|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 55 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dejan_Vitez
|
Naslov: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U ŽSB Postano: 26 sij 2011, 00:47 |
|
|
Danas je održana emisija na radiju Vitez o konstruiranju vlasti u Središnjoj Bosni. Na linku ispod se nalazi tonski zapis emisije. Ja dajem rok ovakvoj BiH maksimalno 5 godina. Sa Bošnjacima nema priče. Od 58 minute je žestok razgovor. Citat: Žestoka rasprava u programu Radio Viteza na temu ''Konstituiranje vlasti u Središnjoj Bosni'' - tonski zapis emisije
Podijeli Konstituiranje vlasti u Kantonu Središnja Bosna tema je od posebne važnosti za sve stanovnika Središnje Bosne. Osim njene važnosti, vrijedi naglasiti i aktualnost ove teme, koju su svi mediji posebno istaknuli nakon nedavnog nastavka konstituirajuće sjednice Sabore KSB.
O ovoj temi danas su, u specijalnoj emisiji u programu Radio Viteza, diskutirali četiri predsjednika županijskih odbora političkih stranki. U studiju Radio Viteza gostovali su Nikola Lovrinović, predsjednik ŽO HDZ BiH SB, Slavica Josipović, predsjednica ŽO HDZ 1990 SB, Zukan Helez, predsjednik KO SDP BiH i dr. Drago Džambas, predsjednik ŽO NHI SB. http://www.vitez.info/index.php?option= ... &Itemid=53što kaže Josipovićka: "Od stoljeća 7., tu Hrvati žive." 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dart Vader
|
Naslov: Re: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U SKB Postano: 26 sij 2011, 01:37 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dejan_Vitez
|
Naslov: Re: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U SKB Postano: 26 sij 2011, 01:43 |
|
|
Dart Vader je napisao/la: mmmmmmmmmmmmm......Ima li kakvog linka da to malo poslusamo,ja ne vidim nista. Tonski zapis ti je na linku koji se nalazi u uvodnom postu Traje oko 100 minuta ali je bilo svađe, uffffff 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U SKB Postano: 26 sij 2011, 01:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dejan_Vitez
|
Naslov: Re: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U SKB Postano: 26 sij 2011, 01:54 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nisam vidio da ima išta o tome na portalu iako redovno povirim Neznam, al mislim da smo izbore popušili u SŽB-u i sad smo u nemilosti SDP-a. Neznam što pišu forumaši iz Viteza ovdje na forumu ali u Vitezu i nije baš idealna situacija. Domaće gospodarstvenike(iako grcaju u dugovima) reketari domaća mafija(Hrvati prvenstveno) a naravno institucije ne rade svoj posao jer ih nema već 20-ak godina. Mogu samo reći da sam ljut i na nas Hrvate, jako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U SKB Postano: 26 sij 2011, 01:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
dejan_Vitez je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nisam vidio da ima išta o tome na portalu iako redovno povirim Neznam, al mislim da smo izbore popušili u SŽB-u i sad smo u nemilosti SDP-a. Neznam što pišu forumaši iz Viteza ovdje na forumu ali u Vitezu i nije baš idealna situacija. Domaće gospodarstvenike(iako grcaju u dugovima) reketari domaća mafija(Hrvati prvenstveno) a naravno institucije ne rade svoj posao jer ih nema već 20-ak godina. Mogu samo reći da sam ljut i na nas Hrvate, jako. HDZ je pojedinačno najjača stranka u SBŽ, ali dva loša ubiše Miloša. Napiši nešto o Vitezu na zbirnoj temi Vitez: http://hercegbosna.org/forum/srednja-bosna/vitez-t103.html
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dejan_Vitez
|
