Citat:
Sulejman Tihić: Zlatni ljiljan u osnovi ima križ
Kako navodi Dnevni Avaz, Predsjednik Stranke demokratske akcije Sulejman Tihić dao je - prema Dnevnom Avazu "skandalozan" - intervju službenoj državnoj srbijanskoj agenciji Tanjug. Na pitanje zašto za reverom uvijek nosi istu značku, zlatni ljiljan, Tihić je “ sa blagim osmjehom, odgovorio da baš taj ljiljan u osnovi ima krst-križ, pa vjeruje da je i to znak da Bošnjaci, Srbi i Hrvati u BiH moraju živjeti zajedno.”
Tihić je opet govorio i o događanjima u Dobrovoljačkoj ulici u sarajevu svibnja 1992. godine, ponovivši da je “mišljenja da vojno i političko rukovodstvo nije kršilo međunarodne konvencije".
- Međutim, ubijeni su ljudi. Ubijeni su nevini ljudi, počinjen je zločin. U ratu se to zove zločin. Ne mogu ja to drugačije nazvati. Nije to ubistvo iz nehaja - poručio je između ostalog Tihić.
Sigurno jedan od najposteniji politicara (i materijalno a i morlano) spreman uvijek na kompromis sa druga dva naroda ali zbog toga cesto napadnut i prozvan izdajnikom od strane svog naroda.Da ih je malo vise ovakvi, mislim iz reda tri naroda ova država bi davno bila uređena a sada pi pricali o ekologiji.
Sigurno jedan od najposteniji politicara (i materijalno a i morlano) spreman uvijek na kompromis sa druga dva naroda ali zbog toga cesto napadnut i prozvan izdajnikom od strane svog naroda.Da ih je malo vise ovakvi, mislim iz reda tri naroda ova država bi davno bila uređena a sada pi pricali o ekologiji.
Komentar ispravan. Radoncic ce sve uraditi da ga skrshi.
Kako se izbori približavaju, vjerojatno će ovakvi napadi postati još češći...
Citat:
Islamska zajednica: Tihić je izdajnik i ubačeni igrač
SARAJEVO - Vrh Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini otvoreno je napao predsjednika Stranke demokratske akcije Sulejmana Tihića zbog navodne izdaje bošnjačkih interesa, najavivši istodobno kako će svoju potporu u izbornoj utrci za bošnjačkog člana predsjedništva BiH dati Harisu Silajdžiću.
Zamjenik poglavara IZBiH Mustafa Spahić u intervjuu što ga je u petak objavio sarajevski "Dnevni avaz" ustvrdio je kako je Tihić "ubačeni srpski igrač", najavivši tako do sada naizjravnije miješanje islamskih vjerskih vlasti u izborni proces.
"Ubačen je da razruši SDA", izjavio je Spahić, dodavši kako mu je osoba, koju nije želio imenovati, navodno još 1996. prenijela kako je Tihić zapravo "ubačeni srpski igrač".
Spahić je ustvrdio kako je činjenica da je Tihić postao čelnikom SDA, pošto se s dužnosti predsjednika stranke povukao Alija Izetbegović, zapravo rezultat mnogo šire urote.
U cijelu je priču umiješao i dugogodišnjeg Izetbegovićeva savjetnika za vanjsku politiku Mirzu Hajrića.
"Nije nikakva slučajnost da je Mirza Hajrić došao za Alijina savjetnika iz Londona i to samo s jednim ciljem: da uvjeri Izetbegovića da ovoga (Tihića) imenuje", kazao je Spahić ustvrdivši kako je zapravo "London mala Srbija". Tu teoriju urote zamjenik reis-ul-uleme BiH nije do kraja razradio, no zaključio je kako su njezin krajnji cilj Bošnjaci "kao osnova Bosne".
Kako se izbori približavaju, vjerojatno će ovakvi napadi postati još češći...
Citat:
Islamska zajednica: Tihić je izdajnik i ubačeni igrač
SARAJEVO - Vrh Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini otvoreno je napao predsjednika Stranke demokratske akcije Sulejmana Tihića zbog navodne izdaje bošnjačkih interesa, najavivši istodobno kako će svoju potporu u izbornoj utrci za bošnjačkog člana predsjedništva BiH dati Harisu Silajdžiću.
