Naslov: "Lijepom Našom" iz Sarajeva - 1001. agresija na Bosnu
Postano: 31 srp 2011, 19:10
Upalin TV i Duško Kuliš piva neku uspavanku orijentalnog melosa. Pokazuju publiku i baba od 70 godina piva ka da joj je ta stvar na vjenčanju svirala. I onda mi se upalila žaruljica - ako neka baba zna ovu soft-turkiš pismu, a izvodi ju Duško Kuliš, ovo je u BiH ka i amen. Upalin teletekst kad ono - Sarajevo.
Uznemirih se odjednom jer sam svatija da je Sarajevo u susjednoj, jednoj i jedinoj, monolitnoj i nedjeljivoj Državi, a u zabavnom ju programu svrstvaju pod Lijepu Našu što je, malo je reći, đenosajd i agresija na Bosnu. U očekivanju diplomatske note iz košer McDonaldsa from Sarajevo otvorih temu da zajedno pružimo podršku Jednoj i jedinoj u diplomatskoj borbi protiv nove agresije.
Help Baznija!
_________________ K tebi lete naših želja jata, naša radost tvojoj se veseli, naša tuga tvojoj pomoć želi. Herceg-Bosno, - kol'jevko Hrvata
Naslov: Re: "Lijepom Našom" iz Sarajeva - 1001. agresija na Bosnu
Postano: 31 srp 2011, 19:55
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7678 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
Ma klasična agresija ,i gotovo.Otkad je Sarajevo u lijepoj njihovoj? Ili im se možda sad sviđa kad je šeher posjetila Angelina i Brad,poznate Holiwoodske zvijezde koje vole Bosnu.
Naslov: Re: "Lijepom Našom" iz Sarajeva - 1001. agresija na Bosnu
Postano: 31 srp 2011, 19:58
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18327 Lokacija: Drina je na granici!
Lijan i ekipa u prvim redovima Hanka i Halid zvijezde večeri, no mene se dojmio nastup sa šargijama i violinama i mali Luka sa torbicom i velikom šahovnicom na njoj, mislim da su posavljaci u pitanju
Bili su jednom napisali kako smo opet izvršili "genocid" i poderali Jednu i Jedinu nepoderivu, kad je ista emisija bila u Grudi (Gruda - Konavle, RH) a neki mladi lija.ba kolumnist je napisao opsežan tekst na nekom od njihovih portala kako se Grude (Grude - FBiH, ZHŽ) opet postavljaju kao glavni grad separatista kao nekad Herceg Bosne blabla ...
Urednici su isti dan skontali koju je glupost napravio pa su makli tekst sa portala kasnije
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
Upalin TV i Duško Kuliš piva neku uspavanku orijentalnog melosa. Pokazuju publiku i baba od 70 godina piva ka da joj je ta stvar na vjenčanju svirala. I onda mi se upalila žaruljica - ako neka baba zna ovu soft-turkiš pismu, a izvodi ju Duško Kuliš, ovo je u BiH ka i amen. Upalin teletekst kad ono - Sarajevo.
Uznemirih se odjednom jer sam svatija da je Sarajevo u susjednoj, jednoj i jedinoj, monolitnoj i nedjeljivoj Državi, a u zabavnom ju programu svrstvaju pod Lijepu Našu što je, malo je reći, đenosajd i agresija na Bosnu. U očekivanju diplomatske note iz košer McDonaldsa from Sarajevo otvorih temu da zajedno pružimo podršku Jednoj i jedinoj u diplomatskoj borbi protiv nove agresije.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.