|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 50 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Frankopan
|
Naslov: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 15:03 |
|
|
Nakon izdajnika Mesica i Milanovic je u Sarajevu dao podrsku Komsicu. Vec vise godina govorim da je Hrvatska vodjena od strane neo-boljsevika otvoreni neprijatelj Hrvata BIH. Ta mrznja prema nama je toliko jaka da hrvatski boljsevici protivno i svom sopstvenom interesu kazu Hrvatima ne samo iz BIH, vec i Hrvatima podrjeklom iz BIH koji zive u Hrvatskoj da im njihov glas nije bitan. Pandan ovako necemu u Europi meni nije poznat. Kako je moguce da u tom *** od drzave zvanom Hrvatska ne postoji novinara koji bi tog istog Milanovica upitao: Zasto podzavate politku koja je ekvivalent srkoj politici na Kosovu(Sejdo) 1987 koja je Balkan gurnula u rat? Nedostatak ikakove reakcije kako u Hrvatskoj, tako i u BIH na veleizdaju komunista u meni radja zelju da fizicki naudim hrvatskom glasacu SDP-a u Hrvatskoj . SDP-ovska Hrvatska mi je draga isto onoliko koliko je bila Miloseviceva Srbija. Gadi mi se i ne osjecam je svom. Mislim da cu ubuduce kada mi netko kaze nesto lijepo o SDP imati problema ne nokautirati ga, ako sam mu u kuci ne otici u njegov zahod i njegovom cetkicom za zube ne oprati wc solju..ne ***ebati mu zenu... **bi vise okretanje druga obraza..ta stoka od ljudi nikad razumit nece sto covjeka cini covjekom. http://www.hercegbosna.org/vijesti/hrva ... -2045.html
|
|
Vrh |
|
|
mirv
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 15:37 |
|
|
I mi u Hrvatskoj dijelimo isto mišljenje. SDP je samo preimenovana KPH, glavni neprijatelj Hrvata. Hrvatsku su pretvorili u neoboljševičku republiku.
|
|
Vrh |
|
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 15:54 |
|
Pridružen/a: 17 vel 2010, 14:53 Postovi: 779 Lokacija: Pod Sljemenom
|
E jeboga ja i ovakav SDP. Fala ku*** imaju i oni kvalitetnih ljudi al odkad im je Zoki na čelu ogadili mi se do kraja života. I onda bu opet plakal kad izgubi izbore, nikad od njega real političara.
_________________ Say kaj or die
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 16:56 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 17:08 |
|
|
Hadeka je napisao/la: Kod vas ovi sdp-ovci uzimaju drzavu koliko vidim,sve je uredu samo nek maknu onu sliku.
|
|
Vrh |
|
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 17:15 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Hadeka je napisao/la: Kod vas ovi sdp-ovci uzimaju drzavu koliko vidim,sve je uredu samo nek maknu onu sliku. Jao milo moje opet ti po SFu. SDP može na vlast samo sa sveopćom koalicijom protiv HDZa. A sad su i HSS i manjine na strani HDZa te uzmi u obzir HSP i HDSSB koje neće u Vladu al nebuju podržali SDP da im je život u pitanju. Meni je jedino enigma Kerum, nadam se propasti i njega i Bandića ako se kandidiraju. Moj ideal bi bio HSS da se vrati korjenima i makne ovaj HDZ s vlasti, al to ne bum gledo barem ne na sljedečim izborima. SDP će završiti na jako dobrom drugom mjestu, možda i bude pojedinačno najjača stranka al ne bu Zoki videl fotelje, jbga još 4 godine buju ga slabine žuljale zbog neudobne saborske klupe.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 17:26 |
|
|
Prigorac je napisao/la: Jao milo moje opet ti po SFu. SDP može na vlast samo sa sveopćom koalicijom protiv HDZa.
