|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 33 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
K:M
|
Naslov: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 18 svi 2021, 19:32 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Autorska......
Prvi, ali ne i poslednji.
Neki novi non papiri glede KiM.
Svet uviđa KANCEROGENOST I TOKSIČNOST muslija.
Možda nam daju DIL, odhebite Kinu i Rus.
Potrpamo Vas u nato i vratimo Vam KiM.
Što mislite, kako će se kretati ti polit vektori i povjesne silnice?
Predložite, analizirajte, prognozirajte, špekulirajte.
I teorije urota, crnu magiju, vudu.
KRAJ misije sa HEROINOM u Afg i na Bondstilu.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
Purger111
|
Naslov: Re: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 18 svi 2021, 19:56 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 18 svi 2021, 20:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61912 Lokacija: DAZP HQ
|
zar su vas Česi bombardirali? prva vijest.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 18 svi 2021, 20:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82571 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Blago se poboljšava pozicija Srbije, ali to je i očekivano, nije realno da budu stalno u najgoroj poziciji, da su na dnu i da ih sile cipelare.
I Hrvatska poslije ulaska u EU izgleda kao da joj je kita narasla za 2 mm. Ne vidi se razlika ali ju Bosnje osjete.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 18 svi 2021, 20:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Martina dobro lobira.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 18 svi 2021, 20:47 |
|
|
niko se nije izvinio, niti to šta znači, ovo su izmislili srpski mediji.
nemojte se pecati bzvz.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 18 svi 2021, 21:32 |
|
|
mene kad srbi ne zanimaju ne idem na njihov forum da im objašnjavam kako me ne zanimaju.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 18 svi 2021, 21:35 |
|
|
Ni ja nisam znao da je Češka učestvovala u bombardiranju.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1249 of 2558 - 48.83%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 18 svi 2021, 21:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61912 Lokacija: DAZP HQ
|
samo ovo reci Kinezima: 蒂托是克罗地亚人 kad Kina zavlada pa kad Kinezima kažemo da je Tito Hrvat. pa kad Kina kaže odvodimo vam sve ujgure. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Naslov: Re: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 18 svi 2021, 22:23 |
|
|
Zamolio bih moderaciju da ISPRAVE NASLOV....
umjesto srbizma IZVINIO, da stoji ISPRIČAO.
Kak mi hrv nije mateinski, a žurio sam postaviti, mislim da je to ok.
Olaktna okolnost je da je bašta taverna bila puna, da sam bio dekoncetriran, jer sam tad baš birao ribe, na tanjiru između zubatca ili romba.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 18 svi 2021, 22:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82571 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
tanjuru
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 19 svi 2021, 02:02 |
|
|
Odlučeno je da se neće uvesti to. Da ljudi mogu relaksiranije razgovarati (da im se postovi ne “ocjenjuju”); a ne da se postovi svode na populizam. Pretvaranje foruma u FB. Iz iskustva Facebooka znamo da bi to vodilo meme-zaciji postova i zbijanju šala cijelo vrijeme, jer to dobija najviše lajkova. Ja prvi želim relaksirano pisati bez kojekakvog takmičenja u popularnosti, iako nema sumnje da bi bio popularan. A kako bi tek bilo nepopularnim forumašima ?  Naljutili bi se i pobjegli, postali slabije aktivni itd. KIM bi profitirao, ali žalim, to nije dovoljan razlog za uvođenje. Svaki njegov post zaslužuje 10 ovih "xD" smajlića
|
|
Vrh |
|
 |
|
Naslov: Re: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 19 svi 2021, 09:09 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: tanjuru Hvala. Ispričavam se na lošem, imdijanskom hrvatskom. Da mi žena kuha stalno juhe, tanjur bi se urezal u mozak. Domoljubnu kućevnicu tražim i za lingvistiku. Najbrže bi naučio da mi se obezbedi neka kvalificirana djelatnica. Ljepotica ženskog spolja, da me uvede u te esencijalne tajne i da bum šprehal hrv bez padova. Kak se dom gradi od dobrog materijala, i moja vezivna žbuka mora biti dobre kvalitete. Žena je to. prosim za ispomoć.
