|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 50 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
hinterland
|
Naslov: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 13:24 |
|
|
http://sportske.zabranjeni.url/navijaci-ma ... a/1043112/Uoči uzvratne utakmice 2.pretkola Lige prvaka između Željezničara i Maribora u centru Sarajevu došlo je do velikih navijačkih nereda. Dnevni Avaz prenosi kako su slovenski navijači provocirali građane. Navijači Željezničara nisu im ostali dužni i došlo je do masovne tučnjave. Zanimljivo je kako sarajevska policija tvrdi da su nerede započeli domaći navijači, dok očevidci tvrde da su Slovenci bili inicijatori nereda. Neki sarajevski mediji tvrde kako su mariborske Viole u kafiću u centru grada skandirali 'nož, žica, Srebrenica...'. Policija je brzom intervencijom smirila strasti i slovenske navijače odvela iz centra grada.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 13:34 |
|
|
Hrvatski mediji su veće smeće od bošnjačkih, lijepo piše da je policija rekla da su nerede počeli sarajlije, ko vjeruje u to da je u Mariboru sve prošlo bez problema, a onda da su ovdje došli slovenci provocirati??
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 13:47 |
|
|
uvijek sam na strani policije, satrati stoku bez obzira na vjeru, naciju ili klub za koji ista navija....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 13:47 |
|
|
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 13:49 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kao i obično bošnjačke policije nigdje ni blizu. Kako će biti kad se njihovi sinovi tuku. "Ma to su naši Bošnjaci, raja smo mi neka se malo isprazne."
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 13:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43758 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Nek su ih Manijaci nagazili, ipak su moji, samo kad nisu u sukobu sa Hrvatima.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 13:52 |
|
|
Jeste primjetili novi trend u sarajevu, gdje god belaj naprave izmisle parolu NŽS i onda je sve u redu i opravdano, moram priznati da je to lukavo i inteligentno. 
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 13:54 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Jeste primjetili novi trend u sarajevu, gdje god belaj naprave izmisle parolu NŽS i onda je sve u redu i opravdano, moram priznati da je to lukavo i inteligentno.  baš, a kad je bilo vrijeme za pomoći srebrenici, bilo je "svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše", nisu se ni po guzici počešali dok su im sunarodnjake strijeljali.....
|
|
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 13:55 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
osa je napisao/la: uvijek sam na strani policije, satrati stoku bez obzira na vjeru, naciju ili klub za koji ista navija.... Bez uvrede, ali ovo mi je baš žešće zatucan stav, koliko samo probisvijeta, siledžija, narkomana i primitivnih luđaka sam osobno susreo u redovima policije, najmanje u jednakom omjeru kao i na tribinama, ako ne i više... 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 13:55 |
|
|
Sarajevo ključa kao Pretis lonac. Mediji ih već 17 godina pumpaju sa "dušmanima" i "opasnostima", a nemaju se na kome istresti. Srbi i Hrvati daleko.
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 14:01 |
|
|
Ekši Slovenci vikali NŽS u sred Sarajeva? Jedino ako se radi o samoubicama 
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 14:08 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: osa je napisao/la: uvijek sam na strani policije, satrati stoku bez obzira na vjeru, naciju ili klub za koji ista navija.... Bez uvrede, ali ovo mi je baš žešće zatucan stav, koliko samo probisvijeta, siledžija, narkomana i primitivnih luđaka sam osobno susreo u redovima policije, najmanje u jednakom omjeru kao i na tribinama, ako ne i više...  slabo si ih onda sretao, nije da nema pokoji, ali iz iskustva znam, da nikad nitko nije dobio ono što nije tražio, a da bi pojednostavili procedure i riješili pitanje stoke koja se naziva navijačima, samo oštro, jer isti ništa drugo i ne razumiju, vjeruj svi se više boje batina, nego novčanih kazni ili kazni zatvora od nekoliko dana....
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 14:09 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Što više ovakvih sukoba, doće i Slovencima iz guzice u glavu.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 14:09 |
|
|
Ivcia Osim je ovih dana izjavio: Just when I thought I was out, they pull me back in.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 14:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43758 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
zmajček
|
Naslov: Re: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 14:17 |
|
|
Obična navijačka tuča. Dobra je to stvar,malo da se čovjek isprazni.
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 14:43 |
|
|
Dobra qrac, po gradu cijela hajka i bježanija. Biće dobro ako završi na šakama...
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 14:48 |
|
|
Ko leži, ko bježi? 
|
|
Vrh |
|
 |
hinterland
|
Naslov: Re: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 14:49 |
|
|
To su huligani. Nemaju pojma o politici. Samo traže tuču.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 14:56 |
|
|
"Nisu to Slovenci nego fašisti"  majko mila, to isti obrazac samo mjenjaju nazive. "Nisu to pravi Hrvati nego ustaše škutorske"
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 14:57 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Pratim komentare na ovom videu i ne mogu nikako da ih upratim posto bukvalno u jednoj minuti pojavi se najmanje nekoliko komentara, maltene iz sekunde u sekundu. Na snimku, slovensko-bosnjacki sukob, a na komentarima uglavnom Srbi i Bosnjaci satrase se od toga ko ce koga prvi pocastiti sa sto masnijim komentarima. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 15:01 |
|
|
Bošnjaci će na kraju dobiti taj toliko traženi fašizam. Samo će problem biti da će im doći u obliku bošnjačkih političara. Mediji su im već tu odavno prešli granicu fašističkih fazona izvještavanja.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 15:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61911 Lokacija: DAZP HQ
|
koji su ovdje manijaci, pretpostavljam desni. pa dobro se Slovenčad drži, čak su se dali i u napad. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 15:17 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Na 0:27 "Udri Mehooo" Inspirirano po
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Slovenci provocirali povicima 'nož, žica, Srebrenica', izbila masovna tučnjava Postano: 24 srp 2012, 15:28 |
|
|
Ja ne znam jel neko čitao ovaj članak http://www.klix.ba/vijesti/bih/vladimir ... /120724049Citat: Vladimir Vladimirov, vođa navijača Levskog iz Sofije, u razgovoru za portal Klix.ba kaže kako u Sarajevo ne dolaze sa transparentima "Nož, žica, Srebrenica" i da je to djelo djece koja ne navijaju istinski za bugarski klub. Citat: "Na kraju bih, ako mogu, poručio Hordama zla da mi u Sarajevo dolazimo da navijamo za Levski, ne da pravimo probleme. Molim sve navijače oba kluba da ne dozvole da dođe do sukoba", poručuje Vladimirov. i na kraju Citat: Ruta kojom će se kretati navijači Levskog iz Srbije do Sarajeva bi trebala ići preko Višegrada, Goražda, Foče, Trnova, nakon čega bi ušli u Sarajevo preko Dobrinje. Ovo je javni poziv na linč i odmazdu, eto čime se bavi bijedni kliks.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|