|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 49 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 15:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76154 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Otvoreno pismo dragovoljaca i veterana domovinskog rata povodom izborahttp://www.hercegbosna.org/vijesti/bih/ ... -2035.htmlCitat: Pozivamo pripadnike bošnjačkog naroda s pravom glasa u BiH da na ovim izborima ignoriraju kandidaturu gosp. Željka Komšića i da svoj glas daju bošnjačkom kandidatu za predsjedništvo BiH po svojoj volji.
Nažalost, moramo upozoriti da u BiH postoje ostaci jugokomunističke ideologije koju predstavlja Zlatko Lagumdžija i njegov privatni Hrvat Željko Komšić pokušavajući prekopirati politiku Slobodana Miloševića i Sejde Bajramovića koja je izazvala raspad Jugoslavije, te velika stradanja svih naroda bivše Jugoslavije. Rezultat takve politike je sedam neovisnih država među kojima je i Kosovo.
Istu jugokomunističku politiku je pokušao i Muhamed Filipović potpisujući Istorijski sporazum s Karadžićem 1991 god. što je bio znak hrvatskom narodu da mora braniti svoju političku opstojnost i ravnopravnost unutar Bosne i Hercegovine a takva politika je nanijela ogromne boli i stradanja hrvatskom i bošnjačkom narodu a Karadžiću omogućila stvaranje Republike Srpske unutar BiH.
Narod kojem drugi narod bira predsjednika nije slobodan i suveren i toga su Hrvati u BiH i te kako svjesni. Zlatko Lagumdžija je svjestan brojnosti bošnjačkog i hrvatskog naroda i stoga, i drugi put želi nametnuti svog Hrvata hrvatskom narodu u BiH da bi Hrvatima umanjio pregovaračku poziciju i proveo ustavne promjene s ciljem da Hrvati politički postanu nacionalna manjina, i mi Hrvati smo svjesni te činjenice i ozbiljno smo zabrinuti za buduće odnose između dva naroda. Postavit će se nužno pitanje ima li Bosne i Hercegovine bez jednakopravnog statusa Hrvata u BiH?
Mi organizatori otpora, ratni zapovjednici i branitelji HVO nismo htjeli takvu Jugoslaviju kakvu je uspostavio Slobodan Milošević i Sejdo Bajramović , niti smo htjeli Istorijski sporazum koji je htio uspostaviti Muhamed Filipović i Radovan Karadžić. Obranili smo svoju slobodu i opstojnost uz pjesmu „E moj druže beogradski“.
Na vama je da odlučite kako ćete glasovat i ako odlučite izabrati Željka Komšića i uvesti nas u scenarij političkog nestanka mi vam poručujemo da će njegov mandat počet pjesmom „E MOJ DRUŽE SARAJEVSKI“.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 16:00 |
|
|
Ja sam odavno podmazo kalaša, sa komunjarama se ne priča nego ratuje...
|
|
Vrh |
|
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 16:05 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 737 Lokacija: USORA! HRHB
|
bumbar92 je napisao/la: Ja sam odavno podmazo kalaša, sa komunjarama se ne priča nego ratuje... Vidio sam da si podoštrio i olovku! Možda nam i to bude dovoljno! Al neka i kalaša, takva su naša područja uvijek i on zatreba, za "slavlje"
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 16:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76154 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 16:14 |
|
|
Ustaj Bane, hercegbosna te zove :)
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 16:16 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 19:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
Komšić ubrzava raspad BiHŠta reći ako ne: "Naprijed g. Komšiću, Srbi iz Srpske podržavaju vaše napore" Dakle, bravo za g. nositelja najviših ratnih odličja tzv AbiH
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 16:18 |
|
|
šta se ti javljaš, nemaš ti pravo miješati se u unutarnje stvari fbih
|
|
Vrh |
|
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 16:25 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: šta se ti javljaš, nemaš ti pravo miješati se u unutarnje stvari fbih Naravno da nemam ali svaki gest koji upućuje na raspad kakve-takve zajedničke nam paradržave, ima moju potporu Što se g. Sejde tiče, ja ne shvatam vašu ogorčenost njegovim ponovnim i eventualnim izborom za "hrvatskog člana". Po mom sozercanju, to bi vam bila idealna situacija da konačno neko čuje i vaš glas u tzv. biH jer ovo dosad je bilo više nego mrljavo, ne računajući forumsko pisanje ali forum ma kakav da je, ne kreira pol. stanje u susjednoj FbiH Znači, da sam na vašem mjestu, ja bih potpomogao g. Sejdi da dođe na vlast a onda bih digao gadnu frku oko toga.... ali eto pošto nisam, neka se ovo ne shvati kao savjet već samo slovno promišljanje
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 16:41 |
|
|
-----
|
|
Vrh |
|
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 16:44 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Shvatiti ćeš kada zapuca i kada budes morao u rov. No ovaj puta prsa u prsa protiv muslimana, mi to iskustvo imamo ;) Evo već 15 godina laštim cjevuru i nikako da zapuca Tu i tamo opucam po koji rafal, da me želja mine ali od želje nejma selameta
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 16:44 |
|
|
Aj Boze nebuloza...
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 16:46 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 16:46 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Aj Boze nebuloza... Ti kao drevni štafetarski miljenik si zaboravio da su petokrakaši i ostala komitetsko-jna đubrad prva počela sa pucnjavom i ubijanjima u onoj lijepoj i nikad prežaljenoj ti Jugoslaviji u koju se i Sejdo kleo... Ti ne pamtiš, al ima ko pamti i zna, jarane ba...
|
|
Vrh |
|
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 16:51 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Izvinjavam se g. Robbie na ovom malom skretanju sa teme. Inače, volio bih da mi neko pojasni zbog čega toliki otpor imate prema ponovnom izboru g. Susjedića? Zar se to ne može iskoristiti kao veliki pol. poen jer dvostruki izbor muslimanskog kandidata za tron hrv. predstavnika nije mala stvar i iz toga možete profitirati kao pobjednici u ovom hrvatsko-muslimanskom natezanju koje traje već 15 godina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 17:03 |
|
|
Citat: Oba vodeća sarajevska tjednika, nacionalno-liberalni «Dani» i lijevo orijentirana «Slobodna Bosna», u tekstovima koji su u predizbornim brojevima napisali njihovi urednici, kritizirali su ponovnu kandidaturu Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH te manje-više otvoreno poručili da svi oni koji doista vole doista Bosnu i Hercegovinu, a posebno Bošnjaci na čije glasove računa SDP BiH i koji su Komšićeva izborna baza – ne bi trebali glasati za ovog kandidata, naravno ako im je «na srcu» dobrobit naše zajedničke domovine. ŠTO SENAD AVDIĆ NEĆE OPROSTITI KOMŠIĆU?
Riječ je o svojevrsnom obratu, jer su svojedobno oba ova lista podržavala Komšića, no očito su rezultati koje je polučio «hrvatski član Predsjedništva» bili razlog za «okretanje ploče», pri čemu je posljednji bahato-primitivni Komšićev istup tijekom TV sučeljavanja u emisiji «60 minuta» bila samo kap koja je prelila čašu.
Tako glavni urednik «Slobodne Bosne» Senad Avdić, u rubrici u kojoj se osvrće na proteklih sedam dana, u svom prepoznatljivom stilu piše sljedeće:
«Milijun sam stvari spreman oprostiti kandidatu za hrvatskog člana Predsjedništva BiH ŽELJKU KOMŠIĆU: i hinjeni čaršijski provincijalizam, i apsolutnu haustorsko-državničku nedoraslost, i poneku sitno-krupnu korupcijsku afericu u koju se upetljao pri punoj svijesti i savjesti, i besplatne cekere koje iznosi iz Robot Commercea sa svojim stranačkim šefom Zlatkom Lagumdžijom, pa i tužbu koju je, bez vidnih, opipljivih pravnih argumenata pokrenuo protiv mene... Sve sam očekivao i bio spreman prihvatiti od Komšića, samo mu nikada neću oprostiti što me je prisilio da razmišljam da li da glasam za Borjanu Krišto ili za Martina Raguža!? Jer su, i jedno i drugo, za Komšića, ozbiljni, sustavni, precizni ljudi».
S druge strane, urednik tjednika «Dani» Ivan Lovrenović, u opširnom tekstu u kojem kritizira najavljeno savezništvo Lagumdžijinog SDP-a i SBB medijskog tajkuna Fahrudina Radončića, značajan dio posvećuje i Komšiću. Evo što, među ostalim, stoji u Lovrenovićevom tekstu
LAGUMDŽIJINA LUTKA NA KONCU – PRIJEZIR SPRAM BiH
«Na još jedan način vrh SDP-a je pokazao potpuni prijezir i nerazumijevanje političkoga konteksta Bosne i Hercegovine, te nezajažljivu sklonost političkom mešetarenju, ali to je stara priča: Željko Komšić. Pisao sam o toj Lagumdžijinoj podvali i prije četiri godine, kada mu je prvi put Komšić bio izborna lutka na koncu, i kada je mal`ne cijelo Sarajevo i pola Bosne u zanosu klicalo toj kandidaturi i tom izboru, pokazujući dubinsku neosjetljivost za njegov destruktivni efekt među Hrvatima, ali također i po cjelokupne političke odnose u zemlji. Euforija je išla dotle da je bilo i takvih budalastih ocjena po kojima je Komšić javno proglašavan "najvećim hrvatskim političarom u historiji Bosne i Hercegovine".
Učinak koji, međutim, stoji iza ovoga političkog pinocchija poslije četiri godine boravka u velebnome zdanju Josipa Vancaša ravan je nuli, u nekim aspektima i gore od toga - ispod nule. Doduše, zasluge za takav porazan učinak su timske, pripadaju još više drugoj dvojici, Silajdžiću i Radmanoviću. Ali upravo u toj dimenziji, u dimenziji ekstremne bipolarizacije i antagonizacije na bošnjačko-srpskoj liniji, Komšić kao službeni predstavnik trećih, Hrvata, imao je mogućnost da djeluje autonomno i kohezivno. Mogućnost je imao, ali političkoga kapaciteta i formata - nije. I sad, kad je to prošlo, i kad bi svatko odgovoran napravio nekakvu vlastitu bilancu pa se makar iz poštovanja prema sebi samome povukao videći rezultat, što imamo? Opetovanu podvalu s kandidaturom, i, što je najjadnije, grčevitu Komšićevu obranu propaloga prošlog mandata u Predsjedništvu, još grčevitiju obranu ponovljene kandidature, i skandaloznu spremnost na još četiri godine parazitiranja u najvišem političkom tijelu zemlje, tako štetnoga po državu i po narod (kojega, kao, "predstavlja").
KOMŠIĆ NIJE BIO BAHAT PREMA RADONČIĆU, JER JE OVAJ SAD GAZDIN MILJENIK
Oni što su gledali nastup predsjedničkih kandidata na FTV-u u prošli ponedjeljak, a eventualno su imali još nekoga razumijevanja i za Komšića i za SDP-ovu odluku da ga opet kandidira za hrvatskoga člana državnog predsjedništva, mogli su definitivno odbaciti sve iluzije. Gledajući Komšića, vidjeli su, najprije, jednoga bahatog, osionog primitivca s manirama prigradskoga uličara. Zaprepašćujuću agresivnost i neuljudnost, međutim, usmjeravao je ipak proračunato, pazeći dobro da ona ide prema Bakiru Izetbegoviću, tek sporadično prema Martinu Ragužu (u čemu ima logike, jer Komšić najbolje zna da njima dvojici izborno tijelo nije isto), ali nikako prema novom gazdinom miljeniku Radončiću. Vidjelo se, zatim, da sva Komšićeva politička umnost i sav njegov "koncept" rada i angažmana u Predsjedništvu počiva na tupom opravdanju: "Džabe nam sve, kad Radmanović neće!", a da sav osjećaj vlastite važnosti i mjerodavnosti crpi iz resantimana kajmakčalansko-prvoboračkoga tipa: "Ja sam bio u ratu, u rovu!"
dnevnik.ba
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 18:26 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25624 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
pohana jetrica je napisao/la: Inače, volio bih da mi neko pojasni zbog čega toliki otpor imate prema ponovnom izboru g. Susjedića? Zar se to ne može iskoristiti kao veliki pol. poen jer dvostruki izbor muslimanskog kandidata za tron hrv. predstavnika nije mala stvar i iz toga možete profitirati kao pobjednici u ovom hrvatsko-muslimanskom natezanju koje traje već 15 godina. Komšiću pripadaju nesumnjive zasluge u homogenizaciji hrvatskog političkog korpusa i njegovog otklona od SDP-a. Uspio je ono u čemu drugi nisu - i hrvatu Tuzle ili Sarajeva koji je prije davao glas SDP-u otvoriti oči i udaljiti ga od te opcije. Hrvati koji podupiru SDP su ostaci ostataka onih hrvata koji su ga podupirali prije 5 godina. Također, zaslužan i za veću izlaznost hrvata na nedjeljnim izborima zbog kojih će hrvatske stranke dobiti nekoliko mjesta više u entitetskom i državnm parlamentu. HDZ-u je odlično poslužio, a da jadan i nije bio toga svjestan. Hvala ti druže Željko, odsluži i svoj drugi mandat a nakon toga ćeš, kad budeš od svih iskorišten i odbačen, za svoje glasače opet biti -mali ustašica.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 18:43 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Komšiću pripadaju nesumnjive zasluge u homogenizaciji hrvatskog političkog korpusa
Da, to je ono što sam želio čuti. Ali homogenizacija oko čega? Oko veće izlaznosti i glasanja za hrvatske stranke koje ni same nisu homogenizovane oko bilo čega osim deklarativnih parolica o jednakopravnosti Hrvata u tzv. biH. Drugim riječima, jedni su za 3. entitet ali toliko stidljivo da je to komično za posmatrača sa strane, opet drugi su za manje ili više prikriven san o Hrvatskoj do Drine a i sami znaju da će umjesto tog sna dobiti kitu u zube, treći su miks svega i svačega izražen kroz nekakvih 5-6-10 entiteta ili čega već. Ok, položaj srpskih stranaka je neuporedivo lakši, osim sitnih detalja po kojima se razlikuju, nijedna ne odstupa od R. Srpske ni za milimetar ali za očekivati je i veću homogenizaciju i hrvatskih stranaka nakon 15 godina koegzistencije sa sarajevskom sećijom. U tom smislu sam i rekao da ponovni izbor g. Sejde bi vam dobrodošao jer bi se ta homogenizacija morala odraziti i na same stranke ali partikularni interesi jednih naspram drugih ih koče u bilo čemu što se može nazvati pravom homogenizacijom oko nečeg od čega biste imali konkretnu korist. Naklapanja oko jednakopravnosti slušate već 15 godina a koliko mogu skapirati hrv. političare i njihovu nemoć prema sećiji, slušaćete ih još barem 15 godina.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 20:13 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Izgleda da se zna iza koje grupe će stat Hrvatska, koje vizije. Nakon NDH like Mesića, nikad dokazanog cijepanja od strane Tuđmana: http://www.poskok.info/index.php?option ... Itemid=199E sad, dvojba, saveznik, RS ili RH, za mene tu dileme nema, Samo još da ovi glupi ljevičari Milanovićevi skuže da SDP u BiH je nacionalistička stranka koja je jednaka Miloševićevoj u onim najgorim danima
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 20:31 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Izgleda da se zna iza koje grupe će stat Hrvatska, koje vizije. Nakon NDH like Mesića, nikad dokazanog cijepanja od strane Tuđmana: http://www.poskok.info/index.php?option ... Itemid=199E sad, dvojba, saveznik, RS ili RH, za mene tu dileme nema, Samo još da ovi glupi ljevičari Milanovićevi skuže da SDP u BiH je nacionalistička stranka koja je jednaka Miloševićevoj u onim najgorim danima Ova vlast neće stati iza nikoga, nego će ponavljati ono što misle da stranci žele čuti i moliti boga da ih se ni ne pita za mišljenje, a napraviti neće ništa. Kakva smišljena politika, ej hercnjače, tugo moja... P.S. Ti zbilja misliš da je Stipe zapravo botaničar i velikohrvat u duši?