Zamjenik poglavara IZBiH Mustafa Spahić u intervjuu što ga je u petak objavio sarajevski "Dnevni avaz" ustvrdio je kako je Tihić "ubačeni srpski igrač", najavivši tako do sada naizjravnije miješanje islamskih vjerskih vlasti u izborni proces.
"Ubačen je da razruši SDA", izjavio je Spahić, dodavši kako mu je osoba, koju nije želio imenovati, navodno još 1996. prenijela kako je Tihić zapravo "ubačeni srpski igrač".
Spahić je ustvrdio kako je činjenica da je Tihić postao čelnikom SDA, pošto se s dužnosti predsjednika stranke povukao Alija Izetbegović, zapravo rezultat mnogo šire urote.
U cijelu je priču umiješao i dugogodišnjeg Izetbegovićeva savjetnika za vanjsku politiku Mirzu Hajrića.
"Nije nikakva slučajnost da je Mirza Hajrić došao za Alijina savjetnika iz Londona i to samo s jednim ciljem: da uvjeri Izetbegovića da ovoga (Tihića) imenuje", kazao je Spahić ustvrdivši kako je zapravo "London mala Srbija". Tu teoriju urote zamjenik reis-ul-uleme BiH nije do kraja razradio, no zaključio je kako su njezin krajnji cilj Bošnjaci "kao osnova Bosne".
Dobar tekst i neka si ga stavio, jer se ovdje vidi debelo ko je ZA dogovor a ko PROTIV dogovora. Muslimani su tako reci prosli kroz SITO i ocito je da je sav sljam (kriminogeni i onaj ostali) presao u SBB. Samo mi nije jasno sto to Cova zeli da udje s njim u koaliciju (naravno da mi je jasno) i snjim da se dogovori??? Sta da dogovori? Kako ce dalje pljackati i on i dodo i radon? To DA!!!
Dobar tekst i neka si ga stavio, jer se ovdje vidi debelo ko je ZA dogovor a ko PROTIV dogovora. Muslimani su tako reci prosli kroz SITO i ocito je da je sav sljam (kriminogeni i onaj ostali) presao u SBB. Samo mi nije jasno sto to Cova zeli da udje s njim u koaliciju (naravno da mi je jasno) i snjim da se dogovori??? Sta da dogovori? Kako ce dalje pljackati i on i dodo i radon? To DA!!!
Tako brzo zaboravljaš kriminal SDP-ovih perjanica...
_________________ Nacionalizam je ideologija i pokret koji ističe interese i prava nacije, ponajprije njezino pravo na samoodređenje.
Tako brzo zaboravljaš kriminal SDP-ovih perjanica...
Tihić je pokazao da se hoće dogovarati ali ga jebbu baš iz njegovih redova. Očito je da je Radončić taj koji bi želio da bude njegov nasljednik u smislu predstavljanja muslimana. Radončić još nije pokazao u kolikoj mjeri je za dogovor, stvarno mi je tip nedorečen. A kao što je netko već kazao, Tihić je politički "mrtav" (koliko i Silajđić) trebalo bi više obratiti pažnju na Fahru.
Ne znam koliko je baš mrtav, svakako mu ne ide u prilog to što je za dogovor. Al da je politički mrtav ne bi se sto posto kladio. Nisu mu davali nekakve pretjerane šanse u sukobu sa Alijom đunijorom (makar onoliko koliko sam ja pratio), ali ga je pobijedio. Ne znam koliko ima šanse da SDA ide skroz u desno, pošto je kod Muslimana/Bošnjaka tu najveća gužva. Možda su odlučili da hvataju umjerenije glasove. Svakako ne bi bilo dobro da bude pometen sa scene.
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
Ne znam koliko je baš mrtav, svakako mu ne ide u prilog to što je za dogovor. Al da je politički mrtav ne bi se sto posto kladio. Nisu mu davali nekakve pretjerane šanse u sukobu sa Alijom đunijorom (makar onoliko koliko sam ja pratio), ali ga je pobijedio. Ne znam koliko ima šanse da SDA ide skroz u desno, pošto je kod Muslimana/Bošnjaka tu najveća gužva. Možda su odlučili da hvataju umjerenije glasove. Svakako ne bi bilo dobro da bude pometen sa scene.
Ako se ne varam, umjerenih je malo, ali ohrabruje ako će ih biti sve više i više. Ne znam koliko to pali u BiH, uglavnom budu pometeni.
Ako se ne varam, umjerenih je malo, ali ohrabruje ako će ih biti sve više i više. Ne znam koliko to pali u BiH, uglavnom budu pometeni.
Točno da ih je malo (ali malo je i umjerenih M/B stranaka), al mislim da se i kod njih lagano osvještava da ovako više ne ide. Da je potreban dogovor. Zamisli da je Tihić ove stvari govorio prije 6-7g, mislim da bi mu se dženaza spremala po kratkom postupku! Ne zato što nije mislio možda tako, ali nije bilo klime kod njih za takve izjave. To pokazuje neki napredak, spor ali napredak.
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
Točno da ih je malo (ali malo je i umjerenih M/B stranaka), al mislim da se i kod njih lagano osvještava da ovako više ne ide. Da je potreban dogovor. Zamisli da je Tihić ove stvari govorio prije 6-7g, mislim da bi mu se dženaza spremala po kratkom postupku! Ne zato što nije mislio možda tako, ali nije bilo klime kod njih za takve izjave. To pokazuje neki napredak, spor ali napredak.
Da, ali potreban je novi Tihić za nastavak kontinuiteta. Ne znam kakav će biti Fahro i tko bi uopće mogao biti novi Tihić.
tihić je trenutno najprihvatljivije što bošnjačka politička scena može ponuditi drugim narodima, postavlja se pitanje, tko su takvi ljudi u hrvata i srba....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
Tihića su proganjali samo zato što se nasmijao na ovu Dodikovu odvalu. U pitanju je novinarka Arijana Saračević sa TVFBiH a poznat nam je odnos te TV kuće prema Dodiku. Čovjek se samo nasmijao tome a oni su na njega osuli drvlje i kamenje. Nasmijao se i gospodin Čović ali ne vjerujem da ga je neko proganjao zbog toga.
zlatni_ljiljan je napisao/la:
Normalno da je vama Srbima drag kad vam se uvukao u pakash do balcaka,toliko duboko da ga ne mozemo iscupati ni vakum pumpom iz vlashkog cmara
Vidili od vas
Sjeti se s kolikim žarom hvalite srpska g*vna poput Kandićke i Čede Praška. Kad vi hvalite naša, zašto i mi ne bi hvalili vaša, mada je g. Tihić pojam čestitosti za ova navedena srpska g*vna i šljam
Normalno da je vama Srbima drag
Apsolutno
Sulejman Tihić: Republiku Srpsku niko ne može da ukine!
SARAJEVO – Republiku Srpsku niko ne može da ukine bez volje njenih političkih predstavnika, što je „dejtonski i legalistički pristup”, izjavio je predsjednik Stranke demokratske akcije Sulejman Tihić.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
Agathonikos je napisao/la:
Tačno, gospodine Aztec. Jedan je od rijetkih političara tog kova. Nije agresivan, ne mrzi, ne prezire. Dobar je g. Tihić.
Normalno da je vama Srbima drag kad vam se uvukao u pakash do balcaka,toliko duboko da ga ne mozemo iscupati ni vakum pumpom iz vlashkog cmara
Pa drag je on i sire, vec sam rekao, neopterecen, glas razuma u ludilu, kriminalu (osobito bosnjackih politicara, tipa Silajdzic, Radoncic, Sefer... sve bolji od boljeg ). Iako je po mnogo cemu bolji i od hrvatskih politicara, srpske isto ne treba ni spominjat.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
Agathonikos je napisao/la:
Vidili od vas
Sjeti se s kolikim žarom hvalite srpska g*vna poput Kandićke i Čede Praška. Kad vi hvalite naša, zašto i mi ne bi hvalili vaša, mada je g. Tihić pojam čestitosti za ova navedena srpska g*vna i šljam
Sta li misli o Mesicu da mi je znat.
Samo, Mesic se uistinu nemoze usporedjivat sa Tihicem, s obzirom na Mesicevu proslost, laprdanja i vjerovatnu uvezanost sa muslimanikm podzemljem... Zato im je i drag.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.