|
|
Stranica: 1/17.
|
[ 409 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Begovska sablja
|
Naslov: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 23 svi 2026, 22:27 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Begovska sablja
|
Naslov: Re: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 23 svi 2026, 22:33 |
|
|
|
Partneri ponudili nikad teži izbor:
1. Darijana “ChatGPT Covic edition” Katić-Filipović,BiH navijačica. 2. Slaven Kovačević 100% Halal proizvod 3. Zdenko Lučić,cvijećar iz Ljubuškog,Bogata karijera,polu-halalac,general HVO-a ali dodrinaš.
_________________ Američka takija “domaći dogovor”=manje više kako Bošnjaci hoće
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 23 svi 2026, 22:43 |
|
|
|
Fishing votes at muslim side siguran loose.
Eeslamic union blubbanje on top of that.
Plot twist: Trumpland targets 18mio outstanding fantastic people.
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 24 svi 2026, 05:57 |
|
|
|
Covic gospodin Hrvatina, naravno dje se Srbi i Hrvati granice da ce biti slicnost izmedju 2 naroda
_________________ S vjerom u Boga
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Orko
|
Naslov: Re: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 24 svi 2026, 07:07 |
|
|
|
Lučić je izabrao kampanju udaranja na osobnoj razini i taktiku podjela na ustaše VS partizani.
Što god mislili o DČ, ipak je legitimni predstavnik hrvatskog naroda u zadnjih 25 godina.
Nažalost, ovaj lik je ostao u 1997 godini.
HDZ je pogriješio što nije sa Petrokom pokušao doći do zajedničkog kandidata, dok je Petroka pogriješila što je predložila, rekao bih ipak ispodkapacitiranog kandidata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 24 svi 2026, 07:14 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47577 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Lučić poručio Dodiku i Čoviću: ''BiH je moja država i nema trećeg entiteta'' Nema ovom niti fotelje ma koliko se guzio. Barem nema dvojbe kod Hrvata za koga glasati između kandidata koji je za hrvatski entitet i kandidata koji je protiv. Citat: Govoreći o izborima za Predsjedništvo BiH, Lučić je izrazio uvjerenje u pobjedu i najavio kako želi osvojiti dva uzastopna mandata. Istaknuo je da želi jačanje Federacije BiH te odbacio ideju stvaranja trećeg entiteta.
“Nema potrebe za trećim entitetom. Mi već imamo administrativnu jedinicu i trebamo jačati Federaciju”, poručio je Lučić.
Tijekom emisije osvrnuo se i na kandidaturu Slavena Kovačevića, ustvrdivši da bi CIK trebao ispitati njegovu kandidaturu i navode o promjeni identiteta.
Lučić je također naglasio kako Bosna i Hercegovina treba nastaviti europski put te zaštititi državnu imovinu, ističući da “BiH ne može bez Hrvata, niti Hrvati bez BiH”.
https://bljesak.info/vijesti/politika/l ... eta/563000Zimija se nada da će SIP poništiti kandidaturu Kovačevića pa da ima šansu s muslimanskim glasovima, nema pojma da za to nema nikakve zakonske osnove. Pokupio muslimansku priču da SIP treba i mora jer tako njemu odgovara.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 24 svi 2026, 07:44 |
|
|
daramo je napisao/la: Lučić poručio Dodiku i Čoviću: ''BiH je moja država i nema trećeg entiteta'' Nema ovom niti fotelje ma koliko se guzio. Barem nema dvojbe kod Hrvata za koga glasati između kandidata koji je za hrvatski entitet i kandidata koji je protiv. Citat: Govoreći o izborima za Predsjedništvo BiH, Lučić je izrazio uvjerenje u pobjedu i najavio kako želi osvojiti dva uzastopna mandata. Istaknuo je da želi jačanje Federacije BiH te odbacio ideju stvaranja trećeg entiteta.
“Nema potrebe za trećim entitetom. Mi već imamo administrativnu jedinicu i trebamo jačati Federaciju”, poručio je Lučić.
Tijekom emisije osvrnuo se i na kandidaturu Slavena Kovačevića, ustvrdivši da bi CIK trebao ispitati njegovu kandidaturu i navode o promjeni identiteta.
