|
|
Stranica: 1/9.
|
[ 203 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Reconquista
|
Naslov: Neredi Marokanaca po europskim zemljama Postano: 07 pro 2022, 17:25 |
|
|
Španjolska, Francuska, Nizozemska, Belgija, Engleska, Italija...
Horde mladih Marokanaca rade nerede po pola Europe.
Divljaju, razbijaju, pale, napadaju nemarokance, policiju, prolaznike, tuku se međusobno.
Barcelona, Valencia, Bilbao, Terrassa, Pariz, Lyon, Lille, Nice, Haag, Amsterdam, Bruxelles, Antwerp, London, Milan, Pisa...
Nema gdje ih nema.
Ne znam koliko ima po tradicionalnim medijima sad sam malo gledao ali slabo se izvještava.
Po Telegramu sam pogledao nekoliko filmova.
Da li se netko sjeća da su ne Europljani ovako masovno i nizu velikih europskih država radili ovakve nerede?
Ovo je u rangu paljenja Pariza i Londona prije nekoliko godina od strane muslimana.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Reconquista
|
Naslov: Re: Neredi Marokanaca po europskim zemljama Postano: 07 pro 2022, 17:36 |
|
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Reconquista
|
Naslov: Re: Neredi Marokanaca po europskim zemljama Postano: 07 pro 2022, 17:41 |
|
|
"Al-Andalus" is currently trending on Twitter, with Moroccan social media users making irredentist claims to the Iberian peninsula following World Cup victory.
European_Insider kanal na Telegramu ima snimke.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Neredi Marokanaca po europskim zemljama Postano: 07 pro 2022, 17:41 |
|
|
Integracija i druge bajke.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1106 of 2558 - 43.24%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kronos
|
Naslov: Re: Neredi Marokanaca po europskim zemljama Postano: 07 pro 2022, 17:43 |
|
|
Narod bira političare koji takve uvjete toleriraju i promoviraju.
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Reconquista
|
Naslov: Re: Neredi Marokanaca po europskim zemljama Postano: 07 pro 2022, 17:48 |
|
|
Citat:
Geert Wilders, leader of the Dutch Party for Freedom that is currently first place in opinion polls, posted an image on Twitter of an airplane full of Moroccan immigrants being repatriated from the Netherlands .
Citat:
Belgian Federal Election (Flanders) | Ipsos poll:
VB — Nationalist: 26% (+4) N-VA — Right-wing: 22% Vooruit — Centre-left: 16% (-1) CD&V — Centre-right: 10% Open VLD — Liberal: 9% (-2) GROEN — Green: 9% PVDA — Marxist: 7% (-2)
Fieldwork: 21-29 November 2022 Sample size: 1,001
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Reconquista
|
Naslov: Re: Neredi Marokanaca po europskim zemljama Postano: 07 pro 2022, 17:59 |
|
|
Citat: Marokanci (Arabic: المغاربة, romanized: al-Maġāriba) po Europi:
Francuska: 1,314,000
Španjolska: 934,046
Belgija: 530,000
Italija: 487,249
Nizozemska: 414,186
Britanija: 70,000 3,7 milijuna u ovim zemljama. Već se ponašaju kao s aje njihovo. Šta kad ih bude 30 milijuna. Integracija kako da ne.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Reconquista
|
Naslov: Re: Neredi Marokanaca po europskim zemljama Postano: 07 pro 2022, 18:08 |
|
|
Citat:
Hindustan neće izdat. Vrlo blago i PC.
now Europe is realizing the peacefulness of peacefuls
Peaceful community spread peace brussels and Netherlands
I am send condolences for those people who accept islam
Mashallah peaceful community
Peaceful community fundamental rule is they spread peace everywhere they are
Respect for china, burma and poland increased
Miroljubivi Indijci znaju šta je na stvari. Amiđini frendići pripadaju u islamski svijet, ne u Europu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Neredi Marokanaca po europskim zemljama Postano: 07 pro 2022, 18:15 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39931 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Reconquista je napisao/la: Citat: Marokanci (Arabic: المغاربة, romanized: al-Maġāriba) po Europi:
Britanija: 70,000 3,7 milijuna u ovim zemljama. Već se ponašaju kao s aje njihovo. Šta kad ih bude 30 milijuna. Integracija kako da ne. Nisam znao da ih je već toliko u Španjolskoj, rekolonizacija opet na snazi.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
HHerceg
|
Naslov: Re: Neredi Marokanaca po europskim zemljama Postano: 07 pro 2022, 18:17 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Reconquista je napisao/la: Citat: Marokanci (Arabic: المغاربة, romanized: al-Maġāriba) po Europi:
Britanija: 70,000 3,7 milijuna u ovim zemljama. Već se ponašaju kao s aje njihovo. Šta kad ih bude 30 milijuna. Integracija kako da ne. Naravno da je njihovo. Sve su to građani zapadno europsko uljudbenih zemalja. Pa nećemo valjda podržavat zločesti etnički nacionalizam. Živio građanski nacionalizam!
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Neredi Marokanaca po europskim zemljama Postano: 07 pro 2022, 18:17 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Španjolska, Francuska, Nizozemska, Belgija, Engleska, Italija...
Horde mladih Marokanaca rade nerede po pola Europe.
Divljaju, razbijaju, pale, napadaju nemarokance, policiju, prolaznike, tuku se međusobno.
Barcelona, Valencia, Bilbao, Terrassa, Pariz, Lyon, Lille, Nice, Haag, Amsterdam, Bruxelles, Antwerp, London, Milan, Pisa...
Nema gdje ih nema.
Ne znam koliko ima po tradicionalnim medijima sad sam malo gledao ali slabo se izvještava.
Po Telegramu sam pogledao nekoliko filmova.
Da li se netko sjeća da su ne Europljani ovako masovno i nizu velikih europskih država radili ovakve nerede?
Ovo je u rangu paljenja Pariza i Londona prije nekoliko godina od strane muslimana. ..radili su Srbi.. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Neredi Marokanaca po europskim zemljama Postano: 07 pro 2022, 18:21 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
U komentarima to zovu obrnuta Reconquista. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Što će bit kad izgube. Izgleda da ovi šalju najgore umjesto u zatvore, u Europu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Reconquista
|
Naslov: Re: Neredi Marokanaca po europskim zemljama Postano: 07 pro 2022, 18:21 |
|
|
I onda netko piše bajke da smo svi mi isti.
Kad i gdje su Hrvati radili nerede po tuđim zemljama u kojima žive.
Kad su Hrvati palili, divljali, razbijali napadali žene po ulici po Njemačkoj, Austriji, Švedskoj, Irskoj, Kanadi, Americi, Argentini, Australiji...
Zašto bi uništavao zemlju u koju si došao i u kojoj živiš.
A ovi nezahvalni necivilizirani divljaci nema gdje ne uništavaju.
Nismo isti.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Reconquista
|
Naslov: Re: Neredi Marokanaca po europskim zemljama Postano: 07 pro 2022, 18:26 |
|
|
Mediji po običaju glasno šute o tome.
Javljaju kad se 50 ljudi okupi da bi prosvjedovalo protiv klimatskih promjena u Londonu ili Sydneyu ali da deseci tisuća Marokanaca zapale nekoliko desetaka europskih gradova to nije vijest.
Muk.
I da Amiđa, to je zato jer su muslimani.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Dutch01
|
Naslov: Re: Neredi Marokanaca po europskim zemljama Postano: 07 pro 2022, 18:40 |
|
|
Reconquista je napisao/la: I onda netko piše bajke da smo svi mi isti.
Kad i gdje su Hrvati radili nerede po tuđim zemljama u kojima žive.
Kad su Hrvati palili, divljali, razbijali napadali žene po ulici po Njemačkoj, Austriji, Švedskoj, Irskoj, Kanadi, Americi, Argentini, Australiji...
Zašto bi uništavao zemlju u koju si došao i u kojoj živiš.
A ovi nezahvalni necivilizirani divljaci nema gdje ne uništavaju.
Nismo isti. A Bad Blue Boysi i Torcida? Svatko ima svog konja za trku.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Megatron
|
Naslov: Re: Neredi Marokanaca po europskim zemljama Postano: 07 pro 2022, 18:41 |
|
|
Junuz na haparatima.
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Neredi Marokanaca po europskim zemljama Postano: 07 pro 2022, 18:45 |
|
|
Megatron je napisao/la: Junuz na haparatima. Zašto ja? Zašto misliš da ja volim životinje-ljude bilo koje vrste? Meni ide na živce i Torcida sa svojim bakljadama. Primitivci. Tko da je upalit baklju doktorat. Definitivno treba cijela Europa islamiste poprijeko gledat. Došao si u Europu care. Toliko ima islamskih zemalja pa idi. Piše da ih je značajan broj i u Katru pa tamo nema nereda. Znači u Aziju brate ako ti Afrika ne valja.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Megatron
|
Naslov: Re: Neredi Marokanaca po europskim zemljama Postano: 07 pro 2022, 18:47 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Megatron je napisao/la: Junuz na haparatima. Zašto ja? Zašto misliš da ja volim životinje-ljude bilo koje vrste? Meni ide na živce i Torcida sa svojim bakljadama. Primitivci. Tko da je upalit baklju doktorat. Pa ti opravdavaš imigraciju i pričaš crnci i arapi će biti isti Hrvati kao ti, samo malo tamniji. Eto kako će biti.
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Neredi Marokanaca po europskim zemljama Postano: 07 pro 2022, 18:51 |
|
|
Megatron je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Zašto ja?
Zašto misliš da ja volim životinje-ljude bilo koje vrste?
Meni ide na živce i Torcida sa svojim bakljadama. Primitivci. Tko da je upalit baklju doktorat.
Pa ti opravdavaš imigraciju i pričaš crnci i arapi će biti isti Hrvati kao ti, samo malo tamniji. Eto kako će biti. Ovo nije legalna imigracija gdje ti biraš tko ti dolazi, i koliko ostaje. Ovo su mahom azilanti. Idete mi na živce sto nećete da segmentirate imigraciju. Čovjek koji je došao radit za obitelj neće ovo po ulici radit. Nije bitno koji.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Karabaja
|
Naslov: Re: Neredi Marokanaca po europskim zemljama Postano: 07 pro 2022, 18:53 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 10558 Lokacija: Global South Upozorenja: 1
|
Španija: Populacija: 47 miliona Broj rođenih:357,000
Maroko: Populacija:36 miliona Broj rođenih: 650,000
Poklapamo i ne postoji ništa što tu možeš učiniti reconquista. AL-ANDALUS!!
_________________ dubula dubula aw dubul'ibhunu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Neredi Marokanaca po europskim zemljama Postano: 07 pro 2022, 18:53 |
|
|
Nek porazbijaju i zapale sve. U tim državama su Junuzi većina. Što su tražili su dobili.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Neredi Marokanaca po europskim zemljama Postano: 07 pro 2022, 18:54 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Španija: Populacija: 47 miliona Broj rođenih:357,000
Poklapamo i ne postoji ništa što tu možeš učiniti reconquista. AL-ANDALUS!! Seli tamo onda Mujo jer iz hrvatske BiH nestajete.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Neredi Marokanaca po europskim zemljama Postano: 07 pro 2022, 19:00 |
|
|
Kronos je napisao/la: Narod bira političare koji takve uvjete toleriraju i promoviraju. Amen. i dok tak obiraj, neka ovi pale što više
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kronos
|
Naslov: Re: Neredi Marokanaca po europskim zemljama Postano: 07 pro 2022, 19:00 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Megatron je napisao/la: Pa ti opravdavaš imigraciju i pričaš crnci i arapi će biti isti Hrvati kao ti, samo malo tamniji. Eto kako će biti.
Ovo nije legalna imigracija gdje ti biraš tko ti dolazi, i koliko ostaje. Ovo su mahom azilanti. Idete mi na živce sto nećete da segmentirate imigraciju. Čovjek koji je došao radit za obitelj neće ovo po ulici radit. Nije bitno koji.Velik dio tih mladih ljudi rođen je u Europi, mnogi od njih pripadaju već trećoj generaciji. Nije uopce pitanje sa kakvom si namjerom došao u Europu, nego iz kakve si kulture.
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Karabaja
|
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 10558 Lokacija: Global South Upozorenja: 1
|
Rika sv Vida je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Španija: Populacija: 47 miliona Broj rođenih:357,000
Poklapamo i ne postoji ništa što tu možeš učiniti reconquista. AL-ANDALUS!! Seli tamo onda Mujo jer iz hrvatske BiH nestajete. Alžir: 1 000 000
_________________ dubula dubula aw dubul'ibhunu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|