|
|
Stranica: 1/16.
|
[ 388 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Frankopan
|
Naslov: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 00:53 |
|
|
|
Nije mi jasno. Podzavali su Siptare u Srbiji..podrzavaju Republiku Srpsku...a hrvatski entitet u BIH ne podrzavaju. Zasto...pitam se. Cujem zvali su Lagumdziju u Zagreb jucer...posjecivali ( Milanovic) prije izbora Komsica u Sarajevu..Rusija nas podzdava...Zagreb ne...zbilja neobicno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 01:20 |
|
|
Frankopan je napisao/la: Nije mi jasno. Podzavali su Siptare u Srbiji..podrzavaju Republiku Srpsku...a hrvatski entitet u BIH ne podrzavaju. Zasto...pitam se. Cujem zvali su Lagumdziju u Zagreb jucer...posjecivali ( Milanovic) prije izbora Komsica u Sarajevu..Rusija nas podzdava...Zagreb ne...zbilja neobicno. A kog uopće više briga za prevarantski Perecland? Eno im tamo EU i modni mačak. Nakupili su poena tako što su <citat Joško Paro>rasturili Herce Bosnu</citat Joško Paro> ali ako više ikad budemo bili u prilici - Perecija tu više neće "posredovat kod BH Hrvata". Dobosusjedski odnosi - da, ako hoće, ako neće - ne treba ni to.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lostcase
|
Naslov: Re: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 01:21 |
|
|
|
Gospodarski interesi u federaciji i strah od srbije s ove strane drine?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 01:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25524 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
lostcase je napisao/la: Gospodarski interesi u federaciji i strah od srbije s ove strane drine? Tu ti je to. Muslimana je najviše u BiH (prevedeno čine najveći dio najboljeg prodajnog tržišta) i Muslimani udaraju često kajlu Srbima. Poklopilo se RH-u. Uz istovremenu percepciju da su Hercegbosanci bezgranično lojalni (a ima ih, nije da ih nema) politika RH je sasvim razumljiva.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 01:32 |
|
|
Frankopan je napisao/la: ..Rusija nas podržava...Zagreb ne...zbilja neobicno. Možda je lakše shvatljivo kroz primjer ruske ili srpske podrške, a to je neki interes. Srpski je jasan a o ruskom možemo nagađati. S obzirom na odsustvo podrške za 3. entitetom od strane Hrvatske, lako se dolazi do zaključka da joj HB kao poseban hrvatski entitet nije u interesu. Zašto, vjerovatno postoje razlozi za to, čak i pomješani: dijelom zbog straha od "Velike Srbije" koja bi stvaranjem hrvatske federalne jedinice u očima Hrvatske postala još stvarnija, dijelom zbog indiferentnosti prema hrvatskom puku u tzv. biH, dijelom zbog hipnotičke zasljepljenosti Evropskom Unijom kao "zvijezdom vodiljom" i sličnim bajkama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 01:35 |
|
|
lider30 je napisao/la: Uz istovremenu percepciju da su Hercegbosanci bezgranično lojalni Pa to je najvećim dijelom i istina. I usput da kažem da smo svi budale što smo "bezgranično lojalni". Ko ćuke što sline gazdi oko nogavice a ovaj ga svako malo otresa... E moj narode...
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 01:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25524 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
pjosip je napisao/la: lider30 je napisao/la: Uz istovremenu percepciju da su Hercegbosanci bezgranično lojalni Pa to je najvećim dijelom i istina.I usput da kažem da smo svi budale što smo "bezgranično lojalni". Ko ćuke što sline gazdi oko nogavice a ovaj ga svako malo otresa... E moj narode... Nažalost, znam da jeste to istina. Ali te ljude ne možeš natjerati da objektivno sagledaju stvari. Ima ih i ovdje masa i sam znaš. Ne može im se objasniti.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 01:40 |
|
|
Frankopan je napisao/la: Nije mi jasno. Podzavali su Siptare u Srbiji..podrzavaju Republiku Srpsku...a hrvatski entitet u BIH ne podrzavaju. Zasto...pitam se. Cujem zvali su Lagumdziju u Zagreb jucer...posjecivali ( Milanovic) prije izbora Komsica u Sarajevu..Rusija nas podzdava...Zagreb ne...zbilja neobicno. Pošalji mail u vladu RH. Reci im da se javljaš iz Hercegovine i da su tamo svi glasali za HDZ te zašto se ne bore za vaša prava. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Frankopan
|
Naslov: Re: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 01:41 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Frankopan je napisao/la: ..Rusija nas podržava...Zagreb ne...zbilja neobicno. Možda je lakše shvatljivo kroz primjer ruske ili srpske podrške, a to je neki interes. Srpski je jasan a o ruskom možemo nagađati. S obzirom na odsustvo podrške za 3. entitetom od strane Hrvatske, lako se dolazi do zaključka da joj HB kao poseban hrvatski entitet nije u interesu. Zašto, vjerovatno postoje razlozi za to, čak i pomješani: dijelom zbog straha od "Velike Srbije" koja bi stvaranjem hrvatske federalne jedinice u očima Hrvatske postala još stvarnija, dijelom zbog indiferentnosti prema hrvatskom puku u tzv. biH, dijelom zbog hipnotičke zasljepljenosti Evropskom Unijom kao "zvijezdom vodiljom" i sličnim bajkama. Mislis da Hrvatska projektira svoj sopstveni interes? Kakve su garantije da se bez entiteta Hrvati iz BIH nece vremenom izliti u Hrvatsku ili US i Europu. BIH ce se onda raspast na dva djela, Velika Srbija ce bit stvarnost i osnazeni muslimnai ce disati za vratom abortiranoj i polumtrvoj Hrvatskoj. Zar je to dugornocni hrvatski interes? A lobotomizirani hrvatski puk u Hrvatsoj..sto je sa njim. Zasto oni sute ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lostcase
|
Naslov: Re: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 01:50 |
|
|
Frankopan je napisao/la: Mislis da Hrvatska projektira svoj sopstveni interes? Kakve su garantije da se bez entiteta Hrvati iz BIH nece vremenom izliti u Hrvatsku ili US i Europu. BIH ce se onda raspast na dva djela, Velika Srbija ce bit stvarnost i osnazeni muslimnai ce disati za vratom abortiranoj i polumtrvoj Hrvatskoj. Zar je to dugornocni hrvatski interes? A lobotomizirani hrvatski puk u Hrvatsoj..sto je sa njim. Zasto oni sute ?
Nece hercegovina bez entiteta pasti. Nije pala ni zbog puno jacih razloga jel? I koji ojacani muslimani, prije ce biti da ce se i njih hrpa preseliti u HR, jos ce vise ovisit o nama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 01:54 |
|
|
Frankopan je napisao/la:
Mislis da Hrvatska projektira svoj sopstveni interes?
Hrvatska ima svoj interes u tzv. biH ali on se izgleda ne poklapa sa interesima Hrvata u tzv. biH, ako taj interes sažmemo u ideju o hrvatskoj fed. jed. Da li ćete ići za njenim ili svojim interesom, zavisi od vas. Ja ipak nisam neko ko bi se htio u to mješati i vama nešto sugerisati, mada je po meni, vaš interes hrvatska federalna jedinica baš kao što je i naš R. Srpska. Frankopan je napisao/la: Kakve su garantije da se bez entiteta Hrvati iz BIH nece vremenom izliti u Hrvatsku ili US i Europu.
Ovo je pitanje na koje je teško dati odgovor. Npr. gospodin Burduš misli suprotno, on smatra da će tek sa ostvarenjem hrv. fed. jedinice Hrvati masovno početi napuštati tzv. biH, što meni zvuči potpuno nelogično tako da mi je mnogo logičnija ova vaša pretpostavka nego pretpostavka gospodina Dikobraza.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Frankopan
|
Naslov: Re: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 01:59 |
|
|
lostcase je napisao/la: Frankopan je napisao/la: Mislis da Hrvatska projektira svoj sopstveni interes? Kakve su garantije da se bez entiteta Hrvati iz BIH nece vremenom izliti u Hrvatsku ili US i Europu. BIH ce se onda raspast na dva djela, Velika Srbija ce bit stvarnost i osnazeni muslimnai ce disati za vratom abortiranoj i polumtrvoj Hrvatskoj. Zar je to dugornocni hrvatski interes? A lobotomizirani hrvatski puk u Hrvatsoj..sto je sa njim. Zasto oni sute ? Nece hercegovina bez entiteta pasti. Nije pala ni zbog puno jacih razloga jel?Zelis rec da nam u BIH entitet nije potreban? I koji ojacani muslimani, prije ce biti da ce se i njih hrpa preseliti u HR, jos ce vise ovisit o nama. Tu si u pravu...Evo grade im dzamije u Rijeci i Osjeku....doci ce do porasta broja muslimana u BIH...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 01:59 |
|
|
|
Šapnut ću vam ja odgovor na postavljeno pitanje. Vrlo je jednostavan i sastoji se od 3 slova, a to su H,D i Z tj. HDZ.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Frankopan
|
Naslov: Re: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 02:10 |
|
|
Grunf je napisao/la: Šapnut ću vam ja odgovor na postavljeno pitanje. Vrlo je jednostavan i sastoji se od 3 slova, a to su H,D i Z tj. HDZ. HDZ BIH ili Hrvatske ? Znam da HDZ Hrvatske nije podrzavao entitet...a cini mi se da je i Mesic i sada Josipovic protiv njega. Jedino ga unuka hrvatske orjunasa sada podrzava....HDZ BIH..pa ti nisu smjeli rec treci ni kad su liftom isli na treci kat...Rekli bi...cetvrti kad ih se pita pa onda sidju na teci.... Treci je u BIH pomenuo gosp. Dodik...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 02:18 |
|
|
Frankopan je napisao/la: Grunf je napisao/la: Šapnut ću vam ja odgovor na postavljeno pitanje. Vrlo je jednostavan i sastoji se od 3 slova, a to su H,D i Z tj. HDZ. HDZ BIH ili Hrvatske ? Znam da HDZ Hrvatske nije podrzavao entitet...a cini mi se da je i Mesic i sada Josipovic protiv njega. Jedino ga unuka hrvatske orjunasa sada podrzava....HDZ BIH..pa ti nisu smjeli rec treci ni kad su liftom isli na treci kat...Rekli bi...cetvrti kad ih se pita pa onda sidju na teci.... Treci je u BIH pomenuo gosp. Dodik... HDZ Hrvatske, di van end onli. Onaj HDZ koga bezrezervno podržavate kroz sve ove godine. Onaj HDZ koji je rasturio Hrvatsku do one razine da Hrvatska nema svoju vojsku, politiku, gospodarstvo, suverenitet i ostale bitnije stvari vezane uz svaku državu. Onaj HDZ koji je zapravo ispostava stranaca u Hrvatskoj. Suludo je očekivati od istog tog HDZ-a koji radi na rasturanju Hrvatske i Hrvata da će s druge strane vama pomoći. Znanstvena fantastika bolje reći. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Frankopan
|
Naslov: Re: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 02:21 |
|
|
Grunf je napisao/la: Frankopan je napisao/la:
HDZ BIH ili Hrvatske ? Znam da HDZ Hrvatske nije podrzavao entitet...a cini mi se da je i Mesic i sada Josipovic protiv njega. Jedino ga unuka hrvatske orjunasa sada podrzava....HDZ BIH..pa ti nisu smjeli rec treci ni kad su liftom isli na treci kat...Rekli bi...cetvrti kad ih se pita pa onda sidju na teci.... Treci je u BIH pomenuo gosp. Dodik...
HDZ Hrvatske, di van end onli. Onaj HDZ koga bezrezervno podržavate kroz sve ove godine. Onaj HDZ koji je rasturio Hrvatsku do one razine da Hrvatska nema svoju vojsku, politiku, gospodarstvo, suverenitet i ostale bitnije stvari vezane uz svaku državu. Onaj HDZ koji je zapravo ispostava stranaca u Hrvatskoj. Suludo je očekivati od istog tog HDZ-a koji radi na rasturanju Hrvatske i Hrvata da će s druge strane vama pomoći. Znanstvena fantastika bolje reći.  Kome se trebamo obratit u Zagrebu. Mesicu ? Milanovicu? Josipovicu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirv
|
Naslov: Re: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 02:27 |
|
|
Frankopan je napisao/la: Nije mi jasno. Podzavali su Siptare u Srbiji..podrzavaju Republiku Srpsku...a hrvatski entitet u BIH ne podrzavaju. Zasto...pitam se. Cujem zvali su Lagumdziju u Zagreb jucer...posjecivali ( Milanovic) prije izbora Komsica u Sarajevu..Rusija nas podzdava...Zagreb ne...zbilja neobicno. Zato što u Banskim Dvorima i Pantovčaku ne stoluje hrvatska nego europsko-komunistička elita koja do Hrvata općenito drži kao do lanjskog snijega ili pak imaju nešto osobno protiv njih. Inače, Englezi se vole pohvaliti da su im troškovi za namještanje izbora putem promidžbe jedni od najnižih u slučaju Hrvatske.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 02:35 |
|
|
Frankopan je napisao/la: Grunf je napisao/la: HDZ Hrvatske, di van end onli. Onaj HDZ koga bezrezervno podržavate kroz sve ove godine. Onaj HDZ koji je rasturio Hrvatsku do one razine da Hrvatska nema svoju vojsku, politiku, gospodarstvo, suverenitet i ostale bitnije stvari vezane uz svaku državu. Onaj HDZ koji je zapravo ispostava stranaca u Hrvatskoj. Suludo je očekivati od istog tog HDZ-a koji radi na rasturanju Hrvatske i Hrvata da će s druge strane vama pomoći. Znanstvena fantastika bolje reći.  Kome se trebamo obratit u Zagrebu. Mesicu ? Milanovicu? Josipovicu? Ne znam ni sam... Po meni bi trebali stalno imati posjete predsjednicima najvećih stranaka, ministrima, premijeru, predsjedniku, istaknutijim intelektualcima i vlasnicima medija u RH i upozoravati na stanje Hrvata u BiH jer pola ljudi niti ne zna kakvo je stanje Hrvata tamo. A i možete držati palčeve da će se nešto samo od sebe promijeniti. NOT Dobra stvar su portali poput ovoga i Zrikijevog koji informiraju ljude i tu skidam kapu Zrikiju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dart Vader
|
Naslov: Re: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 03:01 |
|
|
|
Zasto vlast u matici ne podrzava svoj narod u HB-u? Ljudi ja cu ovo reci jer cvrsto verujem da je ovo ziva istina,recicu sta mislim al posle ovoga cu verovatno zauvek biti banovan tako da bi unapred da se pozdravim.Zelim vam sve najbolje pre svega da imate nezavisnu HB koja bi bila dobar komsija mojoj Republici Srpskoj. A evo i odgovora kratkog i jasnog: Hrvatska pere ruke od ustasa.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=edFQTZpf8yM
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lostcase
|
Naslov: Re: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 03:01 |
|
|
Frankopan je napisao/la: Grunf je napisao/la: HDZ Hrvatske, di van end onli. Onaj HDZ koga bezrezervno podržavate kroz sve ove godine. Onaj HDZ koji je rasturio Hrvatsku do one razine da Hrvatska nema svoju vojsku, politiku, gospodarstvo, suverenitet i ostale bitnije stvari vezane uz svaku državu. Onaj HDZ koji je zapravo ispostava stranaca u Hrvatskoj. Suludo je očekivati od istog tog HDZ-a koji radi na rasturanju Hrvatske i Hrvata da će s druge strane vama pomoći. Znanstvena fantastika bolje reći.  Kome se trebamo obratit u Zagrebu. Mesicu ? Milanovicu? Josipovicu? Moze i HDZu. Ali to treba platit. HDZ funkcionira na jednom prinicpu. Nesto se (g)radi samo ako se na tome moze uzeti ogromna provizija. Primaju i slike , satove, bmwove......
