|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 61 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Broccoli
|
Naslov: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 12:39 |
|
|
|
Stalno se potencira da eto samo treba da HDZ BiH dobije izborni zakon koji mu garantira člana Predsjedništva sa tih njihovih mizernih 9% glasova, pa će najednom HDZ BiH postati vodeća pro-bosanska stranka čvrsto na putu jačanja BiH, ulaska u EU i NATO, zavoljeti Bošnjake dušom, i Sarajevo staviti u centar svoje politike. Hoće, kako neće.
Ma koliko bih prvi ja volio da je ovo sve realno i izvodivo, jer vjerujem da i BiH i Hrvatska, i Bošnjaci i Hrvati imaju interes da surađuju na mnogim poljima, samo mogu reći da sam skeptičan i da gotovo nitko među Bošnjacima ne vjeruje u ovakav razvoj događaja. To je ona Trojkina priča iz 2022 Dodik i Čović se promijenili. Neka nova Trojka neće moći prodati takvu priču više nikada čak i među najglupljima.
Iskustvo je naime pokazalo, da je HDZ BiH onaj jedan te isti HDZ BiH iz ratnih dana najžešćih vjerskih sukoba katolika i muslimana, i da se za ovih 30 godina nije promijenio ni za jotu, dapače radikalizirao se, ojačao i ohrabrio ogromnom političkom moći, kapsulama u vlasti, i novcu koji je dobio/jamio bez izbornog rezultata i bez uplata u zajedničku blagajnu. Čuveno "sve za ništa", što je moto HDZ BiH od osnutka i inače tih populacija iz pasivnih krajeva.
U realnosti je član Predsjedništva za HDZ BiH tek etapna pobjeda na putu daljeg proširivanja zahtjeva te stranke dok se BiH konačno ne podijeli i čini se da sa te strane neće biti nikakvih otstupanja nikada.
Ja bih volio da me realnost demantira, ali nažalost nemam nijedan argument za moj vječiti optimizam i nadu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 12:41 |
|
|
|
Naša suradnja je jedino moguća oko aranžmana za vašu kolektivnu selidbu k erdoganu odnosno u türkiye.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Broccoli
|
Naslov: Re: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 12:47 |
|
|
horus je napisao/la: Naša suradnja je jedino moguća oko aranžmana za vašu kolektivnu selidbu k erdoganu odnosno u türkiye. Hvala Kvačice, upravo o tome govorim, nažalost. Sa ovakvim političarima i stavovima nažalost nemamo ni kapacitet da se raziđemo u miru, a kamoli surađujemo ili živimo kao ljudi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 13:07 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47502 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Naravno, tamo ćete imati prava koliko vas ima, turski sustav demokracije je idealan za vas. Tamo ćeš kao bijelac imati prava koliko vas ima u Turskoj. Tamo je upravo sve što želite, upravo takve poput tebe tamo treba deportirati. Da barem naši nisu kmečali u Londonskom odboru kad su vas Srbi htjeli deportirati u Tursku kako je to odradila Bugarska. Turčin koji misli da moze vladati nad katolicima kao za vrijeme turskog vakta i da katolici nemaju pravo na mogućnost da izaberu člana Predsjedništva. Bome pokazalo se da su Srbi u pravu.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 13:11 |
|
|
|
Slažem se s Horusom. Svima će dugoročno biti bolje kad se sve poturice presele u Tursku. Kulturno, ne pripadate Europi.
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 13:12 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47502 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Promijeniti politiku stranke na jeziku muslimanskog naroda znači ne štititi prava i ravnopravnost Hrvata nego slijediti muslimane i raditi šta ti beg naredi, kako reče sam Bakir. Nije funkcija HDZ-a da štiti BiH, niti da ispunjava želje muslimana nego da štiti političla prava Hrvata. Isto kao što HSS-u nekada nije bila funkcija štititi Kraljevinu Jugoslaviju nego prava Hrvata u njoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 13:29 |
|
|
horus je napisao/la: Naša suradnja je jedino moguća oko aranžmana za vašu kolektivnu selidbu k erdoganu odnosno u türkiye. 220k and counting...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 13:45 |
|
|
Karabaja je napisao/la: horus je napisao/la: Naša suradnja je jedino moguća oko aranžmana za vašu kolektivnu selidbu k erdoganu odnosno u türkiye. 220k and counting... Sa skoro dva milijuna pali ste na jedva milijun do milijun i 100k. Pravda vas sustiže.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 13:47 |
|
|
Broccoli je napisao/la: horus je napisao/la: Naša suradnja je jedino moguća oko aranžmana za vašu kolektivnu selidbu k erdoganu odnosno u türkiye. Hvala Kvačice, upravo o tome govorim, nažalost. Sa ovakvim političarima i stavovima nažalost nemamo ni kapacitet da se raziđemo u miru, a kamoli surađujemo ili živimo kao ljudi. Nema mira suživota između nemohamedanaca i mohamedanaca, to je rekao mekaški pedofil u kuranu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 13:49 |
|
|
Karabaja je napisao/la: horus je napisao/la: Naša suradnja je jedino moguća oko aranžmana za vašu kolektivnu selidbu k erdoganu odnosno u türkiye. 220k and counting... Na minuti 0:49 imate i Baščaršiju (u Karamurselu). Bit' će ti tamo lijepo Karabaja.
