|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 23 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
K..M
|
Naslov: NATO vojska pod krinkom dragovoljaca stize u Ukr Postano: 28 vel 2022, 21:27 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Pocinje se jako zakuhavati....vidimo Van Der Lejn...kaze hitno ce primiti Ukr.
Recima "oni su istinski jedan od nas"...ako znamo da je karta III rajha i sadasnje EU IV rajha identicna.
Da su samo suveznici NAZI Njemacke utrpani u EU, onda ulazimo u jaci sukom.
Od 1.ozujka se Legija stranaca formira...bice prvo bojna, satnija, brigada, korpus, divizija, ARMIJA.
Uz mnogo ISIL migranata "inzinjera i doktorra", jer su medijski sludeli masu ljudi.
Situacija je jako ozbiljna !!! Rusija ratuje protiv najboljih nato stratega iz pentagona i CIA, to mora biti jasno svima. Imaju sve obavestajne podatke satelite, sve.
Kakav klovn mlatikurac zelenski kakvi generali sve upravlja Nato. Rusi su previse mlaki ,cak im ne iskljucuju tv i internet sto je neoprostivo, kamoli struju i vodu i gas ,ako se ne predaju!!!! Sprema se ubacivanje kao dobrovoljaca ustvari prikrivene Nato vojske zajedno sa naoruzanjem.
Rusi Moraju biti brzi odlucni i nemilosrdni , cnn propaganda je vec odradila posao, tako da nema vise fino . , U ukrajini mora biti samo ruska tv i tacka sve drugo ometati , i poslati hitno sve rezerve da se pociste svi dzepovi totalno , dovuci svu iskusnu avijaciju iz sirije na neko vreme!!! i jos vojne rezerve da cuva pozadinu. Inace ce tek biti krvoprolica i mogu i da izgube.
Ukro mediji samo lazu i pale narod da izgine bezveze, vise od 8 godina, to se mora zaustaviti odma, sve izbombardovati izviniti se za kolateralnu stetu i teraj dalje ..!mora se pojacati propagandni rat 100x. sve snimke razvaljivanja ukra izbaciti na net. Zelenski jevrejin radi poso i normalno da mu nije zao nijednog goja bio ukr ili rus
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: NATO vojska pod krinkom dragovoljaca stize u Ukr Postano: 28 vel 2022, 21:35 |
|
|
pa očekivalo se da će rusi i NATO negdje kad tad konvencionalno zaratiti, zasad je to istočna Ukrajina, ajmo reć, neutralni teren.
hoće li prerast u nuklearni rat, vidjet ćemo.
ono što je jasno, NATO neće ni približno koristiti pune kapacitete, jer će velika većina istog ostati po strani.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: NATO vojska pod krinkom dragovoljaca stize u Ukr Postano: 28 vel 2022, 21:39 |
|
|
Tema mi djeluje kao autorska mada nije naznaceno.
Sve si u pravu, napad ograničenog inteziteta u rukavicama je propast. Kada će ruje krenuti ozbiljnije, to me zanima?
Ukrajinu treba podijeliti na zapadnu i istocnu sto prije.
A onda da rijesimo granice na balkanu od preostalih paradrzava.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Skeletor
|
Naslov: Re: NATO vojska pod krinkom dragovoljaca stize u Ukr Postano: 28 vel 2022, 21:42 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Tema mi djeluje kao autorska mada nije naznaceno.
Sve si u pravu, napad ograničenog inteziteta u rukavicama je propast. Kada će ruje krenuti ozbiljnije, to me zanima?
A onda da rijesimo granice na balkanu od preostalih paradrzava. Možda planiraju da krenu ozbiljnije u zapadnoj Ukrajini, mislim da ih ti civili mnogo manje zanimaju nego ovi potencijalno pro-ruski u istočnoj Ukrajini. Istočno od Dnjepra u rukavicama, a zapadno otvorenije.