Kad sam ja to blatio SFu.Ne sjecam se al hebes njih. SDP ce u Hrvatskoj jacat,tako mozda i u BiH jer smo mlade zemlje,a mladima je dosta nacionalnih stranaka tako da SDP ima buducnost u ovim zemljama. Narodski receno mladi su nam sve vise za multi-kulti.
|
|
Vrh |
|
|
frane
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 17:46 |
|
|
Prigorac je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Kod vas ovi sdp-ovci uzimaju drzavu koliko vidim,sve je uredu samo nek maknu onu sliku. Jao milo moje opet ti po SFu. SDP može na vlast samo sa sveopćom koalicijom protiv HDZa. A sad su i HSS i manjine na strani HDZa te uzmi u obzir HSP i HDSSB koje neće u Vladu al nebuju podržali SDP da im je život u pitanju. Meni je jedino enigma Kerum, nadam se propasti i njega i Bandića ako se kandidiraju. Moj ideal bi bio HSS da se vrati korjenima i makne ovaj HDZ s vlasti, al to ne bum gledo barem ne na sljedečim izborima. SDP će završiti na jako dobrom drugom mjestu, možda i bude pojedinačno najjača stranka al ne bu Zoki videl fotelje, jbga još 4 godine buju ga slabine žuljale zbog neudobne saborske klupe. da hdz koalira sa hdssb-om i hsp-om umjesto sa srbima iz sdss-a imao bi sanse ,al ovako ni jedan ni drugih nece s hdz-om koji se previse kompromitirao i maknuo Glavasa .
_________________ Zadar glavni grad Hrvatske
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 18:01 |
|
|
Kako stvari stoje bolje bi se bilo ne uzdati u stranke iz RH, problem je što ni naši ne govore nešto glasno za našu stvar.
Milanović nije bitna figura za nas u BiH tako da neće mobilizirati vjerojatno ni jednog Hrvata da glasa za Komšu, a ove u SDP BiH ionako ne zanima socijaldemokracija i decentralizacija, oni su za unitarizaciju pa ni tamo on nije bitan. Zaključak: Milanović je u svemu ovome nebitan.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 19:21 |
|
|
Vidim tri ološa na slici. Onaj na slici je još izgleda i najmanji ološ među ovom trojicom...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 19:23 |
|
|
PCM je napisao/la: Vidim tri ološa na slici. Onaj na slici je još izgleda i najmanji ološ među ovom trojicom... Nije ne sikiraj se,on je Jugic,a ova dvojica su Hrvati.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 19:40 |
|
|
Dakle, naši ideološki prtivnici komunisti jeu naši ideološki protivnici, druga politička opcija ili bilo što drugoga ali nisu dušmani. To se odnosi i na Željka i na Zorana. Želko će ionak pobjediti pa ne vidim razloga za izljeve bijesa.
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 21:50 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Prigorac je napisao/la: Jao milo moje opet ti po SFu. SDP može na vlast samo sa sveopćom koalicijom protiv HDZa.
Kad sam ja to blatio SFu.Ne sjecam se al hebes njih. SDP ce u Hrvatskoj jacat,tako mozda i u BiH jer smo mlade zemlje,a mladima je dosta nacionalnih stranaka tako da SDP ima buducnost u ovim zemljama. Narodski receno mladi su nam sve vise za multi-kulti. Sam da ti pojasnim SF je općeprihvaćena kratica za science fiction oliti po naški znanstvena fantastika. Neka neka sam ti njih blati Nisam znao da su se i oni kandidirali. Kaj pričaju na skupovima da je BiH demokratska, napredna i prosvječena država?
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 22:12 |
|
|
Prigorac je napisao/la: Sam da ti pojasnim SF je općeprihvaćena kratica za science fiction oliti po naški znanstvena fantastika.
Kod nas SF je kratica za socijalisticki federalizam.
|
|
Vrh |
|
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 22:25 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Prigorac je napisao/la: Sam da ti pojasnim SF je općeprihvaćena kratica za science fiction oliti po naški znanstvena fantastika.
Kod nas SF je kratica za socijalisticki federalizam. Ajd u tri kratke kaj je to?
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 22:27 |
|
|
Prigorac je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Kod nas SF je kratica za socijalisticki federalizam. Ajd u tri kratke kaj je to? Srboslavija i klanjanje titi.
|
|
Vrh |
|
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 22:34 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Prigorac je napisao/la: Ajd u tri kratke kaj je to?
Srboslavija i klanjanje titi. Kaj se ne klanjaju Titi i ovi iz SDPa. A oni se već dokazali da ne vole Srbe. I jugići su svugdje isti, nisu oni ničiji pa ih niko i ne voli.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 22:35 |
|
|
Na žalost tradicija izdaje se iz SDP-a, već debelo proširila na HDZ, a poprilično i na HSP.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 22:46 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Na žalost tradicija izdaje se iz SDP-a, već debelo proširila na HDZ, a poprilično i na HSP. Ajd da se i mi složimo. Ne vidim više danas neku bitnu razliku između HDZa i SDPa. Više je to kao glumljenje demokracije.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 23:38 |
|
|
Prigorac je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Na žalost tradicija izdaje se iz SDP-a, već debelo proširila na HDZ, a poprilično i na HSP. Ajd da se i mi složimo. Ne vidim više danas neku bitnu razliku između HDZa i SDPa. Više je to kao glumljenje demokracije. Nadam se kako ćemo se i više slagat, jerbo niti bez Prigoraca ne ima Drine.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 23:39 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Prigorac je napisao/la: Ajd da se i mi složimo. Ne vidim više danas neku bitnu razliku između HDZa i SDPa. Više je to kao glumljenje demokracije.
Nadam se kako ćemo se i više slagat, jerbo niti bez Prigoraca ne ima Drine. Ajte Dane ne turajte mi Drinu, meni je za pecanje sasvim dobra i moja Odra. Ali opet veliki + za entuzijazam. Stvarno ste neumorni, svaka čast.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 23:42 |
|
|
Prigorac je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Nadam se kako ćemo se i više slagat, jerbo niti bez Prigoraca ne ima Drine. Ajte Dane ne turajte mi Drinu, meni je za pecanje sasvim dobra i moja Odra. Ali opet veliki + za entuzijazam. Stvarno ste neumorni, svaka čast. Pecao sam i ja na Odri, ali slabo tamo ide riba, dok u Drini se riba hvata i na golu željeznu udicu i bez mamca.
|
|
Vrh |
|
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 23:46 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Prigorac je napisao/la:
Ajte Dane ne turajte mi Drinu, meni je za pecanje sasvim dobra i moja Odra. Ali opet veliki + za entuzijazam. Stvarno ste neumorni, svaka čast.
Pecao sam i ja na Odri, ali slabo tamo ide riba, dok u Drini se riba hvata i na golu željeznu udicu i bez mamca. Govorimo o istoj? Ona koja je pritok Savi? Slabo trzaju al je to više meni da se psihički odmorim od grada nego da nekaj ulovim. Moderatorima se ispričavam za offtopic.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 23:50 |
|
|
Prigorac je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Pecao sam i ja na Odri, ali slabo tamo ide riba, dok u Drini se riba hvata i na golu željeznu udicu i bez mamca.
Govorimo o istoj? Ona koja je pritok Savi? Slabo trzaju al je to više meni da se psihički odmorim od grada nego da nekaj ulovim. Moderatorima se ispričavam za offtopic. Ja mislim da govorimo o istoj. Ideš cestom od Velike Gorice prema Sisku, ter negdje na pol puta do Buševca skreneš lievo.
|
|
Vrh |
|
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Hrvatski SDP - nastavak tradicije izdaje Postano: 02 lis 2010, 23:58 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Prigorac je napisao/la: Govorimo o istoj? Ona koja je pritok Savi? Slabo trzaju al je to više meni da se psihički odmorim od grada nego da nekaj ulovim. Moderatorima se ispričavam za offtopic.
Ja mislim da govorimo o istoj. Ideš cestom od Velike Gorice prema Sisku, ter negdje na pol puta do Buševca skreneš lievo. Ista
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|