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 13:54 |
|
|
650 rođenih u siječnju. Sila nebeska 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 14:02 |
|
|
|
U Turskoj će Bošnjaci imati more, jaku vojsku, džamije, pokrivene hanume, selam alejk i merhaba kao državni pozdrav, imati će napokon graDŽansku državu o kojoj sanjaju. U Turskoj će se napokon osjećati bitni na svjetskoj političkoj sceni. Neće više morati krvariti i ratovati protiv kjafira Hrvata i Srba svakih 30tak godina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 14:12 |
|
|
sejdo.komsoglu je napisao/la: Karabaja je napisao/la: 220k and counting... Na minuti 0:49 imate i Baščaršiju (u Karamurselu). Bit' će ti tamo lijepo Karabaja. Koji sretni ljudi. Koriste još ikavicu.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 14:14 |
|
|
novem je napisao/la: sejdo.komsoglu je napisao/la: Na minuti 0:49 imate i Baščaršiju (u Karamurselu). Bit' će ti tamo lijepo Karabaja.
Koji sretni ljudi. Kad su svoji među svojima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 14:27 |
|
|
|
Pitanje u naslovu ima smisla koliko prdež u svemiru, t j izokvaren i nastranjen um želi izokvaren i nastranjen svijet.
Pravo je pitanje: je li uopće moguće istrgnuti ponašanje SDF3A iz islamistizma i postavljanje u tračnice naprednih civilizacijskih vrijednosti zapada?
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 15:55 |
|
|
|
Kako je krenulo, možda im je bolje da se odmah presele u Arabiju. Ono, hoće li i Anadolija biti sigurna nakon nekih promjena koje slijede?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 16:03 |
|
|
Broccoli je napisao/la: horus je napisao/la: Naša suradnja je jedino moguća oko aranžmana za vašu kolektivnu selidbu k erdoganu odnosno u türkiye. Hvala Kvačice, upravo o tome govorim, nažalost. Sa ovakvim političarima i stavovima nažalost nemamo ni kapacitet da se raziđemo u miru, a kamoli surađujemo ili živimo kao ljudi. Što sam sad ja kriv? Uvijek po nama pacifistima. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1614 of 2558 - 63.1%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 16:06 |
|
|
Broccoli je napisao/la: Ma koliko bih prvi ja volio da je ovo sve realno i izvodivo, jer vjerujem da i BiH i Hrvatska, i Bošnjaci i Hrvati imaju interes da surađuju na mnogim poljima, samo mogu reći da sam skeptičan i da gotovo nitko među Bošnjacima ne vjeruje u ovakav razvoj događaja. To je ona Trojkina priča iz 2022 Dodik i Čović se promijenili. Neka nova Trojka neće moći prodati takvu priču više nikada čak i među najglupljima.
Nije pošteno zbog toga kriviti HDZ jer je Trojka ta koja nije uradila svoj dio posla. Trojka je obećala izmijeniti izborni zakon pa slagala, kako je onda HDZ kriv. Kome će Trojka opet prodati takvu priču, pa ne znam, HDZ-u sigurno neće.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1614 of 2558 - 63.1%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 16:19 |
|
|
|
Mislim da bi u duhu znanosti i empirijskog dokazivanja prvo trebali izmijeniti izborni zakon, da onda vidimo koji su rezultati, ovako nema smisla naglabati.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 16:31 |
|
|
|
Nisam citao trabunjanje u uvodnom postu, naime IZ je vec promijenjen odnosno umetnuto je bosnjacima prije 4 godine, i to je nesto sto vise promijeniti ne mogu iako su tuzakali moljakali i kmecali.