Naslov: Re: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U SKB Postano: 26 sij 2011, 02:13 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: dejan_Vitez je napisao/la: Nisam vidio da ima išta o tome na portalu iako redovno povirim Neznam, al mislim da smo izbore popušili u SŽB-u i sad smo u nemilosti SDP-a. Neznam što pišu forumaši iz Viteza ovdje na forumu ali u Vitezu i nije baš idealna situacija. Domaće gospodarstvenike(iako grcaju u dugovima) reketari domaća mafija(Hrvati prvenstveno) a naravno institucije ne rade svoj posao jer ih nema već 20-ak godina. Mogu samo reći da sam ljut i na nas Hrvate, jako. HDZ je pojedinačno najjača stranka u SBŽ, ali dva loša ubiše Miloša. Napiši nešto o Vitezu na zbirnoj temi Vitez: http://hercegbosna.org/forum/srednja-bosna/vitez-t103.htmlJeste gdje divanili o mogućnosti da se situacija razriješi u našu korist? Napisao sam tamo poduži post na temi o Vitezu, falaa 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U SKB Postano: 26 sij 2011, 02:15 |
|
|
dejan_Vitez je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: HDZ je pojedinačno najjača stranka u SBŽ, ali dva loša ubiše Miloša. Napiši nešto o Vitezu na zbirnoj temi Vitez: http://hercegbosna.org/forum/srednja-bosna/vitez-t103.htmlJeste gdje divanili o mogućnosti da se situacija razriješi u našu korist? Napisao sam tamo poduži post na temi o Vitezu, falaa  Glede SBŽ, tu su 2 odvojene teme: 1. Izbor delegata u Federalni Dom Naroda 2. Formiranje vlasti u SBŽ bez 2 HDZ-a...tu je potrebna 2/3 većina, koja je moguća ako se ujedine sve muslimanske stranke + SDP + NHI + NSRZB
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U SKB Postano: 26 sij 2011, 02:25 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 19:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
|
Jednostavno što se tiče Hrvata u SBŽ Lijanovići odlučuju hoće li se sastaviti vlada kantona sa Hrvatima ili bez Hrvata. HDZ+HDZ1990+HSS=10 mandata. Lijanovićeva 2 mandata omogućavaju veto.
HDZ-ovi se pjene ali je tako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dejan_Vitez
|
Naslov: Re: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U SKB Postano: 26 sij 2011, 02:30 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Jednostavno što se tiče Hrvata u SBŽ Lijanovići odlučuju hoće li se sastaviti vlada kantona sa Hrvatima ili bez Hrvata. HDZ+HDZ1990+HSS=10 mandata. Lijanovićeva 2 mandata omogućavaju veto.
HDZ-ovi se pjene ali je tako. Znači, mi punimo kasu a Bošnje troše. Dvije općine: Kiseljak i Vitez najviše pune proračun SŽB-a, usudio bi se reći preko 50%. Dajemo lovu da se gradi kasaba Travnik. Hebo ja to. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U SKB Postano: 26 sij 2011, 02:33 |
|
|
dejan_Vitez je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Jednostavno što se tiče Hrvata u SBŽ Lijanovići odlučuju hoće li se sastaviti vlada kantona sa Hrvatima ili bez Hrvata. HDZ+HDZ1990+HSS=10 mandata. Lijanovićeva 2 mandata omogućavaju veto.
HDZ-ovi se pjene ali je tako. Znači, mi punimo kasu a Bošnje troše. Dvije općine: Kiseljak i Vitez najviše pune proračun SŽB-a, usudio bi se reći preko 50%. Dajemo lovu da se gradi kasaba Travnik. Hebo ja to.  Ove dvije zastupnice Lijanovića su Hrvatice i to prave Hrvatice. Ako se pridruže bošnjačkom bloku SDA-SDP tko nam je kriv što smo ih izabrali Naša krivica ne bošnjačka
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U SKB Postano: 26 sij 2011, 02:35 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Jednostavno što se tiče Hrvata u SBŽ Lijanovići odlučuju hoće li se sastaviti vlada kantona sa Hrvatima ili bez Hrvata. HDZ+HDZ1990+HSS=10 mandata. Lijanovićeva 2 mandata omogućavaju veto.
HDZ-ovi se pjene ali je tako. Nije HSS nego NHI...Anto Lozančić koji je uz Muslimane...tako da je riječ o 9 mandata za HDZ i HDZ1990 + 2 NSRzB + 1 NHI + 1 Hrvat iz SDP-a
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dejan_Vitez
|
Naslov: Re: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U SKB Postano: 26 sij 2011, 02:38 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: dejan_Vitez je napisao/la: Znači, mi punimo kasu a Bošnje troše. Dvije općine: Kiseljak i Vitez najviše pune proračun SŽB-a, usudio bi se reći preko 50%. Dajemo lovu da se gradi kasaba Travnik. Hebo ja to.  Ove dvije zastupnice Lijanovića su Hrvatice i to prave Hrvatice. Ako se pridruže bošnjačkom bloku SDA-SDP tko nam je kriv što smo ih izabrali Naša krivica ne bošnjačka Očito 100 KM čuda čini. Ali mi je jako drago što su obećali narodu 100KM za glas a nisu ništa isplatili. Pohlepa dragi Viperu, sve je to pohlepa i dabogda im se vratila. Svima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U SKB Postano: 26 sij 2011, 02:40 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Jednostavno što se tiče Hrvata u SBŽ Lijanovići odlučuju hoće li se sastaviti vlada kantona sa Hrvatima ili bez Hrvata. HDZ+HDZ1990+HSS=10 mandata. Lijanovićeva 2 mandata omogućavaju veto.
HDZ-ovi se pjene ali je tako. Nije HSS nego NHI...Anto Lozančić koji je uz Muslimane...tako da je riječ o 9 mandata za HDZ i HDZ1990 + 2 NSRzB + 1 NHI + 1 Hrvat iz SDP-a HSS-NHI. U ovoj radio emisiji ovaj njihov predstavnik je rekao da će još vidjeti s kime će u vlast ali najvjerojatnije da neće podržati vlast ako ne bude barem jedan HDZ od ova dva HDZ DAkle HDZ 7+ HDZ1990 2 + HSS-NHI 1=10. Treba im još jedan mandat za veto!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U SKB Postano: 26 sij 2011, 02:44 |
|
|
dejan_Vitez je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Ove dvije zastupnice Lijanovića su Hrvatice i to prave Hrvatice. Ako se pridruže bošnjačkom bloku SDA-SDP tko nam je kriv što smo ih izabrali
Naša krivica ne bošnjačka
Očito 100 KM čuda čini. Ali mi je jako drago što su obećali narodu 100KM za glas a nisu ništa isplatili. Pohlepa dragi Viperu, sve je to pohlepa i dabogda im se vratila. Svima. Ima tu i Čovićevog masla kako mi se čini. Izgleda da baš ništa nije htio sa ovim našim malim strančicama usuglašavati. I sad ovi ganjaju osobnu osvetu kontra njega. Preko leđa nas Hrvata!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U ŽSB Postano: 26 sij 2011, 02:44 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nije HSS nego NHI...Anto Lozančić koji je uz Muslimane...tako da je riječ o 9 mandata za HDZ i HDZ1990 + 2 NSRzB + 1 NHI + 1 Hrvat iz SDP-a
HSS-NHI. U ovoj radio emisiji ovaj njihov predstavnik je rekao da će još vidjeti s kime će u vlast ali najvjerojatnije da neće podržati vlast ako ne bude barem jedan HDZ od ova dva HDZ DAkle HDZ 7+ HDZ1990 2 + HSS-NHI 1=10. Treba im još jedan mandat za veto! Namjerno sam rekao NHI, nije previd...on je iz NHI dijela HSS-NHI, mada je i HSS-NHI sada samo NHI nakon što im je Ljilja odvela najbolje. Taj Lozančić se svugdje navodi kao mali od palube Salke Selmana, pa sumnjam da će biti dio hrvatskih kombinacija...evo ga u sredini 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U ŽSB Postano: 26 sij 2011, 02:48 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: HSS-NHI. U ovoj radio emisiji ovaj njihov predstavnik je rekao da će još vidjeti s kime će u vlast ali najvjerojatnije da neće podržati vlast ako ne bude barem jedan HDZ od ova dva HDZ
DAkle HDZ 7+ HDZ1990 2 + HSS-NHI 1=10. Treba im još jedan mandat za veto!
Namjerno sam rekao NHI, nije previd...on je iz NHI dijela HSS-NHI, mada je i HSS-NHI sada samo NHI nakon što im je Ljilja odvela najbolje. Taj Lozančić se svugdje navodi kao mali od palube Salke Selmana, pa sumnjam da će biti dio hrvatskih kombinacija...evo ga u sredini  Ali je ovaj u emisiji rekao da 'je glavni odbor stranke odlučio' . Ne može mali na svoju ruku. Treba ponovo vidjeti đe zapelo u 'Kreševskoj deklaraciji' Ovo nema smisla. Najmanji narod a najpodijeljeniji. NHI-ovci, Lijanovićevci, Hspovci svi isto trube: DA ih Čova nije jebo 5 posto. I odlučili mu malo kajle udariti zbog toga. I evo našto dođe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dejan_Vitez
|
Naslov: Re: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U ŽSB Postano: 26 sij 2011, 02:50 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: HSS-NHI. U ovoj radio emisiji ovaj njihov predstavnik je rekao da će još vidjeti s kime će u vlast ali najvjerojatnije da neće podržati vlast ako ne bude barem jedan HDZ od ova dva HDZ
DAkle HDZ 7+ HDZ1990 2 + HSS-NHI 1=10. Treba im još jedan mandat za veto!
Namjerno sam rekao NHI, nije previd...on je iz NHI dijela HSS-NHI, mada je i HSS-NHI sada samo NHI nakon što im je Ljilja odvela najbolje. Taj Lozančić se svugdje navodi kao mali od palube Salke Selmana, pa sumnjam da će biti dio hrvatskih kombinacija...evo ga u sredini  Da, nažalost sve ih znam, ne sve osobno ali znam. Koja šaka jada. Znači imamo 9 mandata. To je 4 godine izgradnje kasabe Travnik. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U ŽSB Postano: 26 sij 2011, 02:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63735 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Lozančić je više puta izjavio da će podržati vlast u SBŽ-u samo ako jedan od HDZ-a bude u njoj, što je je.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U ŽSB Postano: 26 sij 2011, 02:53 |
|
|
dudu je napisao/la: Lozančić je više puta izjavio da će podržati vlast u SBŽ-u samo ako jedan od HDZ-a bude u njoj, što je je. Rekao je 'barem jedan' ne samo jedan nego 'barem jedan'.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U ŽSB Postano: 26 sij 2011, 02:58 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: dudu je napisao/la: Lozančić je više puta izjavio da će podržati vlast u SBŽ-u samo ako jedan od HDZ-a bude u njoj, što je je. Rekao je 'barem jedan' ne samo jedan nego 'barem jedan'. s obzirom na koaliciju mogu biti samo oba. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U ŽSB Postano: 26 sij 2011, 03:03 |
|
|
dudu je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Rekao je 'barem jedan' ne samo jedan nego 'barem jedan'.
s obzirom na koaliciju mogu biti samo oba.  Ovo će biti zanimljive ove 4 godine ovog mandata. SDP ovcima je bilo lako srati dosad kao opozicija. SAd kad budu na vlasti pa kad se narod opet razočara. Uglavnom na slijedećim izborima više nećemo imati 'multinacionalnih ' stranaka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dejan_Vitez
|
Naslov: Re: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U ŽSB Postano: 26 sij 2011, 03:04 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: dudu je napisao/la: Lozančić je više puta izjavio da će podržati vlast u SBŽ-u samo ako jedan od HDZ-a bude u njoj, što je je. Rekao je 'barem jedan' ne samo jedan nego 'barem jedan'. Što im vrijedi ako nemaju veto a sa Lijanovićevim se nije baš nešto nadati. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U ŽSB Postano: 26 sij 2011, 03:09 |
|
|
dejan_Vitez je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Rekao je 'barem jedan' ne samo jedan nego 'barem jedan'.
Što im vrijedi ako nemaju veto a sa Lijanovićevim se nije baš nešto nadati.  Treba rušiti ovu lakrdiju od Federacije imali veto ili neimali!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: "Može bez Hrvatskog naroda..." SDP U ŽSB Postano: 26 sij 2011, 03:12 |
|
|
dejan_Vitez je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Rekao je 'barem jedan' ne samo jedan nego 'barem jedan'.
Što im vrijedi ako nemaju veto a sa Lijanovićevim se nije baš nešto nadati.  koji veto?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|