|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 21 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
potocnj
|
 |
Naslov: Anketa: treba li se Amerika uključiti u rat u Iranu? Postano: 17 lip 2025, 08:41 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 6016 Lokacija: Herceg-Bosna
|
S Američkom pomoći iz zraka rat bi brzo bio gotov a i Amerika bi napokon projecirala svoju snagu. Dosta čujemo neupućenih ljudi, i maštarija, kako je Amerika prošlost, istok raste i ostalo, pa im ne bi bilo loše da pokažu tko je glavni Ja osobno mislim da je sve bolje što se završi brže, a Amerika ovo može završiti brže, po meni ne trebaju djelovati vojno nego samo zračno.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Anketa: treba li se Amerika uključiti u rat u Iranu? Postano: 17 lip 2025, 08:51 |
|
|
Nekoliko naznaka da bi se Amerika mogla uključiti u rat na strani Izraela, iako mislim da nema podrške, a ni Trump nema želje da šalje vojsku na teren. Hoće možda samo da projecira američku zračnu nadmoć. Citat: Zajedničko saopćenje Zemlje G7 uputile poruku nakon susreta u Kanadi: "Izrael ima pravo da se brani, Iran je izvor terora" https://www.klix.ba/vijesti/svijet/zeml ... /250617009Citat: Šta slijedi? Uključuje li se Amerika u rat? Trump se hitno vratio u Bijelu kuću i poručio: "Svi se trebaju evakuisati iz Teherana" https://www.klix.ba/vijesti/svijet/uklj ... /250617001
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Anketa: treba li se Amerika uključiti u rat u Iranu? Postano: 17 lip 2025, 09:40 |
|
|
Nema nikakve potrebe da se uključi Amerika. Izrael sam dominira i to je mnogo veće poniženje za glupe muslimane da ih Izrael sam gazi.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Anketa: treba li se Amerika uključiti u rat u Iranu? Postano: 17 lip 2025, 09:51 |
|
|
pajdaš je napisao/la: Koliko te plaćaju za ovakve upise? Po slovu, ili po značaju teme? Ako hoćeš extra zaradu da i tebe povežem sa "cionističkim financijerima" 
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Anketa: treba li se Amerika uključiti u rat u Iranu? Postano: 17 lip 2025, 09:52 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Nema nikakve potrebe da se uključi Amerika. Izrael sam dominira i to je mnogo veće poniženje za glupe muslimane da ih Izrael sam gazi. Možda ni nema, dovoljno je da te bunker-bustere dadnu Izraelu i to je to. Ono nuklearno postrojenje za obogaćivanje urana ode u povijest. Ali možda Amerika želi podsjetiti tko je glavna faca u gradu, nisu skoro!
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Anketa: treba li se Amerika uključiti u rat u Iranu? Postano: 17 lip 2025, 09:55 |
|
|
Siguran sam da u Pentagonu prate ovu anketu, te da neće donijeti konačnu odluku bez uzimanja u obzir mišljenja HB forumaša.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Anketa: treba li se Amerika uključiti u rat u Iranu? Postano: 17 lip 2025, 10:56 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Siguran sam da u Pentagonu prate ovu anketu, te da neće donijeti konačnu odluku bez uzimanja u obzir mišljenja HB forumaša. 
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Anketa: treba li se Amerika uključiti u rat u Iranu? Postano: 17 lip 2025, 11:20 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43697 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Da, prije svega pomoći bombarderima s nuclear bunker busterima za potpuno uništenje iranskih podzemnih nuklearnih postrojenja. Jedinstvena prilika koju Trump ne smije propustiti.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Anketa: treba li se Amerika uključiti u rat u Iranu? Postano: 17 lip 2025, 13:54 |
|
|
Ja podržavam samo da Ameri i Židovi kopneno uđu u Iran.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Anketa: treba li se Amerika uključiti u rat u Iranu? Postano: 17 lip 2025, 15:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62690 Lokacija: DAZP HQ
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Siguran sam da u Pentagonu prate ovu anketu, te da neće donijeti konačnu odluku bez uzimanja u obzir mišljenja HB forumaša. Nije taj narod lud da povlači takve hazarderske poteze bez konzultacija s većinskim mišljenjem ovog općilišta. Barem je moje mišljenje takovo.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Anketa: treba li se Amerika uključiti u rat u Iranu? Postano: 17 lip 2025, 15:10 |
|
|
dudu je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Siguran sam da u Pentagonu prate ovu anketu, te da neće donijeti konačnu odluku bez uzimanja u obzir mišljenja HB forumaša. Nije taj narod lud da povlači takve hazarderske poteze bez konzultacija s većinskim mišljenjem ovog općilišta. Barem je moje mišljenje takovo. Ja se slažem s korištenjem ekspertnog tima HB foruma kao fokusne grupe za geopolitička pitanja, samo uvijek treba izdvojiti mišljenja džamijskih botova i katastrofičara predvođenih Weaselom.
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Anketa: treba li se Amerika uključiti u rat u Iranu? Postano: 17 lip 2025, 18:29 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: dudu je napisao/la: Nije taj narod lud da povlači takve hazarderske poteze bez konzultacija s većinskim mišljenjem ovog općilišta. Barem je moje mišljenje takovo.
Ja se slažem s korištenjem ekspertnog tima HB foruma kao fokusne grupe za geopolitička pitanja, samo uvijek treba izdvojiti mišljenja džamijskih botova i katastrofičara predvođenih Weaselom. A i oni predstavljaju dio populacije, nemože se njih izdvojit a da budeš fer. Samo što su očito manji dio, ovoliku nadmoć u podršci Izraelu se nisam nadao. Naročito me iznenadio visok postotak za aktivnu ulogu i ravnanje čizmom Irana.
|
|
Vrh |
|
 |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Anketa: treba li se Amerika uključiti u rat u Iranu? Postano: 17 lip 2025, 18:58 |
|
|
Ukoliko ovi napadi na Iran ne popuste, moglo bi se dogoditi suprotno od očekivanja. Desetkovana iranska vlast bi mogli postat mučenici u očima naroda i činbenik jedinstva. Ipak se tu radi o mrzkim Židovima koji krajnjem slučaju ipak najviše nanose štetu običnim Irancima.
I Putin je mislio da će uz njega stat 50% Ukrajinaca i da će vlast u Kijevu past sama od sebe kad napadne Ukrajinu, a eto od mnogih prorusa napravio žestoke Ukrajince. A tu se ipak još radilo o sličnim narodima...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Anketa: treba li se Amerika uključiti u rat u Iranu? Postano: 17 lip 2025, 22:50 |
|
|
A ako će iranci još jače podržavat mule onda neka skaču motkom preko rijeka i klisura jer će ostati i bez zadnjeg mosta.
Ako im paše taj režim onda neka im bude i sve što on donosi, a to je rano brončano doba.
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Anketa: treba li se Amerika uključiti u rat u Iranu? Postano: 17 lip 2025, 23:35 |
|
|
weasel je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Siguran sam da u Pentagonu prate ovu anketu, te da neće donijeti konačnu odluku bez uzimanja u obzir mišljenja HB forumaša.  Samo se ti krevelji a vid šta se događa nepunih 15 sati nakon otvaranja ankete. Citat: Trump sazvao hitni sastanak u "sobi za krizne situacije" Bijele Kuće: Razmatra ulazak SAD-a u rat s Iranom Čula se volja forumaša! https://www.klix.ba/vijesti/svijet/trum ... /250617180
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Anketa: treba li se Amerika uključiti u rat u Iranu? Postano: 17 lip 2025, 23:52 |
|
|
potocnj je napisao/la: weasel je napisao/la: Samo se ti krevelji a vid šta se događa nepunih 15 sati nakon otvaranja ankete. Citat: Trump sazvao hitni sastanak u "sobi za krizne situacije" Bijele Kuće: Razmatra ulazak SAD-a u rat s Iranom Čula se volja forumaša! https://www.klix.ba/vijesti/svijet/trum ... /250617180Zna Trump tko ima vrhunske analize. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1332 of 2558 - 52.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Anketa: treba li se Amerika uključiti u rat u Iranu? Postano: 17 lip 2025, 23:56 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27499 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ovom prigodom se obraćam predsjedniku Trumpu kao njegov glasač na izborima 2016. godine, i apeliram na njega da ne napada Iran ako ovi iskažu volju da odustaju od nuklearnog programa.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Anketa: treba li se Amerika uključiti u rat u Iranu? Postano: 18 lip 2025, 00:04 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Ja podržavam samo da Ameri i Židovi kopneno uđu u Iran. Pa židovi su davno tamo, vidiš po tajnim operacijama. Ali eto, kad već podržavaš. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Anketa: treba li se Amerika uključiti u rat u Iranu? Postano: 18 lip 2025, 00:46 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Ja podržavam samo da Ameri i Židovi kopneno uđu u Iran. Svojevremeno si podržavao i da uđu u Gazu pa da uđu u Libanon pa si kmečao
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Anketa: treba li se Amerika uključiti u rat u Iranu? Postano: 18 lip 2025, 06:14 |
|
|
Mislim da nema potrebe da Ameri dodatno poravnaju Iran. Izraelci to sami dovoljno dobro rade.
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Anketa: treba li se Amerika uključiti u rat u Iranu? Postano: 18 lip 2025, 08:30 |
|
|
Ceha je napisao/la: Mislim da nema potrebe da Ameri dodatno poravnaju Iran. Izraelci to sami dovoljno dobro rade. Možda im trebaju samo ovi bunker busteri, i usluge B-2 bombardera jer "normalni" vojni avioni to ne mogu nositi. https://www.klix.ba/vijesti/svijet/ovo- ... /250618017
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 21 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|