|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 40 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 02 vel 2026, 23:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89429 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 02 vel 2026, 23:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89429 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Ibrahimović: Volim ćevape, ali igrao bih za Hrvatsku
Hehe.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 02 vel 2026, 23:19 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28682 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Citat: -"Za koga biste zemlju igrali radije, BiH ili Hrvatsku?"
-Ibrahimović: "Za onu koja ima veću šansu osvojiti europsko ili svjetsko prvenstvo."
Znači nije se decidno izjasnio, obje opcije su bile u igri. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 02 vel 2026, 23:21 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Citat: -"Za koga biste zemlju igrali radije, BiH ili Hrvatsku?"
-Ibrahimović: "Za onu koja ima veću šansu osvojiti europsko ili svjetsko prvenstvo."
Znači nije se decidno izjasnio, obje opcije su bile u igri.  Reko je direktno Hrvatska Hladan tuš za manji dio FBiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 02 vel 2026, 23:26 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28682 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Citat: Da li bi zaigrali za BiH ili HR?
Ibrahimović: -Pa Hrvatskoj je falio dobar napadač i zato...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 03 vel 2026, 00:28 |
|
|
|
Veliki minus našim što ga nisu niti zvali - ako je mogao Miladin Dado Pršo i Darijo (Uzeir) Srna, mogao je i veliki Ibra.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 03 vel 2026, 00:38 |
|
|
|
Čovjek vam na ginjaka reko da niste imali ozbiljnog napadača u zadnjih 20 godina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 03 vel 2026, 01:02 |
|
|
|
BiH je imala i više nego ozbiljnog napadača zadnjih godina pa kurchinela
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mikimiki971
|
Naslov: Re: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 03 vel 2026, 01:23 |
|
|
|
Politika živi u divljem braku sa vjerom i fudbalom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 03 vel 2026, 05:42 |
|
|
|
Sad balijama i gradžanima više nije bitan hehe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 03 vel 2026, 06:01 |
|
|
PCM je napisao/la: Veliki minus našim što ga nisu niti zvali - ako je mogao Miladin Dado Pršo i Darijo (Uzeir) Srna, mogao je i veliki Ibra. Tako je....On je u biti igrač koji nam je nedostajao za naslov prvaka.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 03 vel 2026, 07:27 |
|
|
Citat: Izabrao si Švedsku tu si najveći, da si izabrao Bosnu bio bi iza Papeta i Dzeke. 
_________________ Step by step, heart to heart Left, right, theft We all fall down...like toy soldiers
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 03 vel 2026, 08:22 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Čovjek vam na ginjaka reko da niste imali ozbiljnog napadača u zadnjih 20 godina. Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Mario Mandžukić, Ivica Olić, Mario Budimir, Eduardo Da Silva... Sva srića da nismo uzeli Ibrahimovića u reprezentaciju. Tip je egoist, izvor svađa u svlačionici, nemira, negativne energije, štucigaje druge da bi moga funkcionirat. Takvi potapadu talente oko sebe, kraj takvih drugi nazadujedu. Daleko mu kuća bila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 03 vel 2026, 08:26 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 4496 Lokacija: Dridska Župa
|
|
Ibrahimović je katolik i odgojila ga je mater tako da ne čudi. A otac Mujo je bio propalica.
_________________ Hrvatski Džihad je dielo visokog intelektulnog i moralnog dosega
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 03 vel 2026, 08:27 |
|
|
Nikad ne bi mijenjao Mandžukića i Olića za Ibrahimovića. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 03 vel 2026, 08:27 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 8027 Lokacija: Herceg-Bosna
|
dreamteam je napisao/la: BiH je imala i više nego ozbiljnog napadača zadnjih godina pa kurchinela Meni je Mandžukić puno bolji napadač nego Džeko, više pridonosio igri, iako Džeko više igra za suhi gol. Mislim da bi puno teže s Džekom stigli do finala 2018.-te, jer tada smo po svim statistikama trčali najviše. Ne samo zbog produžetaka, već i u skupinama, po pređenim kilometrima u utakmici hrvati su prednjačili, a to ne izvuku sve vezni igrači, u svakoj ekipi vezni trče, kod nas je mnogo terena pokrivao i centarfor. Džeko je dobar napadač, ali neće prekriti toliko terena kao Mandžo što je. A što se tiče Ibrahimovića, on je jedan od rijetkih talenata bio, ni Džeko ni Mandžukić se ne mogu porediti s njim. Naravno da bismo bili jači da smo ga imali. Ne postoji reprezentacija u svijetu u kojoj bi on bio na klupi kad je bio u punoj formi.