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: NATO vojska pod krinkom dragovoljaca stize u Ukr Postano: 28 vel 2022, 21:58 |
|
|
Kako sad sa svime upravlja NATO kad znamo da je Vatikan iza svega?
Čak se i papa oglasio.
Loše se piše pravoslavcima kad bijeli general iz Rima vuče poteze.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: NATO vojska pod krinkom dragovoljaca stize u Ukr Postano: 28 vel 2022, 22:01 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Kako sad sa svime upravlja NATO kad znamo da je Vatikan iza svega?
Čak se i papa oglasio.
Loše se piše pravoslavcima kad bijeli general iz Rima vuče poteze. Vatikan je okupiran prije 60 godina na drugom vatikanskom koncilu
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: NATO vojska pod krinkom dragovoljaca stize u Ukr Postano: 28 vel 2022, 22:03 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
POL_GASOL je napisao/la: A onda da rijesimo granice na balkanu od preostalih paradrzava.
Podijelimo Hrvatsku an sjevernu i juznu, jer imaju vecu kultorolosku i povijesnu razlicitost od istocne i zapadne Ukrajine. Slazes li se?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: NATO vojska pod krinkom dragovoljaca stize u Ukr Postano: 28 vel 2022, 22:08 |
|
|
DrMag je napisao/la: Podijelimo Hrvatsku an sjevernu i juznu, jer imaju vecu kultorolosku i povijesnu razlicitost od istocne i zapadne Ukrajine. Slazes li se? sjeverni Hrvati ne ugnjetavaju južne, ne brane im jezik i ne diskriminiraju ih
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: NATO vojska pod krinkom dragovoljaca stize u Ukr Postano: 28 vel 2022, 22:09 |
|
|
divizija je napisao/la: DrMag je napisao/la: Podijelimo Hrvatsku an sjevernu i juznu, jer imaju vecu kultorolosku i povijesnu razlicitost od istocne i zapadne Ukrajine. Slazes li se? sjeverni Hrvati ne ugnjetavaju južne, ne brane im jezik i ne diskriminiraju ih Sluzbeni Hrvatski je ikavica?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: NATO vojska pod krinkom dragovoljaca stize u Ukr Postano: 28 vel 2022, 22:22 |
|
|
divizija je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Kako sad sa svime upravlja NATO kad znamo da je Vatikan iza svega?
Čak se i papa oglasio.
Loše se piše pravoslavcima kad bijeli general iz Rima vuče poteze. Vatikan je okupiran prije 60 godina na drugom vatikanskom koncilu Dobro to je točno ali živnuli su malo u periodu 1991. - 1999. na "našim" prostorima. Koliko su zla pape nanijele Srbima ni krivima ni dužnima, a ovaj Francisco se za to nije ni ispričao. Odmah vidiš da je to sve ista banda. Papo kojem li se Bogu moliš?
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: NATO vojska pod krinkom dragovoljaca stize u Ukr Postano: 28 vel 2022, 22:23 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Dobro to je točno ali živnuli su malo u periodu 1991. - 1999. na "našim" prostorima.
Koliko su zla pape nanijele Srbima ni krivima ni dužnima, a ovaj Francisco se za to nije ni ispričao.
Odmah vidiš da je to sve ista banda.
Papo kojem li se Bogu moliš?
jesu, malo su živnuli i vratili se pod okuaciju. a sada okupatori Vatikana govore preko njega. i što govore?
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: NATO vojska pod krinkom dragovoljaca stize u Ukr Postano: 28 vel 2022, 22:24 |
|
|
DrMag je napisao/la: divizija je napisao/la: sjeverni Hrvati ne ugnjetavaju južne, ne brane im jezik i ne diskriminiraju ih
Sluzbeni Hrvatski je ikavica? nije ni kajkavski, a ikavica se govori i u Slavoniji, a aijekavic u južnoj Dalmaciji
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: NATO vojska pod krinkom dragovoljaca stize u Ukr Postano: 28 vel 2022, 22:24 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
POL_GASOL je napisao/la: Tema mi djeluje kao autorska mada nije naznaceno.