Lučić je također naglasio kako Bosna i Hercegovina treba nastaviti europski put te zaštititi državnu imovinu, ističući da “BiH ne može bez Hrvata, niti Hrvati bez BiH”.
https://bljesak.info/vijesti/politika/l ... eta/563000Zimija se nada da će SIP poništiti kandidaturu Kovačevića pa da ima šansu s muslimanskim glasovima, nema pojma da za to nema nikakve zakonske osnove. Pokupio muslimansku priču da SIP treba i mora jer tako njemu odgovara. Znaš koja mi je najveća dvojba....Izbor između kandidata koji je formalno za hrvatski entitet do 4.10. (Darjana) i kandidata koji je odmah rekao da od toga nema ništa (Lučić) Pričao o Trećem entitetu je nešto kao čekanje Godoa, a on nikako da dođe. No eto mi smo i za one koji samo formalno spominju mogućnost dolaska Godoa pa makar se u praksi ništa ne radi na njegovom dolasku. Bolje rečeno jedno se radi, drugo priča, a treće govori i zato nema nikakvog napretka u smislu toliko željkovanog Trećeg.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 24 svi 2026, 08:20 |
|
|
Orko je napisao/la: Lučić je izabrao kampanju udaranja na osobnoj razini i taktiku podjela na ustaše VS partizani.
Što god mislili o DČ, ipak je legitimni predstavnik hrvatskog naroda u zadnjih 25 godina.
Nažalost, ovaj lik je ostao u 1997 godini.
HDZ je pogriješio što nije sa Petrokom pokušao doći do zajedničkog kandidata, dok je Petroka pogriješila što je predložila, rekao bih ipak ispodkapacitiranog kandidata. Lućić je odabrao dobar način kampanje ako govorimo o nekakvoj normalnoj političkoj sceni u Hrvata. Prednost u političkom smislu mu je i što Darjanu naziva Čovićevim kandidatem i što se obračunava sa Čovićem a ne sa njom. Sve to bi u normalnoj situaciji nudilo uspjeh ili makar pata karte. Međutim, u ovakvoj situaciji gdje je Čović poklopio praktično sve institucije Hrvata u BiH nema velike šanse u uspjeh. Velika mu je mana što nema snažno uporište u Ljubuškom i od gospodarstvenika i od politike (makar tajno HDZ-a) i što potiho računa na glasove Muslimana.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 24 svi 2026, 08:25 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47577 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
I sve da ima to bi mu pomoglo u srazu s 100 000 glasača DF-a?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
nemabosne
|
Naslov: Re: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 24 svi 2026, 08:30 |
|
|
|
odlično što više hrvatskih kandidata veće su šanse da gospodin kovačević bude izabran što vodi dalje u blokadu i raspad ili treći entitet
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 24 svi 2026, 08:32 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 9939 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Ovom logikom svatko tko je služio vojsku u Jugoslaviji je već mentalno "načet ideologijama" jer je i cijelokupno školovanje proveo slušajući komunističke parole i o bratstvu i jedinstvu  Ako si morao naučiti dobro pisati ćirilicu stavljanje potpisa je samo stvar prilike. Tko je u to vrijeme imao "muda" da odbije pisati ćirilicu u školi ili bilo gdje, taj neka se javi. A neće se javiti nitko. Osim ako nisi bio spreman da kreneš u život bez i osnovne škole. Život u inozemstvu pa tako izbjegavanje školovanja po komunističkom programu i JNA predstavlja oblik varanja u ovom kontekstu. Trebalo je biti tu i reći ne! Eto ja sam bolji od svih vas što ste stariji od mene zato jer sam ja živio u vrijeme kada to nisam morao, niti sam morao pjevati "Druže Tito mi ti se kunemo..."  Ako ćemo tako, Darijana je bolji kandidat jer nikada nije služila kao ročnik u jugoslavenskoj vojsci. Što se tiče ovih gluposti da se uspoređuje Kovačević sa "Čovićevim kandidatom" to samo smanjuje šansu da dadnem glas kandidatu petorke. Mi znamo dobro u čemu je poanta i najveća je glupost stavljati ikakav znak jednakosti između to dvoje. I najgori Čovićev kandidat pokušava dobiti glasove hrvata, a ako Lučić pokušava privući dio bošnjaka koji misle da je nepravda prema nama što nam oni nameću DF-ove kandidate, pa bi možda htjeli kompenzirati tako da "poguraju" Lučića - e to je tek matematika s kojom se ne slažem! Zadnje što nam treba je kandiat koji bi podilazio muslimanima na bilo koji način.
_________________ "OHR STAY, SCHMIDT GO AWAY"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 24 svi 2026, 08:37 |
|
|
nemabosne je napisao/la: odlično što više hrvatskih kandidata veće su šanse da gospodin kovačević bude izabran što vodi dalje u blokadu i raspad ili treći entitet  odlično rečeno
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 24 svi 2026, 08:42 |
|
|
|
Nadam se ovo je jedino njegova pogrešna strategija, jer ako nije eheto opet Granićevaca. I potop.
Oni koji padaju na Granićevce su dodrinaši i jugofili.
Na istoj strani bi tada bili Dalija, Pusić, Mesić, I. Komšić, Domovinski Pokret, HSP… koji bi čekali međusobni njihov obračun negdje u budućnosti gdje su i jedni i drugi uvjereni baš u njihovu pobjedu.
Isto kao danas unutar EU sa savezom združenih zelenih libleftarda i islamista.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 24 svi 2026, 08:51 |
|
|
|
Normalno da je promašena taktika jer mu glavni protukandidat nije Čović nego Kovačević. Darijana treba totalno ignorirati ovoga i svu kampanju usmjeriti na Kovačevića i DF.
Ako je ovaj podkapacitirani kandidat vrh koji može ponuditi Petorka onda zamislite kakvi bi im bili ostali kadrovi u vlasti. Da su barem kandidirali Bevandu ili takav profil koji bi mogao privući protestne glasove Hrvata. U biti Petorka umjesto stručnosti igra na HVO, general, HOS i cvjećarenje do Drine. Kladim se da niti ovaj ne zna beknuti engleski.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Orko
|
Naslov: Re: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 24 svi 2026, 08:54 |
|
|
|
Hrvatima u BIH trebaju moderni, obrazovani političari, koji će moći zaštiti interese Hrvata i u Briselu i u Vasigtonu. Bilo kakva rasprava o ćirilici, i nečemu što se dešavalo prije 50 godina je u startu promašaj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 24 svi 2026, 09:24 |
|
|
|
Dok je šutio imao sam dilemu. Nakon što je Lučić progovorio, jasno mi je glasujem za Darijanu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1618 of 2558 - 63.25%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jivjetar
|
Naslov: Re: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 24 svi 2026, 10:01 |
|
|
daramo je napisao/la: Lučić poručio Dodiku i Čoviću: ''BiH je moja država i nema trećeg entiteta''Nema ovom niti fotelje ma koliko se guzio. Barem nema dvojbe kod Hrvata za koga glasati između kandidata koji je za hrvatski entitet i kandidata koji je protiv. Citat: Govoreći o izborima za Predsjedništvo BiH, Lučić je izrazio uvjerenje u pobjedu i najavio kako želi osvojiti dva uzastopna mandata. Istaknuo je da želi jačanje Federacije BiH te odbacio ideju stvaranja trećeg entiteta.
https://bljesak.info/vijesti/politika/l ... eta/563000Zimija se nada da će SIP poništiti kandidaturu Kovačevića pa da ima šansu s muslimanskim glasovima, nema pojma da za to nema nikakve zakonske osnove. Pokupio muslimansku priču da SIP treba i mora jer tako njemu odgovara. Čović poručio: "Evo trećeg entiteta" i proguta 25 godina. Uigra svoju interesnu, korumpiranu sektu da joj se još ne nazire kraj. A stado im nestaje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Begovska sablja
|
Naslov: Re: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 24 svi 2026, 10:19 |
|
|
Pa Lučićeva retorika vezana za BiH je ista kao i Draganova zadnjih 30 godina. A iza Lucica stoje radikali Karamarko,Ćelo itd. A iza Dragana: Borjana,Darijana,Lidija,Andrijana,Jana,Ana,Na,A… I jedan i drugi imaju onu”e ako ne bude to i to bit ce treci!” Naravno da nece 
_________________ Američka takija “domaći dogovor”=manje više kako Bošnjaci hoće
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kotlina
|
Naslov: Re: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 24 svi 2026, 10:23 |
|
|
potocnj je napisao/la: Ovom logikom svatko tko je služio vojsku u Jugoslaviji je već mentalno "načet ideologijama" jer je i cijelokupno školovanje proveo slušajući komunističke parole i o bratstvu i jedinstvu  Ako si morao naučiti dobro pisati ćirilicu stavljanje potpisa je samo stvar prilike. Tko je u to vrijeme imao "muda" da odbije pisati ćirilicu u školi ili bilo gdje, taj neka se javi. A neće se javiti nitko. Osim ako nisi bio spreman da kreneš u život bez i osnovne škole. Život u inozemstvu pa tako izbjegavanje školovanja po komunističkom programu i JNA predstavlja oblik varanja u ovom kontekstu. Trebalo je biti tu i reći ne! Sinoć sam kasno zaspao, pa sam umoran i ne mogu shvatiti je li se šprdaš ili stvarno tako razmišljaš? Nikakvo komunističko školovanje ne može isprati mozak, jer nacionalni identitet se uči kući, a na tebi je koliko ga želiš zaštititi i živjeti sa njim. Priče da se nisi mogao školovati i slično ako nisi bio dio partije ili na neki način prikrivao svoj nacionalni identitet, najveće su propagande "okrenutih" jugo-komunista. Moji roditelji rođeni krajem 50-ih su završili teške fakultete i radili su... Jeste da na poslu nisu mogli uspjeti i da su šefovi bili polupismeni partijski članovi, ali opet tih dodatnih 300KM na plaću nije razlog da se neko pomokri po svom nacionalnom identitetu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 24 svi 2026, 10:33 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Hvale ga muslimani po drustevwnim mrezama.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 24 svi 2026, 10:34 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 3080 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
