HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 vel 2025, 14:26.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Snimak srbijanskih policajaca sa djecom migranata i komentari Austrijanaca
PostPostano: 08 sij 2016, 00:24 

Danas je austrijska drzavna TV ORF objavila kako se srbijanski policajci grudvaju sa sirijskom djecom (ovakvi snimci, ali i snimci proslog ljeta su u mnogome doprinijeli poboljsanju imidza Srbije u Austriji!), a nekoliko komentara se naslo ispod. Pa cu vam ih postaviti ovdje i nekolicinu prevesti..cisto da vidimo kako razmisljaju Austrijanci o pojedinim stavovima ljudi koji cak i u ovome zele da vide neku zavjeru, podvalu, pa cak i buduce male teroriste. Prevodi ce biti nabrzaka, tako da se nadam da nece biti trazenja dlake u jajetu (zelim prije svega prenijeti smisao).

https://www.facebook.com/ZeitimBild/vid ... 220911878/

Prevod komentara:

Wolfgang Weinke: Na wunderbar in 10 Jahren mit Handgranaten uns ungläubige vernichten die lieben Kinder Kulturbereichend ! Dann nur Einzelfälle.

Odlicno, za deset godina ce nas nevjernike gadjati bombama, itd..

Thomas Meyer Wolfgang...das ist abartig und an Unmenschlichkeit kaum zu übertreffen

To je gadno da gadnije ne moze biti s aspekta ljudskosti.

Anton Ontan Unmenschlich ist noch sehr untertrieben. Das ist einfach nur ekelhaft. Der Herr Weinke sollte mal einen Vogerldoktor aufsuchen, da stimmt was ganz und gar nicht bei ihm.

Isuvise blago receno. To je jednostavno odvratno. Gospodin Weinke bi trebao da trkne do psihijatra.

Stefan Gneth Erfreuen Sie sich doch, zur Abwechslung mal, an schönen Bildern!

Radujte se jednostavno zbog lijepih slika!

Mario Maier Ja ich finde auch das auch sowas gezeigt werden sollte. Warum auch nicht.

Da, i ja mislim da tako nesto treba biti pokazano. Zasto ne.

Otto Lehr Uh die Klatscher sprechen,ihr werdet alle noch aufwachen

Opet pljeskaci. Docicete vi vec sebi.(ljutito, smajli)

Mario Maier:
Hr. Lehr. Hier bei diesem Post geht es mal (zum Glück) nicht um links gegen rechts! Hier sieht man Kinder die sich erfreuen und sonst nichts! Freuen sie sich doch auch und fertig!

Gospodine Lehr, ovdje se na svu srecu ne radi o ljevica protiv desnica! ovdje se vide djeca koja se raduju i nista drugo. Radujte se i vi i tacka!

Mesud Halilovic:
Was sind denn deiner Meinung nach wichtige Dinge? Ich sehe da Kinder die Spaß haben, und für einen kleinen Moment lang den Krieg vergessen können. Was gibt es schöneres.

A sta su to po vama vazne stvari? Ja samo vidim djecu koja se raduju i koja su mogla na momenat zaboraviti rat. Nema nista bolje.

Geri Hel
manche fühlen sich halt nur bestätigt wenn von mord und totschlag berichtet wird

Neki se jedino mogu radovati kad mediji pokazuju smrt i ubistva.

(opet ovaj fasista - ne zove se dzaba Ler, kao i onaj sto su ga objesili partizani 1945. zato sto je bombardovo Beograd a i zbog zlocina Wehrmachta na prostoru bivse Jugoslavije)
Otto Lehr
Wo geht es um links oder rechts,
Die Zukunft Europas und unserer Kinder steht auf dem Spiel,
Aber ihr werdet es noch selbst auf euren eigenen Leibern erleben, und der Rotfunk darf ja anscheinend viele Dinge gar nicht berichten, Zensur Pfui Teufel, wo leben wir eigentlich

Gdje se ovdje spominje ljevica protiv desnica? Buducnost Europe je u pitanju i buducnost nase djece. Ali vi cete vec dozivjjeti sve to na vlastitoj kozi i televizija ocigledno ne smije o mnogim stvarima da govori. Cenzura, fuj, gdje zivimo mi uopste?

Denise Rohrauer
Also soweit ich mitbekomme, Herr Lehr, leben Sie in Österreich. Noch weitere Fragen?

Koliko ja vidim, vi zivite u Austriji gospodinie Lehr. Imate li jos pitanja?

Alper Güner
Die besorgten Bürger kommen nicht mal mit Kindern klar, die einfach nur Spaß haben. Ihr seid echt besorgniserregend

"Zabrinutim gradjanima" ocigledno smetaju cak i djeca koja se raduju. Razlog ste za strijepnju.

Orchid Peanutbutter
Das bringt Ihr? Heute in ZIB um 20:00 kein Wort mehr zur Köln-Silvester-Problematik, obwohl die internationalen Medien rund um die Welt Sturm laufen. Danke ORF.

O tome govorite? Danas na dnevniku ni rijeci o novogodisnjoj problematici u Kelnu iako internacionalni mediji gore. Hvala ORF.

Anton Ontan
Dafür wurde über sexuelle Übergriffe in Österreich berichtet. Immer dieses debile Herumsudern...

Zato je bilo govora o seksualnim napastvovanjima u Austriji. Uvijek to trazenje dlake u jajetu...

Marcel Matz
Und die ProRefugees Propaganda geht weiter!

I dalje ide PRorefugees propaganda!

Thomas Zafirakos
Ja schnell wieder was positives über Flüchtlinge schreiben. .
Das Köln usw schnell vergessen wird

Dajte nesto pozitivno o izbjeglicama nabrzaka. Da zaboravimo brzo Keln.

Raimund Meier
Was wollt ihr uns noch alles verkaufen...?

Sta nam jos zelite prodati?

Hugo Delacroix
Skandalös! Eiskalte Kinder! „wink“-Emoticon

Skandalozno - hladnokrvna djeca!

Christian Wenigwieser
Wo bleibt der FPÖ-Post: "Flüchlingsmeuten greifen mit manuellen (gefrier-) Wasserwerfern hinterhältig serbische Polizei an" „wink“-Emoticon

Gdje je FPÖ s naslovom "Izbjeglicka rulja gadja podmuklo rucnim bacacima vode srbijansku policiju?"

A bio je tu i jedan Mladen koji je - libu ga racku - na srpskom opalio :D

Mladjen Markovic Hm...sad ce te vi Nemci odmah da preokrenete pricu...i ko zna sta da kazete. Mozda i da su srpski policajci u borbi sa emigrantima bili pobedjeni. Ne bi me zacudilo i ako nam sad uvedete i sankcije zbog ovog snimka. Posto ste nas u zadnje vreme i bombardovali na osnovu nekog snimka...i ovo nije propaganda.ovo je srpska dusa i dobrota.aj...pozdrav.

Vrh

Naslov: Re: Snimak srbijanskih policajaca sa djecom migranata i komentari Austrijanaca
PostPostano: 08 sij 2016, 00:48 

Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
Jadan Mladen svoju muku muci.

Vrh

Naslov: Re: Snimak srbijanskih policajaca sa djecom migranata i komentari Austrijanaca
PostPostano: 08 sij 2016, 00:49 

u svakom slucaju nije mu lako

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: goran2hr, Navodni Poslanik i 31 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: