HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 02 srp 2025, 09:34.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Salafisti planirali ubojstvo njemackog vodje minorne desnicarske grupacije
PostPostano: 13 ožu 2013, 19:59 

http://www.globalpost.com/dispatch/news ... t-activist
Jutros ih uhapsili, pritreseni su stanovi, napokon njemacka drzava poduzima nesto protiv te kuge. Drustvo koje trpi budalastine takvih ljudi radi demokracije, mora kao prvo braniti i ovoga demagoga, a jos vaznije, mora braniti sebe.

Vrh

Naslov: Re: Salafisti planirali ubojstvo njemackog vodje minorne desnicarske grupacije
PostPostano: 14 ožu 2013, 17:31 

Radi oni vec duze u njemackoj protiv Salafista/vehabija. Samo u njemackoj se o tome ne pise ( toliko o prici slobode medija) niko i nespominje te stvari da narod nebi zamrzio muslimane! O tome "malom ratu" koji je izbio u zadnji 2-3 godine u njemackoj se nista bas i neznaa vec je nekoliko policajaca stradalo. Evo u mene na fakultetu su prije ca.2 godine dali muslimanima jednu prostoriju da se mogu molit (???!???) prije 6 mjeseci specijalci su upali tu i uhapsili 5-6 salafista od koji je jedan bio nekada i tjelohranitelj Osame Bin Ladena !!!!!!! Svaki 3-4 mjeseca je po studentskim zgradama i domovima su neke racije i hapse neke (potencijalne) teroriste!!
Stvar je u tome da u njemackim medijama se o tome gotov nikako i neprica. Eto ja to da nisam vidio u nas na fakultetu, nebi ni znaoniko nije ni spomeno.
Eto za tu akciju sto si je ti spomeno, pricale su neke male lokalne radio stanice i nigdje na TV-u nema a znam da nisu i nece ni sve neovine prenjet !

Vrh

Naslov: Re: Salafisti planirali ubojstvo njemackog vodje minorne desnicarske grupacije
PostPostano: 14 ožu 2013, 20:28 

A čuj ne priča se ni kod nas kad SOA uhiti Kineze koji su pokušavali otet par usred Zagreba.

Neke stvari se rade u tišini.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 00:01 

VUKsaJUGA je napisao/la:
Radi oni vec duze u njemackoj protiv Salafista/vehabija. Samo u njemackoj se o tome ne pise ( toliko o prici slobode medija) niko i nespominje te stvari da narod nebi zamrzio muslimane! O tome "malom ratu" koji je izbio u zadnji 2-3 godine u njemackoj se nista bas i neznaa vec je nekoliko policajaca stradalo. Evo u mene na fakultetu su prije ca.2 godine dali muslimanima jednu prostoriju da se mogu molit (???!???) prije 6 mjeseci specijalci su upali tu i uhapsili 5-6 salafista od koji je jedan bio nekada i tjelohranitelj Osame Bin Ladena !!!!!!! Svaki 3-4 mjeseca je po studentskim zgradama i domovima su neke racije i hapse neke (potencijalne) teroriste!!
Stvar je u tome da u njemackim medijama se o tome gotov nikako i neprica. Eto ja to da nisam vidio u nas na fakultetu, nebi ni znaoniko nije ni spomeno.
Eto za tu akciju sto si je ti spomeno, pricale su neke male lokalne radio stanice i nigdje na TV-u nema a znam da nisu i nece ni sve neovine prenjet !

Ova vijest je bila na svin kanalima...za ove druge akcije, spomene se samo kratko da je bija neki pretres stanova, bez velikih detalja, tu si u pravu....

Vrh

PostPostano: 20 ožu 2013, 15:20 

puntar2.0 je napisao/la:
VUKsaJUGA je napisao/la:

Ova vijest je bila na svin kanalima...za ove druge akcije, spomene se samo kratko da je bija neki pretres stanova, bez velikih detalja, tu si u pravu....

Da sad sam cuo a ovu vijest sad i ja, ali vjerujem vise da je izaslo u javnost jer je taj voda te stranke sam izaso u javnost da promovira sebe i stranku svoju !

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: