|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 49 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
i_jopet
|
Naslov: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 12 ruj 2010, 15:55 |
|
|
Ima tema na pdf Religija o misi u Udbini i crkvi hrvatskih mučenika.
Ja bih se osvrnuo na izlaganje kardinala Puljića, on je započeo misu kritikom medijima: "Još više nas ruše te crne kronike i sumorna situacija, koja ubija nadu. Oni koji izgrađuju javno mnijenje, ne daju nam više misliti svojom glavom."
Rekao bih da je samo izrekao nešto što se među misliteljima svojom glavom odavno zna. Kako je došlo do toga, možete napisati što mislite, od zavjera sa Zapada i instaliranja svojih ljudi na ključna mjesta u novinskim kućama, politici i javnom sektoru, sve je moguće, ali moje je mišljenje da sve to dolazi odozdo, iznutra iz naroda, nažalost ta tiha većina će prijeći u tihu manjinu.
Kasnije ću napisati primjer ovoga što pišem i kako se boriti s tim.
P.S. Nitko ne čita kada je uvod predugačak.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 13 ruj 2010, 08:40 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8724 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Članci su kao po nekoj matrici...
Prije sam konstatno čitao "desne" portale, a kad pročitaš manje više sve uočiš da si u matrici i da nitko ne piše riješenje problema. Neki dan sam gledao film sa radnjom u umobolnici (dio filma). I pacijent pruža doktoru prste i pita koliko ih ima. Na to će doktor da ih ima 4. Govori pacijent da pogleda opet i doktor kaže da ih opet ima 4. Pojasni mu pacijent da dok god bude fokusiran na probleme nikad neće vidi riješenje. I to je ta neka matrica u koju smo svi mi upali.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
Vrh |
|
 |
OldSkul
|
Naslov: Re: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 13 ruj 2010, 08:42 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Prije sam konstatno čitao "desne" portale, a kad pročitaš manje više sve uočiš da si u matrici i da nitko ne piše riješenje problema. Neki dan sam gledao film sa radnjom u umobolnici (dio filma). I pacijent pruža doktoru prste i pita koliko ih ima. Na to će doktor da ih ima 4. Govori pacijent da pogleda opet i doktor kaže da ih opet ima 4. Pojasni mu pacijent da dok god bude fokusiran na probleme nikad neće vidi riješenje. I to je ta neka matrica u koju smo svi mi upali.
Patch Adams. Jedan od najdivnijih ikada.
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 13 ruj 2010, 09:38 |
|
|
Točno to sam gledao. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 13 ruj 2010, 10:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43758 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Graničar Jozo je napisao/la: Članci su kao po nekoj matrici...
Prije sam konstatno čitao "desne" portale, a kad pročitaš manje više sve uočiš da si u matrici i da nitko ne piše riješenje problema. X
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 13 ruj 2010, 11:19 |
|
|
Svatko cilja na određenu skupinu. Desni nažalost samo na svoj dio političkog spektra sa omiljenom temom kako se zle sotonske sile urotiše protiv hrvatske, kako popuštamo usvemu, gubimo nacionalne vrijednosti.....već nekoliko godina očekujem da se probudim u jugoslaviji, da uslijed šireg izleta oko grada upadnem u neku novu srpsku autonomnu oblast, da ne primim plaću idući mjesec..... Lijevi pak mediji se koriste prednošću saznanja da je narod poprilično tupav pa ako to stoji na naslovnici jutarnjeg lista, i zvijezda iz koje u podne sija svjetlost može postati mjesec.
teško da samo mediji mogu isprati nečiji mozak ako taj mozak radi. slika medijske hrvatske je zapravo indikator radne temperature mozga u prosječnog čovjeka. nažalost ljudi koji su svojedobno izgubili silnu lovu na financijskom inžinjeringu jer ih je netko uvjerio da mogu svaki mjesec dobiti 25% profita i nisu za ništa drugo nego da povjeruju onoma koji su im poslije punili glavu da je financijske inženjering zapravo pakleni hdz-ov plan kako da ljudima uzmu lovu, kako je vlast vršila prodaju droge da bi se financirao rat, koji rat da je izazvan samo zato da bi se u ratom sjebanoj zemlji izvršila sumnjiva privatizacija (kao i neizostavna agresija na bih)........
a di su tek malo perfidnije igre. pri tome likovi koji vode hrvatski list i slične tiskovine bolje da odu u mirovinu jer na takav način samo pogoduju povećanom mortalitetu starijih građana koji dobivaju još koji stupanj na tlakomjeru više uslijed hrvatske nam koju dušmani gaze..... (nije da ne gaze ali takav plačipičkasti način pisanja /i na forumu ima takvih/ čini medvjeđu uslugu svima koji bi i pokušali na racionalan način pojasniti političko društvena zbivanja u zemlji i okolici te onda nakon dijagnoze eventualno i liječenje.)
_________________ ....on the other side
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 13 ruj 2010, 12:55 |
|
|
u zanosu odmaka od "opskurnih desničarskih medija", zaboravili ste da preko 90% podataka koje ste ikad saznali, a odnose se na zločine komunizma, na primjer, crpili ste upravo iz tih medija. upravo ti mediji su jedini prenosili informacije o stratištima hercegbosanskih hrvata i stajali i još uvijek stoje iza ljudi u koje se kunete: praljka i kordića. lijepo je bit kritičan, ali još ljepše imati bar malo obraza i obzira pri tom.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 13 ruj 2010, 12:56 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Članci su kao po nekoj matrici...
Prije sam konstatno čitao "desne" portale, a kad pročitaš manje više sve uočiš da si u matrici i da nitko ne piše riješenje problema. X taj iks mi izgleda ko da si šupkom pritisnuo umisto prstom...
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
 |
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 13 ruj 2010, 12:59 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: u zanosu odmaka od "opskurnih desničarskih medija", zaboravili ste da preko 90% podataka koje ste ikad saznali, a odnose se na zločine komunizma, na primjer, crpili ste upravo iz tih medija. upravo ti mediji su jedini prenosili informacije o stratištima hercegbosanskih hrvata i stajali i još uvijek stoje iza ljudi u koje se kunete: praljka i kordića. lijepo je bit kritičan, ali još ljepše imati bar malo obraza i obzira pri tom. nitko ne kaže da ne govore istinu ili da ono što je napisano nije tako. ali žalosti činjenica da nema na vidiku nekog dovoljno lukavog da ljevičarskim metodama progurava naše ideje i misli. ne radi se o odmaku, nego o žalosti zbog propuštenih prilika.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 13 ruj 2010, 13:05 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: u zanosu odmaka od "opskurnih desničarskih medija", zaboravili ste da preko 90% podataka koje ste ikad saznali, a odnose se na zločine komunizma, na primjer, crpili ste upravo iz tih medija. upravo ti mediji su jedini prenosili informacije o stratištima hercegbosanskih hrvata i stajali i još uvijek stoje iza ljudi u koje se kunete: praljka i kordića. lijepo je bit kritičan, ali još ljepše imati bar malo obraza i obzira pri tom. daj ilirika ne pretjeruj. ja već neko vrijeme pratim i hakave i hrsvijet (novi portal) i amac i stranicu HIZ-a BiH. Nitko ne spori njihovu kompetentnost u informiranju naroda, ali kažem da im se članci recikliraju nakon nekog vremena. kao da su upali u matricu i uvijek isto. možda sam u krivu, ali to je moj dojam.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 13 ruj 2010, 13:13 |
|
|
Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la: u zanosu odmaka od "opskurnih desničarskih medija", zaboravili ste da preko 90% podataka koje ste ikad saznali, a odnose se na zločine komunizma, na primjer, crpili ste upravo iz tih medija. upravo ti mediji su jedini prenosili informacije o stratištima hercegbosanskih hrvata i stajali i još uvijek stoje iza ljudi u koje se kunete: praljka i kordića. lijepo je bit kritičan, ali još ljepše imati bar malo obraza i obzira pri tom. nitko ne kaže da ne govore istinu ili da ono što je napisano nije tako. ali žalosti činjenica da nema na vidiku nekog dovoljno lukavog da ljevičarskim metodama progurava naše ideje i misli. ne radi se o odmaku, nego o žalosti zbog propuštenih prilika. ja mislim da bi to mogao biti nino r.
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 13 ruj 2010, 13:21 |
|
|
Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la: u zanosu odmaka od "opskurnih desničarskih medija", zaboravili ste da preko 90% podataka koje ste ikad saznali, a odnose se na zločine komunizma, na primjer, crpili ste upravo iz tih medija. upravo ti mediji su jedini prenosili informacije o stratištima hercegbosanskih hrvata i stajali i još uvijek stoje iza ljudi u koje se kunete: praljka i kordića. lijepo je bit kritičan, ali još ljepše imati bar malo obraza i obzira pri tom. nitko ne kaže da ne govore istinu ili da ono što je napisano nije tako. ali žalosti činjenica da nema na vidiku nekog dovoljno lukavog da ljevičarskim metodama progurava naše ideje i misli. ne radi se o odmaku, nego o žalosti zbog propuštenih prilika. ajd, tebi ću, ti ćeš shvatit... po čemu se ljevičarski mediji razlikuju po pitanju matrice od desničarskih? po ničem. prisvojoli su sebi nekakav "liberalni" način razmišljanja pa pišu i o simonici i jebavanju po farmi, stavljaju gole ženskinje, promiču način života od kojeg se konzervativcu okreće želudac, i to je sve po čemu su drugačiji od desnih medija. njihova matrica je: udri po tuđmanu, šušku, hercegovcim, 200 tobožnjih bogatih obitelji, braniteljskim mirovinama, povlasticama, nesposobnoj vladi i tako dalje. i tako stalno, stalno, stalno. razlika je u finesama tek. razlika druga je u kolumnistima koji pišu za njih. za hakave pišu i akademici, ali objavljuju i članke čitatelja. otud i ta "matrica". i neka matrice. najmanje još 50 godina tupit isto i prevrtati iste činjenice upotpunjavajući ih novim kostima koje izniču svaki dan. klin se klinom izbija, a ne maslačkom.
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 13 ruj 2010, 13:30 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: nitko ne kaže da ne govore istinu ili da ono što je napisano nije tako. ali žalosti činjenica da nema na vidiku nekog dovoljno lukavog da ljevičarskim metodama progurava naše ideje i misli. ne radi se o odmaku, nego o žalosti zbog propuštenih prilika.
ja mislim da bi to mogao biti nino r. nino je apsolutno kompetentan, ali uz njega treba staviti neki skandalozni naslov, puno sisa i guzica da medij koji ga prezentira, ne bi, nedajbože, postao desničarski ukočen i dosadan.. najbolje je istaknuti najnovija događanja u posh baru i sex sa farme, onako sa strane, da prosječno obrazovan čovjek može malo odmorit oči dok čita njemu slabo razumljiv tekst.
|
|
Vrh |
|
 |
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 13 ruj 2010, 13:34 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: nitko ne kaže da ne govore istinu ili da ono što je napisano nije tako. ali žalosti činjenica da nema na vidiku nekog dovoljno lukavog da ljevičarskim metodama progurava naše ideje i misli. ne radi se o odmaku, nego o žalosti zbog propuštenih prilika.
ajd, tebi ću, ti ćeš shvatit... po čemu se ljevičarski mediji razlikuju po pitanju matrice od desničarskih? po ničem. prisvojoli su sebi nekakav "liberalni" način razmišljanja pa pišu i o simonici i jebavanju po farmi, stavljaju gole ženskinje, promiču način života od kojeg se konzervativcu okreće želudac, i to je sve po čemu su drugačiji od desnih medija. njihova matrica je: udri po tuđmanu, šušku, hercegovcim, 200 tobožnjih bogatih obitelji, braniteljskim mirovinama, povlasticama, nesposobnoj vladi i tako dalje. i tako stalno, stalno, stalno. razlika je u finesama tek. razlika druga je u kolumnistima koji pišu za njih. za hakave pišu i akademici, ali objavljuju i članke čitatelja. otud i ta "matrica". i neka matrice. najmanje još 50 godina tupit isto i prevrtati iste činjenice upotpunjavajući ih novim kostima koje izniču svaki dan. klin se klinom izbija, a ne maslačkom. ma što se tiče matrice tu su lijevi mediji još gori od desnih. ali i sama si dala djelomičan odgovor. vidiš u desnim medijima od početka pa do kraja id tema nacionalnog identiteta u turbulentnim vremenima. od zločina nad hrvatima za koje nitko ne odgovora, preko četnika koji su se domogli vjećničkih mjesta pa do ex komunista koji vladaju zemljom, intonirano na način kao da ih nitko i ništa neće moći maknuti sa mjesta na kojima su. lijevi, za početak udare malo po simonici, farmi, sisama stefany hohnjec, što je jelena velljača i onaj njen operirani od glume rekla na nekom partyu u vezi obleke i tako to. prebace malo na glazbu, film, glamur, lovu......daju duhovnu hranu duhovnim siromasima koji svoje nedostatke žele susptituirati tuđim životima. pronašli su pravi recept za svoju aktualnost. skužili su da ljudi koji su glupi voile da ih se naziva pametnima. pa svako malo istaknu kako njih čitaju mladi, urbani i obrazovani koji su mahom lijevog liberalnog uvjerenja što je idealan mamac za gradski lumpenproleterijat, neopranih zuba i donjeg rublja u koloru bez škole i manira koji bi na jeftin način htjeli biti mladi, pametni i urbani. nadalje, hrvatima su očito pare sve. svi bi htjeli biti bogati, ali kad se netko izdigne i obogati bez obzira je li to na pošten način ostvario, glavna mu je mana upravo ta, što je bogat pa samim timke je loš i ne valja i jamačno se obogatio na sumnjiv način. kad žele popljuvati oluju, jutarnji list neće reći da se ne bi trebalo slaviti, nego u naslovu strši, koliko će to koštati. i slično. na kraju, kombinacijom laži, pouistina i paušalnih navoda koji frcaju nestručnosšću i neznanjem napune mozgove ljudi koji su željni sisa, guzica, slave, gurmanskih specijaliteta, i razbibriga tekstova samo na sekund prelistali politički dio. ja se ne bojim za one postojane. ali nažalost 20% nas je postojanih ovo ostalo je podložno utjecajima. i za njih se treba boriti ne zato jer smpo kršćanski usmjereni prema dobrom nego jer ti podložni u datom trenutku mogu nehotično dati glas onim drugima od čijeg uspjeha nažalost ovisi i naš uspjeh odnosno time-neuspjeh.
|
|
Vrh |
|
 |
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 13 ruj 2010, 13:43 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: ja mislim da bi to mogao biti nino r. nino je apsolutno kompetentan, ali uz njega treba staviti neki skandalozni naslov, puno sisa i guzica da medij koji ga prezentira, ne bi, nedajbože, postao desničarski ukočen i dosadan.. najbolje je istaknuti najnovija događanja u posh baru i sex sa farme, onako sa strane, da prosječno obrazovan čovjek može malo odmorit oči dok čita njemu slabo razumljiv tekst. osobno znam ljudi koji su jednako školovani i još oštroumniji u razmišljanjima te ljudi s izuzetnom artikulacijom onoga što žele reći. nisu imali prilike doći u medije. nino međutim nije medijski magnat. niti urednik. nino samo piše a medijski uspjeh se više bazira na koncepciji nego na konkretnim ljudima koji pišu. da se sve bazira samo na ljudima koji pišu eph bi propao jer je njihov kolumnistički kadar, ako uđemo u smisao i dubinu, rasadnik osrednjosti, neupućenosti te plitkosti.
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 13 ruj 2010, 13:43 |
|
|
a eto. odlična analiza ko iz rukava. ne treba tražiti uzore u lijevim medijima. ali trebalo bi malo osvježiti desne.
na primjer, dodati malo sporta, vijesti iz kulture, filma, književnosti, znanosti, pa i mode, zašto ne?
dodati neke zanimljive fotogalerije, reportaže, ekologiju, etnologiju...
uvesti rubrike gdje će posjetitelji ostavljati svoje osvrte, komentare i slično, ali sa strogom moderaturom.
pokazati izgledom i koncepcijom da su desni mediji ozbiljni, odmakli od treša, a opet šaroliki i ležerni.
|
|
Vrh |
|
 |
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 13 ruj 2010, 13:47 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: a eto. odlična analiza ko iz rukava. ne treba tražiti uzore u lijevim medijima. ali trebalo bi malo osvježiti desne.
na primjer, dodati malo sporta, vijesti iz kulture, filma, književnosti, znanosti, pa i mode, zašto ne?
dodati neke zanimljive fotogalerije, reportaže, ekologiju, etnologiju...
uvesti rubrike gdje će posjetitelji ostavljati svoje osvrte, komentare i slično, ali sa strogom moderaturom.
pokazati izgledom i koncepcijom da su desni mediji ozbiljni, odmakli od treša, a opet šaroliki i ležerni. to. i naravno koristiti ljevičarske floskule samo s drugim smjerom. kad se prosječan čitatelj naužije vedrijih tema nek malo pročita o tome kako ovoj sveopćoj krizi jedino srbi troše milijarde iz proračuna koje nitko ne kreše, a da milanović i jazavačka mu partija još više trse u obećanjima kako će namiriti pupovca i ostalu neočetničku im bratiju. ili kako su manje više udarna pera eph i zaštitnici obrazovano urbanog kulturnog duha manje više sve cugeri srednje stručne spreme. i to stalno ponavljati. uostalom kužimo se. pričali smo već o tome.
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 13 ruj 2010, 13:49 |
|
|
Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la: nino je apsolutno kompetentan, ali uz njega treba staviti neki skandalozni naslov, puno sisa i guzica da medij koji ga prezentira, ne bi, nedajbože, postao desničarski ukočen i dosadan..
najbolje je istaknuti najnovija događanja u posh baru i sex sa farme, onako sa strane, da prosječno obrazovan čovjek može malo odmorit oči dok čita njemu slabo razumljiv tekst.
osobno znam ljudi koji su jednako školovani i još oštroumniji u razmišljanjima te ljudi s izuzetnom artikulacijom onoga što žele reći. nisu imali prilike doći u medije. nino međutim nije medijski magnat. niti urednik. nino samo piše a medijski uspjeh se više bazira na koncepciji nego na konkretnim ljudima koji pišu. da se sve bazira samo na ljudima koji pišu eph bi propao jer je njihov kolumnistički kadar, ako uđemo u smisao i dubinu, rasadnik osrednjosti, neupućenosti te plitkosti. aj aj. nina možemo šmekat ili nešmekat. ja ga iskreno šmekam jer znam pod kakvim je pritiskom i stoički ga nosi i podnosi. ali ne može mu se ne priznati da nema karizmu. čovjek plijeni i to mu se ne može osporit. ako ćemo tražiti nekakav prototip hercegovca, ne tribamo dalje tražit. znam i ja masu ljudi i ljepših i pametnijih od mene, ali se smotaju ko petobanka ukrupno kad otvore usta ili kad triba napisat dvi prostoprošitene rečenice i njima pogodit srž problema. sada, nakon svega, nino bi uspio prodat i govno umotano u celofan, a to ili imaš ili nemaš.
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 13 ruj 2010, 13:51 |
|
|
zamišljam zrikavca na teve. kako maše rukama, češe se po glavi, galami... svi bi lijevičari hrvatski rekli: eno ga, pravi hercegovac. a kad vide nina, kažu: eeee, da mi se kćer oće za ovakog udat... 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 13 ruj 2010, 13:53 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: a eto. odlična analiza ko iz rukava. ne treba tražiti uzore u lijevim medijima. ali trebalo bi malo osvježiti desne.
za i šire mase, ali ne sa guzicama i sisama kao što si rekla već nešto što bi bilo čitljivo i razumljivo bez toga. na dobrom putu da takav portal postane je hrsvijet (nije da reklamiram). ali oni opet imaju problem reciklaže članaka. nažalost u tome uvelike pridonosi manjak novca.
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 13 ruj 2010, 13:54 |
|
|
nhf, ljudovi, bolje vama vadit mast nego sebi kurje oči.
iđem radit. pozdrav vam.
|
|
Vrh |
|
 |
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 13 ruj 2010, 14:03 |
|
|
zna nino reć ali osobno mislim da je njegov uspjeh prije svega plod činjenice da je prvi mlađi, noviji, koji je dobio priliku nakon što su i lijevi mediji dosadili i bogu i ljudima sa svojim standardnim "predstavnicima" hewrcegovaca koji su ni krivi ni dužni baljezgali ni ne znajući da ih se zove ne zato da bi nešto pametno rekli nego da bi blebnuli štogod. pošto je denis latin kao čovjek takav da bi nas osobno najrađe potamanio, mislim da je njegov poziv nini bio više u smjeru da se predstavi netko novi, anoniman kojega će svi ubrzo zaboraviti. i tu se zajebo, ali i dalje stojim iza svoje tvrdnje, budući da osobno znam nekoliko visokoobrazovanih mlađih hercegovaca, štoviše onako šarmantno dinarske konstitucije s izuzetnom elokvencijom koji bi itekako imali što za reći. ne mislim pri tome na sebe unatoč odgovarajućem opisu  budući bi za eventualni javni istup pred ljevičarskim novinarima koji vladaju etabliranim kontakt emisijama morao ispumpati bar 2 litre krvi da budem onako blago opušten, pomalo letargičan koncentriran samo na priču. inače....loše meni, još gore voditelju a pogotovo jadnom mom narodu.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 13 ruj 2010, 14:07 |
|
|
Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: zna nino reć ali osobno mislim da je njegov uspjeh prije svega plod činjenice da je prvi mlađi, noviji, koji je dobio priliku nakon što su i lijevi mediji dosadili i bogu i ljudima sa svojim standardnim "predstavnicima" hewrcegovaca koji su ni krivi ni dužni baljezgali ni ne znajući da ih se zove ne zato da bi nešto pametno rekli nego da bi blebnuli štogod. pošto je denis latin kao čovjek takav da bi nas osobno najrađe potamanio, mislim da je njegov poziv nini bio više u smjeru da se predstavi netko novi, anoniman kojega će svi ubrzo zaboraviti. i tu se zajebo, ali i dalje stojim iza svoje tvrdnje, budući da osobno znam nekoliko visokoobrazovanih mlađih hercegovaca, štoviše onako šarmantno dinarske konstitucije s izuzetnom elokvencijom koji bi itekako imali što za reći. ne mislim pri tome na sebe unatoč odgovarajućem opisu  budući bi za eventualni javni istup pred ljevičarskim novinarima koji vladaju etabliranim kontakt emisijama morao ispumpati bar 2 litre krvi da budem onako blago opušten, pomalo letargičan koncentriran samo na priču. inače....loše meni, još gore voditelju a pogotovo jadnom mom narodu. Ja sam inače u duši legalista,ali mislim da dolazi vrijeme da se malo počnu klefati ljevičari,a i pokojeg desničara-ljevičara po lijevoj strani bubrega,desničare po desnoj.
|
|
Vrh |
|
 |
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 13 ruj 2010, 14:12 |
|
|
nije loš prijedlog markane ali me buni ono ljevičar-desničar.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Mediji nam više ne daju misliti svojom glavom Postano: 13 ruj 2010, 14:16 |
|
|
Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: nije loš prijedlog markane ali me buni ono ljevičar-desničar. Liberali, HSS i sl.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 77 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|