HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 srp 2025, 16:35.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 10 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Trojica somalskih izbjeglica u Italiji silovala 18-godišnju Hrvaticu
PostPostano: 27 vel 2011, 15:26 

http://www.pogled.ba/svijet/crna-kronik ... u-hrvaticu

Citat:
Trojica somalskih državljana uhićena su u Rimu zbog optužbe da su u petak navečer silovali 18-godišnji Hrvaticu koja im se nakon par pića pridružila u prostorijama bivšeg somalskog veleposlanstva, javlja talijanski dnevnik il Giornale.

Prema prvim informacijama, muškarci su somalske političke izbjeglice koji već godinama žive u Italiji, a zgradu bivšeg veleposlanstva pretvorili su u vlastitu rezidenciju.

Povike 'upomoć' 18-godišnjakinje začuli su drugi stanari koji su se ubrzo našli na licu mjesta te pozvali policiju. Nesretna djevojka bila je sva izvan sebe te je iz bivšeg veleposlanstva pobjegla ne odjenuvši se. Policija ju je pronašla u blizini zgrade te je prevezla u bolnicu.

Talijanske su vlasti nakon silovanja odlučile istjerati somalske izbjeglice iz njihova bivšeg veleposlanstva te je njih 70-ak završilo na ulici. Prema il Giornaleu, ovo je treće silovanje u Rimu u posljednjih deset dana.

Vrh

Naslov: Re: Trojica somalskih izbjeglica u Italiji silovala 18-godišnju Hrvaticu
PostPostano: 27 vel 2011, 15:29 

lijepo se može pročitati da je sama tamo otišla
ali je mala kontala biće ih možda 2-3 kad tamo cijelo pleme
pa eto poslije j nema k
inače italija puna takvih ko šipak
idemo što prije u eu
oću i ja takvog komšiju weeee
mense čini da ćemo mi biti sretni i s muslimanima:)

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

Naslov: Re: Trojica somalskih izbjeglica u Italiji silovala 18-godišnju Hrvaticu
PostPostano: 27 vel 2011, 15:31 

sereš

Vrh

PostPostano: 27 vel 2011, 15:32 

evo šta je turčin uradio djevojci iz srbije

Citat:
slika
Policija u nemačkom gradu Erdingu uhapsila je 18-godišnjeg državljanina turskog porekla jer je u noći između nedelje i ponedeljka brutalno ubio trudnicu, preneli su mediji.

Žrtva monstruma Haruna A. bila je njegova bivša devojka Zorica H. (21), trudnica u osmom mesecu trudnoće, sa kojom je raskinuo kada je saznao da je u drugom stanju.

Prema navodima, Zorica je bivšeg dečka pozvala u nedelju u svoj stan kako bi razgovarali o alimentaciji, zbog čega je mladić pobesneo. Vezao je devojku lancima, zgrabio nož i ubo je u stomak deset puta, nanevši joj povrede zbog kojih su preminule i ona i nerođena devojčica.

Harun i Zorica upoznali su se pre nešto više od godinu dana i prema rečima njihovih prijatelja, u pitanju je bila ljubav na prvi pogled. Idila je prestala kada je devojka zatrudnela, jer je Harunova želja oduvek bila da se oženi Turkinjom, pa bi mu vanbračno dete smetalo u pronalaženju neveste. Osim toga, nije želeo da plaća alimentaciju, pa je rešio da Zoricu i nerođeno dete jednostavno ubije.

Nemačku javnost toliko je zgrozila vest o ovom stravičnom zločinu, da su mnogi tražili da se Harunu sudi za dvostruko ubistvo. Međutim, po nemačkim zakonima, otac će se izvući za ubistvo bebe jer se radi o nerođenom detetu, saznali su mediji.

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 30 ožu 2011, 21:25 

POL_GASOL je napisao/la:
lijepo se može pročitati da je sama tamo otišla
ali je mala kontala biće ih možda 2-3 kad tamo cijelo pleme

mense čini da ćemo mi biti sretni i s muslimanima:)

ahahahahah pupak mi se odveza :sega al uglavnom,nema tu napretka kad se žena osami s muškarcem. dobije njih bruka po p* na ovaj način samo ne prijavljuju jer znaju da su 80% krive.

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2011, 12:15 

Mora da bi tako prico i da je u pitanju neka zenska osoba koju poznajes.

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2011, 13:02 

Tulkas je napisao/la:

ma danas je došo vakat da je normalno ići po periferijama grada s momkom u autu pa se fatat i rajcat izmeđuse. i te bi gospođice ,nakon što izlude i napale muškarca kad na red dolazi ono najbitnije :D ,rekle "e sad dosta". eh,ne slože se tada baš svi muškarci da je dosta.a i zašto bi? imaju golo žensko kraj sebe ,a nit ju je ko tjero nit koji klinac . ha ja.

znači pogrešno si me razumio. meni je silovanje nešto naj ogavnije što se može priredit ženi ,pa da mi je najveći dušman prije bi joj složio kuršum u tintaru neg ovo prvo.tj,da razjasnimo,za mene bi bilo pravo silovanje tek kada neki majmun na silu strpa neku jadnicu u auto i radi sa njom šta mu volja.a ove što bi da malo podjebaju ,a onda glumile mace,ta ću im ja. nek ne počinju uopšte nešto što ne misle završit.

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2011, 14:58 

Ja ne bi išao u lakomislene osude ili površna razmišljanja, ta cura je možda bila lakomislena i naivna, ali eto kad je shvatila što se događa ipak jer je dozivala u pomoć i sreća da su drugi stanari reagirali i pozvali policiju, nadam se da če im sud opalit oštre kazne za silovanje !

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2011, 15:30 

atan je napisao/la:
Tulkas je napisao/la:

ma danas je došo vakat da je normalno ići po periferijama grada s momkom u autu pa se fatat i rajcat izmeđuse. i te bi gospođice ,nakon što izlude i napale muškarca kad na red dolazi ono najbitnije :D ,rekle "e sad dosta". eh,ne slože se tada baš svi muškarci da je dosta.a i zašto bi? imaju golo žensko kraj sebe ,a nit ju je ko tjero nit koji klinac . ha ja.

znači pogrešno si me razumio. meni je silovanje nešto naj ogavnije što se može priredit ženi ,pa da mi je najveći dušman prije bi joj složio kuršum u tintaru neg ovo prvo.tj,da razjasnimo,za mene bi bilo pravo silovanje tek kada neki majmun na silu strpa neku jadnicu u auto i radi sa njom šta mu volja.a ove što bi da malo podjebaju ,a onda glumile mace,ta ću im ja. nek ne počinju uopšte nešto što ne misle završit.

Silovanje je jaro kad ti hoces a ona nece a ti ipak to uradis. Kontas? Nemora svaki poljubac i fatacina zavrsit karacinom..

Vrh

PostPostano: 18 tra 2011, 19:37 

Tulkas je napisao/la:
atan je napisao/la:

Silovanje je jaro kad ti hoces a ona nece a ti ipak to uradis. Kontas? Nemora svaki poljubac i fatacina zavrsit karacinom..

Dzaba pricas, to je balkansko-patrijarhalni gen.

Kolko se samo meni puta desilo, skoro sve s "nasim" djevojkama, da se skinu gole i ti mislis bice nesto kad neda, neda da si bog. Tipicno bosanski fazon. I sta sad, trebo sam ih silovati? Boze me sacuvaj i sakloni..

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 10 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Apparitions i 54 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: