|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 18 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Leonardo Da Vinci
|
Naslov: Popis repetitora Lagumdžijine TV u Hercegbosni Postano: 09 stu 2010, 23:48 |
|
|
Čapljina, C.Brdo Livno, Ivovik Livno, Rapovine Široki Brijeg, Ivankovića Dolac Glamoč, V. Rajan Čitluk, Žitomislići Doljani, Borovnik Busovača, Skradno Kreševo, (Čubren, Sotnica, Vranci) Kupres, Kupres Mostar, Rodoč Mostar, Mikuljača Mostar, Planinica Neum, M.Vijenac Posušje, Masna Luka Posušje, Radovan Posušje, Vir Žepče, Martinski Vis Prozor, (Lug, Makljen, Varvara) Stolac (Luke, Poplat) Tomislavgrad, Lib Šuica, Šuica Uskoplje, Z.Gruda Vitez, Kruščica
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Popis repetitora Lagumdžijine TV u Hercegbosni Postano: 09 stu 2010, 23:52 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
Naklon do poda za temu.
E sad moram priznati nisam nešto od ETF struke, ali pitanje tko se razumije u to: Da li se repetitori mogu nekako onesposobiti a da se ne moraju rušiti???
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Popis repetitora Lagumdžijine TV u Hercegbosni Postano: 09 stu 2010, 23:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 81993 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
vipera ammodytes je napisao/la: Naklon do poda za temu.
E sad moram priznati nisam nešto od ETF struke, ali pitanje tko se razumije u to: Da li se repetitori mogu nekako onesposobiti a da se ne moraju rušiti??? Misliš, da ih isključiš iz struje? CVIK!
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Popis repetitora Lagumdžijine TV u Hercegbosni Postano: 09 stu 2010, 23:57 |
|
|
Promijeniš program na daljinskom?
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Popis repetitora Lagumdžijine TV u Hercegbosni Postano: 10 stu 2010, 00:02 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Naklon do poda za temu.
E sad moram priznati nisam nešto od ETF struke, ali pitanje tko se razumije u to: Da li se repetitori mogu nekako onesposobiti a da se ne moraju rušiti??? Misliš, da ih isključiš iz struje? CVIK! Ma svi mogući oblici onesposobljavanja a da nije TNT. BAlidžani bi jedva dočekali ovaj potonji način onesposobljavanja.
|
|
Vrh |
|
 |
Samo jako!
|
Naslov: Re: Popis repetitora Lagumdžijine TV u Hercegbosni Postano: 10 stu 2010, 00:15 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1660 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
Abnormalno im poskupit struju
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Popis repetitora Lagumdžijine TV u Hercegbosni Postano: 10 stu 2010, 00:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 81993 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Samo jako! je napisao/la: Abnormalno im poskupit struju Pa da, Elektroprivreda HB sama formira cijene na svom teritoriju. Županijski porez od 100 000 000 000% isto nije loša varijanta. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Popis repetitora Lagumdžijine TV u Hercegbosni Postano: 10 stu 2010, 00:22 |
|
|
30-ak komada repetitora. Lijepa meta za počinjanje nenasilnog otpora 
|
|
Vrh |
|
 |
sioux111
|
Naslov: Re: Popis repetitora Lagumdžijine TV u Hercegbosni Postano: 10 stu 2010, 00:22 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2009, 22:16 Postovi: 1155 Lokacija: Tamo gdje je Srednja Bosna gdje je Vlasic planina, Vilenica, Bukovica, Lasvanska dolina...
|
Robbie MO je napisao/la: Samo jako! je napisao/la: Abnormalno im poskupit struju Pa da, Elektroprivreda HB sama formira cijene. Županijski porez od 100 000 000 000% isto nije loša varijanta.  FTV emitira ekološki neprihvatljiv program, prilikom emitiranja kontaminira okolinu te kao takav medij zagađuje naše prostore Herceg-Bosne a imajući u vidu sve navedeno izdaje se trajna zabrana emitiranja,iz razloga jer još nisu izmišljeni katalizatori za takvo smeće i budalaštine koji su produkt njihovog rada i emitovanja u eter... Jebaiga ja bi im izdo jedno ovakvo rješenje naših inspekcijskih službi.. pa sad
|
|
Vrh |
|
 |
pjosip
|
Naslov: Re: Popis repetitora Lagumdžijine TV u Hercegbosni Postano: 10 stu 2010, 00:53 |
|
|
Samo jako! je napisao/la: Abnormalno im poskupit struju Ali da neispadne diskriminatorski poskupit struju za _sve_ televizije. Pošto nijedna nije naša - ko im (da izvineš).
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
 |
Dart Vader
|
Naslov: Re: Popis repetitora Lagumdžijine TV u Hercegbosni Postano: 10 stu 2010, 03:53 |
|
|
Na ovom forumu ima nekih duhova..opet mi je nestao post. Dobro. Ja mislim da Hrvati treba nesto konkretno da urade po pitanju repetitora..nesmem dalje da me opet ne pokupi neki Kasper.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=edFQTZpf8yM
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Popis repetitora Lagumdžijine TV u Hercegbosni Postano: 10 stu 2010, 09:38 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8669 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Mar-kan je napisao/la: Promijeniš program na daljinskom? Ma je, al nije to to Uglavnom, neki ne znaju ali u RH je uveden digitalni signal. Oni koji nemaju takav prijemnik mogu gledati samo programe sa analognim signalom. Govori mi rodica da u ST ništa više ne može gledati osim FTV-a. 
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
Vrh |
|
 |
Josip TG
|
Naslov: Re: Popis repetitora Lagumdžijine TV u Hercegbosni Postano: 10 stu 2010, 10:14 |
|
|
Je li vam poznato da Fildžan TV zagađuje sa odašiljača koji se nalazi u  , točnije sa vrha Biokova?
_________________ Da je sloboda i demokracija, bila bi Herceg Bosna a ne Federacija
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Popis repetitora Lagumdžijine TV u Hercegbosni Postano: 10 stu 2010, 10:15 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8669 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Josip TG je napisao/la: Je li vam poznato da Fildžan TV zagađuje sa odašiljača koji se nalazi u  , točnije sa vrha Biokova? nisam znao. ja ga svakako ne lovim. al zašto sa biokova?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
Vrh |
|
 |
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: Popis repetitora Lagumdžijine TV u Hercegbosni Postano: 19 sij 2011, 02:49 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 11:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
vipera ammodytes je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Misliš, da ih isključiš iz struje? CVIK!
Ma svi mogući oblici onesposobljavanja a da nije TNT. BAlidžani bi jedva dočekali ovaj potonji način onesposobljavanja. Junuz će odgovorit na pitanja Ovo što mi svi smatramo repetitorima su oni veliki željezni stubovi. Na vrh stuba se nalazi antena Jebo antenu,bitan je predajnik,a on je vazda u nekoj kućici u podnožju Taj predajnik malo  i nestane signala pederalne tv 
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
Vrh |
|
 |
zrikavac
|
Naslov: Re: Popis repetitora Lagumdžijine TV u Hercegbosni Postano: 19 sij 2011, 12:00 |
|
|
sioux111 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Pa da, Elektroprivreda HB sama formira cijene. Županijski porez od 100 000 000 000% isto nije loša varijanta.  FTV emitira ekološki neprihvatljiv program, prilikom emitiranja kontaminira okolinu te kao takav medij zagađuje naše prostore Herceg-Bosne a imajući u vidu sve navedeno izdaje se trajna zabrana emitiranja,iz razloga jer još nisu izmišljeni katalizatori za takvo smeće i budalaštine koji su produkt njihovog rada i emitovanja u eter... Jebaiga ja bi im izdo jedno ovakvo rješenje naših inspekcijskih službi.. pa sad odlično! ima zakonskog uporišta. proglasiš se ekološkom županijom i onda smeće čistiš iz etera.
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Popis repetitora Lagumdžijine TV u Hercegbosni Postano: 19 sij 2011, 13:19 |
|
|
Đipalo Junuz je napisao/la: Taj predajnik malo  i nestane signala pederalne tv  Cudi me da su i do sad opstali
|
|
Vrh |
|
 |
pjosip
|
Naslov: Re: Popis repetitora Lagumdžijine TV u Hercegbosni Postano: 19 sij 2011, 17:21 |
|
|
Glava je napisao/la: Đipalo Junuz je napisao/la: Taj predajnik malo  i nestane signala pederalne tv  Cudi me da su i do sad opstali Možda zato što se više gleda HTV?
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 18 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|