Ostao im Kovacevic, ako ce on uraditi koliko i Sejdo za prethodni period, muslimani su u postigli veliki uspjeh. Sejdo je toliko toga ucinio za bosnjake, dabogda i Kovacevic uradio makar toliko i bar koliko i sa tuzbom nedavnom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srednji Prst 2
|
Naslov: Re: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 16:55 |
|
|
Broccoli je napisao/la: Stalno se potencira da eto samo treba da HDZ BiH dobije izborni zakon koji mu garantira člana Predsjedništva sa tih njihovih mizernih 9% glasova, pa će najednom HDZ BiH postati vodeća pro-bosanska stranka čvrsto na putu jačanja BiH, ulaska u EU i NATO, zavoljeti Bošnjake dušom, i Sarajevo staviti u centar svoje politike. Hoće, kako neće.
Ma koliko bih prvi ja volio da je ovo sve realno i izvodivo, jer vjerujem da i BiH i Hrvatska, i Bošnjaci i Hrvati imaju interes da surađuju na mnogim poljima, samo mogu reći da sam skeptičan i da gotovo nitko među Bošnjacima ne vjeruje u ovakav razvoj događaja. To je ona Trojkina priča iz 2022 Dodik i Čović se promijenili. Neka nova Trojka neće moći prodati takvu priču više nikada čak i među najglupljima.
Iskustvo je naime pokazalo, da je HDZ BiH onaj jedan te isti HDZ BiH iz ratnih dana najžešćih vjerskih sukoba katolika i muslimana, i da se za ovih 30 godina nije promijenio ni za jotu, dapače radikalizirao se, ojačao i ohrabrio ogromnom političkom moći, kapsulama u vlasti, i novcu koji je dobio/jamio bez izbornog rezultata i bez uplata u zajedničku blagajnu. Čuveno "sve za ništa", što je moto HDZ BiH od osnutka i inače tih populacija iz pasivnih krajeva.
U realnosti je član Predsjedništva za HDZ BiH tek etapna pobjeda na putu daljeg proširivanja zahtjeva te stranke dok se BiH konačno ne podijeli i čini se da sa te strane neće biti nikakvih otstupanja nikada.
Ja bih volio da me realnost demantira, ali nažalost nemam nijedan argument za moj vječiti optimizam i nadu. Naravno da si upravu , Hrvati hoće granice iz doba Banovine Hrvatske to je nama jedini i krajnji cilj . Jebe nam se za neku BIH i muslimane i srbe .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srednji Prst 2
|
Naslov: Re: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 16:56 |
|
|
|
Tolko se radikalizirale mlade Hrvate iza rata da smo gori od roditelja . Jer smo skužili da ste svi govna oko nas bez milosti . E pa mi ćemo bit veća !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srednji Prst 2
|
Naslov: Re: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 16:57 |
|
|
|
Jebe nam se za SDA i Trojku i četnike i vučića . Naš krajnji cilj je Hrvatska iz doba Banovine milom ili kad dođe vrijeme silom . Zemun , Banovina Hrvatska i boka kotorska .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srednji Prst 2
|
Naslov: Re: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 16:58 |
|
|
|
Kad dođe vrijeme niko neće smijet pogledat krivo Hrvata a kamoli ga omalovažavat kao u ovih 800 godina .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Da li bi usvajanje izbornog zakona po želji HDZ BiH promijenilo politiku te stranke u BiH? Postano: 15 ožu 2026, 17:11 |
|
|
Srednji Prst 2 je napisao/la: Tolko se radikalizirale mlade Hrvate iza rata da smo gori od roditelja . Jer smo skužili da ste svi govna oko nas bez milosti . E pa mi ćemo bit veća ! Sami krivi, ponajviše ovakvi muslimanski boomeri poput ovog s Bistrika koji ove džamijske priče komentira po hrvatskim portalima. Prije društvenih medija mogao je netko povjerovati u priče političari nas zavadili, danas u to može povjerovati samo informatički nepismen čovjek. Dovoljno da otvoriš društvene mreže i vidiš šta sve ovakvi poput Bistrika pišu i to sve pod imenom i prezimenom. Gledam tako neki dan boomer snimio video za Dan nezavisnosti ispred Kosače kako je vjetar spetljao zastavu BiH i za to krivi Hrvate, totalni glupani. Hvala Židovu Zuckerbergu što nam je omogućio da bolje upoznamo susjede, šta misle i žele.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: nikolasmo i 55 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|