VUKsaJUGA je napisao/la:
Radi oni vec duze u njemackoj protiv Salafista/vehabija. Samo u njemackoj se o tome ne pise ( toliko o prici slobode medija) niko i nespominje te stvari da narod nebi zamrzio muslimane! O tome "malom ratu" koji je izbio u zadnji 2-3 godine u njemackoj se nista bas i neznaa vec je nekoliko policajaca stradalo. Evo u mene na fakultetu su prije ca.2 godine dali muslimanima jednu prostoriju da se mogu molit (???!???) prije 6 mjeseci specijalci su upali tu i uhapsili 5-6 salafista od koji je jedan bio nekada i tjelohranitelj Osame Bin Ladena !!!!!!! Svaki 3-4 mjeseca je po studentskim zgradama i domovima su neke racije i hapse neke (potencijalne) teroriste!!
Stvar je u tome da u njemackim medijama se o tome gotov nikako i neprica. Eto ja to da nisam vidio u nas na fakultetu, nebi ni znaoniko nije ni spomeno.
Eto za tu akciju sto si je ti spomeno, pricale su neke male lokalne radio stanice i nigdje na TV-u nema a znam da nisu i nece ni sve neovine prenjet !
Ova vijest je bila na svin kanalima...za ove druge akcije, spomene se samo kratko da je bija neki pretres stanova, bez velikih detalja, tu si u pravu....