HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 07 ožu 2025, 12:32.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Kako je SDP zabio nož u leđa Hrvatima iz BiH!
PostPostano: 02 lis 2010, 18:00 

Ja sam prilicno novi na ovom forumu, čitam vas jako često ali se do sada nisam uključivao u diskusije jer sam relativno mlad i neuk ali ovom viješću da je Milanović javno podržao Sejdu nisam izdržao nego sam poslao dopis i protest svim "renomiranim" Hrvatskim medijima. Pa dokad više ovako?!?! Ovo sam napisao u par minuta i nisam iz bijesa stigao razraditi cijelu priču, pa nemojte biti prekritični. Unaprijed isprike moderatoru ako sam duplirao temu.

Poštovani,

nijedan hrvatski medij nije prenio otvorenu sramotnu i nadasve jadnu podršku Zorana Milanovića aktualnom "hrvatskom članu" Predsjedništva BiH Željku Komšiću i bosanskom SDP-u. Zanima me zašto traje šutnja hrvatskih medija o ovom pitanju, zašto se hrvatskom narodu ne obznani tko je Željko Komšić, Hrvat za kojeg ne glasa niti jedan Hrvat u BiH, Hrvat koji ne želi pričati Hrvatskim jezikom, član Armije BiH koja je za vrijeme hrvatsko-muslimanskog rata ubijala hrvate, marioneta bošnjačke vlasti izabran od muslimanskog biračkog tjela kao hrvatski predstavnik u vlasti. Pitam se dali Zoran Milanović stvarno ne zna tko je Željko Komšić ili je posrijedi sustavno i plansko uništavanje hrvata u BiH? Odmazda naivnom HDZ-ovom glasačkom tijelu, kojeg su sve strukture vlasti iskorištavale?Što misli Zoran Milanović kako će njegov narod živjeti u državi u kojoj nema pravo odlučivati o svojoj sudbini? Kako netko tko želi biti prvi čovjek Hrvata radi protiv interesa vlastitog naroda van granica? Milanović podržavanjem SDP-a i Željka Komšića podržava i nepostojanje Hrvatskog jezika u BiH koji baštinimo stoljećima, podržava činjenicu da Hrvati u BiH trebaju ostat manjina i da o njihovoj sudbini odlučuju drugi, podržava neobrazovanog i nekulturnog lidera(dovoljno je pogledati snimku političke emisije 60 minuta koja je održana 27.9.2010), Mesićeva podrška muslimanima u BiH je odavno poznata, a dovoljno govori i sama činjenica da mu je dugogodišnji šef ureda predsjednika bio Amir Muharemi, bivši veleposlanik u turskoj i zagovarač bošnjačke politike poznatog i po vezama sa gospodarskim kriminalom.

Neka sram bude i Jadranku Kosor i HDZ-a Hrvatske koja se nije niti oglasila o gorućim pitanjima i problemima vezanim za status i egzistenciju hrvatskog naroda u BiH, koji su kao ovce glasali kada je trebalo pobjedjivati na izborima. Nek navedena gospodja kupi još jedan broš ali ovaj put s brojem iseljenih Hrvata iz BiH kojih će u narednim godinama biti sve više i više.

Vrh

Naslov: Re: Kako je SDP zabio nož u leđa Hrvatima iz BiH!
PostPostano: 02 lis 2010, 18:16 

Skockaj se i svoje misljenje izreci sutra na izborima !

Glasaj za HERCEG BOSNU :herceg_bosna

Vrh

PostPostano: 02 lis 2010, 18:51 

Uskok je napisao/la:
Skockaj se i svoje misljenje izreci sutra na izborima !

Glasaj za HERCEG BOSNU :herceg_bosna

Skockan u crveno-bijele kockice i sutra ravno na biralište :herceg_bosna

A ova spodoba od Milanovića niti ne gleda dugoročno. Ne razumijem kako nije svijesan da iseljavanjem BiH Hrvata pojačava glasove za HDZ u Hrvatskoj jer če se Hrvati BiH seliti u Hrvatsku i u inat glasati protiv SDP-ove izdaje.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2010, 19:09 

.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2010, 19:22 

OldSkul je napisao/la:
.

Pročitao, svaka čast na brzom djelovanju :zivili

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Banya, Naša Kvačica, pravasko-desno i 26 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: