|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 101 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vladimir RUS
|
Naslov: Sjedinjene Albanske Države Postano: 26 lip 2012, 21:11 |
|
|
U pojedinim intelektualnim krugovima u posljednjih nekoliko dana podgrijava se ideja o Velikoj Albaniji, koja sve vise lici na neku vrstu takozvanih "Sjedinjenih Albanskih Drzava" koje je zapravo nista drugo nego projekat takozvane "Velike Albanije" i to pod patronatom EU i SAD. http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/233987/Predlog-za-Balkan-Albanski-BeneluksOvdje mi samo nije jasno, kako ce napraviti Albansku "uniju" kada vecina u CG su Crnogorci, u MK su pojedinacna vecina Makedonci, dok MK Albanci sparam ostalih gradjana MK su manjina, dok Kosovo jos nije ni priznato od vecine svijeta, sto na kraju otpada na Albaniju.
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: Sjedinjene Albanske Države Postano: 26 lip 2012, 21:18 |
|
|
kako, pa kao što su i srbi to napravili, tj.pokušali napraviti, samo albanci su slabiji, zato više koriste pamet, a manje snagu...
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sjedinjene Albanske Države Postano: 26 lip 2012, 21:26 |
|
|
Evro-region.
Ovo se pominje u raznim varijantama, od kontrole vazdušnog prostora, preko policijske saradnje, vežbi...
Milo i njegovi bi u ovo ušli samo tako, ako ih ne diraju.
Mada, oni će možda i da ispadnu iz neke slične kombinacije, al' Makedoncima se crno piše. Sve lepote multikulti snošaja sa Albancima...
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sjedinjene Albanske Države Postano: 26 lip 2012, 22:12 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ja nemam problema sa Albancima, ali ne dam Crnu Goru, to je Crvena Hrvatska! 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sjedinjene Albanske Države Postano: 26 lip 2012, 22:29 |
|
|
Pitanje jednako onom da li bi američka okupacija Sibira doprinijela miru u svijetu. Pošto bi Rusi momentalno na Amere ispalili sve što imaju, tako bi se i šiftarski susjedi postarali da ih proćeraju na albanska brda, istog momenta kad bi NATO prdnuo u čabar, a prdnuće jednog dana akoBogda 
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: Sjedinjene Albanske Države Postano: 26 lip 2012, 22:32 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Pitanje jednako onom da li bi američka okupacija Sibira doprinijela miru u svijetu. Pošto bi Rusi momentalno na Amere ispalili sve što imaju, tako bi se i šiftarski susjedi postarali da ih proćeraju na albanska brda, istog momenta kad bi NATO prdnuo u čabar, a prdnuće jednog dana akoBogda  misliš aga da ćete im moći nešto....
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sjedinjene Albanske Države Postano: 26 lip 2012, 22:33 |
|
|
osa je napisao/la: misliš aga da ćete im moći nešto.... A vi kao mislite da nećemo, jel 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Sjedinjene Albanske Države Postano: 26 lip 2012, 22:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 81724 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Albanija je uskoro nenaseljen teritorij, svi su oni u Italiji. Više Šipaca živi na Kosovu i MK.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: Sjedinjene Albanske Države Postano: 26 lip 2012, 22:34 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: osa je napisao/la: misliš aga da ćete im moći nešto.... A vi kao mislite da nećemo, jel  baš tako, dok nato nestane njih će biti duplo više nego vas...
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Sjedinjene Albanske Države Postano: 26 lip 2012, 22:35 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Agathonikos je napisao/la: Pitanje jednako onom da li bi američka okupacija Sibira doprinijela miru u svijetu. Pošto bi Rusi momentalno na Amere ispalili sve što imaju, tako bi se i šiftarski susjedi postarali da ih proćeraju na albanska brda, istog momenta kad bi NATO prdnuo u čabar, a prdnuće jednog dana akoBogda  Jel ti stvarno vjerujes u ovo sto pises? Mislim na ovo da ce NATO prdnuti u shishu...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sjedinjene Albanske Države Postano: 26 lip 2012, 22:37 |
|
|
osa je napisao/la: baš tako, dok nato nestane njih će biti duplo više nego vas... Ma hoće, racku NATO će prsnuti i prije nego mislite a onda ćemo viđet čiji je KiM a čiji nije 
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sjedinjene Albanske Države Postano: 26 lip 2012, 22:39 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Albanija je uskoro nenaseljen teritorij, svi su oni u Italiji. Više Šipaca živi na Kosovu i MK. Taman da imaju gde da odu. Mislim, u Albaniju.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Jel ti stvarno vjerujes u ovo sto pises? Mislim na ovo da ce NATO prdnuti u shishu...
Naravno, gospodine Ljiljane. Nezahvalno je prognozirati rok ali prdež mu ne gine 
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
|
|
Agathonikos je napisao/la: osa je napisao/la: baš tako, dok nato nestane njih će biti duplo više nego vas... Ma hoće, racku NATO će prsnuti i prije nego mislite a onda ćemo viđet čiji je KiM a čiji nije  sumnjam da ćemo to mi doživjeti, ali ti možda znaš nešto više....
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Sjedinjene Albanske Države Postano: 26 lip 2012, 22:41 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Jel ti stvarno vjerujes u ovo sto pises? Mislim na ovo da ce NATO prdnuti u shishu...
Naravno, gospodine Ljiljane. Nezahvalno je prognozirati rok ali prdež mu ne gine  Daj Boze da prdekne,pa da vidimo kom opanci kom obojci Ne volim ih sto su nas ushtopali 95-e kad smo krenuli u munjevitu ofenzivu da oslobodimo kucu Halida Muslimovica 
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sjedinjene Albanske Države Postano: 26 lip 2012, 22:43 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Ne volim ih sto su nas ushtopali 95-e kad smo krenuli u munjevitu ofenzivu da oslobodimo kucu Halida Muslimovica  Da ne bi njih, ne bi bilo ni munjevite ofenzive, gospodine Ljiljane, i vi to vrlo dobro znate 
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sjedinjene Albanske Države Postano: 26 lip 2012, 22:43 |
|
|
Valjda će i naše sledeći put tako zaustavljati.
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Sjedinjene Albanske Države Postano: 26 lip 2012, 22:46 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Ne volim ih sto su nas ushtopali 95-e kad smo krenuli u munjevitu ofenzivu da oslobodimo kucu Halida Muslimovica  Da ne bi njih, ne bi bilo ni munjevite ofenzive, gospodine Ljiljane, i vi to vrlo dobro znate  Gosn Aga , Vi znate da mi nismo bili aktivirali nase pozadinske jedinice iz Skandinavije ovog puta cu osobno zapovijedati 3-im bataljunom 66-e Swedske Bojne u akciji oslobadjanja Halidove trokatnice...
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sjedinjene Albanske Države Postano: 26 lip 2012, 22:47 |
|
|
U pravu ste, njih sam potpuno zaboravio a ti kad nasuču, neće se zaustaviti do Urala 
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Sjedinjene Albanske Države Postano: 26 lip 2012, 22:51 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: U pravu ste, njih sam potpuno zaboravio a ti kad nasuču, neće se zaustaviti do Urala  kad bi hipotetski doshlo do nekog novog rata u BIH,zamislite specijalne jedinice ne bi se vise zvale Vikicevci,Hamze,Gazije,Crni Labudovi,Pume nego Frankfurtski leopardi,Göteborg pume,BH Fanaticosi Wien,Belay Boys Wuppertal 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sjedinjene Albanske Države Postano: 26 lip 2012, 22:55 |
|
|
A tek njihovo topništvo bi bilo zanimljivo proučiti: Intel i5, Intel i7, Athlon ovaj onaj, 12 Giga RAM-a itd itd 
|
|
Vrh |
|
 |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Sjedinjene Albanske Države Postano: 26 lip 2012, 23:02 |
|
|
Prica se o ratu ali zaboravljate da shiptari nezauzimaju ratom nego demografijom....
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Sjedinjene Albanske Države Postano: 26 lip 2012, 23:02 |
|
|
Interesantan je taj fenomen dijaspore,oni koji su se ovdje rodili,odrasli prse se kao najveci Srbi,Hrvati,Boshnjaci,a oni koji su svoj citav zivot dole proveli poput mene stide se i reci odakle dolaze...obavezan folklor su zastavice, dresovi,kapice,jastucici sa motivima Im Proud to be balkanska fushkija...najveca glupost koju sam prochito nedavno isto tako jedan patriota ispade iz kola nedje u Frankfurtu i izginu nakon tekme Hrvatska -Italija...
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Sjedinjene Albanske Države Postano: 26 lip 2012, 23:04 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Prica se o ratu ali zaboravljate da shiptari nezauzimaju ratom nego demografijom.... heroinom sine "horom" i pogachama "opare" i slichnom logistikom....
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Sjedinjene Albanske Države Postano: 26 lip 2012, 23:07 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Interesantan je taj fenomen dijaspore,oni koji su se ovdje rodili,odrasli prse se kao najveci Srbi,Hrvati,Boshnjaci,a oni koji su svoj citav zivot dole proveli poput mene stide se i reci odakle dolaze...obavezan folklor su zastavice, dresovi,kapice,jastucici sa motivima Im Proud to be balkanska fushkija...najveca glupost koju sam prochito nedavno isto tako jedan patriota ispade iz kola nedje u Frankfurtu i izginu nakon tekme Hrvatska -Italija... Valjda kriza identiteta, kao sa Arapima i sličnima, prva generacija miran radnik, sin rođen u Francuskoj ide u Pakistan da se digne u vazduh... Evropa ne nudi vrijednosti, samo novac!
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|