|
|
Stranica: 1/7.
|
[ 157 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Croat
|
Naslov: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 05 pro 2010, 19:37 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 14:14 Postovi: 5152 Lokacija: Na dženazi BiH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 05 pro 2010, 20:08 |
|
|
Mile Ronhill "Pessimus dux Croatorum"  A nek posluži svrsi i nek dobijemo Treći pa nek ga voda nosi...
| Vrh |
|
 |
|
Uskok
|
Naslov: Re: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 05 pro 2010, 20:10 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2009, 01:57 Postovi: 1388 Lokacija: Hrvatska republika Herceg Bosna
|
|
Evo mog odgovora Dodiku:
Da moram birati, glasati izmedju HSP-a i SNSD-a? Glasao bih za SNSD !
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 05 pro 2010, 20:12 |
|
|
|
To je isto
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 05 pro 2010, 21:11 |
|
|
čitav se intervju može sažeti u ovaj rebus 
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 05 pro 2010, 21:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 06 pro 2010, 00:01 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 10:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Uskok je napisao/la: Evo mog odgovora Dodiku:
Da moram birati, glasati izmedju HSP-a i SNSD-a? Glasao bih za SNSD ! Potpisujem. evo ti komentar jedan s Poskoka nick ,,guslar"sve reka o HSP-u Ljudi ja sam danas naučio zašto je se Zvonko pot.určio tu.rci to je danas dika naša poručuje vođa nam pravaša oko Zvonke skupili se mali pot.urice i tu.rski vazali što su spremni prodati i brata kako neće interes hrvata predvodi ih što mi milo nije pravaš jedan rodom iz nahije što se hvali da je on hosovac i dolazi iz kuće Primorac Primorac je bilo pleme slavno a to nije bilo tako davno sada Ćane Primorce sramoti i nada se Zlajinoj dobroti kada bude postavljena vlada federalna sred Saraja grada da će tada bivši konobare dobijati silne turske pare pored Ćane još uz Zvonku stoji poslušajte ovo ljudi moji i general Živko Budimira što dolazi iz posuškog Vira uza Zvonku on je mora pronać koja stranka Lidija je Korać rod mu to je iz trećeg kolina a vladati s rodom je milina zato guslar puku poručuje za pravaše neka se ne čuje jer bi oni prodali i brata a kamoli interes hrvata
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 06 pro 2010, 00:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25014 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Uskok je napisao/la: Evo mog odgovora Dodiku:
Da moram birati, glasati izmedju HSP-a i SNSD-a? Glasao bih za SNSD ! Haha. Dobra ova.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 06 pro 2010, 10:02 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Kako mu je ovo dobra rečenica:
Kad bih išao u Sarajevo uvijek bih imao osjećaj da idem natrag, a kad bih išao u Beč preko Zagreba, imao sam osjećaj da idem naprijed.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 06 pro 2010, 11:56 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kako mu je ovo dobra rečenica:
Kad bih išao u Sarajevo uvijek bih imao osjećaj da idem natrag, a kad bih išao u Beč preko Zagreba, imao sam osjećaj da idem naprijed. Junuze, pa zar i ti sine brute poceo da citiras Mileta 
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teskera
|
Naslov: Re: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 06 pro 2010, 12:05 |
|
|
Citat: Predsjednik Srpske je rekao da njemu nije problem da ode u Srebrenicu i pokloni se žrtvama, ali da nije spreman da prihvati politizaciju i srebrenizaciju rata u BiH. "Otići ću u Srebrenicu onoga trenutka kada bude dovoljno prihvatljiv broj bošnjačkih i hrvatskih funkcionera koji će zajedno samnom otići u Jasenovac i ja ih pozivam da to uradimo ove godine", poručio je Dodik.
vrh cinizma..(xxx) korektura,izbrisacu radje jer ko zna, mozda sutra glas smrdske objavi da dodiku prijete islamski fundamentalisti iz austrije
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 06 pro 2010, 12:14 |
|
|
teskera je napisao/la: Citat: Predsjednik Srpske je rekao da njemu nije problem da ode u Srebrenicu i pokloni se žrtvama, ali da nije spreman da prihvati politizaciju i srebrenizaciju rata u BiH. "Otići ću u Srebrenicu onoga trenutka kada bude dovoljno prihvatljiv broj bošnjačkih i hrvatskih funkcionera koji će zajedno samnom otići u Jasenovac i ja ih pozivam da to uradimo ove godine", poručio je Dodik.
vrh cinizma..(xxx) korektura,izbrisacu radje jer ko zna, mozda sutra glas smrdske objavi da dodiku prijete islamski fundamentalisti iz austrije Sigurno mu ta nije na mestu...al jel postoji nacin da prekinete da zloupotrebljavate tu tragediju u Srebrenici u dnevnopoliticke svrhe, koja god prica krene, zavrsi se na Srebrenici i postanju etnickih karata. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teskera
|
Naslov: Re: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 06 pro 2010, 12:24 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: teskera je napisao/la: vrh cinizma..(xxx) korektura,izbrisacu radje jer ko zna, mozda sutra glas smrdske objavi da dodiku prijete islamski fundamentalisti iz austrije
Sigurno mu ta nije na mestu...al jel postoji nacin da prekinete da zloupotrebljavate tu tragediju u Srebrenici u dnevnopoliticke svrhe, koja god prica krene, zavrsi se na Srebrenici i postanju etnickih karata.  nemoj da mi podvaljujes, JA ne zloupotrijebljavam nista, drugo: ovdje niko nije zloupotrijebio srebrenicu, niti je spomenuta, dodik je poteze istovremeno s jasenovcom iz sasvim jasnih razloga: opravdanje, ili relativizacija zlocina na kojem pociva RS time sto ce se spomenuti istovremeno stratiste srpskog naroda (ali i drugih) iz rata koji je vodjen prije sedamdeset godina..a da ne spominjemo da je jasenovac djelo nezavisne drzave hrvatskog naroda..a u srebrenici (osim jednog hrvata) stradali iskljucivo bosnjaci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 06 pro 2010, 12:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Pa šta će jadne Bošnje u Jasenovcu, zar se ne radi o najvećim antifašistima na cijelom dunjaluku, a i šire? Malo čudno.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teskera
|
Naslov: Re: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 06 pro 2010, 12:39 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Pa šta će jadne Bošnje u Jasenovcu, zar se ne radi o najvećim antifašistima na cijelom dunjaluku, a i šire? Malo čudno. hej ba, zajebo sam se, zesce, posto su bosnje bili hrvatsko cvijece moramo ipak priznati da je jasenovac izrasto na bosnjackom djubrivu a "NDH nije bila samo puka fasisticka i kvinsliska..vec je predstavljala i izraz teznji bosnjackoga naroda". HDZ = ZNA SE!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 06 pro 2010, 12:40 |
|
|
teskera je napisao/la: a da ne spominjemo da je jasenovac djelo nezavisne drzave hrvatskog naroda..a u srebrenici (osim jednog hrvata) stradali iskljucivo bosnjaci. Ko nam to pere ruke od NDH i ko nam to zaboravlja da je u prikupljanju Srba po NDH i njihovom klanju kao i prilježnom slanju u Jasenovac, osim hrvatskih ustaša, učestvovao još neko Kako su ovi žitelji Sa-Tz-Ze trougla zaboravni, to je čudo jedno 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 06 pro 2010, 12:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Vratimo se na temu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teskera
|
Naslov: Re: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 06 pro 2010, 12:42 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: teskera je napisao/la: a da ne spominjemo da je jasenovac djelo nezavisne drzave hrvatskog naroda..a u srebrenici (osim jednog hrvata) stradali iskljucivo bosnjaci. Ko nam to pere ruke od NDH i ko nam to zaboravlja da je u prikupljanju Srba po NDH i njihovom klanju kao i prilježnom slanju u Jasenovac, osim hrvatskih ustaša, učestvovao još neko Kako su ovi žitelji Sa-Tz-Ze trougla zaboravni, to je čudo jedno  korigiro sam stav i misljenje: Citat: "NDH nije bila samo puka fasisticka i kvinsliska..vec je predstavljala i izraz teznji bosnjackoga naroda".
izvinjavam se u ime bosnjackoj naroda za sve nevine zrtve koje su u jasenovcu pobijene u ime bosnjacke nezavisne drzave eto, pa..izvini
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teskera
|
Naslov: Re: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 06 pro 2010, 12:44 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Vratimo se na temu. to i ja kazem, vratimo se na temu i udrimo u trend, tj. gusle: gosn. dodik: pljes, pljes, pljes..DANKE DODIK
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 06 pro 2010, 12:46 |
|
|
teskera je napisao/la: nemoj da mi podvaljujes, JA ne zloupotrijebljavam nista, drugo: ovdje niko nije zloupotrijebio srebrenicu, niti je spomenuta, dodik je poteze istovremeno s jasenovcom iz sasvim jasnih razloga: opravdanje, ili relativizacija zlocina na kojem pociva RS time sto ce se spomenuti istovremeno stratiste srpskog naroda (ali i drugih) iz rata koji je vodjen prije sedamdeset godina..a da ne spominjemo da je jasenovac djelo nezavisne drzave hrvatskog naroda..a u srebrenici (osim jednog hrvata) stradali iskljucivo bosnjaci.
Jasni su Dodikovi motivi, to nije nista novo, napisao sam ti repliku jer primecujem da mnogo Bosnjaka jako cesto poteze tu pricu... I dosadasnji postovi na ovoj temi pokazuju da niko nije obratio paznju na to, akcenat je na drugim temama, ako tebe to najvise zulja...ok...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 06 pro 2010, 12:47 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Naravno da je pljes, pljes, kad neko poruči: Okrenimo se Zagrebu! 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 06 pro 2010, 12:52 |
|
|
teskera je napisao/la: izvinjavam se u ime bosnjackoj naroda za sve nevine zrtve koje su u jasenovcu pobijene u ime bosnjacke nezavisne drzave
eto, pa..izvini
Jel ovo umatanje riječi "bošnjačke" cinizam i pokušaj ponovnog pranja ruku ili se radi o stvarnom izvinjenju, malo ste mi nejasni Što se Dodikovog intervjua tiče, sve je OK osim onog "navijanja za Hrvatsku". To "hrvatovanje" na račun tzv. biH, barem bilo politički motivisano, mu ne treba. Ali Dodik ne bi bio Dodik kad na ovakvu primjedbu kao što je ova, ne bi rekao - "ne seri" 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teskera
|
Naslov: Re: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 06 pro 2010, 12:54 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: teskera je napisao/la: nemoj da mi podvaljujes, JA ne zloupotrijebljavam nista, drugo: ovdje niko nije zloupotrijebio srebrenicu, niti je spomenuta, dodik je poteze istovremeno s jasenovcom iz sasvim jasnih razloga: opravdanje, ili relativizacija zlocina na kojem pociva RS time sto ce se spomenuti istovremeno stratiste srpskog naroda (ali i drugih) iz rata koji je vodjen prije sedamdeset godina..a da ne spominjemo da je jasenovac djelo nezavisne drzave hrvatskog naroda..a u srebrenici (osim jednog hrvata) stradali iskljucivo bosnjaci.
Jasni su Dodikovi motivi, to nije nista novo, napisao sam ti repliku jer primecujem da mnogo Bosnjaka jako cesto poteze tu pricu... I dosadasnji postovi na ovoj temi pokazuju da niko nije obratio paznju na to, akcenat je na drugim temama, ako tebe to najvise zulja...ok... ja sam (barem u srcu iako radim nesto drugo) ipak historicar i najvise me dotaknu svakorazna ispiranja historijskih dogadjaja i njihova zloupotreba ponekad i 600 godina unazad..tako da sam na ovo reagovo. dodikovo baljezganje me inace ne interesuje jer ga ne smatram ni nacionalistom, ni patriotom, ni korisnim, razumnim politicarom..on je najobicniji lopov, mrcina, cija ce kad tad dogorjeti..najbolji dokaz dodikovog nivoa su i predizorni skupovi njegove stranke, dakle jedne politicke organizacije, i njihov nivo: http://www.youtube.com/watch?v=n8Zkz0mM ... r_embedded..dodik nije veliki srbin, njega ni nacionalisti, ekstremna desnica, ne priznaju...odbacuju ga kao korumpiranog lopova, igraca medjunarodne zajednice (pa znamo da je na tenkovima SFOR-a doso na vlast)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 06 pro 2010, 12:55 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 20:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
Aga, jel ti navijaš za Hrvatsku? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teskera
|
Naslov: Re: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Dnevnik Nove TV. Postano: 06 pro 2010, 12:57 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: teskera je napisao/la: izvinjavam se u ime bosnjackoj naroda za sve nevine zrtve koje su u jasenovcu pobijene u ime bosnjacke nezavisne drzave
eto, pa..izvini
Jel ovo umatanje riječi "bošnjačke" cinizam i pokušaj ponovnog pranja ruku ili se radi o stvarnom izvinjenju, malo ste mi nejasni nije, nije, kazem, jasenovac je djelo NDH a NDH je (kao sto rece veliki i u svijetu poznati vodja bosnjackog naroda - koji je inace preferirao marshalske uniforme), kao sto znamo, "predstavljala izraz teznji bosnjackog naroda"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|