2026, 12:30 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45015 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Uz to u Turskoj ne postoje nikakvi Bošnjaci kao priznata manjina i zajednica. Tamo odmah moraš promijeniti prezime. Hrvatska priznaje Bošnjake kao autohtonu nacionalnu manjinu a Turska ne, toliko o tome.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 24 sij 2026, 12:34 |
|
|
daramo je napisao/la: Uz to u Turskoj ne postoje nikakvi Bošnjaci kao priznata manjina i zajednica. Tamo odmah moraš promijeniti prezime. Hrvatska priznaje Bošnjake kao autohtonu nacionalnu manjinu a Turska ne, toliko o tome. Zašto bi priznavali izmišljene gluposti, kad im je u cilju kompletna asimilacija poturica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 24 sij 2026, 12:46 |
|
|
|
BiH nije država, a da slučajno je, nije nacionalna država tkz. Bošnjaka. Bliže je Turska nacionalna država tkz. Bošnjaka nego Bosna i Hercegovina.
_________________ BiH je turd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teuton
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 24 sij 2026, 12:50 |
|
|
sejdo.komsoglu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kad si već spomenuo, ponekad pogledam Klix forum, i u zadnje vrijeme ipak vidim prilično razumnih glasova Bošnjaka, koji vide da politika sukoba neće donijeti dobro. I to nisu samo pojedinci.
Ima naravno i onih koji su standardno zadrti, poput naše Sarajke, ali usudio bih se reći minimalno četvrtina, možda i više Bošnjaka želi promjenu političkog pravca jer vide kuda ih ova trenutna vodi. Ali da im ne smetamo i ne nagovaramo ih, neka sami odluče. Znatiželjan sam pratiti ovo u idućem periodu. Možda nam i nešto bude jasnije nakon izbora 2026. Razumni su jer ih je prpa nekog novog sukoba, pa mogu izgubiti sve. Znaju di se nalaze. Mrze ih i Srbi i Hrvati, ko miševi u klopci. Nacionalizam se diže na predratni nivo i to se dobro vidi. Da smo mi opkoljeni muslimanima, oni bi se nad nama iživljavali. EDIT: Da se Hrvatska nije uključila ovako javno i dala bosanskim Hrvatima podršku, pa lobira po svijetu, oni bi nastavili kako su i zamislili - da politički ne postojimo. Ja svoju mržnju prema njihovoj politici ugasiti neću, koliko god bilo pojedinaca koji su OK. Nikad ovdje neće biti budućnosti dok postoji Osmanska ostavštvina. Njihova kultura je s našom nekompatibilna. Potpisujem od riječi do riječi.
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 24 sij 2026, 13:22 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 3263 Lokacija: Gora Romanija
|
|
Ma vaši preci su bili Bošnjački kmetovi i to vam je krivo. A sta cu sad ja hud
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 24 sij 2026, 13:29 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 7507 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Patriota je napisao/la: Ma vaši preci su bili Bošnjački kmetovi i to vam je krivo. A sta cu sad ja hud Svatko je bio nečiji kmet, takva je cijela povijest čovječanstva. Ali nije svatko u Europi odbacio vjeru, prihvatio tuđu, da bi jeo malo bolju večeru. To je zapravo rijetkost u Europi.
_________________ ESLJP: Konvencija ne jamči jednaku težinu svakog glasa na izborima - Aplikacija je pokušaj promjene ustavne strukture - Nije individualno pravo (toč. 10. i 15. Odluke ESLJP, aplikacija br. 34891/21)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 24 sij 2026, 13:37 |
|
|
Patriota je napisao/la: Ma vaši preci su bili Bošnjački kmetovi i to vam je krivo. A sta cu sad ja hud Nije tu bilo nikakvih Bošnjaka, samo Osmanlija, ili kako su za sebe tvrdili - Turaka. Ti doduše nisi uopće porijeklom iz Bosne nego s izvora srpske državnosti. Sramotno je što su vam preci učinili, no vrijeme je učinilo svoje i sad ste dolje, a mi gore.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 24 sij 2026, 14:16 |
|
|
|
Sad su oni hrvatski kmetovi, ko bi gori sad je doli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 24 sij 2026, 14:52 |
|
|
Patriota je napisao/la: Ma vaši preci su bili Bošnjački kmetovi i to vam je krivo. A sta cu sad ja hud Što ćeš ti sad, hmm možda da dodaš hehe? To bi bilo očekivano ponašanje. 
1463 of 2558 - 57.19%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 24 sij 2026, 15:09 |
|
|
|
Naš uglađeni beg - vlasnik kmetova mora izaći iz svog auta dati na fotografiranje lice prilikom svakog dodira s granicom. Hehe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 24 sij 2026, 15:11 |
|
|
Patriota je napisao/la: Ma vaši preci su bili Bošnjački kmetovi i to vam je krivo. A sta cu sad ja hud Vi ste izgubili državu, mi smo je dobili. Na znam ni ja šta ćeš ti sad.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 24 sij 2026, 15:18 |
|
|
|
Zar su oni imali državu? Koliko znam državu su imali samo Turci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 24 sij 2026, 15:30 |
|
|
daramo je napisao/la: Zar su oni imali državu? Koliko znam državu su imali samo Turci. Indirektno jesu.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|