|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 28 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 29 lip 2013, 21:25 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
http://www.vecernji.ba/vijesti/covica-5 ... nak-576856Svaki drugi hrvatski ispitanik, odnosno 50 posto, smatra da je Čović lider bosanskohercegovačkih HrvataPiše: Valentina Rupčić i Dejan Jazvić Dragan Čović je istinski lider bosanskohercegovačkih Hrvata smatra najveći broj ispitanika u Federaciji BiH. Od ukupnog broja ispitanika njih 33 posto smatra da ta uloga pripada upravo predsjedniku HDZ-a BiH. Nacionalni lideriOko 16 posto smatra da je to Željko Komšić koji je nedavno osnovao stranku Demokratska fronta, a sedam posto Božo Ljubić, predsjednik HDZ-a 1990. Među hrvatskim ispitanicima je postotak onih koji u Draganu Čoviću vide nacionalnog lidera još veći, pokazalo je istraživanje američkog NDI-ja o rejtingu stranaka i političara. Svaki drugi hrvatski ispitanik, odnosno 50 posto, smatra da je Čović lider bosanskohercegovačkih Hrvata. Boži Ljubiću tu titulu dodjeljuje 13 posto hrvatskih ispitanika, dok njih tri posto kaže da je to Željko Komšić. Bošnjaci također u najvećem broju, 28 posto, smatraju da je Dragan Čović hrvatski lider. Da je to Željko Komšić smatra 21 posto njih, a Božo Ljubić pet posto. Na upit tko je istinski bošnjački lider, većina ispitanika, kako je prikazano u istraživanju u čijem smo posjedu, je odgovorila Željko Komšić. Iako je on formalno hrvatski član Predsjedništva BiH, 21 posto ispitanika smatra ga bošnjačkim liderom. Zanimljivo je i to kako tek iza njega slijede bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović i predsjednik SDA Sulejman Tihić sa 17, odnosno 16 posto. Zanimljivo je da ovakvu percepciju o Željku Komšiću imaju prvenstveno bošnjački ispitanici. Čak 25 posto njih smatra da je Komšić stvarni bošnjački lider. Za Bakira Izetbegovića u toj ulozi opredijelilo se 14, a za Sulejmana Tihića 12 posto bošnjačkih ispitanika. Pet posto Bošnjaka u istraživanju nacionalnim liderom smatra Fahrudina Radončića, a četiri posto Zlatka Lagumdžiju. Haris Silajdžić je lider tek za dva posto Bošnjaka. Hrvati su, pak, kao bošnjačkog lidera prepoznali predsjednika SDA, Sulejmana Tihića. To je stav čak 30 posto hrvatskih ispitanika. Njih 25 posto smatra da je to Bakir Izetbegović, a 11 posto kaže da je lider Bošnjaka u BiH Zlatko Lagumdžija. Da je to Željko Komšić smatra tek 10 posto ispitanika hrvatske nacionalnosti. Zanimljivo je vidjeti i kako ispitanici u Federaciji BiH simpatiziraju pojedine političke lidere u ovom entitetu. Četiri od pet bošnjačkih ispitanika kako je navedeno u naslovu grafikona ima povoljno mišljenje o Željku Komšiću, dok Hrvati preferiraju Dragana Čovića i Božu Ljubića. Ocjena institucija
Generalno gledano, 70 posto ispitanika u Federaciji BiH ima povoljno mišljenje o Željku Komšiću i to ga čini najpopularnijim političarem u ovom entitetu. Oko 30 posto ispitanika ima pozitivno mišljenje o Bakiru Izetbegoviću, a nešto manje, 27 posto o Sulejmanu Tihiću. Slijede Fahrudin Radončić s 25, Dragan Čović s 24 i Zlatko Lagumdžija s 23 posto, a iza njih je Božo Ljubić s 22 posto. Najnepovoljnije mišljenje građani Federacije BiH, prema ovom istraživanju, imaju o Jerki Ivankoviću Lijanoviću (79 posto) i Živku Budimiru (78 posto). Najveći broj građana Federacije BiH je iskazao zadovoljstvo učinkom Oružanih snaga BiH i federalne policije. Ispod 50 posto su ocijenjeni Središnje izborno povjerenstvo BiH, državno i federalno pravosuđe, kao i državne institucije vlasti. Najmanje je zadovoljstva radom federalnih institucija, Vladom Federacije BiH, federalnim Parlamentom i predsjedništvom Federacije BiH. I ovi podaci su svojevrsni indikator raspoloženja u javnosti kada je u pitanju aktualno stanje u Federaciji BiH, navodi se u novom istraživanju američkog NDI-ja o popularnosti stranaka, političara.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 30 lip 2013, 10:01 |
|
|
|
To što smatraju da je lider ne mora da znači da ga doživljavaju pozitivno.
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ko drugi nego ja
|
Naslov: Re: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 30 lip 2013, 10:21 |
|
Pridružen/a: 21 svi 2013, 16:03 Postovi: 972 Lokacija: Hilafet, Sarajevo Upozorenja: -2
|
Ove ankete su glupost! Dobar dio njih je friziran. 
_________________ "Allah je naš cilj, Kur'an je naš zakon, Poslanik je naš lider, Džihad je naš način, a smrt na Allahovom putu naša najveća težnja."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 30 lip 2013, 10:21 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zec
|
Naslov: Re: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 30 lip 2013, 10:26 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2012, 23:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: Ove ankete su glupost! Dobar dio njih je friziran.  Jasno da je dio friziran,čuj 3% za Komšića.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 30 lip 2013, 10:30 |
|
|
|
Kao što kaže ona izreka: "Ko gubi ima pravo da se ljuti".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zec
|
Naslov: Re: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 30 lip 2013, 12:41 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2012, 23:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
|
Mislio sam kako je puno 3% da ne bi bilo zabune. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 30 lip 2013, 15:05 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 19:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
|
Lider u lopovluku valjda. Ovdje se hoće iskoristiti činjenica kako je Komšić glasovima Bošnjaka izabran i valjda time onda opravdati Čovićevo liderstvo!!!?? Eno najnovija vijest kako Čova posjeduje hotel u Bijakovićima. Pa majko mila ima li kraja poslovnim uspjesima 'našeg lidera' Viletina u Makarskoj Kompleks cijeli u Barama sad hotel u Bijakovićima pa zemljište uz autocestu. Nekoliko stanova Brat bratu čovjek mahno 20 milijuna maraka u trenucima kad prosječan HercegBosanac kraj s krajem krpi s prosječnom plaćom od 600 maraka. I da oni slijede takvog 'lidera'. Eno sve trče ali zapinju nešto.
Ovdje tipovi poput Naše Kvačice, Dudua, Ministra, Robija brane Čovu iz petnih žila. Ne brane oni njega džaba po mom mišljenju.
A što reći o 'Večernjem Listu' Pa Čovino glasilo. Čovjek hvali sam sebe.
Prije jedno 'sto' godina slušah jednu tv emisiju sa Željkom Ogrestom i Antunom Vrdoljakom. I kaže njemu Ogresta 'je li istina kad netko nešto u vas u Imotskom ukrade da se za njega kaže 'snašao se''.
Ja kontam o čemu ova priča, šta vrijeđa nas južnjake. Kad onda čitajući Našu Kvačicu shvatih da za njega Čova nije lopov nego čovjek 'koji se snašao' i da zbog te 'snalažljivosti' treba biti lider kod Hrvata.
Zbog ovakvih kao što su Čova, Jelavić, Rojs (a i Naša Kvačica) i jesmo na zlu glasu u velikom dijelom hrvatskog naroda u Hrvatskoj!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 30 lip 2013, 15:15 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2466 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
|
Realno Hrvati u BiH nemaju lidera, lider bi valjda netko trebao biti s kim se "običan" čovjek može usporediti, to mi nemamo. Imamo političare koji su teški milijune maraka i nećemo niti imati lidera na ovakav način, lideri dolaze u kriznim teškim situacijama koji se iskazuju gdje nesebično daju sebe za interese i ciljeve naroda. Istinskih lidera je malo bilo i kroz povijest.
_________________ ‐--‐------život s vama težak, suživot pretežak‐---------
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Svalina
|
Naslov: Re: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 30 lip 2013, 15:16 |
|
|
Samo 50%? Nije legitiman. Treba najmanje 66% ili vise. 
_________________ Oj Alija, još uvijek si glavni, obrezanog ti duva narod pravoslavni!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 30 lip 2013, 15:18 |
|
|
Kum Svalina je napisao/la: Samo 50%? Nije legitiman. Treba najmanje 66% ili vise.  Legitimnost i liderstvo nemaju dodirnih točaka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 30 lip 2013, 15:22 |
|
|
oak je napisao/la: Realno Hrvati u BiH nemaju lidera, lider bi valjda netko trebao biti s kim se "običan" čovjek može usporediti, to mi nemamo. Imamo političare koji su teški milijune maraka i nećemo niti imati lidera na ovakav način, lideri dolaze u kriznim teškim situacijama koji se iskazuju gdje nesebično daju sebe za interese i ciljeve naroda. Istinskih lidera je malo bilo i kroz povijest. O tome ja pričam. I nadam se ovim mlađim generacijama tipa Raguža mlađeg ili Nine! Ovo kao što je Čova i ostala bagra koja mijenja ruho političko kako koji sustav dođe neće vječno do zore goriti!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Svalina
|
Naslov: Re: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 30 lip 2013, 15:24 |
|
|
oak je napisao/la: Kum Svalina je napisao/la: Samo 50%? Nije legitiman. Treba najmanje 66% ili vise.  Legitimnost i liderstvo nemaju dodirnih točaka. Sto onda pjenite na Lijanovice i Budimira?
_________________ Oj Alija, još uvijek si glavni, obrezanog ti duva narod pravoslavni!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 30 lip 2013, 15:27 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: oak je napisao/la: Realno Hrvati u BiH nemaju lidera, lider bi valjda netko trebao biti s kim se "običan" čovjek može usporediti, to mi nemamo. Imamo političare koji su teški milijune maraka i nećemo niti imati lidera na ovakav način, lideri dolaze u kriznim teškim situacijama koji se iskazuju gdje nesebično daju sebe za interese i ciljeve naroda. Istinskih lidera je malo bilo i kroz povijest. O tome ja pričam. I nadam se ovim mlađim generacijama tipa Raguža mlađeg ili Nine! Ovo kao što je Čova i ostala bagra koja mijenja ruho političko kako koji sustav dođe neće vječno do zore goriti! Nisam siguran da mislimo na isto i da imamo o bilo čemu isto mišljenje, ja sam iznio svoje mišljenje liderstva i to je to. Tvoji upisi su meni plitki i samo ti je bitno da napadaš Čovića, toliko si ga puta prozvao da je to gadljivo, nisam ničiji advokat ali si pretjerano pod utjecajem politike i pišeš sa tih stavova bez mogućnosti da se uzdigneš, nego uvijek ti je netko kriv bez daljne analize da li je to tako i ako jeste zašto je to tako, djeluješ mi kao aparatčik nažalost. No lijep pozdrav.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 30 lip 2013, 15:28 |
|
|
Kum Svalina je napisao/la: oak je napisao/la: Legitimnost i liderstvo nemaju dodirnih točaka.
Sto onda pjenite na Lijanovice i Budimira? Zato što oni nemaju dodirnih točaka niti sa legitimnosti a još manje sa liderstvom a i legalnosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 30 lip 2013, 15:36 |
|
|
oak je napisao/la: Nisam siguran da mislimo na isto i da imamo o bilo čemu isto mišljenje, ja sam iznio svoje mišljenje liderstva i to je to. Tvoji upisi su meni plitki i samo ti je bitno da napadaš Čovića, toliko si ga puta prozvao da je to gadljivo, nisam ničiji advokat ali si pretjerano pod utjecajem politike i pišeš sa tih stavova bez mogućnosti da se uzdigneš, nego uvijek ti je netko kriv bez daljne analize da li je to tako i ako jeste zašto je to tako, djeluješ mi kao aparatčik nažalost. No lijep pozdrav.
Ja vrlo dobro znam što mislim. Recimo političar priskrbi neki povoljan politički ugovor za svoju državu (ili narod), ili neki povoljni gospodarski ugovor, pa hajde onda nek nešto i sebi stavi sa strane. Ali kod nas položaj nikad gori i u političkom i u gospodarskom smislu a Čova nikad bogatiji i politički moćniji! Ja pišem sve sa logikom i istinom a to što ti braniš Čovu sve govori tko si i što si!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Svalina
|
Naslov: Re: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 30 lip 2013, 15:38 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: oak je napisao/la: Nisam siguran da mislimo na isto i da imamo o bilo čemu isto mišljenje, ja sam iznio svoje mišljenje liderstva i to je to. Tvoji upisi su meni plitki i samo ti je bitno da napadaš Čovića, toliko si ga puta prozvao da je to gadljivo, nisam ničiji advokat ali si pretjerano pod utjecajem politike i pišeš sa tih stavova bez mogućnosti da se uzdigneš, nego uvijek ti je netko kriv bez daljne analize da li je to tako i ako jeste zašto je to tako, djeluješ mi kao aparatčik nažalost. No lijep pozdrav.
Ja vrlo dobro znam što mislim. Recimo političar priskrbi neki povoljan politički ugovor za svoju državu (ili narod), ili neki povoljni gospodarski ugovor, pa hajde onda nek nešto i sebi stavi sa strane. Ali kod nas položaj nikad gori i u političkom i u gospodarskom smislu a Čova nikad bogatiji i politički moćniji! Ja pišem sve sa logikom i istinom a to što ti braniš Čovu sve govori tko si i što si!!!! Malo majorizacija, malo poklapanje. I tako u krug. Skontajte se vec jednom na cemu ste, pocevsi od tebe prvog.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 30 lip 2013, 15:41 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: oak je napisao/la: Nisam siguran da mislimo na isto i da imamo o bilo čemu isto mišljenje, ja sam iznio svoje mišljenje liderstva i to je to. Tvoji upisi su meni plitki i samo ti je bitno da napadaš Čovića, toliko si ga puta prozvao da je to gadljivo, nisam ničiji advokat ali si pretjerano pod utjecajem politike i pišeš sa tih stavova bez mogućnosti da se uzdigneš, nego uvijek ti je netko kriv bez daljne analize da li je to tako i ako jeste zašto je to tako, djeluješ mi kao aparatčik nažalost. No lijep pozdrav.
Ja vrlo dobro znam što mislim. Recimo političar priskrbi neki povoljan politički ugovor za svoju državu (ili narod), ili neki povoljni gospodarski ugovor, pa hajde onda nek nešto i sebi stavi sa strane. Ali kod nas položaj nikad gori i u političkom i u gospodarskom smislu a Čova nikad bogatiji i politički moćniji! Ja pišem sve sa logikom i istinom a to što ti braniš Čovu sve govori tko si i što si!!!! Ja nigdje nikoga nisam spomenio "Nomina sunt odiosa" za razliku od tebe i na to sam se referirao i to mi djeluje jadno. Ja sam pokušao definirati liderstvo i to je to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 30 lip 2013, 15:47 |
|
|
oak je napisao/la: Ja nigdje nikoga nisam spomenio "Nomina sunt odiosa" za razliku od tebe i na to sam se referirao i to mi djeluje jadno. Ja sam pokušao definirati liderstvo i to je to. Šta ti djeluje jadno? To što je Čova mahno 20 milijuna maraka ili što ga ljudi prozivaju zbog toga? A što se tiče spominjanja imena pa to ime je u naslovu ove teme!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 30 lip 2013, 16:04 |
|
|
|
Čim se spomene Čova eto ti vipere da ga opere.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Maduna
|
Naslov: Re: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 30 lip 2013, 20:43 |
|
|
|
Dragan Čović jest istinski lider, a HDZ stožerna stranka Hrvata u BiH što potvrđuje i ova anketa.Više od svih anketa o Čoviću govore stavovi i mržnja neprijatelja hrvatskog naroda kao i stavovi onih Hrvata koji niti razumiju poziciju Hrvata u BiH niti politiku kojom se može doći do ravnopravnosti sa druga dva naroda.Politika je umijeće mogućeg,a Čović vodi racionalnu i pragmatičnu politiku čijom brzinom i rezultatima nisu zadovoljni oni koji to ne razumiju.Kad nebi ništa znali o Čoviću iz onoga što mu sve pripisuju i koliko pljuju po njemu neprijatelji hrvatskog naroda dovoljno je da zaključimo da je on najvažniji hrvatski političar.Na žalost neki Hrvati nasjedaju na takvu propagandu.Jedan od njih je i Vipera.Želim vjerovati da on nije Hrvat,a ako jeste žalosno je i nepristojno da na svako spominjanje Čovića on se javlja sa svojim otrcanim frazama o kriminalu uvijek istim osim što mjenja brojke.Počeo je sa 5 milijuna pa preko 10,15 došao je do 20 milijuna maraka bez ikakvih dokaza.Ako nemate ništa suvislo kazati o Čoviću, osim priča o kriminalu,zašto stalno maltretirate ljude s istom tezom.Nije li narcisoidno vjerovati da ste samo vi u pravu i da svoju istinu možete stalno pnavljati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
josi
|
Naslov: Re: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 30 lip 2013, 20:52 |
|
Pridružen/a: 03 sij 2010, 20:19 Postovi: 780 Lokacija: HercegBosna
|
vipera ammodytes je napisao/la: oak je napisao/la: Ja nigdje nikoga nisam spomenio "Nomina sunt odiosa" za razliku od tebe i na to sam se referirao i to mi djeluje jadno. Ja sam pokušao definirati liderstvo i to je to. Šta ti djeluje jadno? To što je Čova mahno 20 milijuna maraka ili što ga ljudi prozivaju zbog toga? A što se tiče spominjanja imena pa to ime je u naslovu ove teme!!!! Jeste vipera ima čova para ko blata. Neki dan mi jedan sarajlija prica da je cak i njemacki bundestag zvonio da im cova pozajmi malo eura kazu znas nezaposlenost je i kriza a ljudi moraju dobiti svoje place i mores misliti cova im reko, samo recite koliko vam treba. Eto da covjek ne povjeruje koliko je nas cova sposoban.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vukan
|
Naslov: Re: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 30 lip 2013, 20:52 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 19:17 Postovi: 793 Lokacija: Glavni grad
|
Maduna je napisao/la: Dragan Čović jest istinski lider, a HDZ stožerna stranka Hrvata u BiH što potvrđuje i ova anketa.Više od svih anketa o Čoviću govore stavovi i mržnja neprijatelja hrvatskog naroda kao i stavovi onih Hrvata koji niti razumiju poziciju Hrvata u BiH niti politiku kojom se može doći do ravnopravnosti sa druga dva naroda.Politika je umijeće mogućeg,a Čović vodi racionalnu i pragmatičnu politiku čijom brzinom i rezultatima nisu zadovoljni oni koji to ne razumiju.Kad nebi ništa znali o Čoviću iz onoga što mu sve pripisuju i koliko pljuju po njemu neprijatelji hrvatskog naroda dovoljno je da zaključimo da je on najvažniji hrvatski političar.Na žalost neki Hrvati nasjedaju na takvu propagandu.Jedan od njih je i Vipera.Želim vjerovati da on nije Hrvat,a ako jeste žalosno je i nepristojno da na svako spominjanje Čovića on se javlja sa svojim otrcanim frazama o kriminalu uvijek istim osim što mjenja brojke.Počeo je sa 5 milijuna pa preko 10,15 došao je do 20 milijuna maraka bez ikakvih dokaza.Ako nemate ništa suvislo kazati o Čoviću, osim priča o kriminalu,zašto stalno maltretirate ljude s istom tezom.Nije li narcisoidno vjerovati da ste samo vi u pravu i da svoju istinu možete stalno pnavljati. Faljen Isus,gosp. Dragan. 
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 30 lip 2013, 21:09 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Paz ti muslimana na temi, što se usplaHirili.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zomby
|
Naslov: Re: Čovića 50 % Hrvata u BiH doživljava liderom, Komšića tek 3% Postano: 01 srp 2013, 09:05 |
|
|
|
Nevjerujem da je itko od navedenih vise lider nekome osim samom sebi. Kompromitirali su se obojica, svako u skladu s svojim mogucnostima. Hrvati u BiH jos dugo nece imati "ozbiljnog" lidera a kamoli politicare!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|