HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 pro 2024, 18:10.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Evo zašto ubuduće treba minimizirati ulogu "Europe"
PostPostano: 30 pro 2010, 18:40 

Jedan mostarski harmijaš se na teheran-x pohvalio europskim rješenjima u izbornom procesu u Mostaru. Ja sam za svaki slučaj uslikao post jer je moguće da će ga maknuti
slika

Tu je i direktan link ako nekoga zanima iako, kao što rekoh, nije sigurno da će tamo i ostati:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 8#p4964158

Dakle, Europa je donijela izborni zakon u Mostaru vjerojatno iz razloga osvete Hrvatima. Izborni zakon koji diskvalificira demokratski princip jedan-čovjek-jedan-glas na koji u formiranju vlasti očito nemaju primjedbi u ostatku BiH (barem na primjeru izboru za člana predsjedništva). Muslimani su im to vratili na najbolji mogući način - terorističkim napadima.

Ovakav glupav i očigledan primjer dvostrukih standarda vjerojatno ne pamte moderna humanistička društva još od vremena izbora koja su bila rezervirana samo za plemstvo i gospodu.

na stranu sad licemjerje, Europa tj, njene prominentne članice, uspješne u gospodarstvu i proizvodnji automobila, se pokazuju kao potpuni politički idioti.

Treba to odjebat!

Vrh

Naslov: Re: Evo zašto ubuduće treba minimilizirati ulogu "Europe"
PostPostano: 30 pro 2010, 19:49 

ma nisu europljani glupi.vide oni tko krade i pravi probleme,i nikako neče dopustiti sukobe.
europljani su legalisti i inzistirati če na pravno legalnom rješenju problema šta nama odgovara.jer jedino je rješenje 3.
:HVO
pa nečemo se sa balkancima dogovarati jer je to nemoguče,treba što više angažirati "staru damu".
:HercegBosanac

Vrh

Naslov: Re: Evo zašto ubuduće treba minimizirati ulogu "Europe"
PostPostano: 30 pro 2010, 19:50 

Ja već više od deset godina gajim mišljenje da smo se mi s Osmanlijama trebali dogovoriti za veliku Hrvatsku a u zamjenu s njima krenuti na Europu i sravniti je sa zemljom. Ovo što se radi Hrvatima je trajna politika Europe koja se ne će nikada promijeniti. Ako Hrvati žele dobiti svoja prava morat će to riješiti u savezu s Amerikom.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: hoblatopla, Patriota, Srpsčanin i 51 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: