|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 49 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 30 stu 2010, 01:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Citat: Predsjednik HSP-a BiH „Đapić-Jurišić“ dr. Zvonko Jurišić Sulejmanu Tihiću, predsjedniku SDA pojašnjavao tko su mali, veliki i najveći Hrvati.. Kao da je to Tihića uopće briga...
"Sad netko kaže u SDP-u su mali Hrvati, u HSP-u nešto veći, a u HDZ-u su najveći", cinično je izjavio dr. Zvonko Jurišić, čelnik HSP-a u razgovoru s predsjednikom SDA Sulejmanom Tihićem. Jurišić je rekao kako HSP želi aktivniju ulogu u političkim procesima u BiH."Dosadašnja hrvatska politika nije bila dobra jer se više pričalo a manje radilo. Ne mogu se više dobijati izbori na priči kako će se zalagati za ustavne promjene, a onda poslije to ostaviti po strani. Ne može se zagovarati ustavna reforma na jednom dijelu teritorije BiH. Ne može se više govoriti kako su negdje drugdje veći prijatelji Hrvata nego u Sarajevu i Mostaru", kazao je lider HSP-a, dodajući kako dvije stranke dijele mišljenje kako se pored ustavne reforme treba pozabaviti i ekonomijom i borbom protiv korupcije. Iako priznaje da spada u kategoriju „nešto većih“ Hrvata Jurišić dosadašnjom politikom ničim nije pokazao namjeru da manje priča, a više radi. Izjavama kakvi su Hrvati u kojoj stranci, Jurišić je samo pokazao da boluje od ozbiljne krize identiteta koja se Tihića baš i nije dojmila. Nakon sastanka s Jurišićem Tihić je novinarima odbio dati precizan odgovor s kim će u koaliciju. Precizirao je tek kako je Socijaldemokratska partija prvi partner SDA. On je rekao kako će sve biti jasnije nakon što se formiraju entitetski i državni domovi naroda, ali i da sumnja kako se vlast može formirati bez oba HDZ-a, odnosno bez Bože Ljubića i Dragana Čovića, dakle „najvećih“ među Hrvatima!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
IND
|
Naslov: Re: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 30 stu 2010, 02:03 |
|
|
|
Vidi Zvoneta, lice mu onako upakovano u babušku podsjeća na mladog S.Miloševića
_________________ Kiseljački kiseljak PRIRODNA MINERALNA VODA "Pod plaštom patriotizma se prodaje antinacionalizam koji je u službi bošnjačkog nacionalizma."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Uskok
|
Naslov: Re: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 30 stu 2010, 02:24 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2009, 01:57 Postovi: 1388 Lokacija: Hrvatska republika Herceg Bosna
|
|
Jurisc je danas rekao kako "On zeli aktivno da uvestvuje u vlasti, kako HDZ do sada nije nista napravio, kako ne zeli biti privjesak HDZ-u"
To sto zeli aktivno da ucestvuje u vlasti je zato sto zna da je postao totalna politicka proslost, a na dno je sa sobom povukao i HSP BiH.
Mozda HDZ nista nije napravio ali on je bio suveren Zapadnohercegovacke zupanije i sto ljudi misle o njegovom cinjenju ili bolje reci ne cinjenju su rekli na izborima.
Posto je dobio toliko minoran broj glasova isto kao i Colakova stranka oni ne mogu biti nista drugo osim biti privjesak bilo kojoj stranci da se prikljuce, samo sto je HSP sasvim "logicno" odlucio, biti privjesak Sarajevskom pasaluku.
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 30 stu 2010, 02:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25048 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ono je na čelu jedne parlamentarne stranke. 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Youpine
|
Naslov: Re: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 30 stu 2010, 09:17 |
|
Pridružen/a: 16 kol 2010, 15:16 Postovi: 73 Lokacija: Herceg Bosna
|
sto bi rekli budalu nit hebi niti vodi kuci. Treba ga se javno odreci a 90-ka se treba otkacit od koalicije s privjeskom. Gdje zaluta gen Zivko Budimir i jos da sjedi pored budale onako javno. 
_________________ Bog i Hrvati !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 30 stu 2010, 10:10 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 10:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
Zvonko je odavno u krizi identiteta,a i ovo malo kvazipravaša što ga podržava.U svakom slučaju uspi je uništiti HSP a iskreno i nije velika šteta
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 30 stu 2010, 10:19 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Đipalo Junuz je napisao/la: Zvonko je odavno u krizi identiteta,a i ovo malo kvazipravaša što ga podržava.U svakom slučaju uspi je uništiti HSP a iskreno i nije velika šteta E da mi je znat ko mi jamlja nick i na Poskoku i tu... 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 30 stu 2010, 10:37 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 10:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Đipalo Junuz je napisao/la: Zvonko je odavno u krizi identiteta,a i ovo malo kvazipravaša što ga podržava.U svakom slučaju uspi je uništiti HSP a iskreno i nije velika šteta E da mi je znat ko mi jamlja nick i na Poskoku i tu...  Mi smo samo imenjaci,prezime nam je drugačije Živio imenjače moj 
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 30 stu 2010, 23:27 |
|
|
HDZ 1990: " Jurišić je bolesno ambiciozan čovjek"  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 02 pro 2010, 13:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Citat: Nakon što je Hrvatsku stranku prava BiH (HSP) nakon izbora napustilo više uglednih članova stranke u Čapljini, kao i vijećnik u Općinskom vijeću Mario Čuljak, jučer je isto odlučio napraviti i vijećnik ove stranke Ivan Tokić iz Posušja. Stranačke organizacije kao i dužnosnici Mladeži HSP-a BiH pristupili su novosnovanoj Hrvatskoj stranci prava Herceg Bosne. Vijećnik Ivan Tokić jučer je na sjednici Općinskog vijeća objavio kako je izvijestio stranačka tijela o svojoj odluci te da svoj rad nastavlja u HSP-u HB-a.
“Obveza i dužnost mi je štititi ne samo dignitet i dostojanstvo pravaša nego i svog naroda”, naveo je Tokić. Objasnio je kako ne želi biti dio hrvatske stranke koja bi bila oporba svome narodu.
“Na to nemam pravo. HSP BiH nije dobio potporu hrvatskog naroda za zastupanje ni na jednoj razini, a posebno ne ovako, i ja volju svog naroda poštujem. Žao mi je što vodstvu HSP-a to nije važno. Meni jeste, jer želim zadržati dostojanstvo i ponos”, istaknuo je vijećnik Tokić koji rad nastavlja u HSP-u Herceg Bosne. Nekoliko stranačkih organizacija izrazilo je neslaganje oko mogućnosti da HSP BiH samostalno sudjeluje u vlasti nasuprot više bošnjačkih stranaka. Valja međutim reći i kako je dopredsjednik HSP-a BiH Živko Budimir nagovijestio mogućnost sudjelovanja u vlasti s dva HDZ-a.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 02 pro 2010, 19:07 |
|
|
|
Wow, neki pravaši ipak imaju obraza i dovoljno pameti da shvate političku realnost. S obzirom da sam i sam pravaš po ideologiji to mi je svakako drago. Politika je prilično promjenjiva stvar i bitno je na vrime prihvatiti realnost, a ne živiti u '41.
Želim novoj stranci sve najbolje.
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 02 pro 2010, 19:40 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28774 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Agathonikos je napisao/la: HDZ 1990: " Jurišić je bolesno ambiciozan čovjek"    O zubaru, pređi na tamnu stranu. Očekuju te stalna gostovanja kod Bakira, gostovanja u udarnim terminima FTV, brojne fotelje u vlasti i diplomatska mjesta za tvoju rodbinu i prijatelje, pristupi javnim fondovima i povjerenstvima... dođi k nama... dođi... hhhhhhhh...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 02 pro 2010, 19:43 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: HDZ 1990: " Jurišić je bolesno ambiciozan čovjek"    O zubaru, pređi na tamnu stranu. Očekuju te stalna gostovanja kod Bakira, gostovanja u udarnim terminima FTV, brojne fotelje u vlasti i diplomatska mjesta za tvoju rodbinu i prijatelje, pristupi javnim fondovima i povjerenstvima... dođi k nama... dođi... hhhhhhhh... Ali pazi tko spominje ambiciju - HDZ'90.Šta je njima šaltat se između koalicija prije i poslije izbora. E,jadna majko,tko nas sve vodi...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 02 pro 2010, 20:09 |
|
|
Ne dirajte mi gosn Jurišića. On je baš cool 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
west
|
Naslov: Re: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 02 pro 2010, 21:37 |
|
|
Mar-kan je napisao/la:
Ali pazi tko spominje ambiciju - HDZ'90.Šta je njima šaltat se između koalicija prije i poslije izbora. E,jadna majko,tko nas sve vodi...
mo markane jel ono ti mi rece prije izbora za HSP** qq-qq sve go lopov do lopova..jedino sto je pozitivno kod covica je stajling i prica... ovaj zvonko stavio cvike misli pametnije izgleda sa njima.....a mogu mislite razgovora u sarajevu ..suljemane..zini jako...5ca gore karijes..3ca dole za vaditi....zini ti zlatko...3ca karijes..4ka lijeciti korijen..vizita u sarajevu za 10 dana.. oo pameti, niposto skupa nisi 
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 02 pro 2010, 22:04 |
|
|
west je napisao/la: Mar-kan je napisao/la:
Ali pazi tko spominje ambiciju - HDZ'90.Šta je njima šaltat se između koalicija prije i poslije izbora. E,jadna majko,tko nas sve vodi...
mo markane jel ono ti mi rece prije izbora za HSP** qq-qq sve go lopov do lopova..jedino sto je pozitivno kod covica je stajling i prica... ovaj zvonko stavio cvike misli pametnije izgleda sa njima.....a mogu mislite razgovora u sarajevu ..suljemane..zini jako...5ca gore karijes..3ca dole za vaditi....zini ti zlatko...3ca karijes..4ka lijeciti korijen..vizita u sarajevu za 10 dana.. oo pameti, niposto skupa nisi  A moj west,glasat se moralo.Kod Čovića je pozitivno samo kad se ušteka na "+" pol na akumulatoru.Ali poštujem svačiji izbor.Nije nirvana,znam i ja 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KaRudar
|
Naslov: Re: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 02 pro 2010, 23:03 |
|
|
|
Upravo slusam jednu pjesmu .... mislim da bi idealni pristajala Zvonki Jurisicu
"Pristao sam bicu sve sto hoce, evo prodajem dusu vragu svome"
haha :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 03 pro 2010, 12:31 |
|
|
Jurišić: "Nećemo pod Čovićev kišobran" / "Bitka u RS-u nije izgubljena" 24SI - "Svi oni koji nisu glasali za HDZBiH, glasali su za promjene i sporazum Čović - Ljubić ne može ih pribrojati u Čovićeve glasače. Osim toga, HDZBiH je javnosti rekao da je i SDPBiH hrvatska stranka".
Kazao je ovo intervjuu za "Oslobođenje" Zvonko Jurišić, predsjednik Hrvastek stranke prava (HSP) BiH. Intervju prenosimo u cjelosti.
- Gospodine Jurišlću, nakon pucanja koalicije HDZ 1990 - HSPBiH, razgovarali ste, uz ostale, sa SDP-om BiH, čiji lider Zlatko Lagumdžija inzistira na programskim, a ne nacionalnim koalicionim blokovima. Mislite li kako je to, u ovako podijeljenoj zemlji, moguće realizovati?
HSPBiH se zalaže za poboljšanje položaja hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, te za poboljšanje života svakog čovjeka u našoj zemlji. Shodno tome, razgovaramo sa strankama koje žele i mogu ovo zajedno sa nama realizovati. Smatramo da je SDP stranka koja ima kapacitet da napravi pozitivne promjene, posebno u borbi protiv kriminala i korupcije, ali i povratku Hrvata i Bošnjaka u manji entitet, što je i naš politički program.
- Slijedom tih najava, sve više se govori o tomu kako je moguće formirati vlast bez oba HDZ-a; matematički vjerovatno da, ali ne bi U se tako ponovila situacija iz 2000?
Moram još jednom naglasiti da je za HSP prioritet poboljšanje položaja hrvatskog naroda i da ćemo biti dio izvršne vlasti samo ako dobijemo čvrste garancije da će se provesti veći dio našeg programa. Nismo opterećeni koje će stranke činiti parlamentarnu većinu, već šta će uraditi za slijedeće četiri godine. Usporedba ove situacije sa 2000. nije moguća, jer su Hrvati na ovim izborima glasali i za HDZBiH, ali i za hrvatsku koaliciju, NSRZB, HSS - NHI i jedan dio za SDP. Svi oni koji nisu glasali za Čovićevu stranku, glasali su za promjene i sporazum Čović - Ljubić ne može ih pribrojati u Čovićeve glasače. Osim toga, HDZBiH je javnosti rekao da je i SDPBiH hrvatska stranka.
- Kakva je u svim tim kalkulacijama pozicija pravaša? Da li su, dakle, popucale sve veze sa devedesetkom? Ukratko, znači li ulazak hadezeova u vlast na državnom nivou odlazak HSP-a u opoziciju?
Sa HDZ-om 1990 imamo u subotu sastanak na nivou vodstava stranaka i tek nakon toga moći ću vam reći postoji li naša koalicija ili će svatko ići svojim putem. HSP ostaje kristalno jasan: nećemo pod Čovićev kišobran. A hoćemo li biti vlast ili opozicija, zavisi samo od toga možemo li učiniti više za narod nego prijašnje vlade.
- Većina političkih lidera nije naročito optimistična kada se govori o datumu uspostave nove (?) vlasti. Proljeće se spominje kao realan datum.
HSP se zalaže za hitnu uspostavu vlasti, jer Bosna i Hercegovina ne može da čeka. Svi oni koji odugovlače sa uspostavom nisu prijatelji niti jednom konstitutivnom narodu niti jednom građaninu BiH, te ih treba javno prozvati zbog toga. Lično vjerujem da će se u januaru formirati i državna i federalna vlada.
- Vjerujete li da je pravo vrijeme za velike teme, kao što je, na primjer, ustavna reforma. Pitam Vas to, prije svega, zato što Dragan Čović i dalje inzistira na trećem (federalnom) entitetu, a da niti jedna bošnjačka stranka, a ni - dakako - SDP, o tomu, zapravo, ne žele niti čuti, a kamoli pregovarati.
Velike teme i velika ustavna reforma ne mogu se postići bez velike pomoći međunarodne zajednice, posebno SAD-a. HSP se zalaže za cjelovitu promjenu Ustava na cijeloj teritoriji BiH, i još jednom apelujemo ovim putem na međunarodnu zajednicu da učini dodatan napor kako bi dobili evropski moderan ustav. Stranke u BiH, budimo iskreni, ne mogu se same dogovoriti oko promjene Ustava i mi smatramo najobičnijim političkim floskulama pozive bh. strankama da samostalno donesu novi ustav.
- Kako onda u takvim okolnostima osigurati hrvatsku ravnopravnost, makar u Federaciji, kada je gotovo opšti dojam da je bitka u RS u izgubljena?!
Ne slažem se da je bitka u manjem entitetu ( ) izgubljena, kao što se to u javnosti prikazuje. I sada postoji veliki broj Hrvata i Bošnjaka koji se žele vratiti svojim pradjedovskim ognjištima, ali im službena politika treba pomoći, a ne odnemoći kao do sada. U FBiH, do promjene Ustava, treba izjednačiti broj hrvatskih i bošnjačkih ministara u Vladi FBiH, kako bi se spriječilo preglasavanje, te treba u javnim poduzećima izbalansirati nacionalnu zastupljenost, koja je sada uveliko na štetu Hrvata. HSP ima još dosta konkretnih prijedloga za poboljšanje hrvatske ravnopravnosti, te smo sa tim upoznali naše moguće partnere.(24sata.info)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 03 pro 2010, 12:55 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ne slažem se da je bitka u manjem entitetu (  ) izgubljena, kao što se to u javnosti prikazuje. I sada postoji veliki broj Hrvata i Bošnjaka koji se žele vratiti svojim pradjedovskim ognjištima, ali im službena politika treba pomoći, a ne odnemoći kao do sada. U FBiH, do promjene Ustava, treba izjednačiti broj hrvatskih i bošnjačkih ministara u Vladi FBiH, kako bi se spriječilo preglasavanje, te treba u javnim poduzećima izbalansirati nacionalnu zastupljenost, koja je sada uveliko na štetu Hrvata. HSP ima još dosta konkretnih prijedloga za poboljšanje hrvatske ravnopravnosti, te smo sa tim upoznali naše moguće partnere.[/i] (24sata.info) Tebi to smiješno?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 03 pro 2010, 12:57 |
|
|
|
I ja ga slušam, tj. čitam...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 03 pro 2010, 12:57 |
|
|
Taj smijeh se odnosio na izraz "manji entitet", zar ne uočavate to, gosn Markane 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 03 pro 2010, 13:02 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ne slažem se da je bitka u manjem entitetu (  ) izgubljena, kao što se to u javnosti prikazuje. I sada postoji veliki broj Hrvata i Bošnjaka koji se žele vratiti svojim pradjedovskim ognjištima, ali im službena politika treba pomoći, a ne odnemoći kao do sada. U FBiH, do promjene Ustava, treba izjednačiti broj hrvatskih i bošnjačkih ministara u Vladi FBiH, kako bi se spriječilo preglasavanje, te treba u javnim poduzećima izbalansirati nacionalnu zastupljenost, koja je sada uveliko na štetu Hrvata. HSP ima još dosta konkretnih prijedloga za poboljšanje hrvatske ravnopravnosti, te smo sa tim upoznali naše moguće partnere.[/i] (24sata.info) Zapravo ono što on govori i nije glupo, samo, mislim da ti ministri bi trebali biti na pr. 50 % iz HDZ-a, i po 25 90 i HSP. Ajde da vidimo, sad će se vlada formirat...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 03 pro 2010, 13:07 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zapravo ono što on govori i nije glupo, samo, mislim da ti ministri bi trebali biti na pr. 50 % iz HDZ-a, i po 25 90 i HSP.
A trebali bi i živiti u R. Srpskoj. Odnosno, uživiti se u ulogu povratnika a ne prditi u prazno i usput ukidati "manji entitet" 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 03 pro 2010, 13:09 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Zapravo ono što on govori i nije glupo, samo, mislim da ti ministri bi trebali biti na pr. 50 % iz HDZ-a, i po 25 90 i HSP.
A trebali bi i živiti u R. Srpskoj. Odnosno, uživiti se u ulogu povratnika a ne prditi u prazno i usput ukidati "manji entitet"  K'o one časne sestre iz BL,što ih nedavno gađalo kamenjem?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predsjednika HSP-a zahvatila kriza identiteta! Postano: 03 pro 2010, 13:20 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: K'o one časne sestre iz BL,što ih nedavno gađalo kamenjem?
Nakon izjava o ukidanju "manjeg entiteta", uglavnom stradaju oni nevini i oni nadohvat ruke. To nije prvi put i to se dešava s vremena na vrijeme. Što je više "ukidača", više će biti i toga, što je više "ukidanja", više će biti i maltretiranja nevinih. Ima nas svakakvih pa i takvih koji jedva čekaju sličnu izjavu da se istresu na nekom ko s tim nema ništa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|