|
U pravu je on za 70-80% stvari što je rekao, ali ne sviđa mi se retorika. Blago podilaženje Muslimanima se osjeti, a o izjednačavanju Darijane i Kovačevića je suvišno i govoriti. Istini za volju nije se povukao pred pričom o Haagu niti je rekao da nema ništa od 3. entiteta. Rekao je da ukoliko se poštuje izvorni sporazumi i dogovori da nema potrebe za 3. entitetom međutim da je on opcija ukoliko se to ne događa. Problem je što je puno godina prošlo od tih dogovora i sporazuma i valjda smo već svi shvatili da bez jasnog razgraničenja sa Muslimanima ćemo teško moći naprijed i jedni i drugi. O ovim obećanjima, milijardama itd. ne treba ni govoriti, kao član predsjedništva nisi u aposlutni vladar.
Mora biti puno pripremljeniji i puno informiraniji, RH je financirala mnoge projekte koje naravno da vidimo. Mora ugraditi tkz. takija detektor jer je tim pitanjem Senad samo htio provući tipičnu muslimansku priču kako hrvatski kriminalci upumpavaju novac hdz kriminalcima u BiH i tako svi pokradoše ljude sa obe granice što naravno nije točno, kao što nije točno da ima 280.000 Hrvata u BiH već je KC popisala 330.000 ako se ne varam, a vrlo su precizni u popisivanju.
Obrni okreni mislim da hrvatski narod može bolje i od Darjane i od Lučića, ali ajde nek se rulet demokracije malo zavrti.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 24 svi 2026, 10:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64299 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Miriše mi na cvjećara, Ljubuški ih ima natprosječno u ZH zbog male muslimanske manjine koja je mogla opstati samo kroz cvjećarenje.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 24 svi 2026, 10:37 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 3080 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
|
Legitimnost nekog nacionalnog osjećaja u vidu Hrvata u datom trenutku uopće nije tema. Tema je to da jedan “hrvatski kandidat” dobije više glasova od muslimanskog kandidata, a Hrvata kao naroda 4 puta manje, da Kalesija i Bihać glasaju za Komšića, da i u mješanim općinama muslimanska glasačka mjesta glasaju za Komšića. To je tema, a sve drugo je blesiranje, ne znam kako nema nitko u javnom prostoru da to objasni vrlo jasno jer zaista nije teško ni za shvatiti ni za objasniti.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kotlina
|
Naslov: Re: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 24 svi 2026, 10:39 |
|
|
|
Jadni mi sa našim kandidatima.
Sa jedne strane imaš novog kandidata koji "naivno" vjeruje Bošnjacima i nakon xx prevara od njihove strane, on opet misli da se nešto pozitivno može izvući iz toga. E sada njegova politika ima 2 strane: - Ili je toliko naivan - Ili pokušava putem politike uvećati svoje bogatstvo.
Sa druge strane imaš kandidturu osobe koja nije u stanju i ne može ući u jaču borbu i politiku protiv bilo koga... jednostavno nema intelektualnog i pregovaračkog kapaciteta... to da je mlada nema nikakve veze. Usporedimo nju i još mlađeg Harisa Zahiragića (SDA), pa ovaj bi je poderao kao djete čokoladu. Iza nje stoji mašinerija koja već 25 godina priča jedno te istu priču, 25 godina nakon narodu je čak i gore, a oni otvaraju firme koje rade usko sa državom i već 25 godina bogate se preko novca Hrvatskog naroda u BiH i što zavrnu novac Hrvatskog naroda u Hrvatskoj koji dolazi kao pomoć Hrvatskom narodu u BiH.
Izgleda da smo mi gotovi...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mikimiki971
|
Naslov: Re: Lučić: Čović nije legitiman,jugoslaven je i ćirilićar Postano: 24 svi 2026, 11:14 |
|
|
|
A kto je ta šta je ta da prostiš Lučić?
Odakle je?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 98 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|