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 20:35 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: E sad, dvojba, saveznik, RS ili RH, za mene tu dileme nema,
Za hrvatske enklave nikada nije bilo dvojbe, pogotovo '93 kada su "komšije kidisale", kad nema od RH pomoći, onda je tu RS..., i čemu to crno-bijelo, isključivo razmišljanje, može i jedno i drugo.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 20:56 |
|
|
Molim Junuza da ne zamućuje temu i da mu konačno postovi počnu pratit teme iz naslova.
bilježim se sa štovanjem
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 21:44 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: Da, to je ono što sam želio čuti. Ali homogenizacija oko čega? Oko veće izlaznosti i glasanja za hrvatske stranke koje ni same nisu homogenizovane oko bilo čega osim deklarativnih parolica o jednakopravnosti Hrvata u tzv. biH.
Drugim riječima, jedni su za 3. entitet ali toliko stidljivo da je to komično za posmatrača sa strane, opet drugi su za manje ili više prikriven san o Hrvatskoj do Drine a i sami znaju da će umjesto tog sna dobiti kitu u zube, treći su miks svega i svačega izražen kroz nekakvih 5-6-10 entiteta ili čega već. Ok, položaj srpskih stranaka je neuporedivo lakši, osim sitnih detalja po kojima se razlikuju, nijedna ne odstupa od R. Srpske ni za milimetar ali za očekivati je i veću homogenizaciju i hrvatskih stranaka nakon 15 godina koegzistencije sa sarajevskom sećijom. U tom smislu sam i rekao da ponovni izbor g. Sejde bi vam dobrodošao jer bi se ta homogenizacija morala odraziti i na same stranke ali partikularni interesi jednih naspram drugih ih koče u bilo čemu što se može nazvati pravom homogenizacijom oko nečeg od čega biste imali konkretnu korist. Naklapanja oko jednakopravnosti slušate već 15 godina a koliko mogu skapirati hrv. političare i njihovu nemoć prema sećiji, slušaćete ih još barem 15 godina. Da ovako priča pripadnik neke sile koja je bacila svijet pod noge,mogu razumjeti... Problem određene politike,pojedinaca i inih u RS jeste "kurčenje" i oholost kao da su maltene nekad bili SSSR,nedodirljivost... Bolan,šutite i poklopite se,zahvalite kome već što imate to što imate,uživajte što niste u pedreaciji kao mi...ili ste podsvjesno-svjesno nesigurni u tu staklenobradu RS?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 21:53 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Da ovako priča pripadnik neke sile koja je bacila svijet pod noge,mogu razumjeti...
Problem određene politike,pojedinaca i inih u RS jeste "kurčenje" i oholost kao da su maltene nekad bili SSSR,nedodirljivost...
Bolan,šutite i poklopite se,zahvalite kome već što imate to što imate,uživajte što niste u pedreaciji kao mi...
|
|
Vrh |
|
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 21:59 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Da ovako priča pripadnik neke sile koja je bacila svijet pod noge,mogu razumjeti... Problem određene politike,pojedinaca i inih u RS jeste "kurčenje" i oholost kao da su maltene nekad bili SSSR,nedodirljivost...
Ma ne, nismo mi sila baš kao ni vi ali smo se na vrijeme otresli onih koji vas i dan danas lijepo rade, momački I ne znam čemu takav ton, kao da vam ja biram tzv. člana
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Komšić ubrzava raspad BiH Postano: 30 ruj 2010, 21:59 |
|
|
Da su tako sigurni u RS, ne bi osjećali potrebu da njenu neupitnost uporno dokazuju Hrvatima ovdje.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], iprodano, Tomba17 i 20 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|