|
|
Stranica: 1/9.
|
[ 221 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
G-recht
|
Naslov: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 13:57 |
|
|
Malo povrsna tema jer fino pise gore "volim ili ne volim" tako da nije potrebno previse objasnjavati zasto i zbog cega. Dodjoh na ovu temu citajuci jedan srpski forum (na kojem inace ne pisem ali ga prelistavam uz uzinu na poslu) pa su mi neke konstatacije i konstelacije zaista bile smjesne, reko haj da vidim sta ljudi ovdje misle. Dakle, koje narode volite a koje ne volite, top five lista  Npr., Volim: 1. Ukrajince 2. Madjare itd. Ne volim: 1. 2. 3. 4. 5. Mali stimulans, evo jednog od odgovora sa ovog srpskog foruma na kojem se standardno ne vole Hrvati, Siptari i Nijemci, pomalo i "balije" (koje, jel, nisu nacija), ali ima tu svega i svacega, tako mnogi vole Grke a drugi ih opet ne vole jer su oni eto kao ugnjetavali Srba direkt nakon dolaska istih na Balkansko poluostrvo (Srbi su, jel, narod od stoljeca sedmog), evo sta kaze ovaj jedan: Citat: На овој теми би неки модератор морао да реагује. Прво што један свима знани дегенерик под "нације које воли" сврстава Србе из Босне, као ми смо сада двије одвојене нације. Друго, због употребе термина "Бошњаци", који - вјеровали или не - много вријеђа босанске Србе, ево мене првог. Мене чуди да тако много националиста на овом форуму употребљава тај термин.
Ја лично гајим симпатије према свим слободним народима, Русима, Бјелорусима, Кинезима, Иранцима и свим оним који су амерички опоненти.
Страховиту мржњу гајим према крватима, нешто из свима знаних разлога а због нечег и из приватног живота. Никад ме није било срамота рећи да мрзим крвате и увијек ћу их сматрати најодвратнијим и најпоганијим створењима на свијету. Не волим шиптаре, амере, швабе и уопште западњаке, а према балијама осјећам само најдубљи презир и одвратност.
Barem je iskren.  Slobodni mu narodi "kinezi"..hahaha..ja kretena majko mila. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 14:01 |
|
|
Evo ja licno ne volim, tj. ne gotivim ih bas: 1. Ruse 2. Izraelce 3. Afrikance (nisu narod ali s kojim god crncom, fakat nisam rasista, da sam licno imao posla uvijek je ispala neka frka..nekako se moj mentalitet ne podnosi s njihovim) 3. Grke 4. Turke 5. Engleze + Albance (nisam bio sasvim siguran koga da stavim pod broj 5) Volim: 1. Crno Gorce 2. Hrvate 3. Svedjane 4. Austrijance 5. Holandjane  :D
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 14:02 |
|
|
Vlastiti narod se ne broji. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 14:06 |
|
|
|
Volim sve a mrzim gamad iz svakog naroda.
Jednostavno ne možeš mrziti Kineze kao Kineze, ali je činjenica da se ugnjetavaju manjine i određene skupine ljudi. Režimski broj ljudi je velik i organiziran. Eto takve ne volim ali treba ih selektirati iz naroda kao cjeline.
Nikada globalizirati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 14:08 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Volim sve a mrzim gamad iz svakog naroda.
Jednostavno ne možeš mrziti Kineze kao Kineze, ali je činjenica da se ugnjetavaju manjine i određene skupine ljudi. Režimski broj ljudi je velik i organiziran. Eto takve ne volim ali treba ih selektirati iz naroda kao cjeline.
Nikada globalizirati. Ma znam, ovo bi vise bilo za podforum zabava da tako nesto ima. Tako da ni ja, naravno, ne mrzim ni Grke, ni Izraelce, u globalu. Onom Srbinu su upravo Kinezi i Bjelorusi, ali i Iranci, uzor slobodnih naroda. ;-) Zamislite da je ovo kao ono glasanje na Evroviziji. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 14:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Pozitivci:
1. Svi narodi bivše YU osim Slovenaca 2. Sve katoličke-slavenske zemlje 3. Sve iz južne Amerike, osim Brazila 4. Irci/Irkinje 5. Afganistanci/ke 6. Skoro sve zemlje dalekog istoka (Kina, HK, Koreja, Japan)
Negativci:
1. Arapi 2. Turci 3. Pakistanci 4. Talijani 5. Španjolci 6. Francuzi 7. Amerikanci
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
josi
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 14:09 |
|
Pridružen/a: 03 sij 2010, 21:19 Postovi: 780 Lokacija: HercegBosna
|
i_jopet je napisao/la: Volim sve a mrzim gamad iz svakog naroda.
Nikada globalizirati. Upravo tako Volim sve a mrzim gamad iz svakog naroda. Super receno. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kiza
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 14:10 |
|
|
Mrzim rasizam, crnce i Kineze.  Šalim se naravno... Volim sve narode na ovoj našoj maloj planeti, a posebno pripadnice lepšeg pola. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 14:12 |
|
|
Joj vi Hrvati sve neki kozmopoliti, fakat ste jedini medju nama za Evrope 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 14:19 |
|
Pridružen/a: 17 vel 2010, 14:53 Postovi: 779 Lokacija: Pod Sljemenom
|
Kiza je napisao/la: Mrzim rasizam, crnce i Kineze.  Volim Austrijance, Švabe, Poljake, Čehe, Mađare, Slovake (ma cjela bivša A-U), Irance, Kurde, Japance, Argentince, Ruse, Švede. Ne volim nikog ko ugnjetava moj narod, kad prestane dobri smo istu sekundu. Tako da je taj popis valjan samo u pojedinom povjesnom razdoblju. Danas minus samo Bošnjacima i Amerima jer rade previše sranja po svijetu. + ne volim diktature, no za to ne krivim narod, on je ok, vlast ne valja.
_________________ Say kaj or die
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 14:21 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 21:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
Ministry of Sound je napisao/la: Pozitivci:
1. Svi narodi bivše YU osim Slovenaca
Tko nas, bre, zavadi? Ja nemam ništa protiv nijednog naroda, ali mi se gadi politika koju vode pojedine države, prije svega Britanija, SAD i Izrael.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 14:22 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 19:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
Volim sve ljude dobre volje, nacionalnost nebitna Ili kako ne voliti g. Tihića a voliti g. Silajđića ili kako ne voliti g. Ninu Raspudića a voliti g. Burduša ili kako voliti Natašu Kandić a ne voliti g. Dodika - baš za inat gospodi Silajđiću i Burdušu Dakle, ne mrzim neki narod već samo šljam u njemu 
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 14:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
divlja svinja je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Pozitivci:
1. Svi narodi bivše YU osim Slovenaca
Tko nas, bre, zavadi? Ja nemam ništa protiv nijednog naroda, ali mi se gadi politika koju vode pojedine države, prije svega Britanija, SAD i Izrael. Ovo je ocjena na osobnom nivou, gdje pokušavam odvojiti politiku i povijest.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kiza
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 14:28 |
|
|
G-recht je napisao/la:
Volim: 1. Crno Gorce 2. Hrvate 3. Svedjane 4. Austrijance 5. Holandjane
Kad ih toliko voliš trebao bi znati da se njihov naziv piše kao jedna reč - dakle Crnogorci, Crnogorke itd. Jedna reč! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 14:30 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: Volim sve ljude dobre volje, nacionalnost nebitna Ili kako ne voliti g. Tihića a voliti g. Silajđića ili kako ne voliti g. Ninu Raspudića a voliti g. Burduša ili kako voliti Natašu Kandić a ne voliti g. Dodika - baš za inat gospodi Silajđiću i Burdušu Dakle, ne mrzim neki narod već samo šljam u njemu  A joj, barem sam od tebe ocekivao konkretniji odgovor. ;-) Sta ste ba tako nedisciplinovani? Fino stoji, TOP FIVE LISTA! Volim 1. 2. 3. Ne volim 1. 2. 3. Ponavljam, ovo nije ozbiljna tema, vise zaebancija. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 14:32 |
|
|
Kiza je napisao/la: G-recht je napisao/la:
Volim: 1. Crno Gorce 2. Hrvate 3. Svedjane 4. Austrijance 5. Holandjane
Kad ih toliko voliš trebao bi znati da se njihov naziv piše kao jedna reč - dakle Crnogorci, Crnogorke itd. Jedna reč!  Ma nemas ti pojma ba, postoje jezici Crni i Gorski tako da su Crni i Gorci dva potpuno zasebna naroda.  PS: Volim Montenegere zato sto obozavam njihov akcent, viceve o njima, a i sam sam potomak "turskog plemstva Crne Gore"  Osim toga, Rambo Amadeus je iz GCa !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 14:46 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 9105 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
Tema ti ne ide u politiku. Već više u lifestyle....
Ja u biti ne volim nikog tko mi smeta, a sve više počinjem "nevoliti" baš hrvate.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hrvatski_Zrinjski
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 16:43 |
|
|
|
VOLIM: 01. Hrvate(Katolike, Muslimane, Pravoslavce) 02. Njemce 03. Španjolce 04. Japance 05. Perzijance(Iran)
NE VOLIM: 01. Serve(još poznati kao i srbi, sluge, bradonje...) 02. Jugoslavene(svu onu crveno SDP-KPJ bagru) 03. Talijane 04. Ruse 05. Anglosaksonce(Englezi)
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=X22yhleS ... re=related
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 17:52 |
|
|
|
Dje nadje Japance jebote?!
PS: Bosnjaka nemas na listi, jeli to zato sto ih ne priznas kao narod ili zbog toga sto ti nisu ni previse dragi ni previse mrski?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 18:00 |
|
|
evo i ja ću! Volim sledeće: 1.Braću Hrvate(toliko ih volim da bi ih udavio u bratskom zagrljaju  ) 2.Braću Bošnje(takođe big hug) 3.tek onda braću Ruse 4.Jermene,Gruzijce 5.Irance Ne volem 1.Sve hladne plavokose Germane , tako da može se nastaviti niz kako god ko hoće 2.---- 3.--- 4.--- 5.--- 
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 18:12 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 21:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
Ja volim sve Hrvate, neovisno o vjeri koju ispovjedaju, pa i one koji nisu svjesni svoje nacionalnosti i porijekla, nego se smatraju Srbima, Bošnjacima, Crnogorcima, Slovencima, Austrijancima itd. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 18:16 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 19:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
Hrvatski_Zrinjski je napisao/la:
NE VOLIM: 01. Serve(još poznati kao i srbi, sluge, bradonje...)
joe enter je napisao/la: Volim sledeće: 1.Braću Hrvate(toliko ih volim da bi ih udavio u bratskom zagrljaju  ) 
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 18:17 |
|
|
Eh da totano sam zaboravio obožavam Irce i Škote. Plus vidim da se ovdje voli Perzijance, da osnujemo neki iranofilski klub, ili bare društvo prijateljstva 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 18:19 |
|
|
divlja svinja je napisao/la: Ja volim sve Hrvate, neovisno o vjeri koju ispovjedaju, pa i one koji nisu svjesni svoje nacionalnosti i porijekla, nego se smatraju Srbima, Bošnjacima, Crnogorcima, Slovencima, Austrijancima itd. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Narodi koje volite tj. ne volite Postano: 08 ruj 2010, 18:23 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: Hrvatski_Zrinjski je napisao/la:
NE VOLIM: 01. Serve(još poznati kao i srbi, sluge, bradonje...)
joe enter je napisao/la: Volim sledeće: 1.Braću Hrvate(toliko ih volim da bi ih udavio u bratskom zagrljaju  )  Smeta ti, ali ovdje je evo on jedini napisao ovako nesto o Srbima, dok na srpskom forumu, s kojeg sam mazno ideju, vecina o Hrvatima ima misljenje slicno gore citiranom: Citat: Страховиту мржњу гајим према крватима, нешто из свима знаних разлога а због нечег и из приватног живота. Никад ме није било срамота рећи да мрзим крвате и увијек ћу их сматрати најодвратнијим и најпоганијим створењима на свијету
Opet, ovo s ovim bratskim zagrljajem je eheheheh  PS: Haj priznaj, matere ti, da mrzis barem muslimance. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|