|
|
Vrh |
|
 |
IvanIS
|
Naslov: Re: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 21 svi 2021, 22:42 |
|
|
Zeman moze da prica sta hoce jer je na protokolarnoj funkciji. Da je ovo rekao premijer Babis i da je zvanicni stav vlade to bi bila druga prica.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 21 svi 2021, 22:44 |
|
|
Vlada se nije bunila protiv toga, znači drago im.
|
|
Vrh |
|
 |
IvanIS
|
Naslov: Re: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 21 svi 2021, 22:53 |
|
|
Nek onda povuku priznanje, nista lakse.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 21 svi 2021, 22:54 |
|
|
Zašto vas b@lije to zanima ?
|
|
Vrh |
|
 |
IvanIS
|
Naslov: Re: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 21 svi 2021, 22:55 |
|
|
Nadjes mi b@liju sa imenom Ivan koji zivi usred Istocnog Sarajeva saljem ti gajbu Zuje.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 21 svi 2021, 22:57 |
|
|
Eto vidiš.... Taj vaš smrdljivi mentalitet se prepozna na kilometre.
|
|
Vrh |
|
 |
IvanIS
|
Naslov: Re: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 21 svi 2021, 23:01 |
|
|
Da ti nisu krali zeleni uzinu kad si bio mali, ja sam ratovao protiv njih pa me doticu kao kisa u Vijetnamu.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 21 svi 2021, 23:04 |
|
|
Ne bih rekao, na većini tema o muslimanima si se javio. Hodža vas mora učiti kako bolje takijati.
|
|
Vrh |
|
 |
IvanIS
|
Naslov: Re: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 21 svi 2021, 23:13 |
|
|
Pa ja imam vise osnova da pisem na tim temama od tebe jer sam iz IS i granica je na manje od 5 minuta hoda.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 21 svi 2021, 23:14 |
|
|
Jel te se dotiču ili ne b@lija ?
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 21 svi 2021, 23:44 |
|
|
IvanIS je napisao/la: Zeman moze da prica sta hoce jer je na protokolarnoj funkciji. Da je ovo rekao premijer Babis i da je zvanicni stav vlade to bi bila druga prica. Jel ovo još jedan muslimanski amater? Pa sine dragi šta vas uće u tom mektebu kad tako glupo upadate u neprijateljske redove. Moraš se malo bolje pripremiti, smiriti živce, proći osnovni kurs takije kod lokalnog efendije... raditi malo na sebi a ne tako bez gaća osunećenog kurca u srpski rov. Bruka... 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Novi vjetrovi pušu sa zapada, Miloš Zeman se IZVINIO za NATO bombardiranje Postano: 22 svi 2021, 00:03 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10187 Lokacija: Banja Luka
|
Prije sedam dana Vladimir Putin potpisao je u Ukaz o primjeni kontramjera protiv država koje su protiv Rusije preduzele neprijateljske postupke. A vlada Rusije utvrdila je spisak neprijateljskih zemalja, na njemu su se našle Sjedinjene Američke Države i Češka . Nije to zgodno za Češku , Rusi pamte ko slonovi. Sedam dana poslije Zeman se izvinjava Srbiji , ne zbog toga što su oni bacali bombe po Srbiji , nisu oni ni petardu bacili na Srbiju , nego zato što kao NATO članica nisu vetom (na koje kao članica imaju pravo ) onemogućili agresiju na slovensku zemlju koja im nikad ništa loše nije učinila. Skeptik sam da bi stavila i danas . Kada bi progutali knedlu pa u paketu sa tim izvinjenjem povukli priznanje fantomskoj državi Kosovo , to bi onda vrjedilo praštanja . Dakle, deklarativno reći hvala, živ'jo'' zapamtiti ponašanje i naučiti nešto iz tog . Odrast ćemo i mi jednom , majka mu stara 
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 38 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|