HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 srp 2025, 20:03.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 36 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Kazna za Široki
PostPostano: 09 stu 2010, 19:27 

Hoće naša 'braća' 30.000 kako god.

Kada je zadnji put uopće dospio do medija neki belaj vezan za FK klubove BiH?

http://www.komentar.ba/2010/11/09/kazna ... ili-nista/

Vrh

Naslov: Re: Kazna za Široki
PostPostano: 09 stu 2010, 19:37 

Ma kakva kazna, to su pizdarije.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2010, 22:06 

Ovo je bilo puno gore pa nikom nista

http://www.livno-online.com/bih/11620-p ... azi-ustase

Isto su radili oni zeleni crvendaci sa Vrapcica i Pitari s fesovima na glavi godinama ranije..

Prema tome nek puse kitu multietnicari i Sejdo i svi ostali kvazi Hrvati lizaci kasabskih guzica sirom svijeta od malih daidza preko hrvatske komunisticke uljudbe i bratstvo jedinstvenih supljackih novina i sajtova placenih, pitaj Boga odakle, tipa "Indexa", "Posavine" i ostalih qraca palaca.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2010, 22:25 

Koliko znam, još nema zakona o zabrani isticanja nacističkih obilježja... Tako da nema ni zakonskog osnova za kaznu...

Vrh

PostPostano: 09 stu 2010, 23:14 

meni su se, dakle, informacije što čuh tijekom dana, potvrdile. drago mi je da je upućeni navratio, ljubi ga teta u oko :winkiss

zastavu su donjeli momci koji nisu iz sb, cak ni iz bih na nagovor jednog starog skripara koji svako godinu-dvije dode, kad su je digli u prvim redovima oduzeta im je , molili su da je dobiju natrag, dobili su je pod uvjetom da je ne pokazuju, otisli su iznad i pokazali je.. (edit: otišli u zapećak, navukli kapuljače i šalove na lica - naivnost? moš mislit! - kad je jedan od škripara poletio k njima, sklonili ju)

http://www.whoateallthepies.tv/fail/529 ... thing.html

http://www.reddit.com/r/soccer/comments ... uring_the/

http://en.wikipedia.org/wiki/%C5%A0kripari

http://soccerblogs.net/blog/post/484556 ... do_nothing

ovo su prvi nekoliko linkova na googleu. :zubati

normalno da će doći kazna. oni znaju posao, šta van je...

Vrh

PostPostano: 09 stu 2010, 23:27 

Znaju li se imena tih dvaju imbecila koji su istakli zastavu?
I zna li se otkuda su došli?

Vrh

PostPostano: 09 stu 2010, 23:31 

vipera ammodytes je napisao/la:

šta bola' pitaš, i tebe će sad napast za teorije zavjera ko i mene :zubati

ja čula da nisu odavlen, da su se kurvanjski ponili, pa pitala i čovik objasnio...

Vrh

PostPostano: 09 stu 2010, 23:35 

Ilirk@ je napisao/la:

ja čula da nisu odavlen, da su se kurvanjski ponili, pa pitala i čovik objasnio...

Treba im pronaći imena i objaviti.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2010, 23:47 

Tulkas je napisao/la:

He, he ... "cviće" naše!

Hebem im sve da im hebem. :whistling

Vrh

PostPostano: 09 stu 2010, 23:50 

Ilirk@ je napisao/la:

Treba im pronaći imena i objaviti.

Pusti dječurliju, eno i S. Raguž je napisao text u kojem govori da je jednom iz inata htio nešto slično napraviti, vjeruj i ja sam, nikakve ideologija, nikakva uvjerenja nego čisto dječačka razigranost, mislim da su i ova dva-tri dečka isto uradila misleći da će ispasti face, misliš da su oni znali kako će se ovo ispolitizirati od strane islamofašista Bakira i ostale vrhuške? Ostavite djecu na miru nisu nikoga ubili Bogati više i vama i imenima (iako ne poznam tko su uvjerenja i razmišljanje mi nalaže da ovo napišem)

Vrh

PostPostano: 10 stu 2010, 00:07 

Ilirk@ je napisao/la:
meni su se, dakle, informacije što čuh tijekom dana, potvrdile. drago mi je da je upućeni navratio, ljubi ga teta u oko :winkiss

zastavu su donjeli momci koji nisu iz sb, cak ni iz bih na nagovor jednog starog skripara koji svako godinu-dvije dode, kad su je digli u prvim redovima oduzeta im je , molili su da je dobiju natrag, dobili su je pod uvjetom da je ne pokazuju, otisli su iznad i pokazali je.. (edit: otišli u zapećak, navukli kapuljače i šalove na lica - naivnost? moš mislit! - kad je jedan od škripara poletio k njima, sklonili ju)

Da, tu su već rezultati i slike ove djećije igrarije, samo to nazalost, neće neki razumjeti da je to bila samo djećija razigranost. Zato ću ponoviti opet: Ovdje ima vrlo mnogo dobronamjernih, ali i naivnih komentatora.
Ovo sto je Ilirika pitala i trazila, je vrlo vazno i potrebno, jer ne radi se ovdje samo o bošnjama, nego i svjetskoj mafiji koja se bori protiv svakog otpora globalizaciji, koju oni zele ostvariti! Jedan od protivnika ovoj globalizaciji (promoviranju homoseksualnosti, unistavanju normalnih brakova, religije, …) je i Vatican, pa i svi oni, koji su sa Vaticanom. Tako su svi oni na udaru ove mafije, koja ima novac i medije u svojim rukama, a onda i politicki uticaj. To su ti koji i nama kroje kapu sa embargom na oruzje da se ne mozemo braniti od srpske agresije, Haaskim sudom, gdje nitko ne odgovara za zlocine u Vukovaru, a nase pobjednicke generale sude za “prekomjerno” granatiranje Knina (?!), dozvoljavanju kradje Ljubljanske Banke svojih stedisa, pa “arbitrazni sporazum oko rjesavanja granica” sa Slovenijom, pa ZERP, … Tako kroje kapu nama i svima onima koji im smetaju.
Zato i jest tako nepravedan odnos prema Rep. Hrvatskoj (tj. onima koji su je stvarali i onima koji su joj uvijek pomagali!!!) – Hrvatima iz BiH, specijalno Hercegovcima katolicima! Jer zna se, ako se srce hrvatstva unisti (Ercegovce) onda ce se tijelo (RH) lako srediti! Zato i jest hajka na Ercegovce od precednika RH Smesica, pa i svih onih koji su tu postavljeni da ruse blate i unistavaju sve sto je dobro u Hrvatskoj!
Mi smo naivci u politici i ako se brzo ne naucimo biti mudri, nestat ce nas vrlo brzo!
Tu su pravi “ekperti” Englezi (prljavi i bezkompromisni) koji su u stanju ucinite sve moguce (i nemoguce) da bi dosli do svoga cilja, a od kojih se moze puno toga nauciti ...
Mi ne moramo biti “englezi”, ali moramo biti pripravni na njihove, laži, trikove, podvale i onemoguciti ih u njihovoj namjeri, a ova nazi zastava im je smo jos jedan “dokaz” da su Hrvati “zlocasti” i da ne smiju imati svoju drzavu, entitet ili svoju samostalnost.
Ova zastava u normalnim prilikama ne bi nista predstavljala, ali mi ne zivimo u normalnim prilikama, niti u normalnom svijetu i to ste mogli vec odavno vidjeti!!!

Vrh

PostPostano: 10 stu 2010, 00:17 

Ilirk@ je napisao/la:
[i]zastavu su donjeli momci koji nisu iz sb,

OK, ukoliko je ovo istina (a provjeriti ću u narednih par dana definitivno) ispričavam se, tada treba objaviti imena i namjere i od koga i zašto su poslani, ako nije prestanite više, uostalom Limach (Škripar) je tu bio ništa nije naveo (bar nisam upratio) stoga vjerovatno je teza o dječijoj razigranosti točna a ne neki ubačeni elementi.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2010, 00:18 

Ilirk@ je napisao/la:

OK, šta ti linkovi predstavljaju? Jel se ti to možda nadovezuješ na prijašnju temu? :D Od ovih stranica jedino wikipedija predstavlja nešto na netu, a možeš i sama da zaključiš kako je tu stranicu neki baljo radio, ako si se uopće udostojila pročitati tesktove na linkove koje stavljaš.
I meni nije jasno što tu FIFA ima išta reagirati. Država BiH nema zakone prema kojima se isticanje fašističkih, nacističkih, komunističkih, balinsko-islamističkih brani, stoga što oni imaju tu tražiti.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2010, 00:24 

Boze,cemu ovolika frka.Ljudi.
Stvarno ne razumem.Zastava ko zastava.Mada je bezveze,priznajem.Veca provokacija bi bila da su izvadili zastavu HB-a i RS-a.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2010, 00:25 

Možda su to bili umjetnici koji su izvodili svoj preformans, možda su htjeli na provokativan način iazazvati šok i pobuditi rakciju iz svih smjerova, da bi ukazali na fašistoidan odnos bošnjačkih elita i njihovih medija prema Hrvatima i ko zna,vjerovatno su htjeli ukazati na glavni problem ovoga društva, neravnopravan položaj i tretiranje Hrvata u svakom pogledu!
Tako da nikad se ne zna. Da ne bi njih , ne bi bilo ni razotkrivanja Hažibakira ili kako već!
Kako god, momcima savjetujem carsku obranu , skidanje do gola i pozivanje na umjetnost, a priglupo, bolesno i lažljivo društvo neće imati muda niti dovoljno nevinosti i uprijeti prstom u "umjetnike"!

Vrh

PostPostano: 10 stu 2010, 00:39 

Dart Vader je napisao/la:
Stvarno ne razumem.Zastava ko zastava.Mada je bezveze,priznajem.Veca provokacija bi bila da su izvadili zastavu HB-a i RS-a.

To su ti Hrvati, zar još nisi uvidio kakav je (smo) to narod, u svemu traže neprijatelja, u svemu traže što je ovako zašto nije onako, iliti svi bi se (većina) jebali a da im ne uđe, oko jedne priglupe zastave zastarjele ideologije (pa čovječe evo i Rusi i Nijemci su postali partneri gotovo na svim poljima) se prepucava dva dana, pa vidiš da nismo normalni, i još uz to dajemo povod ekipi sa FTV-a da snime nešto o tome, a vjeruj na idućim utakmicama i one ustaške pjesme (iako ih ima i kada igra Hrvatska reprezentacija, ali ne smije tada svinjoglavi Bakir ništa reći, jer treba se ulizati Zagrebu) koje se pjevaju će doživjeti ovakvu sudbinu, upravo zbog nas, upravo jer smo više nego pogodno tlo za to, a naravno oni kojima to odgovara to koriste. (sada zamisli kako se onaj Bakir svinjske face smije kada čita komentare Hrvata na ovu temu umjesto da smo prepustili da ovo zamre što prije mi smo ti koji smo ovo oživjeli, bravo mi po ko zna koji put :palacgore1 )

Vrh

PostPostano: 10 stu 2010, 01:00 

bonfif je napisao/la:

To su ti Hrvati, zar još nisi uvidio kakav je (smo) to narod, u svemu traže neprijatelja, u svemu traže što je ovako zašto nije onako, iliti svi bi se (većina) jebali a da im ne uđe, oko jedne priglupe zastave zastarjele ideologije (pa čovječe evo i Rusi i Nijemci su postali partneri gotovo na svim poljima) se prepucava dva dana, pa vidiš da nismo normalni, i još uz to dajemo povod ekipi sa FTV-a da snime nešto o tome, a vjeruj na idućim utakmicama i one ustaške pjesme (iako ih ima i kada igra Hrvatska reprezentacija, ali ne smije tada svinjoglavi Bakir ništa reći, jer treba se ulizati Zagrebu) koje se pjevaju će doživjeti ovakvu sudbinu, upravo zbog nas, upravo jer smo više nego pogodno tlo za to, a naravno oni kojima to odgovara to koriste. (sada zamisli kako se onaj Bakir svinjske face smije kada čita komentare Hrvata na ovu temu umjesto da smo prepustili da ovo zamre što prije mi smo ti koji smo ovo oživjeli, bravo mi po ko zna koji put :palacgore1 )

Ne znam sta bi ti rekao.Danas sam stavio jednu temu na forum,ovde.Obrisase mi je za 2 minuta,a nije bila ni protiv Hrvata ni nista specjalno.
Idi brate vidi sta se i kako postuje na Forumu Nezavisnih Novina.Istina dobih"kaznu"tamo zbog"extremizma".Ali je to druga prica..
Ne znam sta da kazem.
Ja da sam Croat bas bi me boleo k... sta ce neko u dzamahiriji da misli.
:smajl037 :bih

Vrh

PostPostano: 10 stu 2010, 01:07 

Ne znam sta bi ti rekao.Danas sam stavio jednu temu na forum,ovde.Obrisase mi je za 2 minuta,a nije bila ni protiv Hrvata ni nista specjalno.
Idi brate vidi sta se i kako postuje na Forumu Nezavisnih Novina.Istina dobih"kaznu"tamo zbog"extremizma".Ali je to druga prica..
Ne znam sta da kazem.

Idemo od kraja, treba uvjek pratiti šta se dešava u kako kažeš "džamahiriji" i adekvatno odgovoriti, pobogu odgovoreno je, načelnik Š. Brijega se ogradio, i to je to, nemaš šta više o tome razglabati, službena Vlast se ogradila, ne treba valjda svatko, ispalo bi ulizivači da ide prvo Načelnik, tada NK Široki, tada Škripari, tada policija, tada Županija pa hebote, dosta, ogradili su se Načelnik i Škripari, nema dalje, tu sva priča završava, i na to sve je i bilo pa dobrih kolumna od ljudi koji su i ovdje na forumu, kako na Poskoku a tako i na Indexu, i to je sasvim dovoljno, i možda čak i previše, ali neka, znači nije do nikoga, tko god ima u glavi vidjeti će što radi Bakir sa svojom SDP-TV a ljudi koji su na visokim položajima svakako imaju u glavi i neće nasjesti na provokacije potomaka Handžar divizije, tako da nema potrebe ići dalje, što se tiče "nezavisnih novina" vjerujem ti na riječ ali ja odavde nikud ne idem (za sada) :zivili

Vrh

PostPostano: 10 stu 2010, 01:16 

bonfif je napisao/la:

Ne znam sta da kazem.

Idemo od kraja, treba uvjek pratiti šta se dešava u kako kažeš "džamahiriji" i adekvatno odgovoriti, pobogu odgovoreno je, načelnik Š. Brijega se ogradio, i to je to, nemaš šta više o tome razglabati, službena Vlast se ogradila, ne treba valjda svatko, ispalo bi ulizivači da ide prvo Načelnik, tada NK Široki, tada Škripari, tada policija, tada Županija pa hebote, dosta, ogradili su se Načelnik i Škripari, nema dalje, tu sva priča završava, i na to sve je i bilo pa dobrih kolumna od ljudi koji su i ovdje na forumu, kako na Poskoku a tako i na Indexu, i to je sasvim dovoljno, i možda čak i previše, ali neka, znači nije do nikoga, tko god ima u glavi vidjeti će što radi Bakir sa svojom SDP-TV a ljudi koji su na visokim položajima svakako imaju u glavi i neće nasjesti na provokacije potomaka Handžar divizije, tako da nema potrebe ići dalje, što se tiče "nezavisnih novina" vjerujem ti na riječ ali ja odavde nikud ne idem (za sada) :zivili

Nemojte se ljudi nikome izvinjavati,muslimani to UVEK tumace kao znak slabosti,sa njima samo ostro jer jedino priznaju i postuju silu.
"Tolerancija je u direktnoj proporcionalnosti sa slaboscu."
Muslimani su to..

Vrh

PostPostano: 10 stu 2010, 01:28 

bonfif je napisao/la:

Nemojte se ljudi nikome izvinjavati,muslimani to UVEK tumace kao znak slabosti,sa njima samo ostro jer jedino priznaju i postuju silu.
"Tolerancija je u direktnoj proporcionalnosti sa slaboscu."
Muslimani su to..

Nije to samo sa muslimanima, to je u ljudskoj prirodi.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2010, 01:45 

Sunny day
Glavni urednik

[applaud] [smite]
Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.12

Odg: Šaćir"bej" otkriva suštinu bošnjačke koncepcije "suživota"!
« Odgovor #5 poslato: 08. 11. 2010. 02:05 »
Idi gore
Citat: Dart Vader 08. 11. 2010. 01:36
This message has been deleted by Sunny day as spam!
Dart Vader's post count has been reduced by 1.

Global Moderator Comment
za "srebrenicenje" ljubitelja rahatlokuma ide tvoj odmor od 7 dana o trosku NN,uzivaj u suncu na odmoru

Sta da ti kazem...NEDAJTE SE!

Vrh

PostPostano: 10 stu 2010, 03:34 

Hadeka je napisao/la:
Tulkas je napisao/la:

He, he ... "cviće" naše!

Hebem im sve da im hebem. :whistling

Ova skupina je jednako naše cvieće koliko su Manolić, Račan, Mesić ustaše-domoljubi.
Kolektivno gledati na sve nije primjereno. Velik dio njih je zabluđen zbog 50tak godina mjenjanja povijesne istine, ali takvih sigurno ima i ogroman broj kod nas u RH. Barem što se tiče izbora predsjednika.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2010, 09:05 

Gamad sarajevska. Mislili su doći u kamenjar kako oni to nazivaju i pravit pizdarije ljudima koji im nikad ništa učinili nisu. I kad su najebali pukli su kuknjavu. Sto nisu nikad napravili pizdariju u srpskom Sarajevu kontra slavije. Pa oni su ih lupali 4 godine. Al ne lakše je Hrvatima slozit frku. Malo su se zajebali

Vrh

PostPostano: 10 stu 2010, 13:22 

Tulkas je napisao/la:
Gamad sarajevska. Mislili su doći u kamenjar kako oni to nazivaju i pravit pizdarije ljudima koji im nikad ništa učinili nisu. I kad su najebali pukli su kuknjavu. Sto nisu nikad napravili pizdariju u srpskom Sarajevu kontra slavije. Pa oni su ih lupali 4 godine. Al ne lakše je Hrvatima slozit frku. Malo su se zajebali

Pokusavaju, nije da ne pokusavaju, ali neda im policija. Dodik posalje interventnu, pa ti ajde ako smijes.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2010, 20:19 

Predraže Luciću, licemjerni sarkastičaru, evo ti kost, zagrizi dobro.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 36 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Ceha, Fredericktown, Tomba17 i 48 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: