Pridružen/a: 15 tra 2011, 23:19 Postovi: 498 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg Bosna
Eto, odlučio sam da sa Vama formurašima podijelim novi projekt, kojega sam imao u planu već dosta dugo, samo nisam imao vremena da ga realiziram. Radi se o sljedećem, pošto imamo već TV Herceg Bosne koji prikazuje samo isječke iz televizije i vijesti, odlučio sam napraviti još jedan naš YouTube kanal, koji će biti samo posvećen EXYU te Domovinskom ratu, kao i raznim naučnim serijama, i svime i svačime što se emitiralo na našem prostoru.
Kanal je otvoren prekjučer, i za sada mislim da ide dobro : )
Pridružen/a: 15 tra 2011, 23:19 Postovi: 498 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg Bosna
BBC je napisao/la:
Sad bih ti ispsovao sve živo. Pun vas kurac više sa tom exyu. I ovaj jebeni forum ima podforum sa tim imenom. Jeste vi uopće normalni ?
smiri hormone ;) a da imas malo mozga, i da si istrazio kanal, skuzio bi da ima vise hrvatskih emisija i o domovinskom ratu neg exyu (a i bit ce ih i vise), tak da ... :) chill
_________________ I krv svoju, za Herceg Bosnu moju ...
Radi što hoćeš. Samo ne stavljaj "Herceg-Bosna" u naziv YT kanala. To će posjećivati ljudi iz Hrvatske i još će im manje jasnije biti što Hrvati u BiH žele.
Radi što hoćeš. Samo ne stavljaj "Herceg-Bosna" u naziv YT kanala. To će posjećivati ljudi iz Hrvatske i još će im manje jasnije biti što Hrvati u BiH žele.
Potpis na ovo. U kifli zaista postoji mišljenje da su "Bosanci" teški jugofili i ovakva stvar vam ne bi išla u korist...
Ako je o EX-YU, onda mora biti izričito protiv iste.
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
Tomislav Diablo je napisao/la:
BBC je napisao/la:
Potpis na ovo. U kifli zaista postoji mišljenje da su "Bosanci" teški jugofili i ovakva stvar vam ne bi išla u korist...
Ako je o EX-YU, onda mora biti izričito protiv iste.
Šta se ti javljaš? Ko da ti imaš imalo veze kakva je situacija sa Hrvatima u BiH.
Dobro je Nix, samo ubacuj material sa Radia Herceg-Bosne, ovako ko ove dnevne vijesti. Drugo ne treba.
Tomislav Diablo je napisao/la:
Potpis na ovo. U kifli zaista postoji mišljenje da su "Bosanci" teški jugofili i ovakva stvar vam ne bi išla u korist... Ako je o EX-YU, onda mora biti izričito protiv iste.
pa ak si gledao stavljene dokumentarce vidjeo bi da su protiv juge ... govori se o svemu, zločinima partizana blabla ...
Radio Livno - Gost Peter Sorensen 20.6.2012
Citat:
Ova posjeta, kao dio programa posjeta specijalnog predstavnika EU općinama u BiH, je prilika za predstavnike EU da ostvare direktan kontakt sa lokalnim vlastima i građanima u zemlji. Na dnevnom redu razgovora bit će napredak Bosne i Hercegovine u procesu evropskih integracija i zadaci na općinskom nivou. Isto tako, ovo je prilika da predstavnici čuju stavove lokalne zajednice i odgovore na pitanja.
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26828 Lokacija: Heartbreak Hotel
NiX je napisao/la:
DNEVNIK Radija Herceg Bosne 20.6.2012
RTV Herceg Bosne - Vijesti 20.6.2012
Jbt ljudi zar ovo još postoji??! Ja iako redovito slušam radio i vrtim postaje nisam čuo godinama glas radija Herceg-Bosne. Uhvatila me nekakva nostalgija na vremena 1990-ih kada je taj radio bio jak i slušan, za razliku od sada kada je na infuziji... Ne znam otkada mu djelatnici nisu primili plaće - vjerojatno još od vremena Hrvatske Samouprave 2001!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Bobovac je napisao/la:
Jbt ljudi zar ovo još postoji??! Ja iako redovito slušam radio i vrtim postaje nisam čuo godinama glas radija Herceg-Bosne. Uhvatila me nekakva nostalgija na vremena 1990-ih kada je taj radio bio jak i slušan, za razliku od sada kada je na infuziji... Ne znam otkada mu djelatnici nisu primili plaće - vjerojatno još od vremena Hrvatske Samouprave 2001!
I eto da mene ne bi, nebi i dalje čuo ... ovo će postati redovan projekt, i uvijek u koraku sa orginalnim radiom Inače, imaš i drugih dokumentaraca na kanalu, pa baci oko .. svakim danom ce ih bit vise i vise
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.