A onda da rijesimo granice na balkanu od preostalih paradrzava. Trebaju povuć crtu Kijev-Transistrija što prije . Ostali zapad šta ostane dat na upravljanje Engleskoj gamadi .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: NATO vojska pod krinkom dragovoljaca stize u Ukr Postano: 28 vel 2022, 22:26 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
divizija je napisao/la: DrMag je napisao/la: Sluzbeni Hrvatski je ikavica?
nije ni kajkavski, a ikavica se govori i u Slavoniji, a aijekavic u južnoj Dalmaciji ovaj mag sere li ga sere . Moguće da je pravi Mag jer đava iz njega govori .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: NATO vojska pod krinkom dragovoljaca stize u Ukr Postano: 28 vel 2022, 22:27 |
|
|
Reconquista je napisao/la: divizija je napisao/la: Vatikan je okupiran prije 60 godina na drugom vatikanskom koncilu
Dobro to je točno ali živnuli su malo u periodu 1991. - 1999. na "našim" prostorima. Koliko su zla pape nanijele Srbima ni krivima ni dužnima, a ovaj Francisco se za to nije ni ispričao. Odmah vidiš da je to sve ista banda. Papo kojem li se Bogu moliš? Papa Franja je jezuita!Znamo da su jezuite vekovni dušmani pravoslavlja. Ovaj je još puno perfidniji od prethodnika, tobože moderan i progresivan, a nastavlja po istom starom programu.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: NATO vojska pod krinkom dragovoljaca stize u Ukr Postano: 28 vel 2022, 22:28 |
|
|
divizija je napisao/la: DrMag je napisao/la: Sluzbeni Hrvatski je ikavica?
nije ni kajkavski, a ikavica se govori i u Slavoniji, a aijekavic u južnoj Dalmaciji Sve to treba podijeliti, ko bratsku ukrajinu.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: NATO vojska pod krinkom dragovoljaca stize u Ukr Postano: 28 vel 2022, 22:29 |
|
|
Th1950 je napisao/la: divizija je napisao/la: nije ni kajkavski, a ikavica se govori i u Slavoniji, a aijekavic u južnoj Dalmaciji
ovaj mag sere li ga sere . Moguće da je pravi Mag jer đava iz njega govori . Ja zinuo, a ti otvorio krezava usta.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: NATO vojska pod krinkom dragovoljaca stize u Ukr Postano: 28 vel 2022, 22:30 |
|
|
DrMag je napisao/la: Sve to treba podijeliti, ko bratsku ukrajinu. da se ubijamo između sebe, trebalo bi
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: NATO vojska pod krinkom dragovoljaca stize u Ukr Postano: 28 vel 2022, 22:32 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
DrMag zašto si nervozan od 2.-3. dana specijalne vojne operacije Rusije u Ukrajini?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: NATO vojska pod krinkom dragovoljaca stize u Ukr Postano: 28 vel 2022, 22:45 |
|
|
HHerceg je napisao/la: DrMag zašto si nervozan od 2.-3. dana specijalne vojne operacije Rusije u Ukrajini? Nisam nervozan, zalostan sam, sto zbog ukrajine, to i zbog vas boljsevika sa kojima dijelim domovinu.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: NATO vojska pod krinkom dragovoljaca stize u Ukr Postano: 02 ožu 2022, 18:00 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: NATO vojska pod krinkom dragovoljaca stize u Ukr Postano: 04 ožu 2022, 01:00 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Glazbenik
|
Naslov: Re: NATO vojska pod krinkom dragovoljaca stize u Ukr Postano: 04 ožu 2022, 01:03 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 6094 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Reconquista je napisao/la: Kako sad sa svime upravlja NATO kad znamo da je Vatikan iza svega?
Čak se i papa oglasio.
Loše se piše pravoslavcima kad bijeli general iz Rima vuče poteze. Papa je papa. Bijeli general je dominikanski general. Crni general je isusovački (jezuitski) general.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 23 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 32 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|