|
|
| Vrh |
|
 |
|
epikur27
|
Naslov: Re: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 03:29 |
|
|
|
Tema je vječna inspiracija, čini se :)
Manje bitno je zašto, ne podržava i to ti je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dart Vader
|
Naslov: Re: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 03:56 |
|
|
epikur27 je napisao/la: Tema je vječna inspiracija, čini se :)
Manje bitno je zašto, ne podržava i to ti je. Tacno tako,ne potrzava i ko ih .... Ono sto je bitno i sta bi moralo da se uradi jeste pod hitno stvoriti nezavisnu HB u nekim REALNIM okvirima da se narod nebi osipao dalje. Uspostaviti specjalne odnose sa svima koji to zele i poceti normalan zivot i ekonomski razvoj. HB ima izlaz na more povezana je sa RS i Srbijom C.Gorom..A Hrvatska velika gospoda neka slobodno nastavi da splavari po kanalizaciji EU,kad vec tako hoce.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=edFQTZpf8yM
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 09:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
lider30 je napisao/la: lostcase je napisao/la: Gospodarski interesi u federaciji i strah od srbije s ove strane drine? Tu ti je to. Muslimana je najviše u BiH (prevedeno čine najveći dio najboljeg prodajnog tržišta) i Muslimani udaraju često kajlu Srbima. Poklopilo se RH-u. Uz istovremenu percepciju da su Hercegbosanci bezgranično lojalni (a ima ih, nije da ih nema) politika RH je sasvim razumljiva. Ma... ja bih prije rekao da je posrijedi beskicmenjastvo hrvatske politike i strah od nekog EU cinovnika, ugrozenih pregovora itd... Srbi i pored sve proslosti i pored RS imaju jako dobro plasirane proizvode u Federaciji, cak mislim bolje no Hrvati. I puno bolje su im plasirani proizvodi u muslimanskom djelu federacije no sto je to slucaj u hrvatskom (tako se bar meni cini). Ugl, sve to nema veze s entitetom... Strah od Srbije s ove strane Drine? To ko misli onda je stvarno debil... Na stranu sto je na razumijem taj njihov strah od Srba, dobijem nekad utisak kao da su Srbi pobijedili u ratu u RH... Mislim, di su to Srbi sad, s kim to granici RS? S Nikaragvom? Svako s trunkom mozga to vidi, a uz to da ce imati i Muslimane... Jedino sto se ocuvati Hrvate je upravo enitet, a ne samo ocuvati, nego i ojacati hrvatski utjecaj u BiH a time i na ovim prostorima pa i u prevazi odnosa Hrvata sa Srbima u globalu... Al opet, ne treba od Hrvatske ocekivati da to vidi... Kao sto rekoh, mislim da je prvenstveno u pitanju sindrom crvenog cmara i beskicmenjastva kad govorimo o politici RH.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 09:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
HDZ BIH ili Hrvatske ? Znam da HDZ Hrvatske nije podrzavao entitet...a cini mi se da je i Mesic i sada Josipovic protiv njega. Jedino ga unuka hrvatske orjunasa sada podrzava....HDZ BIH..pa ti nisu smjeli rec treci ni kad su liftom isli na treci kat...Rekli bi...cetvrti kad ih se pita pa onda sidju na teci.... Treci je u BIH pomenuo gosp. Dodik...
HDZ Hrvatske, di van end onli. Onaj HDZ koga bezrezervno podržavate kroz sve ove godine. Onaj HDZ koji je rasturio Hrvatsku do one razine da Hrvatska nema svoju vojsku, politiku, gospodarstvo, suverenitet i ostale bitnije stvari vezane uz svaku državu. Onaj HDZ koji je zapravo ispostava stranaca u Hrvatskoj. Suludo je očekivati od istog tog HDZ-a koji radi na rasturanju Hrvatske i Hrvata da će s druge strane vama pomoći. Znanstvena fantastika bolje reći.  A kog cu podrzavati? Onog koji vodi kampanju na tom da ce nam oduzeti glasove? 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snowflake
|
Naslov: Re: Zasto Zagreb ne podrzava hrvatski entitet u BIH? Postano: 10 sij 2011, 09:47 |
|
|
HDZ Hrvatske, di van end onli. Onaj HDZ koga bezrezervno podržavate kroz sve ove godine. Onaj HDZ koji je rasturio Hrvatsku do one razine da Hrvatska nema svoju vojsku, politiku, gospodarstvo, suverenitet i ostale bitnije stvari vezane uz svaku državu. Onaj HDZ koji je zapravo ispostava stranaca u Hrvatskoj. Suludo je očekivati od istog tog HDZ-a koji radi na rasturanju Hrvatske i Hrvata da će s druge strane vama pomoći. Znanstvena fantastika bolje reći.  Ma daj molim te, radi se o dva kraka iste hobotnice. Kad je SDP bilo što napravio za BiH Hrvate? Josipović se sastaje s Lagumdžijom i to isključivo po partijskoj liniji, pa gdje toga ima? I izgovara floskule, naravno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|