|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
valstan
|
Naslov: "Sloboda" u obećanom zapadu Postano: 23 tra 2024, 23:05 |
|
|
Mislim da je krajnje vrijeme za ovu temu gdje ćemo prikupljati primjere "slobodoljublja" iz takozvanih "civiliziranih" zapadnih zemalja.
Ja ću početi, zbog prosvjeda protiv Googleove vojne pomoći Izraelu je 28 zaposlenika Googlea dobilo otkaz.
Znači ljudi su čisto izrazili negodovanje da Google nudi usluge Izraelu i za negodovanje su dobili otkaz, ništa drugo nisu uraditi.
To je valjda ta sloboda govora koja se nama zaostalim Balkancima uvijek propovjeda.
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: "Sloboda" u obećanom zapadu Postano: 23 tra 2024, 23:32 |
|
|
Klinci odrasli u okruženju samohranih majki gdje nisu uspili razvit identitet i taj manjak pokušavaju nadomjestiti boreći se za neku frakciju. Također nisu imali previše bojeva u životu da tamo tu svu energiju potroše
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: "Sloboda" u obećanom zapadu Postano: 24 tra 2024, 07:07 |
|
|
Slobodno tržište, sloboda govora, konkurencija,... Citat: U Americi usvojen zakon kojim se zabranjuje TikTok: Kini dat rok od devet mjeseci da ga proda
Zakon je sada predat američkom predsjedniku Joeu Bidenu, koji je rekao da će ga potpisati čim stigne na njegov sto.
Kineski vlasnik TikToka ByteDance je ranije rekao da nemaju odgovor na ovakav potez i da će se protiviti svakom pokušaju da ih se primora na prodaju TikToka, a donošenje ovakvog zakona je upravo to.
U saopćenju TikToka, koje je objavio na društvenoj mreži X, navodi se da će zabrana "pogaziti sva prava na slobodu govora za 170 miliona Amerikanaca, uništiti sedam miliona preduzeća i zatvoriti platformu koja godišnje doprinosi američkoj ekonomiji s 24 milijarde dolara".
Međutim, u Senatu se nisu previše osvrtali na to i izglasali su da naprave pritisak na ByteDance da prepusti TikTok iz kineskih ruku.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: "Sloboda" u obećanom zapadu Postano: 24 tra 2024, 08:33 |
|
|
valstan je napisao/la: Mislim da je krajnje vrijeme za ovu temu gdje ćemo prikupljati primjere "slobodoljublja" iz takozvanih "civiliziranih" zapadnih zemalja.
Ja ću početi, zbog prosvjeda protiv Googleove vojne pomoći Izraelu je 28 zaposlenika Googlea dobilo otkaz.
Znači ljudi su čisto izrazili negodovanje da Google nudi usluge Izraelu i za negodovanje su dobili otkaz, ništa drugo nisu uraditi.
To je valjda ta sloboda govora koja se nama zaostalim Balkancima uvijek propovjeda. Nije to nikakva utilizacija slobode govora, to je pokušaj džamije da opstruira rad jedne tvrtke. Hamasjugendovim stilom:
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: "Sloboda" u obećanom zapadu Postano: 24 tra 2024, 10:36 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7377 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Da ja napišem da soroševci, cionisti vladaju svijetom, banisali bi me opet na mjesec dana.
Zato neću ništa pisati.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: "Sloboda" u obećanom zapadu Postano: 24 tra 2024, 11:00 |
|
|
Evo nesto iz BRD-a, demokratske verzije Njemacke, takoreci (posto je ona neslobodarska, nedemokratska, unistena 1990.) Citat: Palästina-Solidarität Zwei auf einen Schlag Repression gegen Sozialarbeit: Berliner Bezirksstadtrat lässt Jugendzentren schließen. Beschäftigte privat palästinasolidarisch aktiv Von Annuschka Eckhardt https://www.jungewelt.de/artikel/473999 ... chlag.htmlUkratko, represija cak i protiv zaposlenika u Omladinskim centrima ukoliko na bilo koji nacin iskazu solidarnost prema Palestincima. To ide toliko daleko da se gledaju lajkovi sa privatnih profila, postovi i slicno. I ne samo to, vec se na isti nacin tretira i sama omladina koja posjecuje te centre. Maslo izraslo na maslu demokrscanskog CDU politiraca. Dakle, sutra da se izabere nova vlada, ona bi za one koji se solidarisu s Palestincima i koji se protive genocidu u Gazi, bila jos gora. ..samo duboki prezir osjecam prema toj drzavi. NE ljudima, ljudi su ko i svugdje - imas ih dobrih i losih, ali prema drzavi, drzavnom aparatu, maintream-medijima, i politici all inkl. Fuj, hrak. Rushi Putine.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: "Sloboda" u obećanom zapadu Postano: 24 tra 2024, 11:01 |
|
|
valstan je napisao/la: Mislim da je krajnje vrijeme za ovu temu gdje ćemo prikupljati primjere "slobodoljublja" iz takozvanih "civiliziranih" zapadnih zemalja.
To je valjda ta sloboda govora koja se nama zaostalim Balkancima uvijek propovjeda. Svaka čast Googlu na brzoj reakciji.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: "Sloboda" u obećanom zapadu Postano: 24 tra 2024, 11:04 |
|
|
Haram je napisao/la: Evo nesto iz BRD-a, demokratske verzije Njemacke, takoreci (posto je ona neslobodarska, nedemokratska, unistena 1990.) Citat: Palästina-Solidarität Zwei auf einen Schlag Repression gegen Sozialarbeit: Berliner Bezirksstadtrat lässt Jugendzentren schließen. Beschäftigte privat palästinasolidarisch aktiv Von Annuschka Eckhardt https://www.jungewelt.de/artikel/473999 ... chlag.htmlUkratko, represija cak i protiv zaposlenika u Omladinskim centrima ukoliko na bilo koji nacin iskazu solidarnost prema Palestincima. To ide toliko daleko da se gledaju lajkovi sa privatnih profila, postovi i slicno. I ne samo to, vec se na isti nacin tretira i sama omladina koja posjecuje te centre. Maslo izraslo na maslu demokrscanskog CDU politiraca. Dakle, sutra da se izabere nova vlada, ona bi za one koji se solidarisu s Palestincima i koji se protive genocidu u Gazi, bila jos gora. ..samo duboki prezir osjecam prema toj drzavi. NE ljudima, ljudi su ko i svugdje - imas ih dobrih i losih, ali prema drzavi, drzavnom aparatu, maintream-medijima, i politici all inkl. Fuj, hrak. Rushi Putine. Ordnung muss sein ! Nijemci me ponekad i pozitivno iznenade.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Ekdaim
|
Naslov: Re: "Sloboda" u obećanom zapadu Postano: 24 tra 2024, 23:37 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2020, 19:06 Postovi: 344 Lokacija: Obečano zemljište
|
kiler je napisao/la: Da ja napišem da soroševci, cionisti vladaju svijetom, banisali bi me opet na mjesec dana.
Zato neću ništa pisati. Sve je crnokošuljaše kanderisalo, a dominirali ste forumom do prije godinu dana.
_________________ القوة تكمن في التفاني
|
|
Vrh |
|
|
Ekdaim
|
Naslov: Re: "Sloboda" u obećanom zapadu Postano: 24 tra 2024, 23:40 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2020, 19:06 Postovi: 344 Lokacija: Obečano zemljište
|
Haram je napisao/la: Evo nesto iz BRD-a, demokratske verzije Njemacke, takoreci (posto je ona neslobodarska, nedemokratska, unistena 1990.) Citat: Palästina-Solidarität Zwei auf einen Schlag Repression gegen Sozialarbeit: Berliner Bezirksstadtrat lässt Jugendzentren schließen. Beschäftigte privat palästinasolidarisch aktiv Von Annuschka Eckhardt https://www.jungewelt.de/artikel/473999 ... chlag.htmlUkratko, represija cak i protiv zaposlenika u Omladinskim centrima ukoliko na bilo koji nacin iskazu solidarnost prema Palestincima. To ide toliko daleko da se gledaju lajkovi sa privatnih profila, postovi i slicno. I ne samo to, vec se na isti nacin tretira i sama omladina koja posjecuje te centre. Maslo izraslo na maslu demokrscanskog CDU politiraca. Dakle, sutra da se izabere nova vlada, ona bi za one koji se solidarisu s Palestincima i koji se protive genocidu u Gazi, bila jos gora. ..samo duboki prezir osjecam prema toj drzavi. NE ljudima, ljudi su ko i svugdje - imas ih dobrih i losih, ali prema drzavi, drzavnom aparatu, maintream-medijima, i politici all inkl. Fuj, hrak. Rushi Putine. Ta poniženja pamte naši i znaju se saburati. Kjafiri kad ih poniziš, slome se.
_________________ القوة تكمن في التفاني
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: "Sloboda" u obećanom zapadu Postano: 30 tra 2024, 00:04 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10503 Lokacija: Banja Luka
|
Ko pačići
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: "Sloboda" u obećanom zapadu Postano: 30 tra 2024, 00:22 |
|
|
Harame, pušti te Filistejce Moreš ti bolje od tizijeh politićara Riješi samog sebe, pusti to Oni bi najradije vidili da se takvi kao ti i ja međusobno pobijemo, unatoč činjenici da imamo više toga zajedničkog. Nažalost, dijeli nas samo jedna stvar
Ili kako je jedan uskopaljski branitelj rekao “Onaj koji mi je i prija rata bio prijatelj i sad mi je prijatelj”
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: "Sloboda" u obećanom zapadu Postano: 30 tra 2024, 09:20 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Harame, pušti te Filistejce Moreš ti bolje od tizijeh politićara Riješi samog sebe, pusti to Oni bi najradije vidili da se takvi kao ti i ja međusobno pobijemo, unatoč činjenici da imamo više toga zajedničkog. Nažalost, dijeli nas samo jedna stvar
Ili kako je jedan uskopaljski branitelj rekao “Onaj koji mi je i prija rata bio prijatelj i sad mi je prijatelj” Ok, ali na koju stvar mislis kad kazes "jedna stvar"?
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: "Sloboda" u obećanom zapadu Postano: 30 tra 2024, 10:33 |
|
|
Haram je napisao/la: estoyAqui je napisao/la: Harame, pušti te Filistejce Moreš ti bolje od tizijeh politićara Riješi samog sebe, pusti to Oni bi najradije vidili da se takvi kao ti i ja međusobno pobijemo, unatoč činjenici da imamo više toga zajedničkog. Nažalost, dijeli nas samo jedna stvar
Ili kako je jedan uskopaljski branitelj rekao “Onaj koji mi je i prija rata bio prijatelj i sad mi je prijatelj” Ok, ali na koju stvar mislis kad kazes "jedna stvar"? Kožica koju ja imam, a ti nemaš hahahah I to se jedino aktivira kad su neka politička previranja Tad to postane najvažnija stvar na svijetu, kao da su ostali osjećaji i emocije nebitni Kolektivna društva pokušavaju riješit neke svoje traume, prenoseći traumu na drugo društvo Takve su stvari normala Treba se spremat kao da će sutra bit rat i uživat u miru koliko traje Jer ako si spreman za sukob, spremaš se i da ne prekrižiš onog što ti stoji s druge strane Dobar odnos je dobar odnos, bez obzira što moji šefovi i kolege na to kažu
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: "Sloboda" u obećanom zapadu Postano: 30 tra 2024, 10:36 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Haram je napisao/la: Ok, ali na koju stvar mislis kad kazes "jedna stvar"?
Kožica koju ja imam, a ti nemaš hahahah I to se jedino aktivira kad su neka politička previranja Tad to postane najvažnija stvar na svijetu, kao da su ostali osjećaji i emocije nebitni Kolektivna društva pokušavaju riješit neke svoje traume, prenoseći traumu na drugo društvo Takve su stvari normala Treba se spremat kao da će sutra bit rat i uživat u miru koliko traje Jer ako si spreman za sukob, spremaš se i da ne prekrižiš onog što ti stoji s druge strane Dobar odnos je dobar odnos, bez obzira što moji šefovi i kolege na to kažu Citat: Kožica koju ja imam, a ti nemaš hahahah Moram priznati da si me pozitivno iznenadio.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|