|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: "Lijepom Našom" iz Sarajeva - 1001. agresija na Bosnu Postano: 31 srp 2011, 18:10 |
|
|
Upalin TV i Duško Kuliš piva neku uspavanku orijentalnog melosa. Pokazuju publiku i baba od 70 godina piva ka da joj je ta stvar na vjenčanju svirala. I onda mi se upalila žaruljica - ako neka baba zna ovu soft-turkiš pismu, a izvodi ju Duško Kuliš, ovo je u BiH ka i amen. Upalin teletekst kad ono - Sarajevo.
Uznemirih se odjednom jer sam svatija da je Sarajevo u susjednoj, jednoj i jedinoj, monolitnoj i nedjeljivoj Državi, a u zabavnom ju programu svrstvaju pod Lijepu Našu što je, malo je reći, đenosajd i agresija na Bosnu. U očekivanju diplomatske note iz košer McDonaldsa from Sarajevo otvorih temu da zajedno pružimo podršku Jednoj i jedinoj u diplomatskoj borbi protiv nove agresije.
Help Baznija!
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: "Lijepom Našom" iz Sarajeva - 1001. agresija na Bosnu Postano: 31 srp 2011, 18:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24283 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Croat
|
Naslov: Re: "Lijepom Našom" iz Sarajeva - 1001. agresija na Bosnu Postano: 31 srp 2011, 18:33 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 14:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
više bih volio da je u Stolnom gradu nego u Teheranu.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: "Lijepom Našom" iz Sarajeva - 1001. agresija na Bosnu Postano: 31 srp 2011, 18:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60618 Lokacija: DAZP HQ
|
Lijepom našom već neko vrijeme ima turneju izvan RH, bili su u Ljubuškom i Subotici.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: "Lijepom Našom" iz Sarajeva - 1001. agresija na Bosnu Postano: 31 srp 2011, 18:55 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7518 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ma klasična agresija ,i gotovo.Otkad je Sarajevo u lijepoj njihovoj? Ili im se možda sad sviđa kad je šeher posjetila Angelina i Brad,poznate Holiwoodske zvijezde koje vole Bosnu. 
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: "Lijepom Našom" iz Sarajeva - 1001. agresija na Bosnu Postano: 31 srp 2011, 18:58 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17641 Lokacija: Drina je na granici!
|
Lijan i ekipa u prvim redovima  Hanka i Halid zvijezde večeri, no mene se dojmio nastup sa šargijama i violinama i mali Luka sa torbicom i velikom šahovnicom na njoj, mislim da su posavljaci u pitanju 
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
neretvanin
|
Naslov: Re: "Lijepom Našom" iz Sarajeva - 1001. agresija na Bosnu Postano: 31 srp 2011, 19:32 |
|
|
Pa neće sad za 3 gostovanja godišnje imat posebnu emisiju 
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: "Lijepom Našom" iz Sarajeva - 1001. agresija na Bosnu Postano: 01 kol 2011, 19:59 |
|
|
Bili su jednom napisali kako smo opet izvršili "genocid" i poderali Jednu i Jedinu nepoderivu, kad je ista emisija bila u Grudi (Gruda - Konavle, RH) a neki mladi lija.ba kolumnist je napisao opsežan tekst na nekom od njihovih portala kako se Grude (Grude - FBiH, ZHŽ) opet postavljaju kao glavni grad separatista kao nekad Herceg Bosne blabla ... Urednici su isti dan skontali koju je glupost napravio pa su makli tekst sa portala kasnije 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: "Lijepom Našom" iz Sarajeva - 1001. agresija na Bosnu Postano: 01 kol 2011, 21:51 |
|
|
Ja nemam problema kao vi,pošto samo i isključivo gledam TV Široki Brijeg,TV Međugorje i slične eminentne televizijske stanice.Jače su od CNN i BBC 
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: "Lijepom Našom" iz Sarajeva - 1001. agresija na Bosnu Postano: 01 kol 2011, 22:01 |
|
|
Zar nisu postaje 
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: "Lijepom Našom" iz Sarajeva - 1001. agresija na Bosnu Postano: 01 kol 2011, 22:08 |
|
|
Fakat? 
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: "Lijepom Našom" iz Sarajeva - 1001. agresija na Bosnu Postano: 02 kol 2011, 13:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Upalin TV i Duško Kuliš piva neku uspavanku orijentalnog melosa. Pokazuju publiku i baba od 70 godina piva ka da joj je ta stvar na vjenčanju svirala. I onda mi se upalila žaruljica - ako neka baba zna ovu soft-turkiš pismu, a izvodi ju Duško Kuliš, ovo je u BiH ka i amen. Upalin teletekst kad ono - Sarajevo.
Uznemirih se odjednom jer sam svatija da je Sarajevo u susjednoj, jednoj i jedinoj, monolitnoj i nedjeljivoj Državi, a u zabavnom ju programu svrstvaju pod Lijepu Našu što je, malo je reći, đenosajd i agresija na Bosnu. U očekivanju diplomatske note iz košer McDonaldsa from Sarajevo otvorih temu da zajedno pružimo podršku Jednoj i jedinoj u diplomatskoj borbi protiv nove agresije.
Help Baznija! Druže, je li ovo nova emisija ili repriza? http://hercegbosna.org/forum/mediji/napredak-i-htv-snimaju-4-satnu-emisiju-u-sarajevu-9-studenog-t3448.html(premotati do 2:04)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: "Lijepom Našom" iz Sarajeva - 1001. agresija na Bosnu Postano: 02 kol 2011, 13:56 |
|
|
repririza, eno malog Luke :)
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|