_________________ ESLJP: Konvencija ne jamči jednaku težinu svakog glasa na izborima - Aplikacija je pokušaj promjene ustavne strukture - Nije individualno pravo (toč. 10. i 15. Odluke ESLJP, aplikacija br. 34891/21)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 03 vel 2026, 08:38 |
|
|
|
Žao mi je što Ibrahimović nije igrao za Hrvatsku. To je propust našeg nogometnog saveza.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1494 of 2558 - 58.41%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 03 vel 2026, 08:39 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Čovjek vam na ginjaka reko da niste imali ozbiljnog napadača u zadnjih 20 godina. Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Mario Mandžukić, Ivica Olić, Mario Budimir, Eduardo Da Silva... Sva srića da nismo uzeli Ibrahimovića u reprezentaciju. Tip je egoist, izvor svađa u svlačionici, nemira, negativne energije, štucigaje druge da bi moga funkcionirat. Takvi potapadu talente oko sebe, kraj takvih drugi nazadujedu. Daleko mu kuća bila. Ne bi takav bio kod nas. To je posljedica bolesnog okruženja u Švedskoj.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1494 of 2558 - 58.41%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 03 vel 2026, 12:31 |
|
|
|
Čini mi se da je cigić, ali ne od onih mirnih plemena.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 03 vel 2026, 12:59 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Čini mi se da je cigić, ali ne od onih mirnih plemena. Pola Cigić, pola Dalmatinac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 03 vel 2026, 13:15 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Čovjek vam na ginjaka reko da niste imali ozbiljnog napadača u zadnjih 20 godina. Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Mario Mandžukić, Ivica Olić, Mario Budimir, Eduardo Da Silva... Sva srića da nismo uzeli Ibrahimovića u reprezentaciju. Tip je egoist, izvor svađa u svlačionici, nemira, negativne energije, štucigaje druge da bi moga funkcionirat. Takvi potapadu talente oko sebe, kraj takvih drugi nazadujedu. Daleko mu kuća bila. Neka ga u bih
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 04 vel 2026, 09:29 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Ibrahimović je katolik i odgojila ga je mater tako da ne čudi. A otac Mujo je bio propalica. Prije bih rekao agnostik. Nisam vidio da se ikad izjasnio kao nekakav vjernik bilo koje konfesije. Da ga je mater u tom smjeru odgojila, ne bi igrao za Švedsku nego za Hrvatsku. A i on sam je govorio kako je rastao u getu, tako da ti ta tvrdnja ne stoji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 04 vel 2026, 09:30 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Znači nije se decidno izjasnio, obje opcije su bile u igri.  Reko je direktno Hrvatska Hladan tuš za manji dio FBiH. Kako ti uvijek zanemariš bitno, a istakneš nebitno 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 04 vel 2026, 15:11 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Čovjek vam na ginjaka reko da niste imali ozbiljnog napadača u zadnjih 20 godina. je, i uzeli dve medalje na SPima. Što bi tek bilo da je recimo Mandžukić bio ozbiljan napadač
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Ibrahimović: više mi se sviđa Hrvatska od BiH, igrao bih za Hrvatsku Postano: 04 vel 2026, 15:14 |
|
|
|
Pa da je Ibra igrao u napadu Hrvatske, ne bi bilo nemoguće i do zlata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|